- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.001
İkinci kez anne olan arkadaşım kesinlikle prima yenidogan beyaz olanı al dedi çok övdü başka birşey alma dedi ben ondan alıcam Eki Görüntüle 1298103
Kızlar mide yanması var boğazim a kadar resmen uyuyamiyorum tavsiyesi olan var mı ?
Teşekkür ederim kuru kayısı denicem sagolcanım akşam 21.00 den sora bişey yeme baş yastığınıda biraz yüksek tut
banada doktorum söylemişti
birde yatacakken 1 tane kuru kayısı yemeni tavsiye ederim bunuda diyetisyenim önerdi
canım kardeşimde bu paketten almıştı çok fazla sızdırıyor diyor
değiştirdi hatta haggies almış şimdi
bebeğin altı çok ıslak kaldı diyor sırtına filan çıkıyormuş
tabi her bebeğe farklı etki yapabilir
tabiki canım bazı bebekler en iyi bezide kullansan çok pişik filan oluyormuşBende olumsuz şeylerde okudum ozellikle sizdirma konusunda ama denemek istiyorum araştırmalarıma göre haggies hakkında da olumlu seyler duydum okudum zaten bebek kendi seçiyor her bebek farklı diyorlar eğer prima iyi gelmezse benim de ikinci tercihim haggies olacak
Benimde cildim çok hassas ben her pedi her kremi bile kullanamıyorum alerji oluyorum sabun bile ellerime dokunuyor bana benzerse oğlum yandık inşallah benzemez. Kesinlikle Çok haklısın deneyim ne olacak olmadı çok sık değiştiririm eğer ıslaklik çok sorun olursa hasta olmasın kuzum olmadı her iki markadan da alayım ikisini de deneyeyim artık bir çözüm bulucaz hastada olmasın pisik de olmasın bebişlerimiztabiki canım bazı bebekler en iyi bezide kullansan çok pişik filan oluyormuş
ama bazıları sıradan bezlerle dahi hiç olmuyormuş
prima çok güzel yumuşacık ama kış bebeği bebeklerimiz ıslak bırakırsa eğer hasta olur diyede korkuyorum
sen bi dene bence canım aklında kalmasın
Canım 1.30kr denk geldii ama daha ucuza olabilirdibayıldım bunlara tanesi ne kadara geldi cnm
aliexpress'in Türkçe sitesi yok diye biliyorum, yabancı olanından aldım. Benim de işk alışverişimdi, beş farklı satıcıdan aldım. Üç tanesi 20 gün dolmadan geldi, ikisini bekliyorum hala.Aliexpres türkçe olandan mı yoksa yabancı olandanmı alıyorsun carters ürünleri çokgüzel bende almak istiyorum ileride
Bugün pijemami degistirdim.
Bubcok daha içime sindi. 2 tanede emzirme atleti aldim.
Rabbim saglicakla kullanmayi nasip etsin Eki Görüntüle 1298446 Eki Görüntüle 1298443 Eki Görüntüle 1298443
Rabbim saglicakla kullanmayi nasip etsin Eki Görüntüle 1298446 Eki Görüntüle 1298443 Eki Görüntüle 1298443 [/QUOT
Pijamanız çok güzelmiş, güle güle kullanın. Markasını öğrenebilir miyim?
Sağol canım. Beşiği hello baby den 419 tl ye aldık iç yatağı ve tekstili cibinliği dahil. Beş altı aylık olana kadar yatıyormuş. Odasını doğduktan sonra alacağız ilk aylar beşikte yatacak inşallah.canım hepsi çok zevkli bayıldım
ayıptır sorması canım beşiği ne kadara aldınız
birde bu tür beşikte ne zamana kadar yatıyormuş bebişler sordunmu canım
bende niyetlendim bi arada böyle bişeye o yüzden soruyorum
benimde aynı canım kesinlikle çok alerjik bi vucudum varBenimde cildim çok hassas ben her pedi her kremi bile kullanamıyorum alerji oluyorum sabun bile ellerime dokunuyor bana benzerse oğlum yandık inşallah benzemez. Kesinlikle Çok haklısın deneyim ne olacak olmadı çok sık değiştiririm eğer ıslaklik çok sorun olursa hasta olmasın kuzum olmadı her iki markadan da alayım ikisini de deneyeyim artık bir çözüm bulucaz hastada olmasın pisik de olmasın bebişlerimiz
canım pijaman çok güzel çok beğenim benBugün pijemami degistirdim.
Rabbim saglicakla kullanmayi nasip etsin Eki Görüntüle 1298446 Eki Görüntüle 1298443 Eki Görüntüle 1298443
Sağol canım. Beşiği hello baby den 419 tl ye aldık iç yatağı ve tekstili cibinliği dahil. Beş altı aylık olana kadar yatıyormuş. Odasını doğduktan sonra alacağız ilk aylar beşikte yatacak inşallah.
çok güzel canım güle güle kullanın
çok güzeller güle güle kullanın
molfix alıcam canım
Teşekkürler canımaliexpress'in Türkçe sitesi yok diye biliyorum, yabancı olanından aldım. Benim de işk alışverişimdi, beş farklı satıcıdan aldım. Üç tanesi 20 gün dolmadan geldi, ikisini bekliyorum hala.
Selam kızlar, size sormuştum ya geceliği pembe mi alsam beyaz mı diye pembesini aldım. Kargo hızlıymış fazla bekletmeden geldi. Geceliğin boyu ayak bileğime kadar uzun. Acaba hastanede rahat olur mu ikinci bi gecelik almalı mıyım acaba siz kaç gecelik aldınız?
Eki Görüntüle 1299474 Eki Görüntüle 1299477
Canim ikipijama takimibi gecelik yeterli
Ben de bir pijama aldım ama dediler ki sezeryan olursan pijamayı giyemezsin. Onun için gecelik şart gibi geldi bana.ben daha gecelik almadm kararsızım alıp almamkta
ama 1 gecelik yeter canm
Selam kızlar, size sormuştum ya geceliği pembe mi alsam beyaz mı diye pembesini aldım. Kargo hızlıymış fazla bekletmeden geldi. Geceliğin boyu ayak bileğime kadar uzun. Acaba hastanede rahat olur mu ikinci bi gecelik almalı mıyım acaba siz kaç gecelik aldınız?
Eki Görüntüle 1299474 Eki Görüntüle 1299477
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?