- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
canım nasılsın nerelerdesın sen dıger konuda pek gormuyorum senı hos bende cok gıremıyorumkı bebısın nasıl
Canım sitelerde Gül Bebe'den.
kızlar bu hastane çıkışlarından hangisi olsun
Eki Görüntüle 1250945 Eki Görüntüle 1250946 Eki Görüntüle 1250947 Eki Görüntüle 1250948
canım valla güle güle kullansın sağlıkla bebişin valla bende aldım çok fazla almadım herkezin dediği çok alma çok çabuk büyüyorlar giyemiyorlar hem ben hepsini 0 aylık almadım doğrusu 3 hatta 6 aylık aldıklarım bile oldu ilk zaman giyeceği olsun malum sonra hediyede geliyor sonra da az çok gene dışarı da çıkmaya başlanır o yüzden iyi olmuş valla benimde öyle etrafımda bebeği yeni olmuş verebilcek olsa keşke bizim etrafımızda yok ne olcak sonuçta bebekler çok hızlı büyüyormuş ve yatıp uyumak emmek den başka ne yapıyorlar ki ne olcak kıyafetlere bide canım ne marka model aldın bebek arabasınıKusura bakmayin kızlar dun bir de o hizla halami görmeye gittik dun yurt dışından geldi :) valla soyle zor oldu once e bebektm baktim sonra civile gittim zaten allah razı olsun elimde liste vardi çıkarmıştım sizlerin sayesinde. . Aldığımı cizdim..neler aldim buarada tum şampuan bakim vs aldim havlu hastane cikisi bikac takim kiyafet corap zibin aldım. .Bebek arabasinida aldim ama onu e bebekten aldim 450 ye. Sonra halama gittik onunda gelini dort ay once dogum yapti diger gekini de bi ay olmadi daha..bi canta dolusu da onlar göndermiş sagolsunlar..halam daha bir cop alma valiz valiz dolu duruyo sana getircem dedi.coknmutlu oldum.kizimin besiginide annemler alacak bende nevresim takımı falan alacqm annemle..cok sukur allaha der ettiğim gibi olmadi inşallah sizinkiler daha kolay olur. .bubarada tum alisverisim arabayla beraber 1000lira kadar tuttu
iyiyim canım sen nasılsın?
Kızım iyi çok şükür uğraşıyoruz işte hamile kalmak isteyenlerin grubuna girmiyorum evet hamilelerin girmesi çok iyi değil gibi geliyor üzülürler falan diye
Cinsiyet belli oldu mu senin
oysss kızınmı oluyo allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ben arada bakıyorum selam verıp cıkıyorum benımde oğlusum oluyor sıraladım erkeklerı 3 erkekle nasıl basa cıkarım bılemıyorum artıknasıl gıdıyor yok degılmı bı sıkıntın falan
markası nedir?Kızlarrrrr biz güzel bebişimizin takımı aldık :) Bayramdan sonra gelecek siparişimiz. Çok heyecalıyım
Eki Görüntüle 1249463
Maşallah
3 oğlanla uğraşmak 30 saat spor yapmak gibi olur
çok şükür canım yok bi sorun senin?
Benim ablamlardan aldığım bir çok kıyafet var.boy boylar ama olsun güzelce yıkadım şimdi.bazanın altında sarı leke olmuş çıktı hepsi.çıkmazlarsa diye boşa bekletmem diye şimdiden yıkadım.boşa almayacağım.hatta kontrol etmeden boşa aldıklarım bile varKusura bakmayin kızlar dun bir de o hizla halami görmeye gittik dun yurt dışından geldi :) valla soyle zor oldu once e bebektm baktim sonra civile gittim zaten allah razı olsun elimde liste vardi çıkarmıştım sizlerin sayesinde. . Aldığımı cizdim..neler aldim buarada tum şampuan bakim vs aldim havlu hastane cikisi bikac takim kiyafet corap zibin aldım. .Bebek arabasinida aldim ama onu e bebekten aldim 450 ye. Sonra halama gittik onunda gelini dort ay once dogum yapti diger gekini de bi ay olmadi daha..bi canta dolusu da onlar göndermiş sagolsunlar..halam daha bir cop alma valiz valiz dolu duruyo sana getircem dedi.coknmutlu oldum.kizimin besiginide annemler alacak bende nevresim takımı falan alacqm annemle..cok sukur allaha der ettiğim gibi olmadi inşallah sizinkiler daha kolay olur. .bubarada tum alisverisim arabayla beraber 1000lira kadar tuttu
canımcım bende toplu alışveriş düşünüyordum ama sonradan parça parça almaya karar verdim sende Bi başla almaya inan hepsi bir günlük iş herşeyi olur en güzelinden inşallah merak etme sağlıkla gelsinler yeter kiTuğba maşallah yani benim kuzumun daha 3 parça kıyafeti var
kardeşimin nişanı geçsin atacaz kendimizi çarşılara
gemili olan bencede canmkızlar bu hastane çıkışlarından hangisi olsun
Eki Görüntüle 1250945 Eki Görüntüle 1250946 Eki Görüntüle 1250947 Eki Görüntüle 1250948
daha güzelleri sizin olsun inşallah Esramayy o ilk baştaki takıma bayıldım ben ya çok güzel şeyler almışsın canım cidden
güle güle kullanın
kızlar bu hastane çıkışlarından hangisi olsun
markası nedir?
Eki Görüntüle 1251781 Eki Görüntüle 1251788 bu çantayı çok beğendim ama küçük mü acaba emin olamadım sizce kullanışlı olur mu
Benim ablamlardan aldığım bir çok kıyafet var.boy boylar ama olsun güzelce yıkadım şimdi.bazanın altında sarı leke olmuş çıktı hepsi.çıkmazlarsa diye boşa bekletmem diye şimdiden yıkadım.boşa almayacağım.hatta kontrol etmeden boşa aldıklarım bile varama tabi yine almak istiyorum dayanamıyorum bende ne yapıyorum 0-3 ay almıyorum da 3-6 yada 6-9 alıyorum.yaza giymesi için şimdiden 2 takım aldım lcwaikiden indirimdeyken.alsam doymam sanırım
Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin ,inşallah.
ben bunu almayı düşünüyorum.Alıp almamak konusunda kararsız durumdayım.Bana akıl verin lütfen.İşime yararmı ilk bebek malum tecrübesizimşu andan e bebekte indirimde offff offff
İlk defa aldım canım ondada hacı şakiri tercih ettim hepsi buradada indirimdeydi.Memnun kaldım şimdilik.Ama ileride leke konusunda çıkarırmı bilemiyorum.bebeğinin kıyafetlerini neyle yıkıyorsun canım
yok canım travel sistem düşünmüyorum normal alırım sanırım.Daha doğrusu Halamız alıcak arabamızı çkta abartılı bişey aldırmak istemiyorum.canım travel sistem bebek arabası aldıysan onun koltuğu da aynı görevi görüyor boşuna alma derim şahsen
ben de önce toplu alışveriş düşünüyordum sonra alacaklarıı bi hesapladım toplu yaparsam büyük sıkıntıya girecektim ve parça parça almaya karar verdim çok da heyecanlı oluyorrrrrrcanımcım bende toplu alışveriş düşünüyordum ama sonradan parça parça almaya karar verdim sende Bi başla almaya inan hepsi bir günlük iş herşeyi olur en güzelinden inşallah merak etme sağlıkla gelsinler yeter ki
gemili olan bencede canm
daha güzelleri sizin olsun inşallah Esram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?