2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Günaydınnnn, güzel pazarlar :KK49:
İşte bizim göbüşte son durum

image.webp

herkese günaydın..şeker yükleme sonucumuz normal çıktı çok şükür,0 dk-90,60 dk-75,120dk-122 çıktı.şeker yüklemesi yapıldıktan sonraki ilk ölçümde 75 çıkması da çok şaşırtıcı.sizde sonuçlarınızı paylaşırmısınız kızlar.dün kontrolüm vardı bu arada kızımız 1230 gr olmuş..herşey yolunda çok şükür..

Gunaydin sekerler...
Merve gecmis olsun dislerine...
Hayrunnisa kol bacak magnezyum ekskliginden oluyor ...
Mrsupperfine besigniz gelin lik gbi kizin icine girince cok duygulu olucak :( yerim onu bennn ya
Sezin masallah gobise cok sevmli. Duruyor cok buyumemis zaten kolay kilo. vrriceksin;)

Bizde bugun kizimi parka goturecgiz optum sizi

Hera dogum iznini aktarma yapmayacak misin 32de moi ayriliyorsun ...ben 31"+0 da calisabilir raporu ap ins 37e kadar devam 28ekim de rapor verip aralik ilk haftaua ladar kismetse devam benim dogum cocugun biyuklugu ve. Ikinci. Oldugundan 15atalik 29arasi olur gibi ama kismet son 3hafta gecmiyor evde zaten de mecburen dinleniyoruz

kizlar idrar enfeksiyonu olupta sag tarafinda inanilmaz agri hisseden oldu mu?sag böbrek tarafimda inanilmaz agrim var gecede uyutmadi enfeksiyondir die ďüsündm ama bilemedim

Hera dogum iznini aktarma yapmayacak misin 32de moi ayriliyorsun ...ben 31"+0 da calisabilir raporu ap ins 37e kadar devam 28ekim de rapor verip aralik ilk haftaua ladar kismetse devam benim dogum cocugun biyuklugu ve. Ikinci. Oldugundan 15atalik 29arasi olur gibi ama kismet son 3hafta gecmiyor evde zaten de mecburen dinleniyoruz
şimdilik düşünmüyorum 32'den sonra çalışmayı. kendimi çok iyi hissedersem giderim belki ama az da olsa sıkıntılı hissedersem gitmem. rapor hakkım var zaten, önce onu kullanırım. o bitince doğum iznine ayrılırım. yine aktarmış oluyorum yani :KK66: zaten idarem sağolsun 8. sınıf vermedi bana bu sene, konularımı da rahat rahat götürüyorum. plana göre ilerde gidiyorum. benden sonra ücretli öğretmen hemen gelmese bile çocuklar geri kalmamış olacak. vicdanım da rahat olacak inşallah :KK68:

Benim bu gibi olsa keşke 2 katı
Canım sen benden çok ileridesin, ben de o günleri görsem bir an önce diyorum :)
Gunaydin sekerler...
Merve gecmis olsun dislerine...
Hayrunnisa kol bacak magnezyum ekskliginden oluyor ...
Mrsupperfine besigniz gelin lik gbi kizin icine girince cok duygulu olucak :KK43: yerim onu bennn ya
Sezin masallah gobise cok sevmli. Duruyor cok buyumemis zaten kolay kilo. vrriceksin:KK66:

Bizde bugun kizimi parka goturecgiz optum sizi
teşekkürler canım, inşallah kolay kilo veririm dediğin gibi. İyi eğlenceler parkta :)

herkese günaydın...uyku seti alanlara bir sorum olacaktı uyku setinin içindeki elyaf yorganı mı kullanacaksınız yoksa çarşaf takımı gibi olan setlerden alıp yorganı ayrı mı aldınız ya da yaptırdınız?ha bi de unutmadan sorayım bu park yatağın içine yatağı nerelerden aldınız?

İyi geceler güzel anneler.superfin beşik ne güsel ole.. Uyu seride cok hosmus ya.. Rabbm güle güle kullanmayı nasip etsin inş bebeklerimize..

Kızlar ikitane azı dişim saglı sollu agrıyo..
İkiside kırılmıs ve bı kısım yeri çürümüş..
Cok agrıyo mecbur agrı kesıcı içmm lazım ..
Aslında dişlerime bakarım.. Fırclarım gargar suyu ıle temızlerım.. İp temizlgimi misvakımı sürerım.. Hiç bi sorunum yoktu.. Resmn dişlerim kenarlarındn kırılmıs..
Ve agrıyo
Çok geçmiş olsun canım, bol bol kalsiyum almak lazım yoksa her hamilelik en az 1 dişi çürütüyormuş. Hergün 2 bardak süt, 1 kasede yoğurt tüketmeye çalışıyorum. Diş aģrısı benim korkulu rüyam, inşaallah sende bir an önce atlatırsın.

Kızlar merhaba, uyku seti konusunda bilgi verir misiniz ? Ben bi park yatak kendi odamıza , bir karyola Bebişimin odasına , bi de pillisallanan beşiklerden alt kat için alayım diyorum. Bunlara ayrı ayrı uyku seti mi almam lazım? Yorganda, nevresimde filan tavsiye edebileceğiniz markalar var mı?

ay çok güzel canım iyi günlerde kullanın
Iyi geceler canım :) gezmek değil yol trafik yoruyor artık zaten bizi... Geçmiş olsun kolaylamışsın işlerini yine de... Keşke duvarkağıdı için de oradayjen eminönündeyken imç ye baksaydınız...

Biz aldık canım yarın eklerim resimlerini...
Taç tan prenses model uyku seti aldık bir iki de nevresim takımı aldık :)

tamam canım bekliyorum

Bu da bizim prensesin beşiği:) rabbim sağlıkla kucağımıza alnmayı büyütmeyi nasip eder inş. :)
Bakalım beğenecek misiniz..

gelinlik gibi maşşalh çok güzel iyi günlerde kullanın

Anlasilir oldu mu bilmiyorum ama telde bu resim vardi sadece
Ablam bugün yarin doğum yapacak annemler bu beşiği yatagi ve uyku setini aldılar.

Eki Görüntüle 1274285
Birde aksam bunu gördüm bayildim

ablanınki de güzelmiş canım iyi günlerde kullansınlar

Back
X