- 11 Mart 2010
- 839
- 973
- 208
- 43
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.061
Eki Görüntüle 1264391
Bunları civilden aldik
Eki Görüntüle 1264395
Eki Görüntüle 1264396
Bunlari ise başka bir mağazadan
Eki Görüntüle 1264397 Eki Görüntüle 1264399
Eki Görüntüle 1264400
Bu pembe tulum çok minik ilk doğduğunda giyecek bebis, kadife sicacik
Eki Görüntüle 1264401 Eki Görüntüle 1264402
eymenimin cicilerini ekledim hepsi ikinci elbakmak isteyen buyursun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mlerimiz-uyku-setimiz-battaniyelerimiz.36162/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/eymenime-teyzeden-aldiklarimiz.36163/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/akil-kupu-oglum.36164/
sağol canım:)ohhh miss çok güzel hepside :) darısı başıma bende yarın çıkıyorum alışverişe yuppiii
yatağı bile hazır daha ne olsun
Evetttt optimumdan aldık güzel şeyler var o mağazalarda yalnız bebek arabası için chicco outlet çok pahalı toker uygunduoptimumdanmı aldınız canım bende bi ara gidip bakmak istiyorum üst kattaki mağazalara
güzel şeyler varmı
güle güle kullanın bu arada
çok güzeller canımKizima ozel yaptirdigim cicisleri.yukluyecegim foto cok ama acilmio burda nedense...
Sagol canim.çok güzeller canım
resmin boyutu büyüktür
canım neden eşin istemiyor ki söylersin diğer arabamız çok eskidi veya kullanımı çok zor rahat edemiyorum filan sonuçta bi alınan da bayaa kullanılıyor benim eşim de önce yok o kadar para verilir mi filan ayaklarındaydı ama sonra aldığımız arabayı kendi beğendi hatta ben şaşırdım adam 650tl verincebiliyorum canım üyeyim ama eşim istemiyor ya, çalışıyor olsam kendim alırdım
çok güzel duruyor güle güle kullanın
ayy çok güzel bunlar bayıldım, bende oğluşa gezmelik alıcam böyle
canım hepside çok güzel güle güle kullanın
seninkilerde çok hoşmuş
Eki Görüntüle 1264391
Bunları civilden aldik
Eki Görüntüle 1264395
Eki Görüntüle 1264396
Bunlari ise başka bir mağazadan
Eki Görüntüle 1264397 Eki Görüntüle 1264399
Eki Görüntüle 1264400
Bu pembe tulum çok minik ilk doğduğunda giyecek bebis, kadife sicacik
Eki Görüntüle 1264401 Eki Görüntüle 1264402
Canım onları yurtdışından aldık kargoya verildi ama henüz elimize ulaşmadıayy bayıldım nerden aldın canım bunları çok güzeller bende mavi papyonludan alamak istiyorum oğluma
söyledim canı yok diyor ben bu adamdan bıktım şu an ona karşı çok sinirliyim zatencanım neden eşin istemiyor ki söylersin diğer arabamız çok eskidi veya kullanımı çok zor rahat edemiyorum filan sonuçta bi alınan da bayaa kullanılıyor benim eşim de önce yok o kadar para verilir mi filan ayaklarındaydı ama sonra aldığımız arabayı kendi beğendi hatta ben şaşırdım adam 650tl verince
Masallah hepsine gercekten cok ama cok güseller...
Allahım bunları yawrularımıza saglıkla kullanmayı kullandırmayı nasip etsin...
Saglıkla sıhhatle eskıtsınler...
Bende inşallah hafyaya baslıyorum artık.. Beşigmizi kurucam... Nevresimler,
Battanıyelerimiz,kızımdan kardeşine kullanıbılecek olanları yıkayıp hurclıcam..hastane cıkısını alcam.. Bi kaç kıyafet inşallah... Bi bismillah dicem
çok saol canım inş:)güle güle kullanın cicilerinizi canım çok güzel
molfix iyimi acaba canım ya bez konusunda çok kararsızım genelde huggies i öneriyorlar ama
eymenimin cicilerini ekledim hepsi ikinci elbakmak isteyen buyursun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mlerimiz-uyku-setimiz-battaniyelerimiz.36162/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/eymenime-teyzeden-aldiklarimiz.36163/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/akil-kupu-oglum.36164/
Kizima ozel yaptirdigim cicisleri.yukluyecegim foto cok ama acilmio burda nedense...
