2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

bence çok üzel şeyler almışsın güle güle giy canım

cok tesekkurler. altina aldigim terlik+babeti eklemeyi unutmusum.

Eklentiler

• 20141129_142045.webp
    116 KB · Görüntüleme: 242
çok güzeller canım ben daha terlik aamadım ya sen bunları nerden aldınki

çok güzelmiş ikisinede bayıldım ben alamadım dah güzel bişey denk gelmedi

eflaliminki de lcw.den benim pembe olanlar da lcw.den. yani benimkiler kesin de onunkileri de lcw.de gordugumu hatirliyorum. ben diger beyaz olan babeti yine penyemooddan aldim. her ikisi de 15er liraydi.

eflaliminki de lcw.den benim pembe olanlar da lcw.den. yani benimkiler kesin de onunkileri de lcw.de gordugumu hatirliyorum. ben diger beyaz olan babeti yine penyemooddan aldim. her ikisi de 15er liraydi.

bizim burdaki lcw da yok canım o terlik ya
neden acaba
senin diğeride güzel cidden

ben de bugün lohusa gecelik ve pijama takımımı aldım kızlar..güzel günlerde kullanalım inşallah..

amin canım çok güzeller

oh maşallah çok pahalı

bu pjamaya bende baktım almadım sonra başka alınca aklımda kaldı kaliteliydi gerçekten canım sağlıcakla güzel günlerde kullan

eline sağlık canm

içi pembeli olan dan bende aldım iyi günlerde kullanalm

bunlarda güzel uymuş canım
çok güzeller canım ben daha terlik aamadım ya sen bunları nerden aldınki

çok güzelmiş ikisinede bayıldım ben alamadım dah güzel bişey denk gelmedi
sağol canım, lcw dan aldım netten baksan
evet canım doğru:) senin babetlerden de gördüm ama pembe bana uymuyor:) yani oğluma:)

sağol canım

cok tesekkurler. hepimiz guzel gunler de kullanalim insallah hepsini...

Çok güzelmiş sağlıkla kullansın bebişin. Ne kadara aldiniz acaba mobilyayı bizde bakıyoruz da daha
Newjoy dan aldık %20 indirimli 2900 dedi birde öğretmen indirimi varmış 2600 e aldık.Teşekkür ederim engec 25 güne gelir dedi daha önce almadığıma pişman olmam inş. Erken gelir de eksik yada hatalı olursa gönder geri gelsin falan daha kıyafetler yıkanacak falan inş erken gelir. Sende bir an önce almaya bak bence.

Aslında ikeadan almayı düşünüyoruz uygun fiyatlı diye bakalım sipariş vermedik daha alan kullanmış olan varsa fikir alabilirim

Aslında ikeadan almayı düşünüyoruz uygun fiyatlı diye bakalım sipariş vermedik daha alan kullanmış olan varsa fikir alabilirim
Ikea dan aldik dolap ve sifonyerini bir de sallanan koltuk aldik cok da guzel oldu paylasmistim fotolari dolabi paylasmistim onu da gonderirim hem uygun hem guzel

Bugun yorucu bi gundu, geceligi de hallettim cok sukur artık hastane cantami hazirlayabilirim..

Eklentiler

• PicsArt_1417302314050.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 187
  • PicsArt_1417302352833.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 207
  • PicsArt_1417302440148.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 173
  • 20141130_005408.webp
    124,4 KB · Görüntüleme: 181
  • 20141130_005606.webp
    100,5 KB · Görüntüleme: 192
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…