2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Var canım sağlıkla Bebeğini kucağına almış çok şükür.. Yürüyüşe gelince ben çalışmadığım halde Yapmıyorum Allah size kolaylık versin..
Oh cok sukur darisi basimiza artik siramizla. 6 yasinda 22 ogrenci. Cok zorlaniyorum hakikaten. Neyse ki 31 aralik son

Bak valla aklımda yoktu ama iyi ki getirdin canim şöyle bi keyif yapayım teyzeleri bugun güzel haberler aldık kızımın kalbindeki parlaklık gitmiş çok şükür :) boyu da kilosu da gayet yerinde maşallah cümlenin kuzusuyla beraber benimkinlere de
şimdi başlıyorum anlatmaya,bugun uykumun arasında bnm koca aradı çabuk kalk cenk gelıyor oraya seni bebek arabası fabrikasına götürecek diye,bu arada cenk eşimin halasının oğlu,çok zengin bir işadamı,bebek arabasının malzemelerini yapıyor,daha hamıle kaldığımı duydugundan beri sözü var bebek arabası için,ama bnm içime bu durum hiçbir zmn sinmiyordu,Allah kimsenin alıcağına muhtaç etttirmesin,eşime her zmn allah aşkına gel gezelim ben istediğim şeyi almak istiyorum neden tek biryere bağlı kalalım ki desemde beni hiç dinlemedi,beleş gelcek ya tabi,illa sabret tte sabret,neyse gelelim benim tercihime asla pahalı bir arzum yoktu,ben acaip gezenti bir kadın,haftanın 2 günü anneme giderim,avm leri gezeriz,cafelerde otururz,evimdeysemde mutlaka ya sosyete pazarına giderim yada yine avm ye giderim,kendimi biliyorum çocuk 2 ayı bitirsin Allah nasip ederse 3.ayda başlarım ben minnoşla inşallah gezmelere,gönül tabiki en iyisini hem güzelini hem rahat olanını istiyor ama benm aklımdaki model her zmn,hem hafif olsun,hem pratik arabamın bagajına kolaylıkla koyayım,ana kucağı arabaya girsin ama mesala ana kucağı sisteme direk oturan modelleri beğeniyorum yani arabanın sadece hani bacakları oluyor demiri,ona sadece ana kucağı otursun,extradan yaza doğru diğer parça bebek arabası takılsın yani travel sistem ama aklıma takılanda bastonlarda inanılmaz hafifler,ee şimdi seneye de baston alınacak bu travel sistem haydiii lazım olmayacak derken,şu aralar herkesinde favorisi olmuş çok ama çok hpşuma gitti,casual marka baston arabanın travel sistemi hemde taksitle 600 liraya,resmini hemen atıyorum,bu arada benim tahammül edemediğim hiç sevemediğim model iste travel sistemin bebek arabası olup ana o şekildeyken çıkmıyor çünkü onun üstüne ana kucağının takıldığı travel sistemler,hem görüntü kötü hemde kat kat ağır geliyor bana,neyse fabrikaya gittik,beneto marka,ne duydum ne gördüm gerçi internete yazınca çıkıyor,n11 gitti gidiyorda var,showrooma girdik,çeşit çok ama hiçbiri bnm istediğim model değildi,hiçbiri içime sinmedi,abi saolsun sabah sabah gerçi işi vardı orda ama sonuçta hediye alacak para vermiycez sesimi çıkaramadım kızlar,yine onların içinde en iyisi olanı tmm bu gzlmiş dedik ve aldık,tıpkı anlattığım gibi bebek arabasınn üstüne ana kucağı konuluyor,internette 400 lira maliyeti 250 liraymış,çok mutlu ayrılamadım,sizce bir müddet kullanabilirmiyim,beni yorarmı,belkide severim bilemiyorum ama çok mutlu olamadım velasıl,çünkü gerçekten bnm için araba çk önemliydi,olmadı diyorum bir 2 ay kdr kullanırım sonra veririm ihtiyaç sahibi birine,saks mavi rengini aldık,belkide içinizde bu modeli alanlarınız vardır,belkide ürün çok güzeldir bilemiyorum valla kullanıp görücez kızlar,bugün havadisler benden böyle işte,arkadaşımın annesine rastladım yolda tam eve dönerken kadın idrarından kan gelıyormuş,hadi dedim sevaptır,arabam vardı onlarla hep ilgilendim akşama kdr hastaneydik anca eve gelebildim yani @bugdaytanesi82 @babyforwe o yüzden bugün yoktum kızlar resimleride atıyorum baston travel sisytem benim istediğimdi,diğer olan modeller bugunkü hediyemiz,saks mavi olan rengi aldımEki Görüntüle 1341952 Eki Görüntüle 1341953 Eki Görüntüle 1341954
ağırlığı kaç kg canım o önemli ben beğendim gayet güzel görünüyor güzel Günler'de kullanın inşallah.

