2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
göğüs kalkanım var ilk bebeğimden aventin tavsiye ederim. yara olursa üstüne koyuyorsun ve sadece havayla temas ettiği için canın yanmıyor ve o arada atlete vb değmediği için üzerine sürdüğün şey deri tarafından emiliyor, atlet değil :)
yara olursa çeşitli kozmetik kremler var ya da zeytinyağı, ayva çekirdği jeli ya da soğan onları sürebilirsin.

aynen bu doktorla alakalı ya. benim ilk doğumumda oğlum 37. haftadayken kafa 39 çıkıodu öyle koca kafa da doğmadı ama daha fazla ilerlemesin diye suni sancı vererek doğumu başlattı 38+2 de. bu sefer ikinci doğumum olduğu için, yine bebeğin kafası iki hafta önde gitmesine rağmen doktorum normal yaptırmak istediğini söylüyor ve yaparsın diye destekliyor.
Tabi cnm en zor birinci. Birincide çıkardıysan o kafayı ikincide hayli hayli :) suni zor olmuş muydu..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr doğum yaklaştıkça bennn korkmayaaa başladımmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK61:
Korkmuyorum dediğim halde arada bana da bi korku gelir gibi oluyor canım sonra anlık değil genel düşünmeye başlıyorum geçiyor o zaman ama doğumhaneye gidiş anımı filan düşündükçe tırsma geliyor öyle böyle geçecek yaa bugün peynirin son kullanma tarihinde 17 Şubat 2015 yazıyodu mesela bu tarihte bitmiş olacak herşey dedim anlık düşünmemeye çalış sen de

Her şey psikolojik tabi inanç lazim önce. Çok istiyorum ama en büyük korkum da bu. Korkularimdan biri basıma geldi bu arada normal doğum çok ister sezeryandan korkardim ve ters doğumdan. Simdi bebeğim ters makat gelişi dedi Dr. Normal riskli olur sezeryan olacak. Dönmesi de zormus benim rahmimim yapısı gereği. Erken doğum riskim de vajinal enfeksiyondan dolayı var. Haftasonu hastanede yattım simdi evde yatiyorum.
Aynen bnm rahmimden dolayı da dönmesi zor dedi dr ve bende sezeryandan daha çok korkuyorum. Ama Allah dön dedikten sonra döner ben o konuda hayırlısı diyorum hem bebek hem benim icin en sağlıklı olanını Rabbim nasip etsin diyorum. Sonuçta biz bilemiyoruz O biliyor. Ama donerse yinede sezeryan derse bi başka hekime de danışırım. Arkadaşım koca kafalı bi bebeği hemde daracık pelvisiyle (iç kalça) doğurdu ve ikincisi içinde normal istiyor. Hemde epiduralsiz..

günaydın anneler :) süslerimizi yaptım haftasonu bitirdim foruma giremedim herkesler iyidir inşallah. çok az işim kaldı artık alışverişimiz de nerdeyse tamam bi ev temizliğim kaldı iki hafta sonra onu yaptırdım mı tamamdır kızımı bekleyebilirim rahat rahat... koyu pembe terliği hastane için yaptım diğerini evde kullancam iyice heyecanlı oldu beklemek :KK36:

Eklentiler

• IMG_5689.webp
    IMG_5689.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_5691.webp
    IMG_5691.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_5692.webp
    IMG_5692.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_5693.webp
    IMG_5693.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_5694.webp
    IMG_5694.webp
    72,4 KB · Görüntüleme: 100
Her şey psikolojik tabi inanç lazim önce. Çok istiyorum ama en büyük korkum da bu. Korkularimdan biri basıma geldi bu arada normal doğum çok ister sezeryandan korkardim ve ters doğumdan. Simdi bebeğim ters makat gelişi dedi Dr. Normal riskli olur sezeryan olacak. Dönmesi de zormus benim rahmimim yapısı gereği. Erken doğum riskim de vajinal enfeksiyondan dolayı var. Haftasonu hastanede yattım simdi evde yatiyorum.
ALLAH yardımcın olsun. Tevekkül et. ALLAH a sığın. başka hiç bir şey düşünme... hayırlısıyla ve sağlıkla kavuş İNŞAALLAH bebeğine...

herkese musmutlu günler diliyorum güzel anneler ağrısız sancısız şikayetsiz bi günnnnnnn bugun temizlik günü kadın yapıyo ama inanın peşinde dolanacak gucum yokkkkkk şimdi kahvaltı yapıyım bnde hareket olsun azcık die bişeyler yaparımmm hepinizi çok seviyorum iyi günler kızlar
Kolay gelsin çok yorma kendin
Aynen bnm rahmimden dolayı da dönmesi zor dedi dr ve bende sezeryandan daha çok korkuyorum. Ama Allah dön dedikten sonra döner ben o konuda hayırlısı diyorum hem bebek hem benim icin en sağlıklı olanını Rabbim nasip etsin diyorum. Sonuçta biz bilemiyoruz O biliyor. Ama donerse yinede sezeryan derse bi başka hekime de danışırım. Arkadaşım koca kafalı bi bebeği hemde daracık pelvisiyle (iç kalça) doğurdu ve ikincisi içinde normal istiyor. Hemde epiduralsiz..
Allah bilir tabi son ana kadar ne olur bilinmez ama Dr normal zamani beklemeyelim kakasini yutabilir boynuna kordon dolanabilir dedi Allah korusun o yüzden bende elim mahkum kabul ettim. Tabi hic bir şey belli olmaz gene de.

