2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

canım nasılsın nerelerdesın sen dıger konuda pek gormuyorum senı hos bende cok gıremıyorumkı bebısın nasıl

iyiyim canım sen nasılsın?
Kızım iyi çok şükür uğraşıyoruz işte hamile kalmak isteyenlerin grubuna girmiyorum evet hamilelerin girmesi çok iyi değil gibi geliyor üzülürler falan diye
Cinsiyet belli oldu mu senin

canım valla güle güle kullansın sağlıkla bebişin valla bende aldım çok fazla almadım herkezin dediği çok alma çok çabuk büyüyorlar giyemiyorlar hem ben hepsini 0 aylık almadım doğrusu 3 hatta 6 aylık aldıklarım bile oldu ilk zaman giyeceği olsun malum sonra hediyede geliyor sonra da az çok gene dışarı da çıkmaya başlanır o yüzden iyi olmuş valla benimde öyle etrafımda bebeği yeni olmuş verebilcek olsa keşke bizim etrafımızda yok ne olcak sonuçta bebekler çok hızlı büyüyormuş ve yatıp uyumak emmek den başka ne yapıyorlar ki ne olcak kıyafetlere bide canım ne marka model aldın bebek arabasını

oysss kızınmı oluyo allahım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ben arada bakıyorum selam verıp cıkıyorum benımde oğlusum oluyor sıraladım erkeklerı 3 erkekle nasıl basa cıkarım bılemıyorum artık nasıl gıdıyor yok degılmı bı sıkıntın falan

Maşallah
3 oğlanla uğraşmak 30 saat spor yapmak gibi olur
çok şükür canım yok bi sorun senin?

Benim ablamlardan aldığım bir çok kıyafet var.boy boylar ama olsun güzelce yıkadım şimdi.bazanın altında sarı leke olmuş çıktı hepsi.çıkmazlarsa diye boşa bekletmem diye şimdiden yıkadım.boşa almayacağım.hatta kontrol etmeden boşa aldıklarım bile var ama tabi yine almak istiyorum dayanamıyorum bende ne yapıyorum 0-3 ay almıyorum da 3-6 yada 6-9 alıyorum.yaza giymesi için şimdiden 2 takım aldım lcwaikiden indirimdeyken.alsam doymam sanırım
Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin ,inşallah.

Tuğba maşallah yani benim kuzumun daha 3 parça kıyafeti var
kardeşimin nişanı geçsin atacaz kendimizi çarşılara
canımcım bende toplu alışveriş düşünüyordum ama sonradan parça parça almaya karar verdim sende Bi başla almaya inan hepsi bir günlük iş herşeyi olur en güzelinden inşallah merak etme sağlıkla gelsinler yeter ki

gemili olan bencede canm
ayy o ilk baştaki takıma bayıldım ben ya çok güzel şeyler almışsın canım cidden
güle güle kullanın
daha güzelleri sizin olsun inşallah Esram

Markası gülbebe canım. Tanıdık markalı mobilyaların hepsi suntadan yapılmış. Biz özellikle ahşap masif mobilya aradık.
En güzel yanı ise beşiğin altındaki çekmeceden bir yatak daha çıkıyor. 80X180 boyutunda.

bebeğinin kıyafetlerini neyle yıkıyorsun canım

ben bunu almayı düşünüyorum.Alıp almamak konusunda kararsız durumdayım.Bana akıl verin lütfen.İşime yararmı ilk bebek malum tecrübesizim şu andan e bebekte indirimde offff offff

canım travel sistem bebek arabası aldıysan onun koltuğu da aynı görevi görüyor boşuna alma derim şahsen

bebeğinin kıyafetlerini neyle yıkıyorsun canım
İlk defa aldım canım ondada hacı şakiri tercih ettim hepsi buradada indirimdeydi.Memnun kaldım şimdilik.Ama ileride leke konusunda çıkarırmı bilemiyorum.

canım travel sistem bebek arabası aldıysan onun koltuğu da aynı görevi görüyor boşuna alma derim şahsen
yok canım travel sistem düşünmüyorum normal alırım sanırım.Daha doğrusu Halamız alıcak arabamızı çkta abartılı bişey aldırmak istemiyorum.

ben de önce toplu alışveriş düşünüyordum sonra alacaklarıı bi hesapladım toplu yaparsam büyük sıkıntıya girecektim ve parça parça almaya karar verdim çok da heyecanlı oluyorrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…