l14GMYCEKDK0004MAV_1.webp
l14KDISKAYK3469MIX_1.webp
l14KDISKTLM3434MIX_1.webp
l14KFORKBDY5071FSY_1.webp
l14KFORKBDY5071PMB_1.webp
l14KMOTKBDY5078PMB_1.webp
E-bebekten aldıklarım :oops::oops:
mickey mouse lu şeylere bayılıyodum ama bi tek tuluma 30 vermek bana fazla geliyodu şimdi 16 ya aldım :KK70::KK70:patikte cabası oldu:KK28::KK28:
çıt çıtlı badi miz uzun kol ve yeni doğan fazla almamışım onlarıda aldım..
kundağıda aldım ama mavili :KK62::KK62: diğer rengi 3-6 kg stokta yokmuş mecburen aldm napim :KK59:aman napim hep pembe olcak değil ya:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
sanırım sezin almıştı daha önce paylaşımı o yapmıştı ozamanda hoşuma gitmişti tam bundanmıydı hatırlamıyom pahalı demişti türkiyede :KK68::KK68:

bu arada baston modeli yanlış atmışım baston travel sistem bu Eki Görüntüle 1341972
güzel canıım bence işini görür.Düşünmesi bile güzel bence.Bizimde halamız alcak arabamızı sade arabalardan alcak bende pusetlilerden istiyom uygun olanlardan bakalım.ne zaman alırsa artık..
benim merak ettiğim fabrika kendinin mi yoksa direk fabrikadan mı aldınız??

merhaba güzel anneler bana fikir verebilirmisiniz. her işimi internetten halletmek zorunda kalıyorum görmeyincede kararsız kalıyorum. bu uyku setlerinden hangisi güzel sizce. bi de siz nerelerden aldınız. mağazalara gitmemekle çok şey kaybediyomuyum acaba. aslında ilk resimdeki gibi renkli bişey istiyorum ama onun ölçüsü bana uymuyo. bize 60x120 lazım
merhabalar,,
uyku setine ilk aylar ihtiyaç olmuyor,, bir çarşaf battaniye yeterli, ilk aylarda,,,
hatta uyku tulumu daha sağlıklı english home da indirimde 36 tl civarı şu anda,,,,
uyku setinide bence görerek alırsın daha sonra,,,
sadece bir öneri,,
birde ben kumaşçıya gittim,, bebek için kumaş, pike ve pazen aldım hepsi aynı desenden,, yataşdan da bebek yorganı aldım,, çünkü uyku setindeki yorganın kılıfı çıkmıyor,,
nevresim tkmı diktiriyorum ama şimdi için değil,,büyüyen beşiğin büyük modeli için, bunları izmir e ailemin yanına gidince yaptırmışdım daha da gelmedi,,,

Ayyy kiyamam canim. Doktorun korgeciyor yademis. Insaallah onemli degildir kist olayi. Olcum hatasi falan olabilir bacak kemigiyle ilgili. Ya da gelisim devam ettiginden somra da uzar. Bence 10 gun cok ciddibi sure degil. Benim doktorum 2 hafta ilerde ya da 2 hafta geride olmasi onemli degil demisti.
Oyle cqnim sikiliyorki son on gundur her gitmemde kotu seyler duyuyorum. Fl diye geci

merhaba güzel anneler bana fikir verebilirmisiniz. her işimi internetten halletmek zorunda kalıyorum görmeyincede kararsız kalıyorum. bu uyku setlerinden hangisi güzel sizce. bi de siz nerelerden aldınız. mağazalara gitmemekle çok şey kaybediyomuyum acaba. aslında ilk resimdeki gibi renkli bişey istiyorum ama onun ölçüsü bana uymuyo. bize 60x120 lazım
Ben bir ve ikiyi beğendim :) çok şekerler ..

