2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ve hastaneden geliyorum beta değerim 1820 çıktı he he he :))))
dr aradım hemen, ilaçlara devam dedi çarşamba günü gideceğim umarım keseyi göreceğiz bu sefer,,,,,
hayatımın en güzel anneler günü hediyesi (ilk anneler günü hediyesi) ,,,,,
hayatımın en güzel hediyesi,,,,
umarım hepimizn iyi haberleri olur hep,,,,

anneme söyledim ağladı Allah sana da senin gibi evlat versin dedi...cok duygusal anlardı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaslar karından kese görüldükten ne kadar süre sonra kalp atışı duyuluyor bilgisi olan var mı_

canım erkek bebekler daha geç denir ama 4haftada kese görülür tahmini 2hafta sinra da kalp atışı

canım ben de keseyı gördüm şükürler olsun.kalp atışları için bekliyoruz işte.X ray den geçme sakın zaten hamıle oldugunu soyleyınce yandan alıyorlar havaalanı ve avm lerde.
sağlıklı hamilelik geçiririz inşallah...:nazar:

Allah kalp atışlarını da duyursun :) benim hiç aklıma gelmedi iki gündür x-ray dan geçiyorum :( Bunu okuduğum iyi oldu ya iyi ki yazmışsın yoksa daha çok geçerdim herhalde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba güzel anneler ve anne adayları... Altı yıl sonra tekrar aranıza katıldım... Kabul ederseniz ... 5 yaşında bir oğlum var ... Allahın izniyle 7 ocak gibi bir meleğim daha olacak ... Hepinizin anneler gününü kutluyorum... Sevgiler...

canım erkek bebekler daha geç denir ama 4haftada kese görülür tahmini 2hafta sinra da kalp atışı

yani 6. haftasında görülür 6+1 de doktora gideceğimde o zaman görülür inşallah çok korkuyorum ya duyamazsak diye.. çok tesekkür ederim cevap verdiğiniz için...

dr aradım hemen, ilaçlara devam dedi çarşamba günü gideceğim umarım keseyi göreceğiz bu sefer,,,,,

Gözün aydın cnm. Umarım çarşambaya da keseyi görürsün. Ben de salı gideceğim bana da dua edin olur mu kızlar.

Kizlar ozellikle yemek yedikten yarim saat sonra halsizlesiyorum.birden elim ayagim dokuluyor nefes alisim sıklaşiyor.az once tansiyonumu olctum 7ye 5 cikti.var mi benim gibi olan
Bi de sol kasigimda 2 gundur zonklama seklinde agri var

ekledim canim seni listeye ama gec dollenmemi oldu satinla dogum tarihin tutmuyor ?
Sanırım geç döllenme oldu polikistik Over vardı bende....

Gözün Aydın canım keseydi kalp atışıydı derken kucağına almak nasip olsun sana ve hepimize:nazar:

Merhaba güzel anneler ve anne adayları... Altı yıl sonra tekrar aranıza katıldım... Kabul ederseniz ... 5 yaşında bir oğlum var ... Allahın izniyle 7 ocak gibi bir meleğim daha olacak ... Hepinizin anneler gününü kutluyorum... Sevgiler...

Hoşgeldin tecrübeli bir anne olarak senden tavsiyeler bekliyoruz.

slm canim sukur yasima yakin ucuncu bebisine hamile biri cikti topikte :)
benimde ucuncu hamileligim 31 yasindayim 2 oglum var :)
hayirli olsun seninde bebisin diger cocuklarin cinsiyetleri ne ?
bende almanyadayim ama sukur burda ilgileniyolar herseyiyle ...

