Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim esimde bugunlerde cok sik nobete gidiyor. Bende evde bir is yapamiyorum o yokkenBenim minnakta bir kac günde bir yapıyor altına, tabi bende bayram havası oluyor, hatta eşim evde değilse arayıp söylüyorum o bile seviniyor
Ahhh ahh inşallah bir an once benim kizimda sizin evlatlarınızında düzenli altına yapmaya başlar.
Temizlik yapmam lazım ama eşim mesai yapıcakmış bugün işe gitti bende kızımla yapamayınca çıktım anneme geldim, oda temizlik yapiyor
Benim aklım evde, çamaşır, ütü, temizlik.. ne ararsan var ama ben yokum, nasıl biticek bilmiyorum.![]()
Bizde bazen işi gücü bırakıp gezmelere gidiyoruz benimde aklım hep evde kalıyor ama artık evimi derleyip toplayıp öyle çıkıyorum en azından gözüm arkada kalmıyorBenim minnakta bir kac günde bir yapıyor altına, tabi bende bayram havası oluyor, hatta eşim evde değilse arayıp söylüyorum o bile seviniyor
Ahhh ahh inşallah bir an once benim kizimda sizin evlatlarınızında düzenli altına yapmaya başlar.
Temizlik yapmam lazım ama eşim mesai yapıcakmış bugün işe gitti bende kızımla yapamayınca çıktım anneme geldim, oda temizlik yapiyor
Benim aklım evde, çamaşır, ütü, temizlik.. ne ararsan var ama ben yokum, nasıl biticek bilmiyorum.![]()
Canım ben hala uzun kollu giydiriyorum bizim ev hala serin ama tek kar giydiriyorum bende dün eve före oğlumu giydirip dışarı çıkyım çıktımki ne kaynıyor her tarafSelam kızlar yazıp kaçıcam, bir sürü işim var gün var ona gidicem, o kadar çok ütü birikti ki iki seleevi süpüremiyorum her yer ayakta halılar falan, bir foto çeksemde görseniz pasaklı dağınık halimi
Rotavirüs salgınını duyunca çok korktum iyiki yaptırmışız aşıyı, aşılar hastalıklarda tamamen korumaz o hastalığa yakalanınca hafif atlatmasını sağlar.
Bebişleri nasıl giydiriyorsunuz dünden beri tişört giydiriyorum evde daha rahat bebeğim ama korkuyorumda üşürse diye
Hepinizi mutlu haftasonları
ben de oyle dusunuyorum ıyıkı uzaktayım yoksa dusunemıyorumm :) tarcın ne alakaymısyani eğer anne sütü alıyorsa su vermene gerek yok, artı su anne sütü kadar temiz olamayacağı için sudan bağırsakları hasta olabilir,,(evlerden uzak)
yemek suyu sanırsam vermen gereken en son şey çünkü yemeğin içindeki tuzdan dolayı,, 1 yaşına kadar bebeklere tuz vermemek gerekiyor,, ve mümkünse daha sonra da çok az,,, ( bu ileride ki damak tadı içinde çok önemli,, ben neredeyse hiç tuz yemem ve sebebi tuzla çok geç tanışmam )
benim KV sağolsun oğluma iki haftalıkken tarçın vermeye kalktı,,, eşim de doktorla konuştuğumda yanımda olduğundan hayır dedi,,, vede benim oğlum alerjik, (sonradan anladık),,,
yani birde böyle bebekleri karşılaştırmazlarmı,,, hele ki çocukları,,,, ayyy gıcık oldum,,,
sevındım gozun aydın valla bende cok sevınmıstımSağol canım dün akşam yaptı çok şükür:)
sağol canım akşam yaptı benimkide ayyy nasıl sevidnim kaka yaptı diye, kv deydik diyorum bizim gibi kakaya bu kadar sevinen anne baba varmıdır büyük oğluma ayrı seviniyorduk şimdi küçük çıktı:)
sevındım gozun aydın bende cok sevınmıstım gobek attım gerdan kırdım sevınctenama ne kakaydı beee ayaktan boyna kadar bızım mınıkte nası tepınıyor sevınıyor
aslaaaa verme yemek suyu falan, suya gerek yok canım ebn dün doktora özellikle sordum hani sütüm azalmış ya susuz kalırsa böbreğini riske atarsak diye kalmaz korkma dedi, ek gıdaya geçsen bile ilk bir yıl ona şekersiz tuzsuz yapacak özel
of bu ek gıda nası becerecem ben ınsallah becerırım
çok şükür canım aç susuz kaldı diye çok korkmuştum
canım aşı bu hastalığa yakalanmaya engel değil sadece bu hastalığa yakalansa da hafif atlatmasını sağlıyor, Rabbim şiaf versin
