2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
yaaa bende ha bire göğüslerimi yokluyorum niye acıması azaldı diye . sanki şiş kalması gerekiyormuş gibi geldi bana .

çok hafif bi acı var ama geçen günlerdeki gibi çok acımıyo. vücut demekki böyle böyle adapte oluyo canım. sen ne zaman gidicektin doktora

çok hafif bi acı var ama geçen günlerdeki gibi çok acımıyo. vücut demekki böyle böyle adapte oluyo canım. sen ne zaman gidicektin doktora

ben 1 hafta sonra gidecem ama bugün kan verdim değerler çıkmış mı diye yarına sonuç çıkar dediler hormon testleri ..
evet benimde çok az acıyor . teşekkür ederim içimi ferahlattın. bugün birazcık leke gelince tırstım açıkcası. :43:

yaaa bende ha bire göğüslerimi yokluyorum niye acıması azaldı diye . sanki şiş kalması gerekiyormuş gibi geldi bana .

liliciğim ve tüm arkadaslar
bugün itibariyle adet oldum bu ay da olmadı bilgi vermek istedim ne diyim artık yoruldum hayırlısı olsun.
Herkes sağlıkla bebişini kucağna alsın inş.

bugün itibariyle adet oldum bu ay da olmadı bilgi vermek istedim ne diyim artık yoruldum hayırlısı olsun.

kıyamam hakkımızda hayırlısı olsun canım . ummadığın anda gelir inşallah

kıyamam hakkımızda hayırlısı olsun canım . ummadığın anda gelir inşallah

:43: :43: :43: inş artık oluruna bırakmak lazım hamile olmadgma çokta şaşırmadım ya ne diyelim. Artık buralardan uzaklasıp derslerme bakarım en azından belirsizlik bitti.

benimki geç döllenme ötesi bir şey :9:
satım 17 mart ama doktor 8 nisan kabul edicez dedii :53:

benim çok şükür şimdilik bulantım yok inşallah da olmaz ilerleyen haftalarda çok fena uyku hali var başımı nereye koysam uyuyorum iş yerinde çok zor oluyo dayanmak gün bitse diye saate bakıp duruyorum

bu gün başladı o uyku hali..
eseyip duruyorum...
ben de çalıştığım için yatma şamsım yok..hatta başımı koyma şansım bile yok..
ağlayasım geliyor valla :14:

Geldim :)
Şükür hersey yolunda kesemizi gorduk ve icindeki minicik bebegimi doktor yakinlastirdi kesenin icindeki beyazlik bebeginiz dedi minicik halini görmek bile cok duygulandirdi beni 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez inşallah doktor çok ugrasti belki kalp atışlarını duyariz diye baslamamis dedi nasipse 2 hafta sonra inşallah :)
Ilk fotomuzu aldik bakip duruyorum sanki bisey anliyomus gibi yaw ben ucuncude boyleyim sizi düşünemiyorum bile :))
Kan verdim sonuçları perşembe günü sorcam inşallah ha bide vitamine basla dedi daha önceki hamileliklerimde aldigim vitamini tavsiye etti yine ..
Bizden haberler böyle inşallah herkesin iyi gecmisstir kontrolü ...

canım sevindim hayırluı haberlerine..
ah sorma o fotoyu biz çerçeve yapıcaz heralde :9:
minik bi noktaya bakıp duruyoruz :9:
bikaç gündür aranızda yoktum arkadaşlar haber de veremedim. evimi karınca ordusu bastı 2 gün annemde kaldım vei ilaçlayıp.bugünde temizlik yaptım sabahtan beri yeni bitti işm ama hala karınc çıkıyo ordan burdan kafayı yicemmmm :43:

geçmiş olsun canım..neyse iyi taraftan bak karınca berekettir :9:

kızlar bişe soracam. 2 gündür göğüslerimde ki şişlik biraz indi ve uçlarındaki acımada azaldı.
korkuyorum acaba gebelik sonlanıyor mu diye .aklıma kötü kötü şeyler geliyor
sizin durumunuz nasıl giderek belirtiler artıyor mu ?
geçenlerde göğüslerim bir kaç gün çok fena acıdı ama sonra durunca endişeleniyorum

benim de biraz hafifledi canım hatta sırtlarım da eskisi kadar ağırmıyor..
şimdi yeni moda belirtim halsizlik uykusuzluk..

canım inşallah şubat ayı annesi olursun bak ezan okunuyor burda senin için dua ettim çok...

Kızlar istanbulda anadolu yakasında tuzla civarı doktor tavsiyeniz varmı yaaa kimlere gidiyorsunuz benim ilk doğumumu yaptıran doktora düşük yaptığım dönem çok kızdım ve gitmiycem ilk randevu için emseyden aldım randevu...bakalım rabbim hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza...

kızlar bişe soracam. 2 gündür göğüslerimde ki şişlik biraz indi ve uçlarındaki acımada azaldı.
geçenlerde göğüslerim bir kaç gün çok fena acıdı ama sonra durunca endişeleniyorum

canım benimde ilk zamanlardaki gibi değil..daha az acıyor...merak etme kötü şeyler getirme aklına allahın izniyle sağlıkla sıhhatle alıcaz kucağımıza kuzularımızı:):52:

acaba kalbi atmaya başladı diye miii :52:
yeriz onun miicik kalbiniii :52:

en zamandır başladı diye sorucaktım ki c.tesi başlamış sanırm..
benim de hafif içim bulanıyor gibi ama öğürme ya da iştah kesilmesi yok...

