2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Ah eflalim canım benim hiçbişey insanları memnun etmıyo... Ben ocakta 4 senelık olucam... Bazen sankı eşime ve ailesine bi türlü yaranamıyorum gibime geliyo..
Hele ilk zamanlar okadar sıkılmıstım ki Allahım niye böle oluyo diye düşünmekten nan kendimi alamıyodum.. İlk dogum yaptıım zamanlar.. Belki kimsenin suu zamanda yapamıcagı seyleri yaptım... Ama o seyleri bi defa yapmayınca bazen wşimle bazen ailesiyle kötü oldum.. İnan herkes sıkıntı cekıyo... Heresin bi sınavı var su hayatta...
Niye diyosun ya niye... Niye ben... Senin dedigin gibi bunları yaptıgım için mi böleyim..onlar yapmıyo ama benden iyiler...
Bak mesela ben bu bayram sadece annemlere gideildim.. Kbabam köye gitti annem yaslı ve hayvancılık yapıplar burda kaşdık bütün bayram boyunca ki hala kalıyorum babam bidahakı hafta sonu anca gelir bnde geçeyim evime..en büyük eltim bosta kızı var 17 yasında ama burda bir gün zor kaldı... Öbürkıler ilk gün gelip gittiker.. Watsaplara resim koyuyolar eyüpteyiz eminönündeyiz bayramda finali surda yaptık diye... Cok üzülüyorum... Sinirleniyorum.. Ama onlarada kendimi acındırmak istemıyorum... Onlar kim ya..
Eşimle aramı acmak hoslarına gidiyo... Ama kımseye bu fırsatı vermem..
Baktım ki baska carem yok bende oldugum yeri senlendirmeye baktım... Arıylar bni sürekli napıyosun diye bn onlara dicem ki off gidemedim evime niye burda kalıyom falan prim vericem ... Gayette rahatım zaten mangal keyifleri senaverler eşimde yanımda kv dem bana bişi yaptırmıyo.. Ufak tefek ev işleri yapıyorum...
Mutluluk huzur bana gelemıyosa bn gıdıyorum ayagına...
Üzmüyorum kendımı... Inan hiç kimse içinde üzemm.. Baktım ki herkesın canı tatlıymıs .... Bnmde canım tatlı... Boswer bebegım tawrularını düşün... Zamn sabır ve dua... Bu üçü senı mutlu edıcek... Kımse içinde yıpratma kendını... Bırak yemklerını temızlıklerını yapsınlar...
Öpüyorum seni canm bnm... Gönlünü ferah tut...

.
Canin eslerimizin çoğu ilgisi bize saçma geliyor gereksiz geliyor
Mesela benim eşimin saatlerce mac izleyip sonra günlerce yorumlari izlemesi gibi
Kesimde benim bebeğe aldigim birçok şeyi gereksiz buluyor
Ama gecinip gidiyoruz iste
Ona gore gereksiz gelmiş bebek arabasi
Benim Esim bebek arabasinin ladini bile etmiyor daha. Ki bizim ilk bebeğimiz bebek arabamiz yok henuz
Arabayla gidiyormusuz her yere bebek arabasına ne gerek varmis
Bende sabirla bekliyorum bir gün gerekli görüp alir herhalde

Anamm ayni benim kocam yaaa ozellikle saatlerce mac izlemesi ve gunlerce yorumlari izlemesi ozellikle Erman Toroglu
Resmen adami sesinden taniyorum Allah adama bi ses desibeli vermis mubarek ciktigi an tv nin ses ayarlariyla oynamak zorunda kaliyorum
İkincisi bebek arabasi neymis efendim arabamiz varmis o tasirmis bebegimizi.(ben esim olmadan bi yere gitmem bu konuda hakli ama bu araba almamamizi gerektirmezz tabi )
Benim ailem istanbulda oldugundan carsiya gezmeye flan esimle giderim onsuz gitmeyi zaten tercih etmem.bu bebekten oncede boyleydi sonrada boyle olacak.
Biz araba konusunu kolayca atlattik tartismasiz ilk hamileligimi ogrendigimde zaten hemen muhalefet olmustu gerek yok diye.ama gorumcem alicak arabamizi o yuzden tartisma fazla uzamadi.
Erkekler hep ayni sanirim.ben benimkini geri kafali saniyodum bi tek

