sağol canım bebeğin yapısıyla alakalı demek sağlıkla doğsun kuzun:)
Canım Rabbim şifa versin babana
sende bitirmişsin canım büyük temizliği maşaallah
sıla giremiyor yoğun, misdelley de işten giremiyor yoğun
canım benim eşimde başak ne titiz ne bir şey sinir oluyorum

ben teraziyim yükselenim başak, sizin kadar değil ama temizliğe bende çok önem veririm eşimle hiç anlaşamayız:)
canım sayfayı yeni gördüm, tablo yapsana keşke, doğduğu tarih doğum kilosu boyu posu vs şeklinde:) yani ilk mesaja
bende var sanırım:) içimden sürekli sayarım çifter çifter, halıda ki çiçeklerin yapraklarını, dışarda binaların camlarını sayarım birde illa çift sayıya tamamlamak için uğraşıyorum yıllardır böyşeyim çok yoruluyorum bu durumdan, bir bakıyorum başlamışım içimden saymaya 2-4-6 .... diye gider
canım ben siyah erik kayısı incir kaynatıcam hem kabız olmamak için hem süt için
ya hu benim eşim hangi başak acaba sizle alakası yok

benim yükselen başak burcum terazi ama başağa daha yatkınım
canım benim kp falan gelsede çıkmam yanına pijamamla eşofmanımla oturucam rahat rahat uğraşamam açıkcası ameliyatlı halimle başını ört kıyafet giy
canım mutlaka göster doktora
ayyy çok güldüm ya
ben l aldım
ohh mis olmuş güle güle kirletin
başın sağolsun ne güzel Rabbim lütfedip vermiş bir bebek sağlıkla doğsun, sıkıntıların içinde çok geçmiş olsun vaktinde doğar inşaallah yavrun
kötü içerik belirtme canım
canım benim sen saçmalamıyorsun söylediklerine ben katılıyorum, özür dilemene gerek yok canım benim üzülme sakın:)
sen onları yaşamışsın bende yaşayabilirdim mecbur kalınca emin ol benimde eşim karşı çıkmazdı ki ilk evlendiğimizde asla erkek doktor olmaz diyen adam kist kontrolüm için kendi her ay götürdü radyoloğa, yani mecbur kalınca o da razı, bizim sıkıntımız kp ve onu anlatmakla tarif edemem türünün tek örneği canım çok cins acayip, yaptıklarını yazsam senin kv eşin ve kardeşleri nasıl katlanıyor ona dersin neyse..
sen ailenden eşinde ve eşinin tarafından böyle şeyler görmediğin için bunu yaşayanlar sana tuhaf gelebilir canım ama yaşamadan anlayamıyorsun bunun nasıl bir cendere olduğu, sabit fikirli cahil insanlara laf anlatmak çok zor yaşamayan bilemez, ben burda ayzılan çoğu şeye o kadar özeniyorum ki çoğu zaman halime o kadar üzülüyorum ki...
neyse saçmalayan benim:)
nice yıllara canım huzur sağlık dolu, yeni cicileriniz hayırlı olsun
yok canım eltim normal doğurdu muayeneye bil erkeğe gidemedi kaynım aynı babası eşim yine beni muayeneye götürüyor, sağol ilgin desteğin için, özel olacak yüzde soksan canım nasip diyorum artık sakince beklemeye başladım:)
canım geçmiş olsun ihmal etme
canım uzun mevzu:) oğlumun kilo artışı az olmuştu ben çok panikledim ilkte ki gibi olacak diye, epey aşağı inmiş yerleşmiş başı, birde doktorum kesinleşmedi daha tam özel sıkıntımız halloldu eşimde bana hak verdi derken özel deki bayanın sezaryan dikişinin kötü olduğunu duydum, erkek doktoruda eşim istemiyor daha doğrusu babasından dolayı istemiyor, merak ettiğin için sağol
çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık bayıldım
amann bu hafta mı dur dr daha var deseydin:) maşaallah canım yavruna
bitmiyor canım gerçekten bitmiyor
çok güzel bizimkide asaf eymen olacak:)
sancın çoksa doktoruna sormalısın
zor canım çatı ağrısı bende her gün var düşün ve dinlenemiyorum oğlum olduğu için, süt pompası almanı tavsiye ederim
canım tatlıyı çok ye nst öncesi
yok canım doğum sancısı değildir, bizde yel girmiş derler ceryanda esintide kalmış olabilirsin geçmiş olsun