- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
Umarim eklenmiştir :)
kullanma canım yumuşatıcı kalıyor üstünde çünkü, bebek kıyafetlerini ben iki kere duruluyordum meselaHepijize cok tesekkur ederim kizlar allah hpimize güzel alisverisler bebislerimizi saglikla dogurmqyi nasip etsin. Valla yumuşatıcı hata mioldu bbilmiyorum ki hic. .almasamiydim guzelnkokusuna aldandim sanirim
oyyy çok tatlı bunlar güle güle kullanınbunlar kızımın yeni cicileri çorap büyük ama beğendim aldımEki Görüntüle 1252769 Eki Görüntüle 1252770 Eki Görüntüle 1252771
teşekkür ederiz canmoyyy çok tatlı bunlar güle güle kullanın
bunu öğrendiğim iyi oldu yumuşatıcı aldım ilk yıkamada kullandım ama bi daha kullanmam kendi kıyafetlerimizde kullanırım artık.mis gibi kokarlarkullanma canım yumuşatıcı kalıyor üstünde çünkü, bebek kıyafetlerini ben iki kere duruluyordum mesela
canım hacı şakirin granül olanı kullanıyorum daha doğrusu sıvısı yok diye biliyorum.Dalinle karıştırmayasın sen??
bunlar kızımın yeni cicileri çorap büyük ama beğendim aldımEki Görüntüle 1252769 Eki Görüntüle 1252770 Eki Görüntüle 1252771
canım bu kız kesin kokoş olacak çok güzel şeyler almışsın maşallah
Eki Görüntüle 1252864 kızıma ne aldım bakın
İdil baby organik azıcık çok para verdim ama olsun 1 tane de organiği
çok teşekkür ederiz canımdeğişik şeyler arıyorum hep kızçeme
iyi günlerde kullanın canımben hiç dikkat etmiyorm organik falan
iyi yaparsın canım tenleri çok hassas pamuklarımızın:) bende ilk hacı şakir aldım canım sonra deneye deneye buldum:)bunu öğrendiğim iyi oldu yumuşatıcı aldım ilk yıkamada kullandım ama bi daha kullanmam kendi kıyafetlerimizde kullanırım artık.mis gibi kokarlar
ama deterjani hacı şakir aldım şimdilik kullanayımda bi dahaki sefer dalan roxy alırım.ikisinin arasında çok gittim geldim ama gel gör ki şeytan dürttü hacı şakire yönlendirdi beni
canım ödeme dikkat et tuzlu çok tüketme suyu da çoğaltBende dalin deterjani almıştım ama dun gittim dalan aldim roxy.. kizlar sizdede sislik oluyirmu benim dun elim ayagim cok fena sisti tansiyonum munyukseldi bilmiyorum hicc
oyy yesinler onun organiğini güle güle giysin canımEki Görüntüle 1252864 kızıma ne aldım bakın
İdil baby organik azıcık çok para verdim ama olsun 1 tane de organiği
Eki Görüntüle 1252899
Ablam birkac hafta sonra doğum yapacak
2 onun bebise 2 benim bebise aldim. Kuzen kuzen giysinler :)
gittigidiyordan baktım canımbence güzel canım bende bu tarz bişey alacağım
nereden bu acaba
iyi yaparsın canım tenleri çok hassas pamuklarımızın:) bende ilk hacı şakir aldım canım sonra deneye deneye buldum:)
canım ödeme dikkat et tuzlu çok tüketme suyu da çoğalt
oyy yesinler onun organiğini güle güle giysin canım
çok tatlılar güle güle giysinler
Cok saol canim.artik bizler deneme yanilma yapmayacagiz sizler varsiniz çünkü. Tesekkur ederiziyi yaparsın canım tenleri çok hassas pamuklarımızın:) bende ilk hacı şakir aldım canım sonra deneye deneye buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?