sağol canım, dr ek gıda yok dedi bana çok küçük daha dedi gerekirse 15 gün sonra mama takviyesi yapıcaz dedi, sen bilirsin tabi ama sık sık emzir canım verme kaşık maması
ay canım korktum şimdi büyük oğlum parka çok gidiyor ya bulaşırsa ona aşı yaptırmamıştıkağır atlatır Allah korusun
Canım benim dr devlette sizin orda nasıl bilmiyorum devlet hastanesi ablamlar alanyada hiç memnun değiller ama bizim burda devletteki her branşın doktorunda iki üç tane iyi dr var o yönden şanslıyız, bu doktorumuz çok özverili büyük oğlumu özeldekine götürdüğümüze çok pişman olduk, dr fobisini bu doktorumuz sayesinde yendik, o kadar çok ağlardı ki, yaklaşımı çok güzel balon veriyor çocuklara bizim oğlanda bayılıyor:)
gobek attım gerdan kırdımama ne kakaydı ya sırtı ayagına kadar kakaydı bızımkı nası tepınıyor bak yıne canım kaynadı gel lan opücem
Bebeğine geçmiş olsun rotavirüsüne yakalansa anlarsın ama mutlaka doktora götürmelisin kaka tahlili için ev kendin içinde gitmen lazım kanama önemli canım bebeğinle gideceksin başka çaren yok, geçmiş olsun
canım ya kızma kendine bilerek yapmadın ki yorgunluktan çok dalgın oluyoruz
iyi gezmeler canım eşinede başarılar
sağol canım hem de nasıl rahatladım aynen zaten diyet yapsam eşim çıldırır artık:)
inşallah gelir arkadaşın canım, ablanla planınız da güzel geçer umarım
Sağol canım dün akşam yaptı çok şükür:)
sağol canım akşam yaptı benimkide ayyy nasıl sevidnim kaka yaptı diye, kv deydik diyorum bizim gibi kakaya bu kadar sevinen anne baba varmıdır büyük oğluma ayrı seviniyorduk şimdi küçük çıktı:)
aslaaaa verme yemek suyu falan, suya gerek yok canım ebn dün doktora özellikle sordum hani sütüm azalmış ya susuz kalırsa böbreğini riske atarsak diye kalmaz korkma dedi, ek gıdaya geçsen bile ilk bir yıl ona şekersiz tuzsuz yapacak özel
çok şükür canım aç susuz kaldı diye çok korkmuştum
canım aşı bu hastalığa yakalanmaya engel değil sadece bu hastalığa yakalansa da hafif atlatmasını sağlıyor, Rabbim şiaf versin
sağol canım, dr ek gıda yok dedi bana çok küçük daha dedi gerekirse 15 gün sonra mama takviyesi yapıcaz dedi, sen bilirsin tabi ama sık sık emzir canım verme kaşık maması
ay canım korktum şimdi büyük oğlum parka çok gidiyor ya bulaşırsa ona aşı yaptırmamıştıkağır atlatır Allah korusun
Canım benim dr devlette sizin orda nasıl bilmiyorum devlet hastanesi ablamlar alanyada hiç memnun değiller ama bizim burda devletteki her branşın doktorunda iki üç tane iyi dr var o yönden şanslıyız, bu doktorumuz çok özverili büyük oğlumu özeldekine götürdüğümüze çok pişman olduk, dr fobisini bu doktorumuz sayesinde yendik, o kadar çok ağlardı ki, yaklaşımı çok güzel balon veriyor çocuklara bizim oğlanda bayılıyor:)
Bebeğine geçmiş olsun rotavirüsüne yakalansa anlarsın ama mutlaka doktora götürmelisin kaka tahlili için ev kendin içinde gitmen lazım kanama önemli canım bebeğinle gideceksin başka çaren yok, geçmiş olsun
canım ya kızma kendine bilerek yapmadın ki yorgunluktan çok dalgın oluyoruz
iyi gezmeler canım eşinede başarılar
sağol canım hem de nasıl rahatladım aynen zaten diyet yapsam eşim çıldırır artık:)
inşallah gelir arkadaşın canım, ablanla planınız da güzel geçer umarım
yani yanlışlıkla olmuş,,, hepimiz neler yapdık yanlışlıkla bebişlerimize,,,, böyle öğreniyoruz,,, bu kadar yüklenme kendine,,,Gunaydin kizlar, dun buzluktaki sutumu eritip biberon denemesi yaptim ilk kez, heyecandan sutun diyet yapmadigim zamanlardan kaldigini unuttuk ve sonuc sabah yine kanli kaka, cok uzgunum ve kendime cok kiziyorum.
