- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #2.401
cnm bondy yazıyor etiketinde snrm bilindik bi marka diil..Bulundugun sehirde ozdilek magazası var ise oraya bakabilirsin..Canim gule gule kullanin, geceligin cok guzelmis markasi ne acaba?
Bugun yorucu bi gundu, geceligi de hallettim cok sukur artık hastane cantami hazirlayabilirim..
Güzelmiş güle güle kullan bende esimde nakit varsa yarın kendi ihtiyaçları mi almaya gidicem benimde geceliği Pijamam olsunBugun yorucu bi gundu, geceligi de hallettim cok sukur artık hastane cantami hazirlayabilirim..
çok güzel canım sağlıkla kullan inş :)
Güzelmiş güle güle kullan bende esimde nakit varsa yarın kendi ihtiyaçları mi almaya gidicem benimde geceliği Pijamam olsun
bunlarda güzel uymuş canım
sağol canım, lcw dan aldım netten baksan
evet canım doğru:) senin babetlerden de gördüm ama pembe bana uymuyor:) yani oğluma:)
sağol canım
bence çok modern çok şık3 kapılı dolap ve büyüyen besik aldık beğenecek misiniz kızlar
Eki Görüntüle 1319858 Eki Görüntüle 1319859 Eki Görüntüle 1319861
geceliğin çok kibarmış beğendim ben güle güle kullan canımBugun yorucu bi gundu, geceligi de hallettim cok sukur artık hastane cantami hazirlayabilirim..
canım evde varı onu kapladım ben, bujiterilerde olurBen de tac almak istiyorum cnm seninkiler guzel olmus taci nerden bulabiliriz acaba..
Ev tipi ana kucagi alanlar ne aldi acaba kizlar onu arastiriyorum bi yandan..
bayıldım bayıldım:)3 kapılı dolap ve büyüyen besik aldık beğenecek misiniz kızlar
Eki Görüntüle 1319858 Eki Görüntüle 1319859 Eki Görüntüle 1319861
Bugun yorucu bi gundu, geceligi de hallettim cok sukur artık hastane cantami hazirlayabilirim..
Teşekkür ederim. Begenmenizle mutlu oldumevet netten filan bakcam artık canım teşekkürler
bence çok modern çok şık
geceliğin çok kibarmış beğendim ben güle güle kullan canım
Tesekkürler. Ayyy çok mutlu oldumcanım evde varı onu kapladım ben, bujiterilerde olur
bayıldım bayıldım:)
çok güzelmiş canım
Dolabimizi da kurduk odamiz tamam oldu :)
yeni bir kac cicimiz de bunlar kanz dan hediye geldi arkadasimdan :)
Çok tatlılar arkadasin sagolsun cici hediyeler almış ohDolabimizi da kurduk odamiz tamam oldu :)
Çok tatlılar arkadasin sagolsun cici hediyeler almış oh
Teşekkür ederim :)güle güle kullanın çok güzel olmuş
bu ikeanın hensvik dolabı değil mi?Dolabimizi da kurduk odamiz tamam oldu :)
Aynen hensvik dolap.odamizin sifonyeri ve dolabi bir de emzirmek icin sallanan koltuk ikea dan.besik hepsi buradan.kulplar bir tasarım sitesinden hepsinde ortak .böyle bir takim yaptik canim hem az maliyetli hem de içime sinenler oldu :)bu ikeanın hensvik dolabı değil mi?
Dolabimizi da kurduk odamiz tamam oldu :)
Şifonyer hangisi peki bende ikeadan alacam da ondan soruyorum. Beşik ikeadakini begenmedin miAynen hensvik dolap.odamizin sifonyeri ve dolabi bir de emzirmek icin sallanan koltuk ikea dan.besik hepsi buradan.kulplar bir tasarım sitesinden hepsinde ortak .böyle bir takim yaptik canim hem az maliyetli hem de içime sinenler oldu :)
mini miniherşey ışıl ışıl bayıldım benMerhabalar bayanlar nasilsiniz dun internetten bebegime siparis ettigim dolabimizi kurduk oda takimi almadigim icin bir dolap aldim sadece bebegin esyalarini koymak icin yatak olarakda zaten park yatak aldim dolaba kiyafetler ve esyalarini yerlestirdim bile tabi daha yikanip utulenip yerlestirilcekler var ama buyuk cogunlugu hazir artik Eki Görüntüle 1320988 Eki Görüntüle 1320989 Eki Görüntüle 1320990 Eki Görüntüle 1320991 Eki Görüntüle 1320992 Eki Görüntüle 1320993 Eki Görüntüle 1320995
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?