Ya Benim kasinti sıklasti....kızım 39+5te gelmisti ama bu okadar beklemeyecek gibi yuruyemiyorum uyuyamiyorum istahim kesildi: ))
Sağ salim bi doguraydik...Aminnn....cumartesi randevum var bakalım ne diyecek dr beyimiz

Ayy bunlar doğum belirtileri mi? benim ilk oldugu için tecrübem yok, ama resmen kasıklarıma vuran ağrıdan zor yürüyorum, yatsamda otursamda kalçam bacaklarım ağrıyor.. iştahımdada azalma var. Yoksaa az mı kaldı :KK57: bugunde iki arkadaşlaydım ikiside dogum yapalı bir yıl olmadı, bana senin fazla zamanın kalmadı gibi yoruım yaptılar, ay hayırlısıı:KK17:

[QUOTEebrubirol, post: 38393475, member: 236938"]Canim teselli vermek gibi olmasın ama benim kizimda geriden geliyor 2 haftaya yakin zaten kilosuda ayni şekilde pzt 33+6 dik 32 haftalık gorunuyo dedi. Yani o durumu takma 3 haftaya kadar normal sayiyolarmis ama 3 haftadan sonrasini sorun olarak kabul ediyolarmis.anne babadan kaynaklı olabilir dedi boyu için genetik ollabilir dedi.
Bobregindeki kist için ise korkma Hayirlisiyla bi dogsun doğumdan sonra belli olur herşey.kafana takip ta zehir etme gunlerini.Allahin izniyle bisey olmaz,[/QUOTE]
Canim babasi 1, 80 ben 1, 65 im dr bakti cuce olmaz ama kisq boylu olur deyince ne bilim bende uzun degikim daha nenkadar kisa olabikirki diye dusundum. Acaba beslenmemi biraz abartsam sutu vs fark edermi

canım, kesısısz olması en guzelı ama korkma zaten o anda kesının acısını farketmıyorsun zaten ıgne yapılıyor tabı masajıda yap sen

Evet kesili dogum yapan arkadaşlar hep öyle diyor, sancılardan dolayı o acıyı hissetmiyormuşsun, ama ben bıçaktan çok korkuyorum, bu yüzden sezeryan bana daha korkunç geliyor :(

Yaa kizlar ben camasirlari yikarken farketmeden acik renklilerin icine kirmizi karismis boya vermis bebegin havlusu, agiz mendilleri beyazken rengi cok kotu olmus eskimis gibi ben ne yapim simdi akil verin camasir suyuna basip sonrada tekrar dalan roxyilemi yikasam
ariel matiği sıcak suda erit güzelce ondan sonra hepsini ariel matikli suya bastırt,,,
4-5 saat dursun,, klorak arınmaz,,,
sonra çamaşır makşnasında bol ariel matikle yıka,,,
bu kadar ariel matik kullandıkdan sonra makinanın durulama programına at,,, durulama programın yoksa deterjansız yıka ki deterjan atıkları kalmasın,,,
ama ben senin yerinde olsam öyle kullanırdım bu kadar kimyasalla uğraşmazdım,,,,

güzel canıım bence işini görür.Düşünmesi bile güzel bence.Bizimde halamız alcak arabamızı sade arabalardan alcak bende pusetlilerden istiyom uygun olanlardan bakalım.ne zaman alırsa artık..
benim merak ettiğim fabrika kendinin mi yoksa direk fabrikadan mı aldınız??

fabrika bir adamın,bu abimiz sadece ona malzeme veriyor,yani yine o ödemiş oldu parasını

Oyle cqnim sikiliyorki son on gundur her gitmemde kotu seyler duyuyorum. Fl diye geci

