2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

canım neden eşin istemiyor ki söylersin diğer arabamız çok eskidi veya kullanımı çok zor rahat edemiyorum filan sonuçta bi alınan da bayaa kullanılıyor benim eşim de önce yok o kadar para verilir mi filan ayaklarındaydı ama sonra aldığımız arabayı kendi beğendi hatta ben şaşırdım adam 650tl verince

Masallah hepsine gercekten cok ama cok güseller...
Allahım bunları yawrularımıza saglıkla kullanmayı kullandırmayı nasip etsin...
Saglıkla sıhhatle eskıtsınler...

Bende inşallah hafyaya baslıyorum artık.. Beşigmizi kurucam... Nevresimler,
Battanıyelerimiz,kızımdan kardeşine kullanıbılecek olanları yıkayıp hurclıcam..hastane cıkısını alcam.. Bi kaç kıyafet inşallah... Bi bismillah dicem

Merhaba :) ne güzel hazırlıklar başlamış benim ikinci olduğundan var bakalım şimdilik, bebek Bakım ürünü park yatak falan var onlarda hele sonra hallederim hayırlı uğurlu gelsinler

Maşallah aldıklarını hepsi birbirinden güzeller. Allah sağlıklı güzel günlerde giydirmeyi kullanmayı nasip etsin hepimize inş.

söyledim canı yok diyor ben bu adamdan bıktım şu an ona karşı çok sinirliyim zaten

hadi inşaallah canım kolay gelsin

güle güle kullanın cicilerinizi canım çok güzel
molfix iyimi acaba canım ya bez konusunda çok kararsızım genelde huggies i öneriyorlar ama
çok saol canım inş:)

bende prima beyaz ve molfix in iyi olduğunu duydum sonra bunda gövek bağı oyuntusu olduğunu da duyunca buna karar verdim denicez artık bu iyi gelmezse prima denicem bende

oh maşşalh canım baya eksiğin tamamlanmış

Kizima ozel yaptirdigim cicisleri.yukluyecegim foto cok ama acilmio burda nedense...

oyy çok cici bunlar sağlıkla kullanın inş :)

söyledim canı yok diyor ben bu adamdan bıktım şu an ona karşı çok sinirliyim zaten

hadi inşaallah canım kolay gelsin
Canım bnce hiç sinirlenme.. Gerek yok diyosa boswer.. 3 günlük dünyada birbirimizi dünya malı için üzmeye gerek yok.. Sonucta iyi kötü bi araban var hayatım..
Sükürler olsun... Herseylerini o dogmadan hazırlayabılcek maddi manevi gücümüz kuvvetımız rahatlıgımız var..
Güzel bi ortama bevişlerimiz gelicek..
Savas korkusu acı kayıp yasayan birsürü anne baba var.. Bazılarımızn durumu iyilerini almaya yetiyo bazılarımızın yetmiyo..bn mesela o kadar cok masraf yapmamak için hersey uygun olsun istiyorum..
Şükürler olsun kızımda besigim arabam hep hediye gekdi.. Suan bende olan arabayı bn alamazdım.. Gider en fazla 200 lira verirdim oda en faxla ne kadar iyi olacak kki..
Beşik mesela yine uygun bişi alabilridim..
Hayat gayesi... Ama ben bunları kafama takmak istemiyorum.. İstemiyomuyum yada özenmiyomuyum hayıır tabikide her anne gibi en güzeli en iyisi olsun istiyorum... Ama saglıklı düşünnce ne kadar şükretsem azdır..rabbim evladıma saglık sıhhat güzel ahlak din iman dolu bi kalp versin yeter bana..
Varsın güsel arabada gezmesin.. Ben zorlanayım onu gezdirirken,varsın organik kumaslrdan kıyafetler giymesin.. Varsın anakucagı olmasın olursada dandık olsun napayım....)
Yawrularımın tek eksigi kılık kıyafet araba beşik su bu olsun... Rabbim yawrularıma anne baba eksikligi vermesin...
Eşine hiç kızma..durumunuz el vermıyo olanılır ki herkeste muhakkak böle sıkıntılar oluyo.. Yada var diye gerek görmeyenilir ... Boswer be eflalim... Bunlar inan ki boş şeyler.. Ömür boyu aynı yastıga baş koyucan insanla böle şeler için küsme kırılma.. Kendi kwndini incitme bitanwm...
Sen ikinci kez anne olucaksın... İkitane akıllı oglun olucak... Eminim ki babası gereklı gördügü herseyi alıcakldır.. Kendini bostan yere sıkıntıya sokma.. İnan mırel bozucak sıkıntı yapacak aglayacak okadar kötü şeyler varki biz o kötü günler için biraz daha güçlü olmassak şimdiden bosa üzülür sıkılır aglar kızar küser darılırsak o zamanlara dermanumız kalmaz...
Canım arkadasım seni ve diger güzel annlerı ınan cok seviyorum.. Böle zülüncw sanki kardeşim üzlümüş gibi oluyo ... Hadi bakalım gül birazda bizde neşelenelim

canım çok güzel yazmışsın benim derdim maddi şeyler değil ki zaten öyle olsaydı ben hiç eşyası olmayan öğrenci evinden bile berbat bir eve gelin gitmezdim ,iki bilezikle evlenmezdim , düğünüm olurken aman eşim babası sıkntıya girmesin diye ben gelin ayakkabımı bile almadım bu basit bir örnek ama benim yaptığım o kadar fedakarlığa eşim beni çok incitti neler yaşadığımı yazmak istemiyorum, şu an ki durumda ilgisizliği hamileyken bile nazlamaması canıma tak dedirtti, niye dört dörtlük bir eş olduğum için mi, çeşit çeşit pişirdiğim evini her gün silip süpürdüğüm temiz temiz onu giydirdiğim için mi, bu halimle bayramda sırf onun sülalesi gelecek diye yemekler yaptığım için mi, neden bu ilgisizliği ona göre gayet normal olan tavırları, çok şey değil nazlanmak istiyorum çok mu bu, ne manevi ne maddi beni nazlamıyor, ben çok yoruldum inan 7 sene de çok şeye sabrettim ama artık tahammülüm yok, benim eltim doğuracak bu ay sonu 9 aydır bir işe elini sürmedi kocası yapıyor her işini niye o çok mu kıymetli benden daha mı marifetli tam tersi kendini yıpratmaz zorlamaz umurunda olmaz o yüzden o yaranıyor ben yaranamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…