2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

çok güzel canım sağlıkla kullan inş :)

Güzelmiş güle güle kullan bende esimde nakit varsa yarın kendi ihtiyaçları mi almaya gidicem benimde geceliği Pijamam olsun

sagolun kızlar gecelik sorunsalından kurtulmus oldum boylece bi de geceligi ucretsiz aldım asllında cunku internetten bebek arabası alınca kredi kartıma puan yuklenmisti onunla aldım ben de..

bunlarda güzel uymuş canım

sağol canım, lcw dan aldım netten baksan

evet canım doğru:) senin babetlerden de gördüm ama pembe bana uymuyor:) yani oğluma:)

sağol canım

evet netten filan bakcam artık canım teşekkürler

3 kapılı dolap ve büyüyen besik aldık beğenecek misiniz kızlar
Eki Görüntüle 1319858 Eki Görüntüle 1319859 Eki Görüntüle 1319861
bence çok modern çok şık

Bugun yorucu bi gundu, geceligi de hallettim cok sukur artık hastane cantami hazirlayabilirim..
geceliğin çok kibarmış beğendim ben güle güle kullan canım

Ben de tac almak istiyorum cnm seninkiler guzel olmus taci nerden bulabiliriz acaba..

Ev tipi ana kucagi alanlar ne aldi acaba kizlar onu arastiriyorum bi yandan..
canım evde varı onu kapladım ben, bujiterilerde olur
3 kapılı dolap ve büyüyen besik aldık beğenecek misiniz kızlar
Eki Görüntüle 1319858 Eki Görüntüle 1319859 Eki Görüntüle 1319861
bayıldım bayıldım:)
Bugun yorucu bi gundu, geceligi de hallettim cok sukur artık hastane cantami hazirlayabilirim..

çok güzelmiş canım

Aynen hensvik dolap.odamizin sifonyeri ve dolabi bir de emzirmek icin sallanan koltuk ikea dan.besik hepsi buradan.kulplar bir tasarım sitesinden hepsinde ortak .böyle bir takim yaptik canim hem az maliyetli hem de içime sinenler oldu :)
Şifonyer hangisi peki bende ikeadan alacam da ondan soruyorum. Beşik ikeadakini begenmedin mi

Merhabalar bayanlar nasilsiniz dun internetten bebegime siparis ettigim dolabimizi kurduk oda takimi almadigim icin bir dolap aldim sadece bebegin esyalarini koymak icin yatak olarakda zaten park yatak aldim dolaba kiyafetler ve esyalarini yerlestirdim bile tabi daha yikanip utulenip yerlestirilcekler var ama buyuk cogunlugu hazir artik

Eklentiler

• 20141130_181159.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 226
mini miniherşey ışıl ışıl bayıldım ben
güzel günlerde kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…