- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.961
Hayirlinolsum canimBunu da bugub aldim insallah sutum olur ve kullanmak nasip olur..
Eki Görüntüle 1297273
güle güle kullanın canım hepsi çok güzelSon eksikleri aldik
amin canım inşallah olur sütünBunu da bugub aldim insallah sutum olur ve kullanmak nasip olur..
Eki Görüntüle 1297273
Bugün gelen anakucagimiz cook begendik :)
çok cicialiexpress cicileri taksit taksit gelmeye devam ediyorEki Görüntüle 1295890
eline sağlık canım güzel olmuşEki Görüntüle 1295900
bebek şekerimiz de tamam
kaldı kapı süsümüz bi ara ulusa gidebilirsem onun malzemelerini de alacağm
canım kalan zamanda artık halledersin ağırdan alma ama az kaldı zaman:) çok kişi gelir mi ki 48 tane iyi gibi çevren kalabalık mı bilemiyoruz tabi, bana 25 tane yeter heralde:) herkese vermem çünkü:)kızlar ne güzel ciciler almışsınız maşallah güzel günlerde giydirelim inşallah hepimiz ben de dün babannemizle konuştum hastane çıkışı almadığımızı söyledim o alıp gönderecekmiş sağolsun bari bi hastane çıkışı alsınonun dışında ben kendi aldıklarımı yıkadım ütüledim dolaba yerleştirdim henüz hastane çantamız hazır değil onu da bikaç haftaya hazırlarım diye düşünüyorum
beşiğimiz yatağımız var ama nevresimimiz filan yok çok gerekli mi onu dabilmiyorum ama çarşaf şarttır tabii amcamız da uyku seti alacaktı unutmadıysa
ayrıca bi ara kızılaya inebilirsem medela calma biberon alacağım tek emziğk sisteminibulabilirsem eğer.. bitane de dr browns biberon almayı düşünüyorum medela calma emzik onunla uyumluymuş
henüz kendime terlik taç filan yapmadım offf daha onlar var süslü püslü şeyleri dehiç sevmem makyaj yapmayı da sevmem meselaaa erkek çocuğu gibiyimama bitane kırmızı ugg terliğim var onu götürürüm belki hastaneye lohusa tacı da kırmızılı bişiyler yapmayı düşünüyorum zaman daralıyor yaptığım süslerden 48 tane çıktı acaba bi 50 tane daha mı yapsam çok kararsızım
çok güzellerartık kendime alışverişe başladm bebişin bitti sayılır
Eki Görüntüle 1296183 Eki Görüntüle 1296184 Eki Görüntüle 1296185
çok ciciler canım
canım arabanızda yeleğinizde güzelmişSon gunlerde cok yogundum giremedim kizlar..
bebisleriniz gule gule kullansin cicilerini..Aliexpress ten ben de urun almak istiyorum cok guzel seyler var..
bana gelince sonunda bebis arabamizi aldim bugun, alttaki orgu hirkayi teyzemiz almış. .
Eki Görüntüle 1296318 Eki Görüntüle 1296320
güle güle kullanın hepsi güzelbunlarda bizim cicilerimizçoğu bitti azı kaldı şükür..
tabi annesi:)ütü isini hic sevmem ama bebislerime can fedaEki Görüntüle 1296962
güle güle kullanınSon eksikleri aldik
inşaallah canımBunu da bugub aldim insallah sutum olur ve kullanmak nasip olur..
Eki Görüntüle 1297273
Bugün gelen anakucagimiz cook begendik :)
Bende bundan istiyorum kullananlar hep olumlu konuşuyor en iyisinin bu olduğunu duydum sağlıkla kullanBunu da bugub aldim insallah sutum olur ve kullanmak nasip olur..
Eki Görüntüle 1297273
Ayyy çok beğendimBugün gelen anakucagimiz cook begendik :)
Tesekkurler cnm,190 tl ye aldim internetten mağazalarda daha pahali..Hayirlinolsum canim
Kaça aldin
cok guzel gorunuyo cnm gule gule kullanin hangi marka acaba bu bir de fiyatini yazarsan cok sevinirim.Ben de almak istiyorum ana kucagi..Bugün gelen anakucagimiz cook begendik :)
insallah cnm hepimiz sorunsuz emzirebiliriz..amin canım inşallah olur sütün
Tesekkur ederiz cnm..canım arabanızda yeleğinizde güzelmiş
Tesekkurler cnm ben de olumlu yorumlar okudum genelde..Bende bundan istiyorum kullananlar hep olumlu konuşuyor en iyisinin bu olduğunu duydum sağlıkla kullan
cok guzel gorunuyo cnm gule gule kullanin hangi marka acaba bu bir de fiyatini yazarsan cok sevinirim.Ben de almak istiyorum ana kucagi..
insallah cnm hepimiz sorunsuz emzirebiliriz..
Tesekkurler cnm ben de olumlu yorumlar okudum genelde..
cnm halledersin benim de halen eksiklerim var epey bu ay tamamlamayi planliyorum kismetse, camasirlari bu hafta yikamayi dusunuyorum..Kafamizda buyutuyoruz bazı isleri aslında bikac günde hallolur hepsi..Sizleri görünce çok geç mi kaldim diye panikliyorummmm:) galibada paniklemem lazim.. Kiyafetlerini yikamadik yatak ve nevresimleride hzir değil
Dun eminonune giderek hastane odasi için eksikleri aldim.