Ben kk ya ilk 2008 yilinda uye olmustum. Bebegim olsun cok istiyordum ama o zamanda cok kafaya takmaktan tam 8 ay sonra gelmisti tabi nasip. Ilk yavrum erkek adi Yusuf Taha ve 5 yasi yeni bitti. Sonra kizimiz oldu hem de o kadar kolay hamile kalacagimi dusunmeden olmustu. Adi Busra Vera, 2.5 yasinda. Ucuncuyu esim cok istiyordu ve o da kafaya takmadigim icin hemencik geliverdi tabiki Rabbim nasip etti. Cinsiyetini merak ediyorum ama ilk ikisinde oldugu gibi gunleri saymiyorum artik, hemencik gelsin gibi bir dusuncem yok bu sefer. Burada ilgisiz degiller fakat bizde oldugu gibi her ay ultrason yok bir kere bu kadar ultrasona girmek zaten guvenli gorulmez burda. Kizima (ikinci) hamileyken, ilki sezeryan olmasina ragmen bana normal dogum onerdi doktorlarim. Cok sayida dr. geldi bana ve hepsi de normal olman daha guvenli daha az riskli demislerdi. Ve cok sukur ki, ilki sezeryan olmasina ragmen, kizimi normal dogumla dunyaya getirmek nasip oldu. Ya Turkiye de olsam ne olurdu? Tabiki daha sormaya bile luzum gormeden sezeryan yaparlardi. O nedenle ben burada gebelik yasadigim icin sukrediyorum ve dr. larim da cok ilgiliydiler. Bir odaya girdim ve muayene, sanci, dogum, hepsi ayni odada oldu. Bizim ulkede, muayene ayri odada, sanci ayri odada, dogum ayri yerde oluyor. O sikintili halde oradan oraya goturuyorlar. Ben o nedenle iki dogumumdan da cok memnun kaldim. Ne gerekiyorsa yapildi. Insaallah bunda da oyle olur. Rabbim hepimize hayirli sorunsuz kolay gebelik nasip etsin ve hayirli saglikli yavrularimiz olsun insaallah.
Sizin yavrularinizin yaslari nedir?

hayırlı uğurlu olsun. kııızzzzz teee oralarda ne yapıyorsunuz ya gurbetlik zordur canım ya .
hiç Türk doktorlarının yerini tutar mı oralar. burada ilk günden itibaren ilgileniyorlar.
inşallah bir sorun çıkmaz sadece biraz geç göreceksin :emir_bebek::nazar:
Iste yukarida anlattigim gibi oldu hersey. Gec gorecegim ama guc olmasin da degil mi:))

Son düzenleme:

Canim seni gordugume cok sevindim. Evet tam 6 sene sonra yine buradayiz. Bende o zamanlardan sonra daha yeni yeni giriyorum kk ya. Hayirli olsun insaallah. :49::nazar:

Günaydın tazecik anneler. Anneler gününüz kutlu olsun. Eğer idrar testinde çıkan yarın Kanda da çıkarsa Allahım inşallah 🙏🙏 bende hayırlısıyla Ocak annesi olacam 🙏🙏 Rabbim inşallah 🙏🙏 tüp 2 denememdi bu bakalım inşallah 🙏🙏 Eki Görüntüle 1109595

hayirli olsun :) benim de aynen bu sekilde cikmiti idrar testim :)

kizlarrr hepimizin anneler gunu kutlu olsun... :) bu sene toplu igne basi kadar, karnimizdayken kutladik. seneye minik meleklerimiz kucaklarimizda kutlariz hepimiz insallah :)

Günaydın tazecik anneler. Anneler gününüz kutlu olsun. Eğer idrar testinde çıkan yarın Kanda da çıkarsa Allahım inşallah 🙏🙏 bende hayırlısıyla Ocak annesi olacam 🙏🙏 Rabbim inşallah 🙏🙏 tüp 2 denememdi bu bakalım inşallah 🙏🙏 Eki Görüntüle 1109595

Insaallah Rabbim gonlunuzdekini hayirlisi ile nasip etsin.

fırsat buldukça bunu da okuyun. Vellezıne yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekıyne imama
açıklaması

Ve şöyle niyaz ederler: "Ey keremi bol Rabbimiz! Bize gözümüzün, gönlümüzün süruru olan temiz eşler ve nesiller ihsan eyle, bizi müttakilere önder eyle!"

Allah razi olsun.

fırsat buldukça bunu da okuyun. Vellezıne yekulune rabbena heb lena min ezvacina va zürriyyatina kurrate a'yüniv vec'alna lil müttekıyne imama

Cnm sayıyı 4444 e tamamlayana kadar kim ne kadar okursa artık. Yazdım senin 20 taneyi de. Bunu da yazayım da fırsat buldukça okuyayım Sağol arkadaşım.

Bende tefriciye okurum ins. Okudukca sayi belirtirim ins.

arkadaşlar,hepimizin anneler günü kutlu olsun...seneye meleklerimizle beraber geçirelim bu günü inşallah...

Canim seni gordugume cok sevindim. Evet tam 6 sene sonra yine buradayiz. Bende o zamanlardan sonra daha yeni yeni giriyorum kk ya. Hayirli olsun insaallah. :49::nazar:

Canım bende çok çok sevindim .. Evet altı yıl sonra bırdayız ...hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımızaa

Herkesin Anneler Günü kutlu olsun insallah bizde bebeklerimizi allahin izniylen kucagimizs almayi nasip eder

Allaha binlerce sükürler olsun.....

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Back
X