2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Benim içime erkek doğuyo ama deli gibi kız istiyorum. Eşim de kız olacak diyo. Allahım sağlıkla şu keseyi göreyim, kalp atışlarını duyayım hiç önemli değil cinsiyeti diyorum sonrada. Hakkımızda hayırlısı Sılam.

aynen sağlıklı olsun ama kız çooooook istiyorum ablalarımın ve abimin çocukları hep erkek 7 tane yeğenim sadece ablamın 1 kızı var geriye hep erkek
o yüzden belkide kız istiyorum. birde kız evlat anneye arkadaş sırdaş . hayırlı evlatlar olsun . böyle düşününce de Allahın zoruna gidecek diye korkuyorum .

fırsat buldukça bunu da okuyun. Vellezıne yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekıyne imama
açıklaması

Ve şöyle niyaz ederler: "Ey keremi bol Rabbimiz! Bize gözümüzün, gönlümüzün süruru olan temiz eşler ve nesiller ihsan eyle, bizi müttakilere önder eyle!"
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
fırsat buldukça bunu da okuyun. Vellezıne yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekıyne imama

Cnm sayıyı 4444 e tamamlayana kadar kim ne kadar okursa artık. Yazdım senin 20 taneyi de. Bunu da yazayım da fırsat buldukça okuyayım Sağol arkadaşım.

aynen sağlıklı olsun ama kız çooooook istiyorum ablalarımın ve abimin çocukları hep erkek 7 tane yeğenim sadece ablamın 1 kızı var geriye hep erkek
o yüzden belkide kız istiyorum. birde kız evlat anneye arkadaş sırdaş . hayırlı evlatlar olsun . böyle düşününce de Allahın zoruna gidecek diye korkuyorum .

Evet cnm ben de gurbetteyim. Kızım olsun yanıma arkadaş yoldaş olsun istiyorum ama hayırlısı tabiki. Yeterki saģlıklı olsun, hayırlı evlat olsun.

kızla biz de keseyi gördükkk :52:hatta içindeki minicik bebişimizi de gördük nokta kadar falan :1:
4 hafta 4 günlükmüş benim SAT 17 mart ama SAT 8nisan kabul et artık dedi geç döllenme olmuş onun dışındaaaa
-güvendiğin bidiğin yerden kayanatılcak süt içmen,evde yoğurt mayalaman iyi olur dedi
-3 ana 3 ara öğün ye çiğ köfte çiğ et kesinlikle yasak protein ağırlıklı beslen dedi
-cinsel hayata bi kısıtlama yok
-günde 1 neskafe veya 1 türk kahvesi veya 2 tane açık çay içilebilrmiş ama 3ünden birini seçicez..
-akıntılar-bel-kasık ağrıları normalmiş
-duygusallık ağlamalar başlayabilir dedi
-bi dee x ray vihazından mümkünse geçme dedi
-çok ağır işler yapmadıkça günlük hayatına devam et bi de kendini diğer hamilelelerle kıyaslama herkes farklı yaşar dedi..

hatırladıklarım bu kadar..2 hafta sonra kalp atışları için çağırdı inşşallah duymak da nasip olur...

canım ne kadar üzüldüğümü anlatamam ama en azından doğal yolla hamile kalabiliyorsun..
Rabbim en yakın zamanda tekrar nasip etsin canım..dularımız hep seninle..

Banada doktorum ayni seyleri dedi ama cig kofte neden yasak ki cok sacma etsiz cig kofte satiliyo artik sonucta bulgur ben yiyorum😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarr bide hamileyken sigara kullanan varmii ben iciyofum su an azalttim gunde 4 yada 5 ama tamamen nirakmak istiyorum yapamiyorum napcam😯

Benim içime erkek doğuyo ama deli gibi kız istiyorum. Eşim de kız olacak diyo. Allahım sağlıkla şu keseyi göreyim, kalp atışlarını duyayım hiç önemli değil cinsiyeti diyorum sonrada. Hakkımızda hayırlısı Sılam.

Rabbim hepimizin gonlune göre versin inşallah canım öncelikle saglikli hayırli evlatlar olsunlar inşallah bende çok kizim olsun istiyorum biliyorsun bende 2 tane oglus var zaten sevgileri bambaşka birde kiz evladı sevgisi tattirmayi nasip etsin insallah rabbim
Hamile kalana kadar hep kiz evladım olsun diye dua ederdim simdi saglikli sıhhatli olsun diye dua ediyorum zaten cinsiyetlerini tayin etti artik rabbim bizlere saglikli olsun diye dua edip beklemek kalıyor :)
Herkese iyi geceler Allah rahatlik versin. ..

Bu gün bizde keseyi görebildik ve 2 hafta sonrasına doktorum randevu verdi kalp atışlarını duyabilecekmişiz. Enteresan bir ruh halindeyiz sevinç korku karıştı birbirine... Kafamda elli tilki gözlerimi kısarak evin sağına soluna bakıyorum kafamda düzenlemeler var hep çocuk odası ışığı dolabı.... Daha çok erken ama engel olamıyorum işte:emir_bebek:

canım senle de aramızda gün 1 gün var :52:
aynen biz de öyleyiz galiba heyecan sevinç korku..ama hala inanamıyoruz..
bu arada biraz önce eşim de çocuk odası ile ilgili hayaller kuruyodu duvar kağıdı mı alsak falan diye
bu hamilelik eşleri de birbirine daha çok bağlıyor sanırım..