liste icin tesekkurler cnm..Kızlar giyim ve tekstil dışındaki eksiklerim kaldı ufak parça şeylerin alinacak listesini yaptım sizinle de paylaşayım fikir olur yardimci olur belki
Banyo küveti
Banyo küvet files / süngeri
Kova /masrapa
Banyo süngeri
Banyo küvet ayağı
Mini havlu
Sampuan/sabun
Pisik kremi
Bebek yağı
Islak mendil / pamuk
Bebek bezi
Çamaşır yıkama torbası
Biberon / emzik / emzik kutusu
Alt açma örtüsü (10 lu paketler)
Biberon temizleme fırçası
Ateşölçer
Saç fırçası / tarak
Tırnak makası
Dönence / oyun halisi
Emzirme minderi
Mama
Müslin (ağız bezi)
Burun aspiratörü
Hepsi toplamda 500 tl civarı yapıyor
Bunlar dışında büyük masraflar listesi
Bebek arabası (travel set)
Ana kucağı
Kanguru
Oto Koltuğu
Bebek telsizi
Bebek odası (mobilya ve gerekli ise halı perde)
Bunlarda 5000 tl civarı tutuyor
Not: Mama sandalyesi,yürütecek, oyuncak ve oyuncak kutulari daha sonra alınabilir
Bebeğin ihtiyaçları tamam olduğuna göre kendimize bakabiliriz anne ihtiyaclari listem
Gecelik / sabahlık / lohusa pijama
Meme ucu kremi
Göğüs koruyucu (avent göğüs kalkanı)
Göğüs ucu çıkarıcı
Göğüs pedi
Göğüs pompası (Philips avent)
Emzirme sütyeni /atleti / korse
Su geçirmez yatak koruyucu
Hasta bezi / orkid
Hastane terligi / çorap / hırka
Anne ihtiyaçları da 800 - 1000 tl civarı
Bebek giyim ve tekstil ( yatak,yorgan, yastık nevresim ,battaniye ...vs ) bu ihtiyaçlarımız tamam sayılır oyüzden liste yapmadım
Eksik varsa söyleyin kızlar eğer faydali olduysa ne mutlu
güle güle kullanın canım hepsi çok güzel
amin canım inşallah olur sütün
sadece senmi canım bende çok beğendim
cok guzel gorunuyo cnm gule gule kullanin hangi marka acaba bu bir de fiyatini yazarsan cok sevinirim.Ben de almak istiyorum ana kucagi..
insallah cnm hepimiz sorunsuz emzirebiliriz..
Tesekkur ederiz cnm..
Tesekkurler cnm ben de olumlu yorumlar okudum genelde..
Ben de aldım aynısından, güle güle kullanalımBunu da bugub aldim insallah sutum olur ve kullanmak nasip olur..
Eki Görüntüle 1297273
Oto koltuğu simdi alma, travel set alicaksan puseti zaten araba koltuğu olarak kullanilan 1 yasina hatta 1,5 yasina kadar. İsofix pusetleri tercih et yeterKızlar giyim ve tekstil dışındaki eksiklerim kaldı ufak parça şeylerin alinacak listesini yaptım sizinle de paylaşayım fikir olur yardimci olur belki
Banyo küveti
Banyo küvet files / süngeri
Kova /masrapa
Banyo süngeri
Banyo küvet ayağı
Mini havlu
Sampuan/sabun
Pisik kremi
Bebek yağı
Islak mendil / pamuk
Bebek bezi
Çamaşır yıkama torbası
Biberon / emzik / emzik kutusu
Alt açma örtüsü (10 lu paketler)
Biberon temizleme fırçası
Ateşölçer
Saç fırçası / tarak
Tırnak makası
Dönence / oyun halisi
Emzirme minderi
Mama
Müslin (ağız bezi)
Burun aspiratörü
Hepsi toplamda 500 tl civarı yapıyor
Bunlar dışında büyük masraflar listesi
Bebek arabası (travel set)
Ana kucağı
Kanguru
Oto Koltuğu
Bebek telsizi
Bebek odası (mobilya ve gerekli ise halı perde)
Bunlarda 5000 tl civarı tutuyor
Not: Mama sandalyesi,yürütecek, oyuncak ve oyuncak kutulari daha sonra alınabilir
Bebeğin ihtiyaçları tamam olduğuna göre kendimize bakabiliriz anne ihtiyaclari listem
Gecelik / sabahlık / lohusa pijama
Meme ucu kremi
Göğüs koruyucu (avent göğüs kalkanı)
Göğüs ucu çıkarıcı
Göğüs pedi
Göğüs pompası (Philips avent)
Emzirme sütyeni /atleti / korse
Su geçirmez yatak koruyucu
Hasta bezi / orkid
Hastane terligi / çorap / hırka
Anne ihtiyaçları da 800 - 1000 tl civarı
Bebek giyim ve tekstil ( yatak,yorgan, yastık nevresim ,battaniye ...vs ) bu ihtiyaçlarımız tamam sayılır oyüzden liste yapmadım
Eksik varsa söyleyin kızlar eğer faydali olduysa ne mutlu
cnm halledersin benim de halen eksiklerim var epey bu ay tamamlamayi planliyorum kismetse, camasirlari bu hafta yikamayi dusunuyorum..Kafamizda buyutuyoruz bazı isleri aslında bikac günde hallolur hepsi..
liste icin tesekkurler cnm..
Al al bitmiyor eksikler..[/QUOT
İçimi rahatlattin :)
Cok iyi denk gelmis cnm eline ulasinca da yazarsan sevinirim yorumunu..Tsk ederim canım bright stars snuggle ana kucagi diye geciyor daha uzun bir adi var .netye 220 civari genelde morhipo dan 50 tl hediye cekimle 170 e almia oldum.
Insallah cnm iyi bi urun diye tahmin ediyorum..Ben de aldım aynısından, güle güle kullanalım
Evet haklısın teşekkür ederimOto koltuğu simdi alma, travel set alicaksan puseti zaten araba koltuğu olarak kullanilan 1 yasina hatta 1,5 yasina kadar. İsofix pusetleri tercih et yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?