2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Iyi geceler hanımlar

Konu epey hızlı ilerlemiş, benim hamileliğim felaket zor geçiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Haftaya ya da on on güm içinde bebişlerimizin kalp atışlarını da duyacağız inş....

Istifa mide yanması öldürdü beni bitirdi ağır geçecek hamileliğim inş herkes kolayca kurtulur ve sağlıkla bebeklerimizde birlik

3 aydan evvel kimseye söylemek istemiyorduk ama bakıma ihtiyacım olduğu için mecburen söylemek zorunda kalacağız

amin canım insallah yarın gideceğim bende bu arada 20 tane okudum bende az okuyorum kızlar kusura bakmayın ama Halim yok fazla😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım20yaZmısım 60yazacaktım yazmadıysam 60 yaz yazdıysan20 yı40 ilave ediver

ve benim icin buyuk gun yarin doktor randevumm :52:
ilk defa bebegime ait bisey gorucem belki kesenin icinden minicik bi isik yakar annesine :)
insallah hersey yolundadir ve sagliklidir herseyi rabbim bebislerimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin inanin ucuncu oldugu halde ilkteki gibi heycan var :emir_bebek:
Kız bn senden cok merak ettım inş gusel haberler verırsın bize canm bnm
Belki bebişin el sallar sana :))
Merhaba arkadaslar hamile topiklerini dolasalı 5 ay oldu 9 aylık evliyim 4 aydır bebiş istiyorum suan mayıs aynda hamile topiğindeyim ayın 11 inde günüm doldu halen adet olmadım suana kadar adet belirtim ağrım sızım yoktu hafiften belim ağrımaya basladı inş adet olmam
artık bnde buralarda olmak istiyorum hamile arkadaslar dua edin bana da nolursunuzz :40: :40: :40:
Hakkında hayırlısı olsun canım
Hayırlı aksamlar kızlar bende insallah ocak annesi olacagım:) suan 4 haftalık. Yarın doktora gitmeyi dusunuyorumda aklıma bisey takıldı, ilk muayenede vajinal muayene yapılıyormu?
Canım genelde yapılmıyo bildigim kadarıyla
Iyi geceler hanımlar

Konu epey hızlı ilerlemiş, benim hamileliğim felaket zor geçiyor Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Haftaya ya da on on güm içinde bebişlerimizin kalp atışlarını da duyacağız inş....

Istifa mide yanması öldürdü beni bitirdi ağır geçecek hamileliğim inş herkes kolayca kurtulur ve sağlıkla bebeklerimizde birlik

3 aydan evvel kimseye söylemek istemiyorduk ama bakıma ihtiyacım olduğu için mecburen söylemek zorunda kalacağız

Geçmiş olsun canım dıkkat et
Allaha ament ol

Merhaba arkadaslar hamile topiklerini dolasalı 5 ay oldu 9 aylık evliyim 4 aydır bebiş istiyorum suan mayıs aynda hamile topiğindeyim ayın 11 inde günüm doldu halen adet olmadım suana kadar adet belirtim ağrım sızım yoktu hafiften belim ağrımaya basladı inş adet olmam
artık bnde buralarda olmak istiyorum hamile arkadaslar dua edin bana da nolursunuzz :40: :40: :40:

hanifeeee gülümmm bi test yap bak ben seni çok merak ediyorum inşallah hayırlı haberler verirsin :)

Son düzenleme:
ve benim icin buyuk gun yarin doktor randevumm :52:
ilk defa bebegime ait bisey gorucem belki kesenin icinden minicik bi isik yakar annesine :)
insallah hersey yolundadir ve sagliklidir herseyi rabbim bebislerimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin inanin ucuncu oldugu halde ilkteki gibi heycan var :emir_bebek:

ayyyy ne güzel inşallah görürsün ben daha kesesini bile görmedim daha doğrusu daha usg baktıramadım bile.
aslında yarın benimde gidesim var belki gözükür umuduyla ama bi yandan da bu haftayı da geçir diyor içimden bir ses.
kasıklarıma arada bir giren sancılar bile hoşuma gidiyor orada bir şeyler olduğunu hissediyorum. :49::49::nazar::nazar::nazar:

hanifeeee gülümmm bi test yap bak ben seni çok merak ediyorum inşallah hayırlı haberler verirsin :)

Liliciğim persembeye kadar test yapmıcam yaa bnm son aylarda 3 gün geciktiği oluyo suanki gecikmeleri ona bağlıyorum inan bnde merak ediyorum ama kendmi tutuyorum bna destek olda persembeye kadar test yapmiyim :-(
çünkü üzülücem persmbeye kadar adet olmazsam hamilelikten süphelencem anlıosun bni dimi ? :-(
kaç gündür hiç agrım sızım yoktu son bir saattr belim ağrıyo bugün bi işte yapmadm sanırm adet olcam bn suanki geckmeyi adet gecikmesne yoruyorum :40: :40: :40:

Liliciğim persembeye kadar test yapmıcam yaa bnm son aylarda 3 gün geciktiği oluyo suanki gecikmeleri ona bağlıyorum inan bnde merak ediyorum ama kendmi tutuyorum bna destek olda persembeye kadar test yapmiyim :-(
çünkü üzülücem persmbeye kadar adet olmazsam hamilelikten süphelencem anlıosun bni dimi ? :-(
kaç gündür hiç agrım sızım yoktu son bir saattr belim ağrıyo bugün bi işte yapmadm sanırm adet olcam bn suanki geckmeyi adet gecikmesne yoruyorum :40: :40: :40:

canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki üzülmemek için kurallar koyup, kendini içiniçin yemeyi ve içinde ufacıkta olsa bi umut beslemeyi tercih ediyorsun.
peki canım bekle perşembeye kadar zaten hastalanacaksan gelir hayırlısı ne zamansa o zaman göbüşüne bebişin gelsin.
Allahım bizimkileri de senin olacak bebeğinide sağlıcakla kollarımıza aldığımızı göstersin.

canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki üzülmemek için kurallar koyup, kendini içiniçin yemeyi ve içinde ufacıkta olsa bi umut beslemeyi tercih ediyorsun.
peki canım bekle perşembeye kadar zaten hastalanacaksan gelir hayırlısı ne zamansa o zaman göbüşüne bebişin gelsin.
Allahım bizimkileri de senin olacak bebeğinide sağlıcakla kollarımıza aldığımızı göstersin.

tüm kalbimle amiinn diyorum canım :-)
kendmi bekleme moduna aldım
hadi bakalım hayırlısı
durumlardan haberdar ederim :34: :34: :34:

Misdely = 60
Merve 100
Sila 100

Dusjeli canim son yazdigin sayıya eklenecek tefriciyeler:)

Hanife canım eger regl gun gectiyse yap gitsin be canim testi niye persembeye kadar stresle bekliceksin ki zaten hamileysen cijar degilsende inşallah bidahaki aya hamile kalirsin.
Eger evde testin varsa sabah ilk idrarla yap derim sanki srnde buraya dahil olcan gibi geliyor bana hayırlısı inşallah :)

Sılam nasılsın canım
Düzeldinmi biraz
Bn bugun halsiDim ya sureklı uyku halındeyim
Uykum geliyo uyuyasım geliyo aman allahım dayak yemiş gibiyim ;))

ayyyy ne güzel inşallah görürsün ben daha kesesini bile görmedim daha doğrusu daha usg baktıramadım bile.
aslında yarın benimde gidesim var belki gözükür umuduyla ama bi yandan da bu haftayı da geçir diyor içimden bir ses.
kasıklarıma arada bir giren sancılar bile hoşuma gidiyor orada bir şeyler olduğunu hissediyorum. :49::49::nazar::nazar::nazar:
Sagolasin canim niye tutuyorsun ki kendini imkanin varsa hic beklemeden git gor bebisini annesi bi tanisin bakalım:)
Kız bn senden cok merak ettım inş gusel haberler verırsın bize canm bnm
Belki bebişin el sallar sana :))

l
Ooo benim kaçak dunur gelmis sagolasin canim :)
Ahu42 diye bi arkadas vardı yazmıştı bir iki gun oncesine kadar leke geldigini malesef düşük yapmis:(
Dikkat edin kendinize lütfen hepiniz...
Iyi geceler hanımlar

Canim cok zor biliyorum rabbim yardımcın olsun. ..
amin canım insallah yarın gideceğim bende bu arada 20 tane okudum bende az okuyorum kızlar kusura bakmayın ama Halim yok fazla😔

Olsun canım azda olsa okumaya calis sanada cok faydası olucak inşallah

Sılam nasılsın canım
Düzeldinmi biraz
Bn bugun halsiDim ya sureklı uyku halındeyim
Uykum geliyo uyuyasım geliyo aman allahım dayak yemiş gibiyim ;))

Şükür daha iyiyim canim hafif şeyler yemeye calisiyorum ...
Bugun bende ogleye doğru 2 saatten fazla Uyumusum cok iyi geldi oda artık ogle uykusu yapayim bari hosuma gitti :)
Uykudan sonra baya iyi hissettim kendimi herkese tavsiye ederim dinkenin bol bol bosverin isleri :))))

Canim ya iki gündür bulantilardan okuyamadim 100 yaziver benim icin ...
Cumaya kadar bitecek inşallah en çok senin var sedam hakkini helal et canım

Yazdım arkadaşım allah kabul etsin. Bu bebekler hepimizin helali hoş olsun Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Nasılsınız kızlar iyiymisiniz

Dününrüm geçmiş olsun ya aynı senin gbbiyim özellikle aksama doru yemekten sonra birde bi halsiZlik var
Bir yürüyüş yaptım geldim ewe :)

Dusjelimm 100 tefriciye canım
Sen nasılsın bakalım sedacım nasıl gidiyo su telefonumdaki sorun hallolsun inş hep aranızdayım
Eşimin telinden giriryorum :))

Sılam ahu kim yahu ;( bilemedim

İyiyim canım sağol. Heyecanla yarını bekliyorum sabah 11.30 da randevum var. Bakalım keseyi görebilecek miyiz? Sen nasılsın? Baş ağrıngeçti mi canım?

İyiyim canım sağol. Heyecanla yarını bekliyorum sabah 11.30 da randevum var. Bakalım keseyi görebilecek miyiz? Sen nasılsın? Baş ağrıngeçti mi canım?
Canim ikimizinde yarın randevu inşallah ikimizde güzel haberler aliriz

Şükür daha iyiyim canim hafif şeyler yemeye calisiyorum ...
Bugun bende ogleye doğru 2 saatten fazla Uyumusum cok iyi geldi oda artık ogle uykusu yapayim bari hosuma gitti :)
Uykudan sonra baya iyi hissettim kendimi herkese tavsiye ederim dinkenin bol bol bosverin isleri :))))

Sılaaaaaaammm yarın büyük gün canım. İnşallah ikimizde hayırlı haberlerle dönelim arkadaşım. Kızlar dua edin bizim için.

Back
X