2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Hepijize cok tesekkur ederim kizlar allah hpimize güzel alisverisler bebislerimizi saglikla dogurmqyi nasip etsin. Valla yumuşatıcı hata mioldu bbilmiyorum ki hic. .almasamiydim guzelnkokusuna aldandim sanirim

Hepijize cok tesekkur ederim kizlar allah hpimize güzel alisverisler bebislerimizi saglikla dogurmqyi nasip etsin. Valla yumuşatıcı hata mioldu bbilmiyorum ki hic. .almasamiydim guzelnkokusuna aldandim sanirim
kullanma canım yumuşatıcı kalıyor üstünde çünkü, bebek kıyafetlerini ben iki kere duruluyordum mesela

kullanma canım yumuşatıcı kalıyor üstünde çünkü, bebek kıyafetlerini ben iki kere duruluyordum mesela
bunu öğrendiğim iyi oldu yumuşatıcı aldım ilk yıkamada kullandım ama bi daha kullanmam kendi kıyafetlerimizde kullanırım artık.mis gibi kokarlar
ama deterjani hacı şakir aldım şimdilik kullanayımda bi dahaki sefer dalan roxy alırım.ikisinin arasında çok gittim geldim ama gel gör ki şeytan dürttü hacı şakire yönlendirdi beni

Bende dalin deterjani almıştım ama dun gittim dalan aldim roxy.. kizlar sizdede sislik oluyirmu benim dun elim ayagim cok fena sisti tansiyonum munyukseldi bilmiyorum hicc

iyi yaparsın canım tenleri çok hassas pamuklarımızın:) bende ilk hacı şakir aldım canım sonra deneye deneye buldum:)
Bende dalin deterjani almıştım ama dun gittim dalan aldim roxy.. kizlar sizdede sislik oluyirmu benim dun elim ayagim cok fena sisti tansiyonum munyukseldi bilmiyorum hicc
canım ödeme dikkat et tuzlu çok tüketme suyu da çoğalt
Eki Görüntüle 1252864 kızıma ne aldım bakın
İdil baby organik azıcık çok para verdim ama olsun 1 tane de organiği
oyy yesinler onun organiğini güle güle giysin canım
Eki Görüntüle 1252899
Ablam birkac hafta sonra doğum yapacak
2 onun bebise 2 benim bebise aldim. Kuzen kuzen giysinler :)

çok tatlılar güle güle giysinler

teşekkür ederim Eflalim teyze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…