[QUOTEebrubirol, post: 38393475, member: 236938"]Canim teselli vermek gibi olmasın ama benim kizimda geriden geliyor 2 haftaya yakin zaten kilosuda ayni şekilde pzt 33+6 dik 32 haftalık gorunuyo dedi. Yani o durumu takma 3 haftaya kadar normal sayiyolarmis ama 3 haftadan sonrasini sorun olarak kabul ediyolarmis.anne babadan kaynaklı olabilir dedi boyu için genetik ollabilir dedi.
Bobregindeki kist için ise korkma Hayirlisiyla bi dogsun doğumdan sonra belli olur herşey.kafana takip ta zehir etme gunlerini.Allahin izniyle bisey olmaz,
Canim babasi 1, 80 ben 1, 65 im dr bakti cuce olmaz ama kisq boylu olur deyince ne bilim bende uzun degikim daha nenkadar kisa olabikirki diye dusundum. Acaba beslenmemi biraz abartsam sutu vs fark edermi[/QUOTE]
canım zamanla toparlar inşallah bizim kızlar ya okadar korkma.bizimde işte fl denen zımbırtı geride :KK11: hatta ist doktora gitmiştim o demişti fl si geri diye bende bilmiyom ya neresi direk kilosu algıladım normalde kilosuda geriydi hatta beni burda eflalim uyarmıştı fl kilosu değil diye.Sağlıklı olsunlarda belki yanlış ölçmüştür doktorun.benim adıma yanlış ölçüm yok çnkü kaç tane ayrı doktora gittim hepsi aynı şeyi söyledi.Allah büyük diyorum.:D:D

Sezincim sen kg almamışsın karnına bi bebek koymuşsun sadece, o doğunca da giderecek hepsi, bak gör.. Ikiniz de çok tatlısınız maşallah..

Ayyyy ne ara oldu uzun boylu olmuş güzel Kızın maşallah sana annesi kilosu da gayet iyi sağlıkşa kucağına al bol sütün olsun inş gözün aydın :)

Canım nasıl yazacaksın hiç önemli değil gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş maşallah kuzumuza :)

Sancı anında perine masajı ve Islak sıcak ılık havlu kesiyi önlüyormuş ama bunu yapanları bulmak çok zor.. Ben de perine masajına başlayacağım ama korkumdan yapamıyorum :))

Nesi basit canım gayet şık bence bir de hastane lohusa şerbeti ikram etse yanına da çikolata oh mis :)
Bence gayet şık olmuş...

Canım bizim burda sancı odalarında küvet oluyor, ılık su doldurturup sancılarımı içinde geçirmeyi istiyorum, perine masajına ben başladım, zaten 3 cm filan içerisine yapmak gerekiyor, yani doğumu tetikleyecek kadar değildir..ama bu göbekle biraz zor oluyor acıkcası masajı yapmak :( doğru yaptıgımdanda emin değilim, hafif yanma hissetmek gerekiyormuş, onu hissediyorum heralde doğrudur diyorum sonrada :). Arkadaşımın halası ebe oldugu için o istemeden halası yapmış masajı, canım acıyordu ama rahatlatıyordu diyor, sıfır dikişli bir normal dogum harika bence.. Bende gerekirse eşime yaptırırım napiyimm

Kızlar dün benim doktorum açıklığı kontrol etmişti 1cmlik açılma var demişti.Akşam lekelenme oldu gece 1den sonrada belimde öyle bir agrıki anlatamam karnımda kasılmalar sabaha karşı ancak uyumuşum bir ara gitsemmi hastaneye diye düşündüm.Ama agrılar aralıklı degil sürekli gibiydi.iyice acemi oldum ama her dogum farklı olurmuş.şimdi agrım gitmiş gibi çok hafif var.
canım muayene kaynaklı olmuştur şimdi iyisindir inşaallah
Gunaydin kizlarr, gece benim icin bayagi zor gecti, kalcam bacaklarim agridi, kac kere mide eksimesine uyandim, birde tuvalet meselesi, savasta gibiydim butun gece :KK43: Allah hepimize kolaylik versin, ama bu son haftalardan onceki zaman hamilelik degilmis diyorum, oyle rahat gecmisti.. Simdi vucudum bi fazlalik gibi tasiyamiyorum artik :KK43:(.

Bende cok kilo aldim gecen hafta 14tu simdi 15 olmustur, midem resmen kaziniyor yemeden duramiyorum.

Kizlar dun youtube dan dogum videoalari izledim, hypnobirth yazinca cikiyor, inanilmaz guzel.. Oyle kolay doguruyorlarki, normal dogumdan korkanlarin izlemesini tavsiye ederim, cok duygusal aglaya aglaya izledim ben..insallah bizde oyle guzel rahat dogum yasariz.
aynen canım bende çok ağırlaştım artık
Canim cok dogru diyosun. Belki de korktugum gibi olmaz bakalim. Zaten dogumdan yeni cikmis olucam. Odamdan cikmam mumkun oldugunca. Yatar naz yaparim. Esim de Allah'in izniyle dogum izni hakkini kullanacak. Sonra da 15 tatil giriyor araya. Bana cok sikinti olmaz hayirlisiyla. Gerekirse esim ilgilenir ailesiyle. Odamizi da begenmene sevindim teyzesi :)

Canim benim de bebisim dogum pozisyonunda ama kanala girmemis. Doktorum artik bol bol yuruyus yap ki kanala girsin artik yavas yavas dedi. Merdiven inip cikmak da baya etkiliymis bilgin olsun..