öyle canım hamdolsun
ahh bu erkek milleti yok mu insanı çileden çıkarıyorlar vallahi
hem de nasıl bu sefer tam çıktım gazam mübarek olsun
canım herkes kv den vs dertlenir ben eşimden, kv en büyük destekcim benim Allah bozmasın çok sever üstüme titrer eşimin kardeşleride öyleler en azından kıymet bilir onlar bir tabak yemek versem kadın günlerce söyler getirdin yedirdin diye ama eşim gerçekten artık sabrımı bitirdi tahammülüm kalmadı bir kadının en güzel zamanları hamileliği doğumudur kaç kere doğurucam ben üstelik sezaryenliyim bir daha düşünmüyorum bana böyle zehir etmeye hakkı yok her şeyi içimde bırakmaya, artık bebeğe alınacakları geçtim napıyım diyorum nasibi neyse o olacak bebeğimin ama dr konusu yetti canıma inan

sen eşinle ,yiysen zaten en güzelini yapıyorsun kimseyi sevindirme tabi
çok güzel canım

canım inan maddi alınacakları aştım artık almasın napıyım diyorum mesela sepet beşiğe yok dedi kaynımdan istedim daha doğrusu altın yapacakmış onun yerine beşiği al dedim eşime kalsa almayacaktı kendimce çözüm bulabildiklerime buluyorum ama dr işini tek başıma halledemiyorum çünkü para eşimde kafama göre gidemiyorum ben, birde doğum kısmı var gitsem özedle doğursam kim ödeyecek parasını bezdirdi beni elalemin dediği daha mantıklı ona

hepsi tertemiz çok güzel canım daha ne olsun
Cok guzel bir paylasim sayfasi olmus.bende kizimin cicilerini yuklucem insallah.
bekliyoruz
Evetttt optimumdan aldık güzel şeyler var o mağazalarda yalnız bebek arabası için chicco outlet çok pahalı toker uygundu
hımm araba şimdi almıycam zaten canım ben bi doğsun öyle düşünüyorum ama başka eksikler var tabi bi bakayım oraya ben en iyisi
Kizima ozel yaptirdigim cicisleri.yukluyecegim foto cok ama acilmio burda nedense...
çok cici bunlar ya
Canım onları yurtdışından aldık kargoya verildi ama henüz elimize ulaşmadı
yurtdışı derken int sitesi filanmı yoksa tanıdık vasıtasıylamı canım

Kızlar bebeshop.com.tr diye bir site var buraya yazıldı mı hiç görmedim ama dün ikinci defa sipariş verdim, önceki alışverişimden memnun kalmıştım.
Bebek havluları 29'dan 16 liraya inmiş, chicco giyim ürünlerinde indirim var iki tane 6'lı hastane çıkış seti aldım. Biri organik ve yaz koleksiyonundan ama fiyatı çok uygundu 39 tl. Aklıma takılan şey sizce hastane çıkış setinin yazlığı kışlığı olur mu? Evimiz çok sıcak oluyor diye aldım yine de.

aliexpressten aldık ne kadar güvenilir bilemem risk aldık biraz çok da hoşumuza idince dayanamadık eşimle:) umarım çocugumuz için sağlıklı ve güzel bir ürün gelir:)

Kızlar çıktık görümcemle oğluma az gezdik alışveriş yaptık:)

Kendime evde giymeye alt üst ayrı ayrı alıp takım yaptım pijama malum çok değişiliyor doğum sonrası,iki taç aldım, eymenime yelek aldım, emirime kazak penye aldım:) ohh rahatladım

Asıl pijama takımımı geceliğimi almadım karar verdim de bakalım bu ay inşaallah hallederim onlarıda

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1217467/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/ev-icin-pijama-ve-taclarim.36175/

Son düzenleme:
ayyy bunlar ne böyle çok güzeller canım bayıldım ben

teşekkür edrriz canım inş göründükleri gibi gelirler gelince foto çekip koyarım 1 ay civarında geliyormuş inş kalitelidrler

kızlar bizde hiç aklımızda yokken bu bebek arabasını aldık aslında doğunca alırız dedik bir anda karar verdik nasıl sizce

http://www.kidycity.com/tr-TR/P/UrunDetay/doll-bebek-arabasi-711a/5e6d0

çok güzel görünüyor canım iyi günlerde kullanın :)

teşekkür edrriz canım inş göründükleri gibi gelirler gelince foto çekip koyarım 1 ay civarında geliyormuş inş kalitelidrler

çok güzel görünüyor canım iyi günlerde kullanın :)
yurt dışından sanırım bende baktım da şimdi:)

inşaallah bende şöyle 2-3 takım gezmelik alıyım diyorum oğluma, abisinden kalanlar bir yere kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…