2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
aynı şey değil sanırım benimkide dönmüş ama kanala girmemiş doktor öyle dedi

üff birdaha gidince tam öğreniyim o zamn bende

Hormonlar son haftalarda coşuyor herhalde normal canım ağlaman. Ben de dün ağladım bugün de kafama bazı şeyleri taktım çok moralim bozuldu. Anlatsam ne dersiniz bilmiyorum. Benim kv geçen cuma sintigrafi çektirmiş dün onlara gittik anlattı radyasyon vermişler bi odada tutmuşlar bi kaç saat radyasyondan. Eşim de o çekimden sonra onlara gitmişti taktım kafaya dedim radyasyon bebeğime gelir mi bi de kp geçen anjiyo oldu onu da o gün ziyarete gittik anjiyoda da radyasyon veriliyormuş ben bunlara hiç dikkat etmedim diye baya taktım artık geçti düşünmemeye çalışıyorum ama abartıyor muyum haklı mıyım bilmiyorum...

direk o ortamda olmadığın birşey olmaz canım rabbimin izniyle

Niye acaba ya acaba bnde mi problem var...
Töm baska birimize atalım özel msj o acaon olmadı

bende atamadım

ben 22 kg aldım birde öncesinde düşüğüm olmuşdu stresden kilo almışdım,, evlendiğim zamana göre (20 ay önce) 30 kilo fazla ağırlıktayım,,,,
ama halimden memnun değilim,, zayıflarım o azim var bende,,,,,
sizde zayıflarsınız

bende evlediğimde 62 kiloydum
2.5 senede 80 oldum işte daha da artıyor
hep b,rlikte veririz inş kiloları

hayır değil,,,

ben bişeye dikkat ettim doğum pozisyonunda oldularmı pek bişy demiyolar sormazsan tabi.ama tersse söylüyolar.söylemediyse belkide dönmüştür :KK54:doğum pozisyonuna

aa boşuna gelin güvey oluyorum kendi kendimedönmedi diye demekki adam dönme ile hiç bişey demedi kanala yerleşmemiş bebek dedi

sevindim o zamn yaa

birde oto kolyuk alan var mı ???
ben maxi cosi cabriofix ile cybex aton arasında kaldım,, bunlardan alan veya kullanan varsa biraz tavsiye verebilir mi?

kızlar hava mis gibi dışarı çıkamıyorum bari bi kahve yapıyım da balkonda içiyim sizde yapın afiyet olsun

Bak valla aklımda yoktu ama iyi ki getirdin canim şöyle bi keyif yapayım teyzeleri bugun güzel haberler aldık kızımın kalbindeki parlaklık gitmiş çok şükür :) boyu da kilosu da gayet yerinde maşallah cümlenin kuzusuyla beraber benimkinlere de

Canim o dedigin perine masaji oluyor, ben yeni basladim yapmaya ve evet kesisiz dogum icin faydali, yakin arkadasimin halasi ebe, dogumunda sanci esnasina perine masaji yapmis ona Canim cok yandi diyor, ama 0 dikisle, kesisiz yirtiksiz bir dogum yapti. Nasil yapilacagini internetten ayrintili okuyabilirsin, youtube dada maken uzerinde anlatimi var
Yaa demek varmış cidden böyle birşey :KK57: benim tek korkum kesi olayı.Sancı falan umrumda değil. Allah izin verirse de normal doğurmak istiyorum. Hemen inceleyecegim canım bu masajı. Çok sağol :anneadayı:

Kızlar afedersınız bişi sorucam ...
Vajınada dısardan belli olacak şekılde şişlik varmı
Birde taharet alırken hıssedıyormusunuz rahım agzında şişlk ve sertlik oldugunu
Bennnn...bariz şişti annemede dedim normal dedi: /

Sırtımda agrılar cogaldı....
Böle bel kemiklerime daha yakın olan sırt kemıklerım tek tek ılmık ılmık söküyolar sanki....
Erkekte sırta vuruyor demek bende öyleyim uykuları haram....yürümek işkence Rabbim yardimcimiz olsun kizimlada ilgilenemiyorum oda farkında iyice ustume düştü duygusallasti

Yaa ayıptır soylemesı ben cınsel olayıda denedm kızımda sancı baslasın dıye denemıstm ıse yaramıstı bunda daha ıse yaramadı :KK43:
Erkekler hertürlü geç geliyor demek hayırlısı...ben korkuyorum 39.haftadada gelmezse belki deneriz:P

Yaa demek varmış cidden böyle birşey :KK57: benim tek korkum kesi olayı.Sancı falan umrumda değil. Allah izin verirse de normal doğurmak istiyorum. Hemen inceleyecegim canım bu masajı. Çok sağol :anneadayı:
canım, kesısısz olması en guzelı ama korkma zaten o anda kesının acısını farketmıyorsun zaten ıgne yapılıyor tabı masajıda yap sen

Tünaydın kızlar nasılsınız bakalım ben çok ağırlaştım yatakta dönemiyorum bile uyku desen gece yok sabah 8 den sonra 1-2 saat mide yanmalarım, bel ağrım paytak paytak yürümen hat safada ama yinede rabbime şükürler olsun onun bize verdiği hediyeyi taşımak çok muhteşem bişey. Kızımı almak için okula gidiyorum arkadaşlar kızıyo daha çıkma dışarı diye ama napıyım gücüm yetene kadar gideyimde sonra eltime devredicem.Bu arada dün saçımı kestirip incelttim ama aklımdada çeşitli hurafeler var inşallah sorun olmaz bebekle ilgili. 39. Haftaya giren arkadaşları görünce çok heyecanlandım.Hazırlıklar artık tamam sayılır. 15 günlük istanbul hava durumuna baktımda mevsim normallerine göre çok iyi arada yağmur var ama genel anlamda iyi. Neyse kızlar çok geyik yaptım görüşmek üzere.

