- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.381
bence çok üzel şeyler almışsın güle güle giy canım
canım polardan diktirmişti yani benim anladığım kadarıyla çünkü geçen hafta aynı kumaşı kumaşçıda gördüm ben nette bulursam ekliyim kumaşın resmini, bende istiyorum ama kim dikecek
çok güzeller
çok güzeller canım ben daha terlik aamadım ya sen bunları nerden aldınki
cok tesekkurler. altina aldigim terlik+babeti eklemeyi unutmusum.
çok güzeller canım ben daha terlik aamadım ya sen bunları nerden aldınki
çok güzelmiş ikisinede bayıldım ben alamadım dah güzel bişey denk gelmedi
eflaliminki de lcw.den benim pembe olanlar da lcw.den. yani benimkiler kesin de onunkileri de lcw.de gordugumu hatirliyorum. ben diger beyaz olan babeti yine penyemooddan aldim. her ikisi de 15er liraydi.
ben de bugün lohusa gecelik ve pijama takımımı aldım kızlar..güzel günlerde kullanalım inşallah..
cnm idil baby organik set olarak geciyo 160 tlye aldim bicok yerde tukenmis mağazalarda yok sitesinde son 1 tane vardi aldim hemen..
gule gule kullan cnm cok guzelmis ben hala alamadim gecelik ya bi arkadasim verdi sagolsun onu yedek goturucem yanimda ama 1 tane de kendim almak istiyorum..
ben de gecelik sabahlik ve pijama takimi aldim. burda penyemood'dan. onceden de aliyordum oradan penyeleri cok iyi gercekten. simdi catherine's diye bi marka aldim. yeri falan cok iyi. istanbulda olanlar bakabilir bence. bir suru farkli modelleri var. ben ortulu oldugum icin bu aldiklarimin daha uygun oldugunu dusundum. mavisi de vardi ama ben pembe sevdigim icin pembe aldim.
eline sağlık canm
cok tesekkurler. altina aldigim terlik+babeti eklemeyi unutmusum.
bunlarda güzel uymuş canımcok tesekkurler. altina aldigim terlik+babeti eklemeyi unutmusum.
sağol canım, lcw dan aldım netten baksançok güzeller canım ben daha terlik aamadım ya sen bunları nerden aldınki
çok güzelmiş ikisinede bayıldım ben alamadım dah güzel bişey denk gelmedi
evet canım doğru:) senin babetlerden de gördüm ama pembe bana uymuyor:) yani oğluma:)eflaliminki de lcw.den benim pembe olanlar da lcw.den. yani benimkiler kesin de onunkileri de lcw.de gordugumu hatirliyorum. ben diger beyaz olan babeti yine penyemooddan aldim. her ikisi de 15er liraydi.
amin canım çok güzeller
oh maşallah çok pahalı
bu pjamaya bende baktım almadım sonra başka alınca aklımda kaldı kaliteliydi gerçekten canım sağlıcakla güzel günlerde kullan
eline sağlık canm
içi pembeli olan dan bende aldım iyi günlerde kullanalm
amin canım çok güzeller
oh maşallah çok pahalı
bu pjamaya bende baktım almadım sonra başka alınca aklımda kaldı kaliteliydi gerçekten canım sağlıcakla güzel günlerde kullan
eline sağlık canm
içi pembeli olan dan bende aldım iyi günlerde kullanalm
cok tesekkurler. sizin tum hazirliklar da cok guzel gorunuyor. hayirlisiyla gelsinler mutlu gunlerde kullanalim cicilerimizibunlarda güzel uymuş canım
sağol canım, lcw dan aldım netten baksan
evet canım doğru:) senin babetlerden de gördüm ama pembe bana uymuyor:) yani oğluma:)
sağol canım
Gule gule giy cnm cok ciciler..cok tesekkurler. altina aldigim terlik+babeti eklemeyi unutmusum.
Ben de tac almak istiyorum cnm seninkiler guzel olmus taci nerden bulabiliriz acaba..
Cok begendim cnm modern bi tarzi var gule gule kullanin..3 kapılı dolap ve büyüyen besik aldık beğenecek misiniz kızlar
Eki Görüntüle 1319858 Eki Görüntüle 1319859 Eki Görüntüle 1319861
Çok güzelmiş sağlıkla kullansın bebişin. Ne kadara aldiniz acaba mobilyayı bizde bakıyoruz da daha3 kapılı dolap ve büyüyen besik aldık beğenecek misiniz kızlar
Eki Görüntüle 1319858 Eki Görüntüle 1319859 Eki Görüntüle 1319861
Teşekkür ederim daha iyileri sizin olsunCok begendim cnm modern bi tarzi var gule gule kullanin..
Newjoy dan aldık %20 indirimli 2900 dedi birde öğretmen indirimi varmış 2600 e aldık.Teşekkür ederim engec 25 güne gelir dedi daha önce almadığıma pişman olmam inş. Erken gelir de eksik yada hatalı olursa gönder geri gelsin falan daha kıyafetler yıkanacak falan inş erken gelir. Sende bir an önce almaya bak bence.Çok güzelmiş sağlıkla kullansın bebişin. Ne kadara aldiniz acaba mobilyayı bizde bakıyoruz da daha
Aslında ikeadan almayı düşünüyoruz uygun fiyatlı diye bakalım sipariş vermedik daha alan kullanmış olan varsa fikir alabilirimNewjoy dan aldık %20 indirimli 2900 dedi birde öğretmen indirimi varmış 2600 e aldık.Teşekkür ederim engec 25 güne gelir dedi daha önce almadığıma pişman olmam inş. Erken gelir de eksik yada hatalı olursa gönder geri gelsin falan daha kıyafetler yıkanacak falan inş erken gelir. Sende bir an önce almaya bak bence.
Ikea dan aldik dolap ve sifonyerini bir de sallanan koltuk aldik cok da guzel oldu paylasmistim fotolari dolabi paylasmistim onu da gonderirim hem uygun hem guzelAslında ikeadan almayı düşünüyoruz uygun fiyatlı diye bakalım sipariş vermedik daha alan kullanmış olan varsa fikir alabilirim
Canim gule gule kullanin, geceligin cok guzelmis markasi ne acaba?Bugun yorucu bi gundu, geceligi de hallettim cok sukur artık hastane cantami hazirlayabilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?