- 23 Ocak 2014
- 3.222
- 4.516
- 248
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.981
yalnız degilsin canim bende yıkamadım daha kıyafetleri ve yatak yorganini kendim diktim yünden daha sıcak tutar diye ve nevresim takımınıda sarevden seçtim diktrmeye verdim salı gunune hazır olur o zmn yıkar takarım ama giysileri için henuz erkn diye duşunuyorum son bir aya girince yıkarımSizleri görünce çok geç mi kaldim diye panikliyorummmm:) galibada paniklemem lazim.. Kiyafetlerini yikamadik yatak ve nevresimleride hzir değil
Dun eminonune giderek hastane odasi için eksikleri aldim.
Cok iyi denk gelmis cnm eline ulasinca da yazarsan sevinirim yorumunu..
ben de bebek bakim cantasi alirken ayni sey oldu 50 tl indirim almistim cok mutlu oluyor insan..
Insallah cnm iyi bi urun diye tahmin ediyorum..
Her sey zamanla halloluyor cnm yeter ki surpriz yapıp erkenden gelmesinler..
Bugün gelen anakucagimiz cook begendik :)
Oyle mi ben de bakayim cnm o zaman..Elime ulasti zaten canim cok b3gendim titresimi ve muzikleri de iyi.sallananip sabitlenebiliyor da ici de yumusak rahat tam istedifkm gibi.
son ay da donence ile anakucagina bakayim diyorum bu ay bitirebilirsem insallah kalan eksikleri. .kızlar bizde dün akşam n11 den bu dönenceyi aldık pembe görünce düşünmeden karar verdik hemen ama özellikleri güzelmiş
Eki Görüntüle 1297694
http://www.n11.com/chicco-buyulu-yildizlar-donence-pembe-P14437351
Oyle mi ben de bakayim cnm o zaman..
son ay da donence ile anakucagina bakayim diyorum bu ay bitirebilirsem insallah kalan eksikleri. .
hayirli olsun cnm..
kızlar bizde dün akşam n11 den bu dönenceyi aldık pembe görünce düşünmeden karar verdik hemen ama özellikleri güzelmiş
Eki Görüntüle 1297694
çok güzel canım iyi günlerde kullanın
Kızlar bunlar bugün aldıklarımız. En büyük parçamız beşik. Battaniyeleri internetten aldım daha gelmedi umarım güzeldirler.
Eki Görüntüle 1297781 Eki Görüntüle 1297782 Eki Görüntüle 1297783 Eki Görüntüle 1297784 Eki Görüntüle 1297785 Eki Görüntüle 1297787
Kızlar bunlar bugün aldıklarımız. En büyük parçamız beşik. Battaniyeleri internetten aldım daha gelmedi umarım güzeldirler.
Eki Görüntüle 1297781 Eki Görüntüle 1297782 Eki Görüntüle 1297783 Eki Görüntüle 1297784 Eki Görüntüle 1297785 Eki Görüntüle 1297787
Aliexpres türkçe olandan mı yoksa yabancı olandanmı alıyorsun carters ürünleri çokgüzel bende almak istiyorum ileridealiexpress cicileri taksit taksit gelmeye devam ediyorEki Görüntüle 1295890
molfix almayı duşunuyorum gobek bagı oyuntulu olanindan .Kızlar bebek bezi ne aldınız bi paket alayım diyorum hastane çantası için Devamını doğumdan sonra boyuna kilosuna ve cildine göre alırım ama şimdilik en azından bir paket almalı karar veremedim ben siz neler aldınız
İkinci kez anne olan arkadaşım kesinlikle prima yenidogan beyaz olanı al dedi çok övdü başka birşey alma dedi ben ondan alıcamKızlar bebek bezi ne aldınız bi paket alayım diyorum hastane çantası için Devamını doğumdan sonra boyuna kilosuna ve cildine göre alırım ama şimdilik en azından bir paket almalı karar veremedim ben siz neler aldınız
çok güzel canım güle güle kullanınkızlar bizde dün akşam n11 den bu dönenceyi aldık pembe görünce düşünmeden karar verdik hemen ama özellikleri güzelmiş
Eki Görüntüle 1297694
çok güzeller güle güle kullanınKızlar bunlar bugün aldıklarımız. En büyük parçamız beşik. Battaniyeleri internetten aldım daha gelmedi umarım güzeldirler.
Kızlar bebek bezi ne aldınız bi paket alayım diyorum hastane çantası için Devamını doğumdan sonra boyuna kilosuna ve cildine göre alırım ama şimdilik en azından bir paket almalı karar veremedim ben siz neler aldınız
Iyi günlerde kullanin annesi. .Kızlar bunlar bugün aldıklarımız. En büyük parçamız beşik. Battaniyeleri internetten aldım daha gelmedi umarım güzeldirler.
ben de oyle yapicam cnm prima alicam..İkinci kez anne olan arkadaşım kesinlikle prima yenidogan beyaz olanı al dedi çok övdü başka birşey alma dedi ben ondan alıcam Eki Görüntüle 1298103
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?