- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.941
canım tanesini 1.30kr. malettim ama ulustan alsam daha ucuza maledebilirdim kolonya şişelerini filan ulustan almayı düşünüyorumay çok güzel canım ya güle güle kullanın
hepssi çok güzel çok zevkli canım iyi günlerde sağlıkla kullanın
çok zevkliymiş ananeniz canım
güzel günlerde kullanın inşallah canım
hayırlı olsun canım
maşallah canım
iyi günlerde kullanın canım
buda çok şekermiş ya kumaşı nasıl memnun kaldınmı canım
bende kendim yapmak istiyorum canım çok güzeller
ne kadara malettin canım ayıptır sorması
canım çevreniz kalabalıksa yap biraz daha aslında ama azsa yeter yani
güle güle giy sende canım
bayıldım bunlara tanesi ne kadara geldi cnmEki Görüntüle 1295900
bebek şekerimiz de tamam
kaldı kapı süsümüz bi ara ulusa gidebilirsem onun malzemelerini de alacağm
BayildimmmmmSon gunlerde cok yogundum giremedim kizlar..
bebisleriniz gule gule kullansin cicilerini..Aliexpress ten ben de urun almak istiyorum cok guzel seyler var..
bana gelince sonunda bebis arabamizi aldim bugun, alttaki orgu hirkayi teyzemiz almış. .
Eki Görüntüle 1296318 Eki Görüntüle 1296320
gözü körolmayasıcalar bi benimkiler yok
ay çok güzel benimde canım çekti bundan
Ayyy çok şeker yaa bir de içine şeker gibi bebis girecek gorenler şeker komasina girer mazallah
Son gunlerde cok yogundum giremedim kizlar..
bebisleriniz gule gule kullansin cicilerini..Aliexpress ten ben de urun almak istiyorum cok guzel seyler var..
bana gelince sonunda bebis arabamizi aldim bugun, alttaki orgu hirkayi teyzemiz almış. .
Eki Görüntüle 1296318 Eki Görüntüle 1296320
gelir gelir, benim de 5'in 3'ü geldi daha, iki tane daha bekliyorum
teşekkür ederiiz
oyy evet bu cicilerimizin içine daha cici şeyler girecek inşallah, düşünmek bile heyecanlandırıyor insanı
Hastanede mi dağıtacaksın Mevlütte mi şekerleri? Çok güzel olmuşlar eline sağlık.Eki Görüntüle 1295900
bebek şekerimiz de tamam
kaldı kapı süsümüz bi ara ulusa gidebilirsem onun malzemelerini de alacağm
bunlarda bizim cicilerimizçoğu bitti azı kaldı şükür..
canım tanesini 1.30kr. malettim ama ulustan alsam daha ucuza maledebilirdim kolonya şişelerini filan ulustan almayı düşünüyorum
Maşallah hepsi birbirinden güzel sağlıcakla giysin bebişin eksikler azalmaya başladık heyecanlaniyor insan.bunlarda bizim cicilerimizçoğu bitti azı kaldı şükür..
çok güzeller canım rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsinbunlarda bizim cicilerimizçoğu bitti azı kaldı şükür..
canım alıpkendim yapacağım suluhandan tabi ne zaman giderim Allah bilircanım ulusta suluhandan bahsediyorsun dimi sen
kolonya şişesi orda çok hesaplıymış bende okumuştum
alıp kendinmi yapcaksın
mevlüttedağıtmayı düşünüyorum hastaneye misafir kabul etmeyeceğimHastanede mi dağıtacaksın Mevlütte mi şekerleri? Çok güzel olmuşlar eline sağlık.
aynen
canım alıpkendim yapacağım suluhandan tabi ne zaman giderim Allah bilir
Tesekkur ederim cnm...Insallah memnun kalırım. .iyi günlerde kullanın canım araba çok hoş duruyor
ben de sevdim cnm senin bebisin de guzel gunlerde giysin insallah ordugun zaman..Bayildimmmmm
Yeleğin modelini aldim
Orecegim en Lisa zamanda :)
Ben de sevmem cnm utuyu ama bebislere deger.ütü isini hic sevmem ama bebislerime can fedaEki Görüntüle 1296962
Hepsi birbirinden guzel masallah..bunlarda bizim cicilerimizçoğu bitti azı kaldı şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?