Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir canim sinif ogretmeniyim ama malum 60 ayliklar okula kaydolunca sonuc bu yine de meslektasiZcanım anasınıfı ogrtmenı msn bende oyleym yoksa meslektasmıyız :)
Tansiyonumu ölçmedim ama bu hafta ara ara bende de bas dönmesi ve halsizlik oldu bu arada bende sınıf ögrtmeniyim dogum iznine ayrildim ben calismiyorum su an benim 4.sınıftı.. 1.sınıf ve hamilelik allah yardimcin olsunKizlar uyuyamiyorum. Ve tansiyonum bir kac gundur 8 e 5. Buyugu en fazla 9 oluyor ama kucuk 5.2 ya da 5.0 cikiyor.Midem bulaniyor basim donuyor. Sizde de oluyor mu?
Canim hic sorma. Esimde diyor takma bu kadar kizimiz saglikli diye. Ama Ama kullqnilan kelimelere bakincq insanin aklina gelmeyennseyler geliyor. Ikidir burnumdan geldi dr muqyenesi.S sevdaveysel cakelimelerAllah aşkına başka doktora git.
Bu kadar mı negatif olur bir doktor çok şaşırıyorum gerçekten.
Sırf ben bir şeyler biliyorum görüyorum, bakın ben çok iyi doktorum diye düşündürmek için mi söylüyor bunları?
"Cüce olmaz ama kısa boylu olur" bu nasıl bir sözdür Allah aşkına, zaten sinirliydim yine, bunları okuyunca yine dayanamadım...
Haftadan haftaya ölçümden ölçüme fark eder bu ultrason olayı.
Sanki aldı eline metreyi bebeği baştan topuğa ölçtü
Bence başka bir doktora daha görün sevdacım. Özele gidiyormuşsun devlette olur.
Sadece kendini rahatlatmak için.
Her gittiğinde duyduklarından ben üzülüyorum ya sen nasıl takıyorsundur üzülüyorsundur.
Canim hic sorma. Esimde diyor takma bu kadar kizimiz saglikli diye. Ama Ama kullqnilan kelimelere bakincq insanin aklina gelmeyennseyler geliyor. Ikidir burnumdan geldi dr muqS sevdaveysel cakelimelerAllah aşkına başka doktora git.
Bu kadar mı negatif olur bir doktor çok şaşırıyorum gerçekten.
Sırf ben bir şeyler biliyorum görüyorum, bakın ben çok iyi doktorum diye düşündürmek için mi söylüyor bunları?
"Cüce olmaz ama kısa boylu olur" bu nasıl bir sözdür Allah aşkına, zaten sinirliydim yine, bunları okuyunca yine dayanamadım...
Haftadan haftaya ölçümden ölçüme fark eder bu ultrason olayı.
Sanki aldı eline metreyi bebeği baştan topuğa ölçtü
Bence başka bir doktora daha görün sevdacım. Özele gidiyormuşsun devlette olur.
Sadece kendini rahatlatmak için.
Her gittiğinde duyduklarından ben üzülüyorum ya sen nasıl takıyorsundur üzülüyorsundur.
canm hıc kısa olmaz bu genetk faktorle mumkunatı yokcanım anasınıfı ogrtmenı msn bende oyleym yoksa meslektasmıyız :)
Canim babasi 1, 80 ben 1, 65 im dr bakti cuce olmaz ama kisq boylu olur deyince ne bilim bende uzun degikim daha nenkadar kisa olabikirki diye dusundum. Acaba beslenmemi biraz abartsam sutu vs fark edermi
Canim bu bacagin ustt kismi varya diz kapagindam yukarisi ora kisaymis. Bem once bi bacagi digerinden kisa sandim aksayacak sandim o anda ruhumu teslim ediyordum :) sonra iste dedigm gibi dedi. Ergenlikte barbie bebek gibi upuzun bavakli bekleme dedi.bana bakti seninde pek uzun degil bacak boyun dedi..genetikmi bu dedim yoo dedi kendisi de iki cocuk dogurmus biri 48 biri 45 cm. Oglum 17 yasina geldi suan 1.80 dedi. Beslenmwsine dikkqt edersin basketbola vs yollarsin dedi. Valla kafam zsten yerinde degildi iki gram aklimida bu dr alacak benim..45.5 cm mi kısa boylu oluyomus... Allahım böle dr napmaya.. Bnde gecm nöbetci dr gittim ya adam bana ögrencisi sanıp bi ara ders vermeye başamıstı.. Bak ben biliyorum.. Sevdacım.. H sorun yapma bosuna strese sokma kendini...