günaydın anneler :) süslerimizi yaptım haftasonu bitirdim foruma giremedim herkesler iyidir inşallah. çok az işim kaldı artık alışverişimiz de nerdeyse tamam bi ev temizliğim kaldı iki hafta sonra onu yaptırdım mı tamamdır kızımı bekleyebilirim rahat rahat... koyu pembe terliği hastane için yaptım diğerini evde kullancam iyice heyecanlı oldu beklemek :KK36:
ama bunlar çok gzl olmş . Hele o pembe terlik beyaz dantelli sus detayını çk sevdim . Beyaz terlik bulamayanlar bu şekilde yapabilirler fikir gzl ;)

Tabi cnm en zor birinci. Birincide çıkardıysan o kafayı ikincide hayli hayli :) suni zor olmuş muydu..

Doktor da öyle diyor ilkinde 3.5 doğurduysan bunda 4.5 bile doğurursun yürü beeee diyor :) Bu gaza gelir miyim bilmiyorum :) Suni zor olmuştu sekiz saat sürdü. Bu sefer Allah kerim. ama şu anda bile normal istiyosam demek sonrasnda unutulmuş. O yüzden çok düşünmeyelim hehe :)

Aaa arkadas adanadami. Bunarada sen hangi dr a gidiyosun.. ben ortadoguya gidiyorum ayten baymas coktu ye

evet Adana'yı görünce dikkatimi çekti hemen :) ben Selçuk Gürbüz'e gidiyorum.

Ben gecen sene ortodoguya gittim doçent diye Turkan Yilmaz a eşime direkt senin bu kızdan çocuğun olmaz dedi bunu da herkese anlatıyorum ki doktorlar psikolojimizi çok etkiliyor dikkat etsinler diye. Hem ısparta dan hem adana dan Gökmen Sukgen in methini çok duyduk ona gidiyorum şimdi ve çok çok memnunum. Hastanenin yeri biraz ters ama idare ediyoruz akkapi da güney adana hastanesi. Bu arada doğumu da metro ya da üniversal da yaptırmayı düşünüyoruz senin bir tavsiyen var mi bu ikisi hakkında?

Günaydın :) çok teşekkürler hepimizi kurtarsın Allah. Güney adana da gökmen Sukgen e gidiyorum ben.

Gökmen Bey'in ismini ben de duymuştum ama hastaneler hakkında hiçbir fikrim yok maalesef. Ben Adanalı değilim, daha bir yıldır buradayım. Benim doktorum da Ortadoğu'daydı ama ayrıldı oradan, şimdilik sadece özel muayenehanesinde durup doğumları Medline'da yapıyor. Başka şikayetler için bu hastaneye çok gittim ama doğumhanesi vs. konusunda pek bilgim yok. Artık gidip görmek lazım aslında.
Bu arada Güney Adana'nın teçhizat konusunda diğer hastanelerden daha önde olduğunu ben de duymuştum.

ben de adanadayım.. metro hastanesine gidiyorumm :KK66:

Ne çokmuşuz biz burda Adana'dan :) @bestemeste de bizden ;)

Korkmuyorum dediğim halde arada bana da bi korku gelir gibi oluyor canım sonra anlık değil genel düşünmeye başlıyorum geçiyor o zaman ama doğumhaneye gidiş anımı filan düşündükçe tırsma geliyor öyle böyle geçecek yaa bugün peynirin son kullanma tarihinde 17 Şubat 2015 yazıyodu mesela bu tarihte bitmiş olacak herşey dedim anlık düşünmemeye çalış sen de

hahahhh peynirin son kullanma tarihi :KK70: bende de var aynı şey, bir filmin vizyon tarihini görüyorum, bir şarkıcının konser tarihini görüyorum, Allahım diyorum ne kadar yakın tarih aslında. Heyecan basıyor hemen :KK17:

evet Adana'yı görünce dikkatimi çekti hemen :) ben Selçuk Gürbüz'e gidiyorum.
hahahaha ay alemsin son kullnma tarihine bakmış kıyamamm :))

çok güzeller canım bayıldımm

Ben geldım sekerler nst ye gırdım oglusumu gordum yanı en azından olcumlerını yuzunu goremıyoruz artık malum :)3100 gr 49-50 cm olmus bebısım doktor hafıf kasılmaların var dedı bu hafta gelırse ben nobetcıym beklerm dedı :) sıuyu ıdare eder artık hazırız dedı haftada bı kontrroıl pazartesı tekrar nst olacak catı muayrnsıde olacak raporumu da aldm okula vercem otuz yedı haftamız bıtıyr yarn 38 yazack bzde boyle dıger annelerden naber

Doktor da öyle diyor ilkinde 3.5 doğurduysan bunda 4.5 bile doğurursun yürü beeee diyor :) Bu gaza gelir miyim bilmiyorum :) Suni zor olmuştu sekiz saat sürdü. Bu sefer Allah kerim. ama şu anda bile normal istiyosam demek sonrasnda unutulmuş. O yüzden çok düşünmeyelim hehe :)
o zmn bu mantıga gore bnde ilki 4 kilo dogurduysam bunuda 5 kilo bile olsa dogururum hahah iyiymiş sevdm bu fikri ; )

Başim agryoorr off bugun dişarıya çıkmm lzm arkadas ne eksikmiş be al al bitmedi bugun tamamlayım diyorum ama kesin yine alinck seyler çıkar

Back
X