2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

ablamda hacı şakir kullanıyormuşta genelde memnun
granül gibi olanmı yoksa sıvı bebek deterjanımı canım nasılsı aldığın

Kizlar çoğunuz internetten almissiniz onun icin soruyorum hangi sitenin kiyafetleri kumas ve kalite acisindan icinize sindi bende cogunu internetten almayi düşünüyorum da merak ettim

Canimm mesaji yeni gordum valla markayi unuttum:) eve gidince bakip yazim ama begendim yani..kiyafette artik hicbise almicam zaten bakim vs halletyim bi bez alicam kizzceme bide benim eksiklerim duruyor. .bi tek kendime gogus pedi aldim 60li

ben de önce toplu alışveriş düşünüyordum sonra alacaklarıı bi hesapladım toplu yaparsam büyük sıkıntıya girecektim ve parça parça almaya karar verdim çok da heyecanlı oluyorrrrrr
aynen canım toplu alışveriş zorlayabilr diye bende vazgeçtim sonradan

Kızlar tek tek alıntılayamadım, ama aldıklarınızın hepsi çok ama çok güzeller.
Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin.
Eflalim gemili olan tabi ki
Özdeller bebe Gölcük'teymiş sanırım. Oraya da mı gitsem acaba yakın sayılır bize

Eki Görüntüle 1251781 Eki Görüntüle 1251788 bu çantayı çok beğendim ama küçük mü acaba emin olamadım sizce kullanışlı olur mu
canım ebatı yazmıyor mu güzelmiş modeli
ben bunu almayı düşünüyorum.Alıp almamak konusunda kararsız durumdayım.Bana akıl verin lütfen.İşime yararmı ilk bebek malum tecrübesizim şu andan e bebekte indirimde offff offff
canım işe yarar ama sana tavsiye ana dizi alırken sadece öne arkaya sallanan modeli değil sağa sola da sallanan modeli tercih et, uyuturken işine yaraması için tabi her bebek sallanacak diye bir şey yok ama ihtiyacın olursa tüh demezsin, bazı bebekler öne arkaya bazıları sağa sola sallanmayı sever
Ben 3. resmi beğendim canım :)
sağol canım
kızlar özdeller bebeden aldıklarım yarın büyük ihtimal elime ulaşır bugün saat 5te kargoya vereceklermiş
yarın tek tek resimlerini çekip koyacağım :)
merakla bekliyorum
Kizlar çoğunuz internetten almissiniz onun icin soruyorum hangi sitenin kiyafetleri kumas ve kalite acisindan icinize sindi bende cogunu internetten almayi düşünüyorum da merak ettim
canım civil güvenilir marka marka kalitesi değişiyor iyi olsun dersen mini damla, kuju iyi markalar

sağol canım

hayır hayır sen gitme artık

Dün ablamdan da bebek kıyafetleri aldım, iki tane uyku seti birinin yorganı yok, üç tane nevresim aldım, bir sürü battaniye

Oğlumun eksiği kalmadı hamdolsun, battaniye çok fazla oldu, hastane çıkışıda, bir tek ilk giyeceği hastane çıkışı kaldı yeni olarak ol alınacak, hamdolsun, güzel bir şey çevrede çocuklu birilerinin olması

Şimdi yıkanıyor onlarıda eklerim inşaallah:)

neyle yıkadın canım
ilk yıkama da hacışakirle yıka dedi arkadaşım sonra dalin sıvı deterjanla

neyle yıkadın canım
ilk yıkama da hacışakirle yıka dedi arkadaşım sonra dalin sıvı deterjanla
Canım ben dalan roxy kullanıyorum ,hacı şakir granül oluyor ve bebek kıyafetleri düşük ısıda yıkandığı için erimiyor yapışıp kalıyor çamaşıra, dalin ve ya başka markanın sıvısını kullanmadım, hep dalan roxy kullanıyorum, birde bebek kıyafetlerini iki kere durulayın canım

Belirtmeden geçemiycem kızanlar vardır belki ama vicdanım rahat etmiyor, hacı şakir israilin canım

Dalan roxy tamam yazdım bunu canım

aynen canım toplu alışveriş zorlayabilr diye bendkarisirdi.bi sonradan
Valla bende coknacil olanlari aldim toplu aldim taksitle cunku pesin hem zorlanirdim hem kafamda karisirdi.bi tek kizimin besigi kaldi.ben kendime daha bise almadimda..kizimin eksiklerinin taksiti dogumdan bi ay sonra bitiyir..son aylara biraksam yine taksitle alacaktim dogumdan sonra devamnedecekti cok zorlanacaktik

Umarim eklenmiştir :)

Eklentiler

• 20140924_102525.webp
    141,6 KB · Görüntüleme: 124
  • 20140924_102442.webp
    152,1 KB · Görüntüleme: 118
  • 20140924_102238.webp
    249,7 KB · Görüntüleme: 130
  • 20140924_102333.webp
    182,6 KB · Görüntüleme: 120
  • 20140924_102205.webp
    201,6 KB · Görüntüleme: 133
  • 20140924_102013.webp
    210 KB · Görüntüleme: 122
  • 20140924_101916.webp
    154,2 KB · Görüntüleme: 115
  • 20140924_101516.webp
    146,7 KB · Görüntüleme: 126
  • 20140924_102815.webp
    149,9 KB · Görüntüleme: 130
  • 20140924_102837.webp
    147,4 KB · Görüntüleme: 112
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…