Canım bnce hiç sinirlenme.. Gerek yok diyosa boswer.. 3 günlük dünyada birbirimizi dünya malı için üzmeye gerek yok.. Sonucta iyi kötü bi araban var hayatım..söyledim canı yok diyor ben bu adamdan bıktım şu an ona karşı çok sinirliyim zaten
hadi inşaallah canım kolay gelsin
Canım bnce hiç sinirlenme.. Gerek yok diyosa boswer.. 3 günlük dünyada birbirimizi dünya malı için üzmeye gerek yok.. Sonucta iyi kötü bi araban var hayatım..
Sükürler olsun... Herseylerini o dogmadan hazırlayabılcek maddi manevi gücümüz kuvvetımız rahatlıgımız var..
Güzel bi ortama bevişlerimiz gelicek..
Savas korkusu acı kayıp yasayan birsürü anne baba var.. Bazılarımızn durumu iyilerini almaya yetiyo bazılarımızın yetmiyo..bn mesela o kadar cok masraf yapmamak için hersey uygun olsun istiyorum..
Şükürler olsun kızımda besigim arabam hep hediye gekdi.. Suan bende olan arabayı bn alamazdım.. Gider en fazla 200 lira verirdim oda en faxla ne kadar iyi olacak kki..
Beşik mesela yine uygun bişi alabilridim..
Hayat gayesi... Ama ben bunları kafama takmak istemiyorum.. İstemiyomuyum yada özenmiyomuyum hayıır tabikide her anne gibi en güzeli en iyisi olsun istiyorum... Ama saglıklı düşünnce ne kadar şükretsem azdır..rabbim evladıma saglık sıhhat güzel ahlak din iman dolu bi kalp versin yeter bana..
Varsın güsel arabada gezmesin.. Ben zorlanayım onu gezdirirken,varsın organik kumaslrdan kıyafetler giymesin.. Varsın anakucagı olmasın olursada dandık olsun napayım....)
Yawrularımın tek eksigi kılık kıyafet araba beşik su bu olsun... Rabbim yawrularıma anne baba eksikligi vermesin...
Eşine hiç kızma..durumunuz el vermıyo olanılır ki herkeste muhakkak böle sıkıntılar oluyo.. Yada var diye gerek görmeyenilir ... Boswer be eflalim... Bunlar inan ki boş şeyler.. Ömür boyu aynı yastıga baş koyucan insanla böle şeler için küsme kırılma.. Kendi kwndini incitme bitanwm...
Sen ikinci kez anne olucaksın... İkitane akıllı oglun olucak... Eminim ki babası gereklı gördügü herseyi alıcakldır.. Kendini bostan yere sıkıntıya sokma.. İnan mırel bozucak sıkıntı yapacak aglayacak okadar kötü şeyler varki biz o kötü günler için biraz daha güçlü olmassak şimdiden bosa üzülür sıkılır aglar kızar küser darılırsak o zamanlara dermanumız kalmaz...
Canım arkadasım seni ve diger güzel annlerı ınan cok seviyorum.. Böle zülüncw sanki kardeşim üzlümüş gibi oluyo ... Hadi bakalım gül birazda bizde neşelenelim
ayy çok güzel bunlar canım bayıldım güle güle kullanındr dan sonra gezdim bebişe bunları aldım Eki Görüntüle 1264878 Eki Görüntüle 1264879 Eki Görüntüle 1264880 Eki Görüntüle 1264881 Eki Görüntüle 1264882
tavşanlı tulumu da butikbebeden 1 ay önce almıştım sonunda bugün geldi şükürler olsun
ayy çok güzel bunlar canım bayıldım güle güle kullanın
ahh bu erkek milleti yok mu insanı çileden çıkarıyorlar vallahisöyledim canı yok diyor ben bu adamdan bıktım şu an ona karşı çok sinirliyim zaten
hadi inşaallah canım kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?