Gunaydin canim.. ahhhh ahhh sabahlari kalkip hem esime kahvalti hazirliyorum hem de bu bahaneyle ben de atisririyorum. Hazir kahvaltiyi ozlemisim vallaaaa..

Canim tuse muayeneden sonra lekelenme olmasi normalmis. Doktorum soylemisti bana muayene sonrasi lekelenme olabilir korkma diye. Ama tabi sancilari takip etmen lazim. Siklasirsa mutlaka git doktoruna.

Canim oncelikle Rabb'im kizinin kismetine gonlune gore bir ev nasip etsin. Sonra da insaallah guzel guzel odasini yaparsin yavrunun. Bizimki de anlayacagindan ya da odayi kullanacagindan degil iste. Kendi hevesimizi gideriyoruz ancak.

Vajinaya zeytinyagi surme isini ilk kez duyuyorum canim. Zarari olacagini sanmam ama faydasi olur mu onu da bilemiyorum..

Mervecim cok tesekkur ederim canim. Biz de oda falan yapmicaktik sozde ama sunu da alalim bunu da yapalim derken bi bakmisiz dizmisiz odayi:KK48::KK48:
inşaallah canım gönlünce olur, zaten bebeği emzir altını değiş gazını çıkar uyut derken hep odanda oluyorsun sende onunla uyuyorsun
ayy çok tatlısın maşaallah canım
a
Eflalim bana sakin nohut fasulye yeme bebegi mahvediyo cok fena gaz yapiyor dediler de ondan yemeyim bende diyordum bakarim zaten gazli bi bebekse yerim bende senin gibi:KK49:tatlı konusunda arkadasim demisti ki bana bol su ic sütün olur diyorlarda sütün de su gibi duru oluyor tatlı türü seyler tahindir hosaftir falan sütü daha yogun kıvamlı yağlı yapıyor bunlari yiyince zaten cok su iciyosun demisti...bu arada oğluşüna bayıldım allah nazardan korusun bahtıda kendi gibi güzel olur insallah:nazar::nazar:
canım diyen çok ama gazlı bebek zaten gazlıdır ben yemediğim halde gazı olduğuna göre demek ki yediğimden içtiğimden değil, dediğin gibi duruma göre bakarsın sende, arkadaşın doğru demiş kesinlikel test etim yani yağlı yağlı sütüm vardı benim maşaallah taşardı yani, eltim resmen şimdi diyet yapıyor daha bir kere sütü sızmamış akmamış ben göğüs pedi yetiştiremiyordum, hem de eltimin bebeği hala çok zayıf, emzirirken çok kalori harcanıyor kilo alacak kadar yemek için epey bir kalori almak lazım zaten, hoşaf hem kabız etmiyor canım birde hurma ye bolca o da iyi oluyor doğum sonrası
günaydınn..
kızlar şimdi bebegin nevresim takımlarını attım makinaya yıkansın diye
hazır yıkanmışken park yatagın içinde ki o sünger yatagın beyaz kılıfınıda cıkardım onuda yıkamak için
ama ne göriym o sünger döşek çok kirli
kendide sert biraz esniyor ama
onuda makinaya atmayı düşündüm ama makinadan nasıl cıkar tahmin edemediğim için cesaret edemedim
elimde yıkıym diyorum
ama dus kabinli bizim her iki banyoda
evire cevire yıkayamam ben onu
o pis haliylede temiz kılıfını tekrar üstüne gecirsem içime sinmiycek
ne yapıym sizce?
canım niye kirliymiş ki kötü olmuş bilemedim nasıl yıkayacağını, kuru temizlemeye mi versen
günaydın kızlarrr:KK37::KK37::KK37:

eşim bu sabah işe giderken beni senin suratın ne yuvarlak bişi oldu kocaman oldu diye sevdi beni:KK70::KK61:
ağlsam mı sevinsem mi bilemedim:KK61::KK70: +15 kilodayım hala :KK61:
sevin canım sevin bebeğin için oldun öyle:)
benim dr da sağda kafa var demişti 1 kere ondan dedim canım birde tepikleri soldan geliyor hep yatınca farkediyorum
:KK19:
sizinki nesaj kaygılı babaya karşı demekki :KK70:

doğuma hazır ol demk mi bunlar acaba canm :KK69:rabbim hayırlı doğumlar versin inş hayırlı zamanda:KK19:

bende ok

maşallah canım hiçte kilolu durmuyorsun :nazar:

:KK61::KK70:
sen daha iyi bilirsin tabi annesi:)
canım ben ınsıkak suresının ıcındekı secde ayetınde bebegın secde ettıgı ıcın dondugunu duymustum dene ıstewrsen bıde eflalım yer gırgırla der hep halıların kıllarını tara :)

off kahvaltı yapıcam ama hiç içimden gelmiyor nedense canm istemiyor bugün
bir huzursuzluk var üstümde
hiç gitmek istemiyorum akşama kv me aslında evde zor oturuyorum zaten k
millet bişeyler dicek uyuz olacağım evde gelip onları kafama takacağım artık:KK43:
canım kv gile gideceksin ya gerildin sen
Ya kizlar bugün beni goren bugunnyarin dogurursun yok karnin toplanmis yok asagi inmis yok cok buyumus.. yarimm saatte psikolojimin icine ettiler. Zaten adet sancisi gibi sancim var. .simdi etkilendimmi nedir belimde agriyor anlayamadim halimi canimi siktilar ya ne bosbigaz insqnlar var
ayy herkes kadın doğumcu zaten bozma moralini güzelim sen
Kızlar kusura bakmayın dün yazamadım kızlar, sabah 10.15'te spinal sezeryanla doğum yaptım.2850 gr doğdu bebeğimde bende iyiyiz,darısı inşallah bebiş bekleyen herkesin başına çook güzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.AMİN.
ne kusuru canım maşaallah ikinizede
canım benim aklımdaki tam olarak şuydu olur mu hastanede gelenlere ikram için
yoksa cok mu baist kalır
yanınada pastane cikolatası alırız
canım çok hoş ama hastane ortamında açık durması hijyenik olmaz bence
Eki Görüntüle 1341249 Eki Görüntüle 1341250 Kızlar çirkin ogluma bakın.... Ona gülünce bize kıZdı kaşını kararttı koca bırınlu çirkin oglum
oyy merve burnu gerçekten büyük çıkmış yerim ben onu:)
kızlar bu hafta hergün ağladım ben noluyo bana bugünlük ağlama limitimi dedoldurmuşumdur inş iyice salya sümük oldum ben yaa
bende hep ağladı ağladım iki üç gündür yeni sustum, son zamanlarda normal artık canım endişeler meraktan kaynaklı
bu arada dr bana dönmemiş demedi kanala yerleşmemiş dedi aynı şey değilmi bu ikisi
aynı değil canım
Hormonlar son haftalarda coşuyor herhalde normal canım ağlaman. Ben de dün ağladım bugün de kafama bazı şeyleri taktım çok moralim bozuldu. Anlatsam ne dersiniz bilmiyorum. Benim kv geçen cuma sintigrafi çektirmiş dün onlara gittik anlattı radyasyon vermişler bi odada tutmuşlar bi kaç saat radyasyondan. Eşim de o çekimden sonra onlara gitmişti taktım kafaya dedim radyasyon bebeğime gelir mi bi de kp geçen anjiyo oldu onu da o gün ziyarete gittik anjiyoda da radyasyon veriliyormuş ben bunlara hiç dikkat etmedim diye baya taktım artık geçti düşünmemeye çalışıyorum ama abartıyor muyum haklı mıyım bilmiyorum...
canım enişelenmekte haklısın dr lar uyarıyor zaten çocuklara yaklaşmayın diye ama senin eşin durmuş o yüzden korkma
Yaa ayıptır soylemesı ben cınsel olayıda denedm kızımda sancı baslasın dıye denemıstm ıse yaramıstı bunda daha ıse yaramadı :KK43:
canım niye acele ediyorsun 40 olsun bi
Bak valla aklımda yoktu ama iyi ki getirdin canim şöyle bi keyif yapayım teyzeleri bugun güzel haberler aldık kızımın kalbindeki parlaklık gitmiş çok şükür :) boyu da kilosu da gayet yerinde maşallah cümlenin kuzusuyla beraber benimkinlere de
hadi gözün aydın canım maşaallah
slm kızlar
pazar günü çok hastalandım midem çok kötü oldu, ağrılar kramplar... geçmeyince hastaneye gittik. ordada test yaptılar ama ağrım geçmedi. nts ye fln bağladılar. çok şükür erken doğum değilmiş ama ağrımın tarifi yok...
eve geçtik gece 2 ye kdr, ben kusana kdr devam etti.
paztsi işe gitmedim dimlendim...
bugün perş, kaç gün oldu hala midem kötü. ara ara kramp girio. doktor bağırsak problemi dio bi çare bulamıolar :KK43:
geçmiş olsun
Lohusalık çıkar çıkmaz Allah bi mani vermezse hamam kese masaj yaptırmak istiyorum, ardından bir de kuaföre gittim mi sanki hamileliğimdeki tüm hastalık, halsizlik vs hali gidecekmiş gibi geliyor:)) bir de bulantım çok olduğu için vücudumu itfaiye hortumu ile yıkanmak istiyorum kendimden tiksindim:))