off o utu olayı amanınnnn koydum seleye yanından gecerken gozumu kapatıyorum cok sıkıcı daha fazla kacamiciiim sanırımSelam kızlar yazıp kaçıcam, bir sürü işim var gün var ona gidicem, o kadar çok ütü birikti ki iki seleevi süpüremiyorum her yer ayakta halılar falan, bir foto çeksemde görseniz pasaklı dağınık halimi
Rotavirüs salgınını duyunca çok korktum iyiki yaptırmışız aşıyı, aşılar hastalıklarda tamamen korumaz o hastalığa yakalanınca hafif atlatmasını sağlar.
Bebişleri nasıl giydiriyorsunuz dünden beri tişört giydiriyorum evde daha rahat bebeğim ama korkuyorumda üşürse diye
Hepinizi mutlu haftasonları
ben tam 3aylıken yaptım uçak yolculuğunu tek başıma gerçi 1 saatlik bir yolculukdu ama,,,Arkadaslar merhaba. Size birsey danismak istiyorum biz 4 bucuk aylik olduk ve ucak yolculugu yapnamiz gerek. Tek basima olucam. 1 aktarmsli toplam 3 saatlik bi ucus. Aranizda ucak seyahati yapan var mi. Tavsiyeleriniz olur mu bana. Bide tek basima olacagim icin bebek aranasini alsam mi almasam mi bilemedim. Bide basinc kulaklarini etkilerse diye korkuyorum
hiç kulak asma o karşılaştırmalara,,,ben de oyle dusunuyorum ıyıkı uzaktayım yoksa dusunemıyorumm :) tarcın ne alakaymısgecmıs olsun alerjı zordur..... hemde ne karsılastırma
![]()
ben guler yuzluyum sevmedıgım bıseyın yapılmasına hayır dıyemıyorum nasılsa yapımda yok mesela arkadasım bebegımı mıkrop dıye sevıyor delı oluyorum bır gunahsıza mıkrop cırkın denmesını sevmıyorum ama bunu bellı edemıyorum kırılır dıye öf bak yıne sınır oldum mıkrop ne beeehiç kulak asma o karşılaştırmalara,,,
bebeğin büyüdüğünde de asla yanındayken yaptırtma bu karşılaştırmaları,,, sonra bir sürü huzursuzluk çıkıyor,,, benimkiler de uzakdalar,, hatta korkumdan büyük ev bile alamıyorum, gelirler yerleşirler diye,,,,,,bu evde de üst üste yaşıyoruz,, bebekle beraber sığamaz olduk,, sonumuz hayırlı olsun,,,,
walla hiçbir şey bebişlerimizden kkıymetli değil,, vede senin morelinden,,ben guler yuzluyum sevmedıgım bıseyın yapılmasına hayır dıyemıyorum nasılsa yapımda yok mesela arkadasım bebegımı mıkrop dıye sevıyor delı oluyorum bır gunahsıza mıkrop cırkın denmesını sevmıyorum ama bunu bellı edemıyorum kırılır dıye öf bak yıne sınır oldum mıkrop ne beee![]()
acıkcası bı gorustugum o ınsanlar var ıyı ınsanlar ama bu moralımı bozuyor duymamazlıktan gelmeye calısıyorum kıramam ıdare edecez ıste dogru soyluyorsn :)walla hiçbir şey bebişlerimizden kkıymetli değil,, vede senin morelinden,,
bir görüşmeyebilirsin,,, ikinci de beöyle denmesi talihini kapatıyormuş falan fisman deyip beyaz bir yalan uydurabilirsin,,,
o kişiye de kızma sonuçta insanlar öyle seviyor bebişleri,,, nazar değmesin diye,,, ,:))
Anladım. Sütü sağıp buzluga mi koymuştun neden ?? diyet yapmadığım zamanlar derken uzun zaman önceden mi kalmış demek istedin. Buzlukta uzun süre kaldığı için mi kakasi kanlı oldu ? Bilmedigimden soruyorum. Buzdolabinda ve Buzlukta ne kadar süre kalabiliyor süt? Birde Bu zlukta çıkardığın sütü nasıl eritiyorsun? ?Gunaydin kizlar, dun buzluktaki sutumu eritip biberon denemesi yaptim ilk kez, heyecandan sutun diyet yapmadigim zamanlardan kaldigini unuttuk ve sonuc sabah yine kanli kaka, cok uzgunum ve kendime cok kiziyorum.