bu gün tam 5haftalıkı oldu bebişimiz..6.haftdan sonra başlarmış bulantılar...hayırlısı...

canım sende bankadamı çalışıyorsun?yanlış hatırlamıyorsam bir kere öyle yazmıştın sanki..

canım rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah ama inan kafaya takmakla çok alakası var..psikolojik olarak insan kendini etkiliyor..iş yerinde bir arkadaş bir yıldır uğraşıyordu..bir operasyon geçirmesi gerekti neyse unuttu o ay regli olup operasyon olucak ve o ay hamile kaldı....

benim adetlerim hep çok sancılı olur, hatta doğum kontrol hapı kullandığımda bile ağrılarım olurdu, hatta hayatımı adetime göre ayarlardım,,, aslında dr verdi bana progeston u ama kanamam olursa kullan dedi,,,
peki sende yatıyor musun? ben sabahtan akşama kadar yatıyorum,,, kalkınca ağrılarım oluyor,,, yada 10dakikadan fazla ayakta kalmamaya dikkat ediyorum,,, ne kadar yatarsam o kadar az ağrım oluyor,,,

canım benimde yorulunca ağrılarım artıyor ama benim öyle bütün gün yatma gibi bi şansım yok çünkü küçük bir kızım var. benimde adetlerim çok sancılı geçer iki gün hasta yatardım ama dediğim gibi rahimin duruşuyla alakalıymış bende. progesteron kullanman için illa lekelenmen falan olması gerekmiyo bende de yok sadece dediğim gibi kasılmaları daha hafif hissetmem için alıyorum. sende bunu mutlaka bi doktoruna danış canım ve hergün magnezyum iç onun da çok faydası oluyor

Hosgeldin canım keske girebilsen arkadas olurduk seninle calısıyorun galiba
Ewet bnm 3 agystos dogumlu bi prensesim war
Allahıma şükür aynıyız seninle dogumuzda aynı 3 ocak belki seni bekler bi gün sonra dogururum[/QUOTE]

mervecim,
yok canım çalışmıyorumda gün içinde işlerim falan oluyor her zaman girip yazmaya vakit bulamıyorum. benim kızım da 2 ağustos doğumlu tesadüfe bakarmısın bu kadar olur bir gün arayla:))

Son düzenleme:
Şükür hersey yolunda kesemizi gorduk ve icindeki minicik bebegimi doktor yakinlastirdi kesenin icindeki beyazlik bebeginiz dedi minicik halini görmek bile cok duygulandirdi beni 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez inşallah doktor çok ugrasti belki kalp atışlarını duyariz diye baslamamis dedi nasipse 2 hafta sonra inşallah :)
Ilk fotomuzu aldik bakip duruyorum sanki bisey anliyomus gibi yaw ben ucuncude boyleyim sizi düşünemiyorum bile :))
Kan verdim sonuçları perşembe günü sorcam inşallah ha bide vitamine basla dedi daha önceki hamileliklerimde aldigim vitamini tavsiye etti yine ..
Canım cok ama cook sevindim inanki
Sedada gidecekti doktora sanki bugun yanlışmı hatırlıyorum acaba
Canım hamilelik belirtileri herkeste aynı etkıyı göstermez kiminde gögüs acımaz kimisinde cok acır
Kimisinde 1 hafta agrır kybolur kimisinde 2 ay agrır kaybolur bidenem
Aklına kötü şeler getirme canım bnim güsel düşün güsel olsun
Birde su aklında olsun canım mesela kasık agrısı bel agrısı birde gögüs agrısı sancısı hassasıyeti her ay adet dönemi günlerindede olabilir canım bu seleride yasabilirsin yani ;) bunlar gayet normal şeyler annesiii:))

canım gözün aydın beni de listeye eklersen sevinirim bilgilerimi yazdım. bu arada bende almanyadan buraya gelin geldim :) doğuma büyüme oralıyım. sen almanyanın hangi şehrindesin??

Hosgeldin canım keske girebilsen arkadas olurduk seninle calısıyorun galiba
Ewet bnm 3 agystos dogumlu bi prensesim war
Allahıma şükür aynıyız seninle dogumuzda aynı 3 ocak belki seni bekler bi gün sonra dogururum

yok canım çalışmıyorumda gün içinde işlerim falan oluyor her zaman girip yazmaya vakit bulamıyorum. benim kızım da 2 ağustos doğumlu tesadüfe bakarmısın bu kadar olur bir gün arayla:))[/QUOTE]

Gercekten büyük tewafuk ya bnminin kimliğinde 2 agustos yazıyo nüfüs memuru doktorun yazısından anlamamıs bizimkide heycandan 2 demş
Meltemcimm karnımızdakılerde bigun arayla gelcek inş öle gözüküyo şimdilik

yok canım çalışmıyorumda gün içinde işlerim falan oluyor her zaman girip yazmaya vakit bulamıyorum. benim kızım da 2 ağustos doğumlu tesadüfe bakarmısın bu kadar olur bir gün arayla:))

Gercekten büyük tewafuk ya bnminin kimliğinde 2 agustos yazıyo nüfüs memuru doktorun yazısından anlamamıs bizimkide heycandan 2 demş
Meltemcimm karnımızdakılerde bigun arayla gelcek inş öle gözüküyo şimdilik[/QUOTE]

inşallah ikinci bebeklerimizide bir gün arayla sağ salim kucagımıza alırız canım

Kızlar işte tam bu saatlerde halsizlik le beraber hafif ama insanı gıcık eden bi mide bulantısı :)) baslıyorr

Back
X