Sizde de var mı böyle planlar?? :KK66:

Bebeğim sağlıkla doğarsa 40'ını falan beklemeden de tr'ye döneceğim annem babam okşasın beni ablalarım bebeği sevsin karnım gözüm yemek sofra Görsün oh mis :) lohusalığımı Kocamla başbaşa kv kpnden uzak geçiririm diyordum amaaa ne kendime eziyet edeceğim :) gidicem anacığımın koynuna baktırcam kendime:) annem prenses kızım diyor kocam sürahi ninem diyor:))) morale ihtiyacım var :))
en güzeli canım moralin nerde iyi olacaksa orda olman doğrusu
@mrssoydas vardı noldu o nye grmıyo
bende hep soruyorum ama bilen yok sanırım
Kizlar drdan geldik bacak boyu ongun geriden geliyo cuce olmaz ama.kisa boylu bi kiz olacak dedi.cnm sikildi bu normalmi kizlar bise diyin..bobregindeki kistte buyumus biraz .korkma dedi ama nasil korkmayim brn ya her gitmemde baska sey duyuyorum
canım boya hiç takılma kısa olmaz farkı kapatır, kist içinde dr korkma demiş sorun olsa zaten pat diye söylüyorlar biliyorsun, inşaallah küçülür kisti
kızlar süt artırıcılar varmıs ya neyialcaz nerden alcaz bide en iyi markka hangisi ne almalıyım
human still tee
hakikaten he badem şekeri ne pahalıydı öyle,ama aklınızda olsun bimde ehm çikolatalı madem şekeri 400 gr 4 lira:KK48::KK48::KK48: ben 2 paket bimden,tam sayarak aldım 25 adet kavanozum vardı real marketten 25 adet mavi badem şekeri aldım oda 6 lira tuttu:KK48::KK48::KK48:
çok mu pahalı ya bende ondan aldıracaktım:)
şimdi başlıyorum anlatmaya,bugun uykumun arasında bnm koca aradı çabuk kalk cenk gelıyor oraya seni bebek arabası fabrikasına götürecek diye,bu arada cenk eşimin halasının oğlu,çok zengin bir işadamı,bebek arabasının malzemelerini yapıyor,daha hamıle kaldığımı duydugundan beri sözü var bebek arabası için,ama bnm içime bu durum hiçbir zmn sinmiyordu,Allah kimsenin alıcağına muhtaç etttirmesin,eşime her zmn allah aşkına gel gezelim ben istediğim şeyi almak istiyorum neden tek biryere bağlı kalalım ki desemde beni hiç dinlemedi,beleş gelcek ya tabi,illa sabret tte sabret,neyse gelelim benim tercihime asla pahalı bir arzum yoktu,ben acaip gezenti bir kadın,haftanın 2 günü anneme giderim,avm leri gezeriz,cafelerde otururz,evimdeysemde mutlaka ya sosyete pazarına giderim yada yine avm ye giderim,kendimi biliyorum çocuk 2 ayı bitirsin Allah nasip ederse 3.ayda başlarım ben minnoşla inşallah gezmelere,gönül tabiki en iyisini hem güzelini hem rahat olanını istiyor ama benm aklımdaki model her zmn,hem hafif olsun,hem pratik arabamın bagajına kolaylıkla koyayım,ana kucağı arabaya girsin ama mesala ana kucağı sisteme direk oturan modelleri beğeniyorum yani arabanın sadece hani bacakları oluyor demiri,ona sadece ana kucağı otursun,extradan yaza doğru diğer parça bebek arabası takılsın yani travel sistem ama aklıma takılanda bastonlarda inanılmaz hafifler,ee şimdi seneye de baston alınacak bu travel sistem haydiii lazım olmayacak derken,şu aralar herkesinde favorisi olmuş çok ama çok hpşuma gitti,casual marka baston arabanın travel sistemi hemde taksitle 600 liraya,resmini hemen atıyorum,bu arada benim tahammül edemediğim hiç sevemediğim model iste travel sistemin bebek arabası olup ana o şekildeyken çıkmıyor çünkü onun üstüne ana kucağının takıldığı travel sistemler,hem görüntü kötü hemde kat kat ağır geliyor bana,neyse fabrikaya gittik,beneto marka,ne duydum ne gördüm gerçi internete yazınca çıkıyor,n11 gitti gidiyorda var,showrooma girdik,çeşit çok ama hiçbiri bnm istediğim model değildi,hiçbiri içime sinmedi,abi saolsun sabah sabah gerçi işi vardı orda ama sonuçta hediye alacak para vermiycez sesimi çıkaramadım kızlar,yine onların içinde en iyisi olanı tmm bu gzlmiş dedik ve aldık,tıpkı anlattığım gibi bebek arabasınn üstüne ana kucağı konuluyor,internette 400 lira maliyeti 250 liraymış,çok mutlu ayrılamadım,sizce bir müddet kullanabilirmiyim,beni yorarmı,belkide severim bilemiyorum ama çok mutlu olamadım velasıl,çünkü gerçekten bnm için araba çk önemliydi,olmadı diyorum bir 2 ay kdr kullanırım sonra veririm ihtiyaç sahibi birine,saks mavi rengini aldık,belkide içinizde bu modeli alanlarınız vardır,belkide ürün çok güzeldir bilemiyorum valla kullanıp görücez kızlar,bugün havadisler benden böyle işte,arkadaşımın annesine rastladım yolda tam eve dönerken kadın idrarından kan gelıyormuş,hadi dedim sevaptır,arabam vardı onlarla hep ilgilendim akşama kdr hastaneydik anca eve gelebildim yani @bugdaytanesi82 @babyforwe o yüzden bugün yoktum kızlar resimleride atıyorum baston travel sisytem benim istediğimdi,diğer olan modeller bugunkü hediyemiz,saks mavi olan rengi aldımEki Görüntüle 1341952 Eki Görüntüle 1341953 Eki Görüntüle 1341954

