- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.041
canım joie şu an ebebek te indirimde 299 tl bi bak istersen juva travel sistemtabi canım az kaldı beni heyecan sardı:)
en güzeli canım nasibinizde o varmış, bende joie istiyorum ama hayal:)
çok güzel duruyor güle güle kullanın
bu ve badisi krem olan vardı o da çok güzeldi aklıma ilk siz geldiniz umarım beğenmişsinizdir.
çıtçıtlı body bolca alın kızlar 0-3 ay 5-6 tane olsun mesela en az, sonarsı aylarına göre ayarlarsınız
çok güzeller canım güle güle kullanın
çok değil canım iyi almışsın
çok güzeller tabi güle güle kullanın
çok güzelmiş
güzel taktik
bende bunu istiyorum ve evet düştü fiyatı benimki razı olmadığı için doğum sonrası alıcam artık
canım mavi kurdaleli olan uygun geldi
hayırlı olsun taktik işe yaramış:)
hepsi çok güzel bayıldım canım güle güle kullanın
:) güle güle kullanın
bencede çok güzel
Çok güzel ve kullanışlı görünüyor canım, güzel günlerde kullanın inşallah :)Eki Görüntüle 1264098 bebek arabamızı aldık az önce kiddy click'n move travel sistem Alman markasıymış çok methettiler görmeden denemeden aldık ama içimize en çok sinen modeldi umarım beklediğimiz gibi gelirEki Görüntüle 1264098
Çook şirinleeer! Küçük beyefendi olacak sizinki desenebunlarda oğlumuzun cicileri dahasını eve gidince çeker eklerim bunlar internetten bulabildiklerimEki Görüntüle 1264101 Eki Görüntüle 1264102
bi tek bunlar beyfendi kiyafeti Kerem Alp beyin:) digerleri daha normal kiyafetler:))Çook şirinleeer! Küçük beyefendi olacak sizinki desene
hepsini sağlıkla mutlulukla kullan inş
biliyorum canım üyeyim ama eşim istemiyor ya, çalışıyor olsam kendim alırdımcanım joie şu an ebebek te indirimde 299 tl bi bak istersen juva travel sistem
çok güzel duruyor güle güle kullanınEki Görüntüle 1264098 bebek arabamızı aldık az önce kiddy click'n move travel sistem Alman markasıymış çok methettiler görmeden denemeden aldık ama içimize en çok sinen modeldi umarım beklediğimiz gibi gelirEki Görüntüle 1264098
ayy çok güzel bunlar bayıldım, bende oğluşa gezmelik alıcam böylebunlarda oğlumuzun cicileri dahasını eve gidince çeker eklerim bunlar internetten bulabildiklerimEki Görüntüle 1264101 Eki Görüntüle 1264102
canım hepside çok güzel güle güle kullanınEki Görüntüle 1264391
Bunları civilden aldik
Eki Görüntüle 1264395
Eki Görüntüle 1264396
Bunlari ise başka bir mağazadan
Eki Görüntüle 1264397 Eki Görüntüle 1264399
Eki Görüntüle 1264400
Bu pembe tulum çok minik ilk doğduğunda giyecek bebis, kadife sicacik
Eki Görüntüle 1264401 Eki Görüntüle 1264402
güle güle kullanın cicilerinizi canım çok güzelbunlar da yeniler sonunda bebişimin azına layık emzik buldum
molfix göbek kordonu oyuntulu aldım ilk bez olarak ve dalan roxy
ağız bezleri sırt bezleri babaanneden hırka ve pembiş mont da babaanneden
Eki Görüntüle 1263990 Eki Görüntüle 1263992 Eki Görüntüle 1263993 Eki Görüntüle 1263994 Eki Görüntüle 1263995 Eki Görüntüle 1263996
Arabanin rengine de modeline de bayildim
Bu renk mi.alacaksiniz canim ?
Doğuştan fanatik yapacaklar çocuğu
Benimki de erkek olsa alirdi eaim kesim
ODA fanatik çünkü :)
güle güle kullanın canımEki Görüntüle 1264098 bebek arabamızı aldık az önce kiddy click'n move travel sistem Alman markasıymış çok methettiler görmeden denemeden aldık ama içimize en çok sinen modeldi umarım beklediğimiz gibi gelirEki Görüntüle 1264098
optimumdanmı aldınız canım bende bi ara gidip bakmak istiyorum üst kattaki mağazalaraişte aldığımız bebek arabası biz optimum toker bebeden aldık cuma kendileri getirip kuracaklar o zaman da asıl fotograflarını eklerim kızlar
http://www.hepsiburada.com/liste/pr...riteo.active.kategori-genel.product#Gorseller
ayy bayıldım nerden aldın canım bunları çok güzeller bende mavi papyonludan alamak istiyorum oğlumabunlarda oğlumuzun cicileri dahasını eve gidince çeker eklerim bunlar internetten bulabildiklerimEki Görüntüle 1264101 Eki Görüntüle 1264102
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?