- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.041
Tamam cnm kompedan var yakinimda bakiim oraya..Bi de sutyenli olanlar varmis emzirme atletlerinin onlar nasıl kullanışlı mı acaba...Bulunduğun yerde kompedan varsa oradan al canim. Ben 10 TL te aldim.
İnternette de 22-25 civari. Ama onların arkasi sunyen gibi kopcali. Ablam akdi ondan biliyorum. Benim aldigim düz.
Kızlar sonunda yavrularıma kıyafet aldım azıcık. Bunlar oğluşumun cicileri
hepsi birbirinden guzel cnm masallah..Iyi günlerde giysinler insallah..Bunlarda kızımın cicileri
Sağol canım Allah hepimizin miniklerine güzel güzel giydirmeye nasib etsinTamam cnm kompedan var yakinimda bakiim oraya..Bi de sutyenli olanlar varmis emzirme atletlerinin onlar nasıl kullanışlı mı acaba...
hepsi birbirinden guzel cnm masallah..Iyi günlerde giysinler insallah..
Eki Görüntüle 1301500 Bugun aldiklarim kizlar..
Bunlara ek olarak 1 numara prima premium care aldim 1 pkt..
hastanede giymek icin terlik, corap, gogus ucu icin krem,gogus pedi...
Eki Görüntüle 1301499 Eki Görüntüle 1301501 Eki Görüntüle 1301502
Bunlarda kızımın cicileri
Eki Görüntüle 1301500 Bugun aldiklarim kizlar..
Merve ne kadar cok cicisi var miniguninn masallah .benim qldiklqrim bunun yanunda hicc kqlir..qcabq cok az mi qlmisim kqfam karisti..bide uzun kollu badisiyok iki tane aldim sadece..oyle cok alt pijqmada almadim tekli..naosqm kisa da denk geliyor ne onerirsinKızlar bebişimn kıyafetlerini yıladım... Yenileride aldıkca yıkayp ütüleyip yerlestirim.....Eki Görüntüle 1301578 Eki Görüntüle 1301579 Eki Görüntüle 1301581 Eki Görüntüle 1301582
Çok güzeller güle güle kullanin
Bende emzirme aletinin kullanisligina bizzat şahit oldun
Ve 2 tane aldim :)
Peki kac beden aldiniz emzirme atletini. Normal bedeninize goremi yoksa bi beden buyugunumu almak gerekir?atlet çok rahat iç çamaşırı da kullanmak gerekmiyor hem de emzirme yüzünden belini üşütmüyorsun.
Gule gule giysin yavrucugunKızlar bebişimn kıyafetlerini yıladım... Yenileride aldıkca yıkayp ütüleyip yerlestirim.....Eki Görüntüle 1301578 Eki Görüntüle 1301579 Eki Görüntüle 1301581 Eki Görüntüle 1301582
Maşallah darısı başımaKızlar bebişimn kıyafetlerini yıladım... Yenileride aldıkca yıkayp ütüleyip yerlestirim.....Eki Görüntüle 1301578 Eki Görüntüle 1301579 Eki Görüntüle 1301581 Eki Görüntüle 1301582
Kızlar bebişimn kıyafetlerini yıladım... Yenileride aldıkca yıkayp ütüleyip yerlestirim.....Eki Görüntüle 1301578 Eki Görüntüle 1301579 Eki Görüntüle 1301581 Eki Görüntüle 1301582
normal iç çamaşırı bedenim 80 iken atleti 85 beden aldımPeki kac beden aldiniz emzirme atletini. Normal bedeninize goremi yoksa bi beden buyugunumu almak gerekir?
Benimde cok yok cnm ya,bir takim 5 li hastane cikisi, 10 lu hastane cikisi,5 kisa kol ic bady,3 sade alt,3 tulum kadife,3 kadife alt ust takim,3 pamuk tulum hepsi bu yikanip bir ay bunlari giysin valla,sonra minnacik kalcak hepsi giyemicekler zatenMerve ne kadar cok cicisi var miniguninn masallah .benim qldiklqrim bunun yanunda hicc kqlir..qcabq cok az mi qlmisim kqfam karisti..bide uzun kollu badisiyok iki tane aldim sadece..oyle cok alt pijqmada almadim tekli..naosqm kisa da denk geliyor ne onerirsin
cidden canım böylemi diyorsun o zaman hasta bezi şart oldu sanırımarkadalar ped tercih edicem demissiniz ama normal dofum yapinca ped mumkun degil idare etmez merve tecrube etti ilk on guncok yogunkan ve löşi denen akinti geliyor cokkullanmasaniz bile en az uc hasta bezi gerekli sonra hastanede yatak yorgan batar pijamalar da haberiniz olsun
çok zevkli çok güzelKızlar sonunda yavrularıma kıyafet aldım azıcık. Bunlar oğluşumun cicileri
ay ben kaçırdım sanırım ya senin yavruşlar ikizmi yoksa canım bayılırımBunlarda kızımın cicileri
güle güle kullanın canımEki Görüntüle 1301500 Bugun aldiklarim kizlar..
oh mis gibi olmuşlar ellerine sağlıkKızlar bebişimn kıyafetlerini yıladım... Yenileride aldıkca yıkayp ütüleyip yerlestirim.....Eki Görüntüle 1301578 Eki Görüntüle 1301579 Eki Görüntüle 1301581 Eki Görüntüle 1301582
Benimde cok yok cnm ya,bir takim 5 li hastane cikisi, 10 lu hastane cikisi,5 kisa kol ic bady,3 sade alt,3 tulum kadife,3 kadife alt ust takim,3 pamuk tulum hepsi bu yikanip bir ay bunlari giysin valla,sonra minnacik kalcak hepsi giyemicekler zaten
Bunlarda kızımın cicileri
Kızlar bebişimn kıyafetlerini yıladım... Yenileride aldıkca yıkayp ütüleyip yerlestirim.....Eki Görüntüle 1301578 Eki Görüntüle 1301579 Eki Görüntüle 1301581 Eki Görüntüle 1301582
Canlarım bu kıyafeter 6 aya kadar giydirevileceklerim.. Farkındaysanız alt cok var..alt cok lazım oluyo ilkinden biliyom.. Ama bunların bazıları bi arkadasımın cocugunundu onu kızı olcak bnm olum.. Kıyafetleri degiş tokıs yaptık.. Cok gerek yok..kızlar siz zaten eksıklerı bilirsiniz hediyeler falanda geliyo... Bnmki ekstra aldıgım için cok oldu..
kızlar sorularım var size...
1-)bu kullan at lohusa kilotu tanesi 10 tl çok pahalı degilmi?sonucta 1 kere kullanıp atacaksın. sizler kaç tl ye aldınız?
2-)gögüs koruyucu emzirirken mi takılıyor, yoksa emzirdikten sonra gögüs ucunu koruma amaçlı mı takılıyor?
3-)hastanede giymek için kullanacagımız terliği kullan at terlikler oluyorya ondan alsam olurmu? çünkü hastane ortamında giydiğim terliği evde falan kullanmam ben bidaha
kullan at kilotun 3 adeti 10 tl imiş yanlış bakmışım ben. alcam ondan.1- o çamaşırlardan almadım pahalıymış sonuçta ilk günler çok sık çamaşır değiştirmen gerekecek özellikle hastaneyken. ben onun yerine büyük beden çamaşırlar aldım. dikiş yerine lastik gelmesin diye.
2- hiç kullanmadım herhalde emzirirken kullanılıyordur
3- o terliklerle rahat etmezsin zaten eğer özelde yapacaksan o kullan at terliklerden veriyorlar ama yürümesi hiç rahat değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?