- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.021
Selam kızlar, size sormuştum ya geceliği pembe mi alsam beyaz mı diye pembesini aldım. Kargo hızlıymış fazla bekletmeden geldi. Geceliğin boyu ayak bileğime kadar uzun. Acaba hastanede rahat olur mu ikinci bi gecelik almalı mıyım acaba siz kaç gecelik aldınız?
Eki Görüntüle 1299474 Eki Görüntüle 1299477
canım normal doğumdada boydan gecelik gerekiyormuben de ocak 2014 annesiyim. hastanede bir gecelik yeterli oluyor sezeryan olursan gecelik daha rahat.
sizin şimdi yaşadığınız heyecanı ben de geçen yıl yaşıyordum, ikinci çocuğum da olsa en az birinci kadar heyecanlıydım.
canım bayıldımm ne kadara aldın ve nerden aldınBugün pijemami degistirdim.
Bubcok daha içime sindi. 2 tanede emzirme atleti aldim.
Rabbim saglicakla kullanmayi nasip etsin Eki Görüntüle 1298446 Eki Görüntüle 1298443 Eki Görüntüle 1298443
Atletleri kompedan dan 10 TL ye aldimcanım bayıldımm ne kadara aldın ve nerden aldın
Atletleri kompedan dan 10 TL ye aldim
Pijama takimini ise ilçede yasiyorum bir camasircidan aldim.
Etiketin de 65 yaziyor ama eşime de takim bana birkaç şey daha aldik indirim yapildi. 55-60 civarinda denk geldi
Kalinligi cok iyi diğer denediklerim resmen içimi gösteriyordu
Mecit markasi. İnternette de buldum ama fiyati daha pahali Eki Görüntüle 1299902
Ben 2 tane pijama aldim lohusalik olanlardan birde normal pijamaKizlar ben 1 pijama tkmi 1 tane de gecelik alicam yeterli gibi geliyo bana..
hala zaten normal pijamalarimi giyiyorum buyuk bi gobusum olmadigi için
Ben de oyle tahmin ediyorum cnm insallah olur dedigin gibi..Ben 2 tane pijama aldim lohusalik olanlardan birde normal pijama
Anlamda gördüğüm kadarıyla lohusalikta en rahati ondan 3 tane aldim
Senin evdekiler simdi oluyorsa doğumdan sonra da olur canim.
canım normal doğumdada boydan gecelik gerekiyormu
bi tane aldım ben gerekirse alıcam ama 2 tanede pijama takımı aldım
ben battaniyeyi çok sevdim canım ya güle güle kullanınBugun bebis arabamiz geldi henuz monte etmedik ama bi de kadife bi battaniye aldim cok severek. .Bir de kadife zibin tkmi aldim kizlar 5 li...
Eki Görüntüle 1300261 Eki Görüntüle 1300262
bende ped tercih ettim çantama koydum canım ama hasta bezi gerekli olursa veriyorlarmış zatenCanlarım kendimize iki pijama takımı
Bi gecelik herhangi bi ihtimale karsı(sezeryan)
Bol iç çamasırı hatta ucuzlarından kullanıp atmya alabılirsnz
Atlet sutyen ped krem
Hırka corap çöp poseti
Temizleme mendili
Havlu
Hastaneden cıkarken giymeye esoföan altı gibi bişi alabilirsiniz
Kapalıysanız esarp sal basörtü tülbent ne takıyosanız ..
Ben hasta bezi yerine pedi tercih edicem sanırım...
arkadaşlarım kullanmadı, normalde çok gerekli değil galiba.
bayanlar emzirme atleti çok kullanışlı, tavsiye ederim
Çok güzeller güle güle kullaninBugun bebis arabamiz geldi henuz monte etmedik ama bi de kadife bi battaniye aldim cok severek. .Bir de kadife zibin tkmi aldim kizlar 5 li...
Bende emzirme aletinin kullanisligina bizzat şahit oldunarkadaşlarım kullanmadı, normalde çok gerekli değil galiba.
bayanlar emzirme atleti çok kullanışlı, tavsiye ederim
Bugun bebis arabamiz geldi henuz monte etmedik ama bi de kadife bi battaniye aldim cok severek. .Bir de kadife zibin tkmi aldim kizlar 5 li...
Canlarım kendimize iki pijama takımı
Bi gecelik herhangi bi ihtimale karsı(sezeryan)
Bol iç çamasırı hatta ucuzlarından kullanıp atmya alabılirsnz
Atlet sutyen ped krem
Hırka corap çöp poseti
Temizleme mendili
Havlu
Hastaneden cıkarken giymeye esoföan altı gibi bişi alabilirsiniz
Kapalıysanız esarp sal basörtü tülbent ne takıyosanız ..
Ben hasta bezi yerine pedi tercih edicem sanırım...
ben battaniyeyi çok sevdim canım ya güle güle kullanın
Çok güzeller güle güle kullanin
Bende emzirme aletinin kullanisligina bizzat şahit oldun
Ve 2 tane aldim :)
tesekkur ederim kızlar hepimiz iyi gunlerde kullanalim aldiklarimizi insallah...çok güzeller canım :) sağlıkla kullanın inş:)
Bulunduğun yerde kompedan varsa oradan al canim. Ben 10 TL te aldim.tesekkur ederim kızlar hepimiz iyi gunlerde kullanalim aldiklarimizi insallah...
emzirme atleti ben de alicam herkes tavsiye ediyo, bildiginiz bi marka var mi yoksa internetten filan mi aldiniz kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?