selaam kızlar dün eve geldim mahkeme tebliğatı muhtardan alınız gamze.. yazıyor

ben şok tabi naptım diye

samsun cumhuriyet başsavsıcılıgı yazıyor birde

dedim heralde ögrenciyken dogalgaz ustumeydı ögrenci evimizde ona biri borc yaptı bana kaldı 7 yıl sonra buldular beni

esim nöbetteydi sanrıım 6 -7 miyar olmustur dedi ben tabi kara kara ihmalkarlıgımı düsündüm falan ..sabah arabaya bindim cocukları komsuya emanet ettim muhtarlıga gittim muhtarlıga park ederken aceleyle hızla kaldırıma tosladım nasıl becerdim bilmiyorum teker patladıı

arabayı orda bıraktım bi baktım muhtarlık baska mahllenin ben yanlıs muhtarlıktayım sonra yürüyerek kendi muhtarlıgımızı buldum

ve sonuç.... ögrenciyken evimize bursları aldıgımız gün hırsız girmişti ve burslar gitmişti sikayet etmiştik onun hakkında 8 yıl oldugundan dolayı takipsizlik kararı verilmiş bir mutlu oldum tkeri kim düşünür yırttım 6-7 miyar borctan

esime telefondab bir iyi bir kötü haberim var deyip anlattım teker mevzusunu tamam askım bişey olmaz Allah daha büyük bişey vermesin dedi sanırım borc olmayınca adam ucuz yırtmanın aşkıyla sesetmedi

sabah sabah ekşınnnn yasadım ve evde koşturmak zorunda kaldım işleri yetistirmek için sizede günaydınnnn geç kaldı

tünaydın öyleyseee