Banada doktorum ayni seyleri dedi ama cig kofte neden yasak ki cok sacma etsiz cig kofte satiliyo artik sonucta bulgur ben yiyorum😊

yaa ben de çiğköftenin yasak olmasına çok üzülüyorum:43:
etsiz de yasak mı acaba bilemedim..
ama bulgur faydalıymış sanırım..

cinsiyet konusuna gelince biz de eşimle kız isityorduk ama çin takvimi erkek deyince arada kaldık..
neyse sağlıklı olsun da ik çocuk zaten ne çıkarsa bahtımıza :9:

bu arada biraz önce eşim de çocuk odası ile ilgili hayaller kuruyodu duvar kağıdı mı alsak falan diye

yaa ben de çiğköftenin yasak olmasına çok üzülüyorum:43:
etsiz de yasak mı acaba bilemedim..
ama bulgur faydalıymış sanırım..

cinsiyet konusuna gelince biz de eşimle kız isityorduk ama çin takvimi erkek deyince arada kaldık..
neyse sağlıklı olsun da ik çocuk zaten ne çıkarsa bahtımıza :9:

Aynen bence bi sıķıntı yok sonucta etsiz ben ilk hamileligimde doktora demistim etsizse bisey olmaz demisti bende cin takvimine baktim erkek cikiyo ama bilmiyorum ya erkek olcak gibime geliyo ama daha cok eksi yiyorum belkide surpriz yapacak 😄saglikli olsun diyorum baska bisey istemiyorum cunku ilk hamileligimde canim cok yanmisti😔

Kızlar hepinize iyi geceler. Allah rahatlık versin, ayrıca anneler gününüz şimdiden kutlu olsun güzel anne adayları. Sabah inşallah güzel haberlerle güne başlayalım...

Merhaba nasilsiniz Ben araniza Yeni katildim Yeni hamile oldugum ögrendim ve cok mutluyum insallah Allah bebeklerimizi kucagimza almayi nasip eder herseyimiz yolunda gider

Allaha binlerce sükürler olsun

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Merhaba nasilsiniz Ben araniza Yeni katildim Yeni hamile oldugum ögrendim ve cok mutluyum insallah Allah bebeklerimizi kucagimza almayi nasip eder herseyimiz yolunda gider

Amin canım hoşgeldin. Hayırlı olsun. Yaşını, satını ve kaçıncı bebeğin olduğunu yazarsan sıla arkadaşımız seni de listeye ekler. Iyi geceler tatlım.

Bir de beklenen doğum tarihin cnm ocağın kaçı onu da yazarsın.

Selam ben daha onceden de yazmistim buraya. Son adet tarihim 3 nisan. Muhtemel dogum 10 ocak dendi. Bu insaallah bizim 3. yavrumuz olacak. 32 yasimdayim. Teksas ta yasiyorum ve burada Turkiye deki gibi kese kalp atisi vs. bakilmiyor. Bir kere dr. a gittim onda da genel bilgilerimi aldilar ve idrar testi yapildi ve gebeligim resmiyet kazanmis oldu boylece o kadar. Bir dahaki dr. kontrolum bir ay sonra ins. Rabbim hepimize hayirli, sorunsuz bir gebelik nasip etsin.

Evet canım aramızda 1 gün var Allah yardımcımız olsun:nazar: ben henüz kimseye söylmedim sadece eşim biliyor acaba ne zaman söylemek uygun olur

Selam ben daha onceden de yazmistim buraya. Son adet tarihim 3 nisan. Muhtemel dogum 10 ocak dendi. Bu insaallah bizim 3. yavrumuz olacak. 32 yasimdayim. Teksas ta yasiyorum ve burada Turkiye deki gibi kese kalp atisi vs. bakilmiyor. Bir kere dr. a gittim onda da genel bilgilerimi aldilar ve idrar testi yapildi ve gebeligim resmiyet kazanmis oldu boylece o kadar. Bir dahaki dr. kontrolum bir ay sonra ins. Rabbim hepimize hayirli, sorunsuz bir gebelik nasip etsin.

hayırlı uğurlu olsun. kııızzzzz teee oralarda ne yapıyorsunuz ya gurbetlik zordur canım ya .
hiç Türk doktorlarının yerini tutar mı oralar. burada ilk günden itibaren ilgileniyorlar.
inşallah bir sorun çıkmaz sadece biraz geç göreceksin :emir_bebek::nazar:

Günaydın anneler ve anne adayları
anneler gününüzü kutluyorum
seneye inşallah bebislerimiz öpüp koklayarak kutlarız bu güzel günü
:emir_bebek:

Evet canım aramızda 1 gün var Allah yardımcımız olsun:nazar: ben henüz kimseye söylmedim sadece eşim biliyor acaba ne zaman söylemek uygun olur

ayyyyyyyy sabırlı insanlara hayranım. ben mutluluğumu hemen paylaştım eşime ailelerimize söyledik yakın arkadaşlarıma söyledim beraber sevindik
hemde daha idrar testi silik çıkmıştı.
onlarda sevinsin istedim .
sende yavaş yavaş söylersin :D

Back
X