canım istediğin olmamış ama hediye güzel şey hem ben beğendim:)

34+6 olduk cumartesi kontrol vardı ama bel ağrılarım var diye doktora gittim ve küçük oğlum yine rekorla 10günde 700gr alarak 3100grma ulaşmış doktor hamurişi tatlı falan yeme dedi yoksa 4500 gr olacak dedi ama ben zaten yemiyorum sezeryan olmak istemiyorum ya boyuda yaklaşık 47cm
canım sen yemeyi azaltsanda bebeğin alır bebeğin yapısıyla alakalı
Eki Görüntüle 1341996 Eki Görüntüle 1341997 Eki Görüntüle 1342000 Eki Görüntüle 1342001 Eki Görüntüle 1342002 Eki Görüntüle 1342003 E-bebekten aldıklarım :oops::oops:
mickey mouse lu şeylere bayılıyodum ama bi tek tuluma 30 vermek bana fazla geliyodu şimdi 16 ya aldım :KK70::KK70:patikte cabası oldu:KK28::KK28:
çıt çıtlı badi miz uzun kol ve yeni doğan fazla almamışım onlarıda aldım..
kundağıda aldım ama mavili :KK62::KK62: diğer rengi 3-6 kg stokta yokmuş mecburen aldm napim :KK59:aman napim hep pembe olcak değil ya:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
sanırım sezin almıştı daha önce paylaşımı o yapmıştı ozamanda hoşuma gitmişti tam bundanmıydı hatırlamıyom pahalı demişti türkiyede :KK68::KK68:
çok güzeller
bana da normal istiyorsan hareket et dedi. önümüzdeki haftadan itibaren bende yapacağım

canım sen nerdesin yoksun

Back
X