canım, kesısısz olması en guzelı ama korkma zaten o anda kesının acısını farketmıyorsun zaten ıgne yapılıyor tabı masajıda yap sen

İlk doğumda genelde kesi yapıyorlar diye biliyorum ben.senin de dediğin gibi insan fark etmiyor bile :) ilk dogumumda kesi yapılmıştı ikincisinde de kendiliginden yirtildi sanırım bunda da öyle olur diye düşünüyorum

slm kızlar
pazar günü çok hastalandım midem çok kötü oldu, ağrılar kramplar... geçmeyince hastaneye gittik. ordada test yaptılar ama ağrım geçmedi. nts ye fln bağladılar. çok şükür erken doğum değilmiş ama ağrımın tarifi yok...
eve geçtik gece 2 ye kdr, ben kusana kdr devam etti.
paztsi işe gitmedim dimlendim...
bugün perş, kaç gün oldu hala midem kötü. ara ara kramp girio. doktor bağırsak problemi dio bi çare bulamıolar :(

Y
Canım o kurabiyeleri sen mi yaptın hazır mı aldın? Benim de geçen arkadaşlarım süpriz baby shower yapmışlardı bana kurabiye de yaptırmışlar çok hoşuma gitti hastanede de kurabiye versem dedim ama alsam mı kendim de yapabilir miyim onu bilemedim. Arkadaşlarımın aldığı kurabiye de resimdeki.
Eki Görüntüle 1341257
o Kendim yaptim canim.çok da zevkli oldu..hiç almana gerek yok istedigin kalibi al bir de seker hamuru tamamdir.

Onun için temizlik işine karışmasınlar madem anlamıyorlar mecbur biz sazı elimize alacağız. Eşim anlamadı belki ama ev mis gibi oldu iyi ki kadın geldi. Annem de geldi kadınla hem ilgilendi hem yardım etti ben yattım oh. Benim eşim de boşver der ama benim yaptığımla profesyonel temizlikçinin yaptığı bir olmuyor. Çalıştığın için sen en iyisi temizlikçi çağır.
Zaten temizlikçi çağırıcam o kesin. Şu hafta olmuş hala çalışıyorum birde temizlik yapıcam. Valla eşeklik var ama artık o kadar da değil. Benim eşim temizlikçi işine pek olumlu bakmıyor sevmiyormuş, neyini sevmiyorsa bilmiyorum. Herhalde bunda bu azim varken kendi de yapar diye düşünüyor.:KK57:

Bak valla aklımda yoktu ama iyi ki getirdin canim şöyle bi keyif yapayım teyzeleri bugun güzel haberler aldık kızımın kalbindeki parlaklık gitmiş çok şükür :) boyu da kilosu da gayet yerinde maşallah cümlenin kuzusuyla beraber benimkinlere de

oh afiyet olsun canım nasıl sevindim anlatamam yaaa :KK73::KK73: şükürler olsun rabbime :nazar:

Ya Benim kasinti sıklasti....kızım 39+5te gelmisti ama bu okadar beklemeyecek gibi yuruyemiyorum uyuyamiyorum istahim kesildi: ))
Sağ salim bi doguraydik...Aminnn....cumartesi randevum var bakalım ne diyecek dr beyimiz
bende de vajinal kasinti çok canım:KK51:hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebişlerimiz

Tünaydın kızlar nasılsınız bakalım ben çok ağırlaştım yatakta dönemiyorum bile uyku desen gece yok sabah 8 den sonra 1-2 saat mide yanmalarım, bel ağrım paytak paytak yürümen hat safada ama yinede rabbime şükürler olsun onun bize verdiği hediyeyi taşımak çok muhteşem bişey. Kızımı almak için okula gidiyorum arkadaşlar kızıyo daha çıkma dışarı diye ama napıyım gücüm yetene kadar gideyimde sonra eltime devredicem.Bu arada dün saçımı kestirip incelttim ama aklımdada çeşitli hurafeler var inşallah sorun olmaz bebekle ilgili. 39. Haftaya giren arkadaşları görünce çok heyecanlandım.Hazırlıklar artık tamam sayılır. 15 günlük istanbul hava durumuna baktımda mevsim normallerine göre çok iyi arada yağmur var ama genel anlamda iyi. Neyse kızlar çok geyik yaptım görüşmek üzere.

yürümek iyi diyor millet ama dikkat et canım birden ağrı girer de yolda kalırım diye dışarı mecbur kalmadıkça çıkmıyorum ben sabredelim son haftalarımız hayırlısıyla inş

İlk doğumda genelde kesi yapıyorlar diye biliyorum ben.senin de dediğin gibi insan fark etmiyor bile :) ilk dogumumda kesi yapılmıştı ikincisinde de kendiliginden yirtildi sanırım bunda da öyle olur diye düşünüyorum

kesi olayı beni korkutan tek şey ama diyorum kesmese nasıl çıkacak oradan bebek :KK17:
aslında kesi de değil sonraki dikişler korkutuyor:KK61:

Back
X