Canım o söylemese bile senin sorma ve öğrenmeye hakkın var hasta hakları diye bişey var. Bir daha gittiğinde sor bence söylemem demez herhalde çok çekingen olma o senin doktorun söylemesi lazım.
Yok canim ya bana da cok öyle diyenler oldu da korkuyorum ben normal dogumdn ne bileyim allah neyi yazdıysa öyle olur hic düşünmemeye çalışıyorum bu yuzden dogum şeklini normal mi sezaryen mi diye
Vay vay vay kv beni 2 yıl görmese özledim kızım demez oğluna gore ise annem sevgisini özlemini hasretini hep içinde yaşar dışa vuramaz der, ben de inanmıs gibi yaparım eşime he he der geçerim![]()
sen niye daha izne ayrılmıyorsunarkadaar bugün dkora gttim.6.haftyı doldurdum.çalışmaya devam ediyordum.doktor plesantamın yaşlanmaya başladığını söyledi.kafası çok aşağıydaymış.iş yerinde fazla yoruluyorsan izne ayrıl dedi ve bende pztesi ayrılmaya karar verdim.kilosu 3kg muş ama fl si kısa dedi 66.1. bol bol süt iç yoğurt ye dedi.fazla ayaktaa kalma dedi 38.haftayıı doldurursan iyi deddi.erken doğum riskim varmış.kafasıı baya aşağıya inmiş.boyuna on gün önce devletteki doktorum ileri demişti fl si 73.3 ölçmüştü kime inanacağımı şaşıırdım.
valla doktorluk evet kutsal meslekte bazen hepsini boğasım geliyor.. ebeler daha iyi olabiliyor şanslısın babyyyy :))Evet canim yurtdisindayim ben, bikac arkadas var onlarda kesi yapilmis, yurtdisinda dogum yapmak bana gore bu sebeplerden dolayi avantaj, keske turkiyede de doktorlar kolaya kacmasaustelik burda normal dogumu ebeler yapiyor, doktorlar gibi 6 yil tip okumamislar sonucta..
canım benim tansiyonuum da hep 10a 5dir... ama düşer gibi oluyorsa biraz tuzlu bir ayran iç o seni kendine getirir hem de faydalıKizlar uyuyamiyorum. Ve tansiyonum bir kac gundur 8 e 5. Buyugu en fazla 9 oluyor ama kucuk 5.2 ya da 5.0 cikiyor.Midem bulaniyor basim donuyor. Sizde de oluyor mu?
Kizlar uyuyamiyorum. Ve tansiyonum bir kac gundur 8 e 5. Buyugu en fazla 9 oluyor ama kucuk 5.2 ya da 5.0 cikiyor.Midem bulaniyor basim donuyor. Sizde de oluyor mu?
Gece yatarken muz
sabah kalkinca muz
muzla yatip muzla kalkiyorum...
tombik olsun biraz oglumda orasini burasini sikabiliym dogunca![]()
Günaydın herkese, hayırlı Cumalar... Uykusuz gecelere ben de merhaba dedim, benim sıkıntım tuvalete kalktıktan sonra tekrar uyumak için bebeğin hareket etmesini bekliyorum, takıntı haline geldi hissetmezsem içim rahat etmiyorHamilelik beni çok değiştirdi, hayırlısıyla doğursaydık...
canım sen dinlen keyfini çıkar... bak bebiş olduğunda yalnız kalma gibi bir durum olmayacak :)) bu da sayılı gün gibi tek seferlik bir durum sıkma canını bu kadar :))günaydın herkese içim çok buruk bugün eşimin akşama iş yemeği varuyku tutmadı
o müdürün alıcağı olsun
müdür evli olsaydı eşlerle plan hazırlardı tabi insan halinden anlardı![]()
canım sen dinlen keyfini çıkar... bak bebiş olduğunda yalnız kalma gibi bir durum olmayacak :)) bu da sayılı gün gibi tek seferlik bir durum sıkma canını bu kadar :))