2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Sizleri görünce çok geç mi kaldim diye panikliyorummmm:) galibada paniklemem lazim.. Kiyafetlerini yikamadik yatak ve nevresimleride hzir değil
Dun eminonune giderek hastane odasi için eksikleri aldim.
yalnız degilsin canim bende yıkamadım daha kıyafetleri ve yatak yorganini kendim diktim yünden daha sıcak tutar diye ve nevresim takımınıda sarevden seçtim diktrmeye verdim salı gunune hazır olur o zmn yıkar takarım ama giysileri için henuz erkn diye duşunuyorum son bir aya girince yıkarım

nasılsınız kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor şukur benim giysi işi bitti fazla fazla aldım anneanneside almiş bir suru şimdi onları yıkamaya geldi sıra ama onumuzdeki ay yıkıcam sanirim. Yatak yorganda hazır bi nevresimi kaldı onuda diktrmeye verdim . Geriye kendi hazırlıklarım ve bebegin sampuani bezi ıslk mendili kremi vs onlar kaldı onlarıda son ayda alicm inş . Hepimize kolay gelsin .

Elime ulasti zaten canim cok b3gendim titresimi ve muzikleri de iyi.sallananip sabitlenebiliyor da ici de yumusak rahat tam istedifkm gibi.

Elime ulasti zaten canim cok b3gendim titresimi ve muzikleri de iyi.sallananip sabitlenebiliyor da ici de yumusak rahat tam istedifkm gibi.
Oyle mi ben de bakayim cnm o zaman..
son ay da donence ile anakucagina bakayim diyorum bu ay bitirebilirsem insallah kalan eksikleri. .
hayirli olsun cnm..

canım hepsi çok zevkli bayıldım
ayıptır sorması canım beşiği ne kadara aldınız
birde bu tür beşikte ne zamana kadar yatıyormuş bebişler sordunmu canım
bende niyetlendim bi arada böyle bişeye o yüzden soruyorum

Kızlar bebek bezi ne aldınız bi paket alayım diyorum hastane çantası için Devamını doğumdan sonra boyuna kilosuna ve cildine göre alırım ama şimdilik en azından bir paket almalı karar veremedim ben siz neler aldınız

molfix almayı duşunuyorum gobek bagı oyuntulu olanindan .

İkinci kez anne olan arkadaşım kesinlikle prima yenidogan beyaz olanı al dedi çok övdü başka birşey alma dedi ben ondan alıcam

çok güzel canım güle güle kullanın
çok güzeller güle güle kullanın

molfix alıcam canım

Iyi günlerde kullanin annesi. .
İkinci kez anne olan arkadaşım kesinlikle prima yenidogan beyaz olanı al dedi çok övdü başka birşey alma dedi ben ondan alıcam Eki Görüntüle 1298103
ben de oyle yapicam cnm prima alicam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…