Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın annisler maşallah cnm bebişlerimiz büyüyo hızla göbeklerimiz aynı büyüklükte :)
Benim bu gibi olsa keşke 2 katıGünaydın annisler maşallah cnm bebişlerimiz büyüyo hızla göbeklerimiz aynı büyüklükte :)
Psikolojim bozuldu
şimdilik düşünmüyorum 32'den sonra çalışmayı. kendimi çok iyi hissedersem giderim belki ama az da olsa sıkıntılı hissedersem gitmem. rapor hakkım var zaten, önce onu kullanırım. o bitince doğum iznine ayrılırım. yine aktarmış oluyorum yaniHera dogum iznini aktarma yapmayacak misin 32de moi ayriliyorsun ...ben 31"+0 da calisabilir raporu ap ins 37e kadar devam 28ekim de rapor verip aralik ilk haftaua ladar kismetse devam benim dogum cocugun biyuklugu ve. Ikinci. Oldugundan 15atalik 29arasi olur gibi ama kismet son 3hafta gecmiyor evde zaten de mecburen dinleniyoruz
Aa niye canım? Benim bebişim minik ama diyorum ya hep. Her hamilelik farklı zaten.Psikolojim bozuldu
Maşallah size
Ben 10 kilo aldim daAa niye canım? Benim bebişim minik ama diyorum ya hep. Her hamilelik farklı zaten.
Canım sen benden çok ileridesin, ben de o günleri görsem bir an önce diyorum :)Benim bu gibi olsa keşke 2 katı
teşekkürler canım, inşallah kolay kilo veririm dediğin gibi. İyi eğlenceler parkta :)Gunaydin sekerler...
Merve gecmis olsun dislerine...
Hayrunnisa kol bacak magnezyum ekskliginden oluyor ...
Mrsupperfine besigniz gelin lik gbi kizin icine girince cok duygulu olucakyerim onu bennn ya
Sezin masallah gobise cok sevmli. Duruyor cok buyumemis zaten kolay kilo. vrriceksin
Bizde bugun kizimi parka goturecgiz optum sizi
Çok geçmiş olsun canım, bol bol kalsiyum almak lazım yoksa her hamilelik en az 1 dişi çürütüyormuş. Hergün 2 bardak süt, 1 kasede yoğurt tüketmeye çalışıyorum. Diş aģrısı benim korkulu rüyam, inşaallah sende bir an önce atlatırsın.İyi geceler güzel anneler.superfin beşik ne güsel ole.. Uyu seride cok hosmus ya.. Rabbm güle güle kullanmayı nasip etsin inş bebeklerimize..
Kızlar ikitane azı dişim saglı sollu agrıyo..
İkiside kırılmıs ve bı kısım yeri çürümüş..
Cok agrıyo mecbur agrı kesıcı içmm lazım ..
Aslında dişlerime bakarım.. Fırclarım gargar suyu ıle temızlerım.. İp temizlgimi misvakımı sürerım.. Hiç bi sorunum yoktu.. Resmn dişlerim kenarlarındn kırılmıs..
Ve agrıyo
Maşallah canım, 10 kilo çok değil ki. Çok alsak da doğumdan sonra vericez artık. Önemli olan bebişlerimizin sağlığı :)Ben 10 kilo aldim da
Enim boyum bir oldu şimdiden![]()
ay çok güzel canım iyi günlerde kullanınEki Görüntüle 1273977
Ben aldım Tatlim bu modeli
Iyi geceler canım :) gezmek değil yol trafik yoruyor artık zaten bizi... Geçmiş olsun kolaylamışsın işlerini yine de... Keşke duvarkağıdı için de oradayjen eminönündeyken imç ye baksaydınız...
Biz aldık canım yarın eklerim resimlerini...
Taç tan prenses model uyku seti aldık bir iki de nevresim takımı aldık :)
Bu da bizim prensesin beşiği:) rabbim sağlıkla kucağımıza alnmayı büyütmeyi nasip eder inş. :)
Bakalım beğenecek misiniz..
Anlasilir oldu mu bilmiyorum ama telde bu resim vardi sadece
Ablam bugün yarin doğum yapacak annemler bu beşiği yatagi ve uyku setini aldılar.
Eki Görüntüle 1274285
Birde aksam bunu gördüm bayildim
Masqllqh cik seker duruyor benm gobis daha buyuk :) haftamiz hemen hemen ayni benm kiz azcik onden gidiyr teyzesi:) saglikli dogumlar :)Aa niye canım? Benim bebişim minik ama diyorum ya hep. Her hamilelik farklı zaten.