- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
gittigidiyordan baktım canım
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...e-bebek-cantasi-128243606#product-information
Eki Görüntüle 1252864 kızıma ne aldım bakın
İdil baby organik azıcık çok para verdim ama olsun 1 tane de organiği
aramakla kalsan iyi canım buluyorsunda maşallahçok teşekkür ederiz canımdeğişik şeyler arıyorum hep kızçeme
iyi günlerde kullanın canımben hiç dikkat etmiyorm organik falan
ne iyi etmişsin çok hoşmuş bunlardaEki Görüntüle 1252899
Ablam birkac hafta sonra doğum yapacak
2 onun bebise 2 benim bebise aldim. Kuzen kuzen giysinler :)
gittigidiyordan baktım canım
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...e-bebek-cantasi-128243606#product-information
Bi bütçe ayarlaması yapmak lazım tabi bide benimde ilk bebeğim o yüzdenValla bende coknacil olanlari aldim toplu aldim taksitle cunku pesin hem zorlanirdim hem kafamda karisirdi.bi tek kizimin besigi kaldi.ben kendime daha bise almadimda..kizimin eksiklerinin taksiti dogumdan bi ay sonra bitiyir..son aylara biraksam yine taksitle alacaktim dogumdan sonra devamnedecekti cok zorlanacaktik
ben de anne bebek cantasi olarak okiedog marka dusunuyorum biraz ucuk fiyatlari ama kalitesi kesinlikle tartisilmaz kkullanan arkadasimdan biliyorum :) pembe morlardan birini alitim diye dusunuyorum bakalimEki Görüntüle 1253074 Eki Görüntüle 1253077
Canim bende gg dek bunları beğendim ama henüz almadim. İyi birşey istiyorum malum 3 sene elimizden dusmeyecek
Bunun sirt cantasini 2014 mart annesi bir arkadasim aldiekledim ekledim :) capraz asmali ilani daha cok begendim bebek kucaktayken de kullanilabilir arabanin tutma yerine asilarak da.. sirt cantasi pek sevmiyorum bebekle rahat ama acil durumda ulasmasi zor bence..Eki Görüntüle 1253323 Eki Görüntüle 1253324
cok iyi olur canim sor bakalim.. benim arkadaslarim da hep bizim istedigimiz modeli kullaniyor sirt cantasi kullanan yok, kullananasormak daha mantikli :)Bunun sirt cantasini 2014 mart annesi bir arkadasim aldi
Oda bebek kucaktayken sirt cantasi daha kullanisli diye düşünerek sirt cantasi aldi
Memnun mu sorar sana bildiririm
Ama bende senin gibi diğer cantaya daha sicak bakiyorum.
Bende bayramdan sonra almaya baslayacagim inşallah.
rica ederim:)Cok saol canim.artik bizler deneme yanilma yapmayacagiz sizler varsiniz çünkü. Tesekkur ederiz
güzellermiş canım bende bakayım gerçi civilde gördüm hoşuma gitti ama bakalımEki Görüntüle 1253074 Eki Görüntüle 1253077
Canim bende gg dek bunları beğendim ama henüz almadim. İyi birşey istiyorum malum 3 sene elimizden dusmeyecek
ekledim ekledim :) capraz asmali ilani daha cok begendim bebek kucaktayken de kullanilabilir arabanin tutma yerine asilarak da.. sirt cantasi pek sevmiyorum bebekle rahat ama acil durumda ulasmasi zor bence..Eki Görüntüle 1253323 Eki Görüntüle 1253324
ayy çok güzel canım güle güle kullanın
bende beyaz bir tane tulum istiyorum çok güzel oluyor
Canım geniş bayan çantası bende düşündüm ama gözleri az oluyor bebek eşyası iviri civiri çok, bebek çantalarında da düz siyah normal çanta görünümünde olan modeller var iyi düşiün derimben sanırım böyle çanta almıcam geniş bayan çantası alıcağım ben kullanamam bunları hoşuma gitmiyor nedense
Kızlar gittigiyorda ne güzel modeller varmış çanta da, fiyatda uygun sağolun iyi ki söylediniz:)
Eki Görüntüle 1253534 Eki Görüntüle 1253535 Eki Görüntüle 1253536 Eki Görüntüle 1253537 Eki Görüntüle 1253538 Eki Görüntüle 1253539
Bende inşaallah canım fiyatlar çok çok iyi, en fazla 60 veririm zaten:) vizon mu alsam siyah mı kararsızımbende baktım dün çok güzel kulanışlı bunlar bende buradan alacağım
Canım geniş bayan çantası bende düşündüm ama gözleri az oluyor bebek eşyası iviri civiri çok, bebek çantalarında da düz siyah normal çanta görünümünde olan modeller var iyi düşiün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?