- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
ben bunu almayı düşünüyorum.Alıp almamak konusunda kararsız durumdayım.Bana akıl verin lütfen.İşime yararmı ilk bebek malum tecrübesizimşu andan e bebekte indirimde offff offff
canım olmaz mı taksit bile yapıyorlar ben dün aldım yarın gelicek kısmetseözdeller bebeden birşeyler alıcaktım siteyi çözemedim yaa kredi kartı ile ödeme yokmu
İlk defa aldım canım ondada hacı şakiri tercih ettim hepsi buradada indirimdeydi.Memnun kaldım şimdilik.Ama ileride leke konusunda çıkarırmı bilemiyorum.
yok canım travel sistem düşünmüyorum normal alırım sanırım.Daha doğrusu Halamız alıcak arabamızı çkta abartılı bişey aldırmak istemiyorum.
canım hacı şakirin granül olanı kullanıyorum daha doğrusu sıvısı yok diye biliyorum.Dalinle karıştırmayasın sen??ablamda hacı şakir kullanıyormuşta genelde memnun
granül gibi olanmı yoksa sıvı bebek deterjanımı canım nasılsı aldığın
var
canım olmaz mı taksit bile yapıyorlar ben dün aldım yarın gelicek kısmetse
ordan seçiyorsun sanırım ben ona dikkat etmemişim bende garanti var garanti çıkınca diğer seçeneklere bakmamıştımakşam deneyim tekrar garanti bankası yazıyordu bende akbank var inş olr
aynen canım toplu alışveriş zorlayabilr diye bende vazgeçtim sonradanben de önce toplu alışveriş düşünüyordum sonra alacaklarıı bi hesapladım toplu yaparsam büyük sıkıntıya girecektim ve parça parça almaya karar verdim çok da heyecanlı oluyorrrrrr
canım ebatı yazmıyor mu güzelmiş modeliEki Görüntüle 1251781 Eki Görüntüle 1251788 bu çantayı çok beğendim ama küçük mü acaba emin olamadım sizce kullanışlı olur mu
canım işe yarar ama sana tavsiye ana dizi alırken sadece öne arkaya sallanan modeli değil sağa sola da sallanan modeli tercih et, uyuturken işine yaraması için tabi her bebek sallanacak diye bir şey yok ama ihtiyacın olursa tüh demezsin, bazı bebekler öne arkaya bazıları sağa sola sallanmayı severben bunu almayı düşünüyorum.Alıp almamak konusunda kararsız durumdayım.Bana akıl verin lütfen.İşime yararmı ilk bebek malum tecrübesizimşu andan e bebekte indirimde offff offff
sağol canımBen 3. resmi beğendim canım :)
merakla bekliyorumkızlar özdeller bebeden aldıklarım yarın büyük ihtimal elime ulaşır bugün saat 5te kargoya vereceklermiş
yarın tek tek resimlerini çekip koyacağım :)
canım civil güvenilir marka marka kalitesi değişiyor iyi olsun dersen mini damla, kuju iyi markalarKizlar çoğunuz internetten almissiniz onun icin soruyorum hangi sitenin kiyafetleri kumas ve kalite acisindan icinize sindi bende cogunu internetten almayi düşünüyorum da merak ettim
Kızlar tek tek alıntılayamadım, ama aldıklarınızın hepsi çok ama çok güzeller.
Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin.
Eflalim gemili olan tabi ki
Özdeller bebe Gölcük'teymiş sanırım. Oraya da mı gitsem acaba yakın sayılır bize
Dün ablamdan da bebek kıyafetleri aldım, iki tane uyku seti birinin yorganı yok, üç tane nevresim aldım, bir sürü battaniye
Oğlumun eksiği kalmadı hamdolsun, battaniye çok fazla oldu, hastane çıkışıda, bir tek ilk giyeceği hastane çıkışı kaldı yeni olarak ol alınacak, hamdolsun, güzel bir şey çevrede çocuklu birilerinin olması
Şimdi yıkanıyor onlarıda eklerim inşaallah:)
Canım ben dalan roxy kullanıyorum ,hacı şakir granül oluyor ve bebek kıyafetleri düşük ısıda yıkandığı için erimiyor yapışıp kalıyor çamaşıra, dalin ve ya başka markanın sıvısını kullanmadım, hep dalan roxy kullanıyorum, birde bebek kıyafetlerini iki kere durulayın canımneyle yıkadın canım
ilk yıkama da hacışakirle yıka dedi arkadaşım sonra dalin sıvı deterjanla
Canım ben dalan roxy kullanıyorum ,hacı şakir granül oluyor ve bebek kıyafetleri düşük ısıda yıkandığı için erimiyor yapışıp kalıyor çamaşıra, dalin ve ya başka markanın sıvısını kullanmadım, hep dalan roxy kullanıyorum, birde bebek kıyafetlerini iki kere durulayın canım
Belirtmeden geçemiycem kızanlar vardır belki ama vicdanım rahat etmiyor, hacı şakir israilin canım
Valla bende coknacil olanlari aldim toplu aldim taksitle cunku pesin hem zorlanirdim hem kafamda karisirdi.bi tek kizimin besigi kaldi.ben kendime daha bise almadimda..kizimin eksiklerinin taksiti dogumdan bi ay sonra bitiyir..son aylara biraksam yine taksitle alacaktim dogumdan sonra devamnedecekti cok zorlanacaktikaynen canım toplu alışveriş zorlayabilr diye bendkarisirdi.bi sonradan
Umarim eklenmiştir :)
çok güzeller canım güle güle sağlıklı günlerde kullanınUmarim eklenmiştir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?