2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Bi bütçe ayarlaması yapmak lazım tabi bide benimde ilk bebeğim o yüzden kafam karışıyo hep

Bunun sirt cantasini 2014 mart annesi bir arkadasim aldi
Oda bebek kucaktayken sirt cantasi daha kullanisli diye düşünerek sirt cantasi aldi
Memnun mu sorar sana bildiririm
Ama bende senin gibi diğer cantaya daha sicak bakiyorum.
Bende bayramdan sonra almaya baslayacagim inşallah.

cok iyi olur canim sor bakalim.. benim arkadaslarim da hep bizim istedigimiz modeli kullaniyor sirt cantasi kullanan yok, kullananasormak daha mantikli :)

Cok saol canim.artik bizler deneme yanilma yapmayacagiz sizler varsiniz çünkü. Tesekkur ederiz
rica ederim:)
Eki Görüntüle 1253074 Eki Görüntüle 1253077
Canim bende gg dek bunları beğendim ama henüz almadim. İyi birşey istiyorum malum 3 sene elimizden dusmeyecek
güzellermiş canım bende bakayım gerçi civilde gördüm hoşuma gitti ama bakalım

canım ablam sırt çantasından daha memnun, yandan asılanda vardı sonradan sırt çantası aldı bebek kangurudayken iyi oluyor diyordu o çok gezerdi çarşı pazar:) ben her yere eşimle arabayla gittiğim için yandan asılan bana yetiyor

ben sanırım böyle çanta almıcam geniş bayan çantası alıcağım ben kullanamam bunları hoşuma gitmiyor nedense
Canım geniş bayan çantası bende düşündüm ama gözleri az oluyor bebek eşyası iviri civiri çok, bebek çantalarında da düz siyah normal çanta görünümünde olan modeller var iyi düşiün derim

baktım olmuyor o zaman alırım canım sevmiyorum böyle çantalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…