- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.081
cok guzeller gule gule kullanin:)ayy çok güzel bunlar canım bayıldım güle güle kullanın
.canım çok güzel yazmışsın benim derdim maddi şeyler değil ki zaten öyle olsaydı ben hiç eşyası olmayan öğrenci evinden bile berbat bir eve gelin gitmezdim ,iki bilezikle evlenmezdim , düğünüm olurken aman eşim babası sıkntıya girmesin diye ben gelin ayakkabımı bile almadım bu basit bir örnek ama benim yaptığım o kadar fedakarlığa eşim beni çok incitti neler yaşadığımı yazmak istemiyorum, şu an ki durumda ilgisizliği hamileyken bile nazlamaması canıma tak dedirtti, niye dört dörtlük bir eş olduğum için mi, çeşit çeşit pişirdiğim evini her gün silip süpürdüğüm temiz temiz onu giydirdiğim için mi, bu halimle bayramda sırf onun sülalesi gelecek diye yemekler yaptığım için mi, neden bu ilgisizliği ona göre gayet normal olan tavırları, çok şey değil nazlanmak istiyorum çok mu bu, ne manevi ne maddi beni nazlamıyor, ben çok yoruldum inan 7 sene de çok şeye sabrettim ama artık tahammülüm yok, benim eltim doğuracak bu ay sonu 9 aydır bir işe elini sürmedi kocası yapıyor her işini niye o çok mu kıymetli benden daha mı marifetli tam tersi kendini yıpratmaz zorlamaz umurunda olmaz o yüzden o yaranıyor ben yaranamıyorum...
Anamm ayni benim kocam yaaa ozellikle saatlerce mac izlemesi ve gunlerce yorumlari izlemesi ozellikle Erman Toroglu.
Canin eslerimizin çoğu ilgisi bize saçma geliyor gereksiz geliyor
Mesela benim eşimin saatlerce mac izleyip sonra günlerce yorumlari izlemesi gibi
Kesimde benim bebeğe aldigim birçok şeyi gereksiz buluyor
Ama gecinip gidiyoruz iste
Ona gore gereksiz gelmiş bebek arabasi
Benim Esim bebek arabasinin ladini bile etmiyor daha. Ki bizim ilk bebeğimiz bebek arabamiz yok henuz
Arabayla gidiyormusuz her yere bebek arabasına ne gerek varmis
Bende sabirla bekliyorum bir gün gerekli görüp alir herhalde
öyle canım hamdolsunçok saol canım inş:)
bende prima beyaz ve molfix in iyi olduğunu duydum sonra bunda gövek bağı oyuntusu olduğunu da duyunca buna karar verdim denicez artık bu iyi gelmezse prima denicem bende
oh maşşalh canım baya eksiğin tamamlanmış
oyy çok cici bunlar sağlıkla kullanın inş :)
hem de nasıl bu sefer tam çıktım gazam mübarek olsunahh bu erkek milleti yok mu insanı çileden çıkarıyorlar vallahi
canım herkes kv den vs dertlenir ben eşimden, kv en büyük destekcim benim Allah bozmasın çok sever üstüme titrer eşimin kardeşleride öyleler en azından kıymet bilir onlar bir tabak yemek versem kadın günlerce söyler getirdin yedirdin diye ama eşim gerçekten artık sabrımı bitirdi tahammülüm kalmadı bir kadının en güzel zamanları hamileliği doğumudur kaç kere doğurucam ben üstelik sezaryenliyim bir daha düşünmüyorum bana böyle zehir etmeye hakkı yok her şeyi içimde bırakmaya, artık bebeğe alınacakları geçtim napıyım diyorum nasibi neyse o olacak bebeğimin ama dr konusu yetti canıma inanAh eflalim canım benim hiçbişey insanları memnun etmıyo... Ben ocakta 4 senelık olucam... Bazen sankı eşime ve ailesine bi türlü yaranamıyorum gibime geliyo..
Hele ilk zamanlar okadar sıkılmıstım ki Allahım niye böle oluyo diye düşünmekten nan kendimi alamıyodum.. İlk dogum yaptıım zamanlar.. Belki kimsenin suu zamanda yapamıcagı seyleri yaptım... Ama o seyleri bi defa yapmayınca bazen wşimle bazen ailesiyle kötü oldum.. İnan herkes sıkıntı cekıyo... Heresin bi sınavı var su hayatta...
Niye diyosun ya niye... Niye ben... Senin dedigin gibi bunları yaptıgım için mi böleyim..onlar yapmıyo ama benden iyiler...
Bak mesela ben bu bayram sadece annemlere gideildim.. Kbabam köye gitti annem yaslı ve hayvancılık yapıplar burda kaşdık bütün bayram boyunca ki hala kalıyorum babam bidahakı hafta sonu anca gelir bnde geçeyim evime..en büyük eltim bosta kızı var 17 yasında ama burda bir gün zor kaldı... Öbürkıler ilk gün gelip gittiker.. Watsaplara resim koyuyolar eyüpteyiz eminönündeyiz bayramda finali surda yaptık diye... Cok üzülüyorum... Sinirleniyorum.. Ama onlarada kendimi acındırmak istemıyorum... Onlar kim ya..
Eşimle aramı acmak hoslarına gidiyo... Ama kımseye bu fırsatı vermem..
Baktım ki baska carem yok bende oldugum yeri senlendirmeye baktım... Arıylar bni sürekli napıyosun diye bn onlara dicem ki off gidemedim evime niye burda kalıyom falan prim vericem ... Gayette rahatım zaten mangal keyifleri senaverler eşimde yanımda kv dem bana bişi yaptırmıyo.. Ufak tefek ev işleri yapıyorum...
Mutluluk huzur bana gelemıyosa bn gıdıyorum ayagına...
Üzmüyorum kendımı... Inan hiç kimse içinde üzemm.. Baktım ki herkesın canı tatlıymıs .... Bnmde canım tatlı... Boswer bebegım tawrularını düşün... Zamn sabır ve dua... Bu üçü senı mutlu edıcek... Kımse içinde yıpratma kendını... Bırak yemklerını temızlıklerını yapsınlar...
Öpüyorum seni canm bnm... Gönlünü ferah tut...
çok güzel canım
.
Canin eslerimizin çoğu ilgisi bize saçma geliyor gereksiz geliyor
Mesela benim eşimin saatlerce mac izleyip sonra günlerce yorumlari izlemesi gibi
Kesimde benim bebeğe aldigim birçok şeyi gereksiz buluyor
Ama gecinip gidiyoruz iste
Ona gore gereksiz gelmiş bebek arabasi
Benim Esim bebek arabasinin ladini bile etmiyor daha. Ki bizim ilk bebeğimiz bebek arabamiz yok henuz
Arabayla gidiyormusuz her yere bebek arabasına ne gerek varmis
Bende sabirla bekliyorum bir gün gerekli görüp alir herhalde
hepsi tertemiz çok güzel canım daha ne olsuneymenimin cicilerini ekledim hepsi ikinci elbakmak isteyen buyursun
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mlerimiz-uyku-setimiz-battaniyelerimiz.36162/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/eymenime-teyzeden-aldiklarimiz.36163/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/akil-kupu-oglum.36164/
bekliyoruzCok guzel bir paylasim sayfasi olmus.bende kizimin cicilerini yuklucem insallah.
hımm araba şimdi almıycam zaten canım ben bi doğsun öyle düşünüyorum ama başka eksikler var tabi bi bakayım oraya ben en iyisiEvetttt optimumdan aldık güzel şeyler var o mağazalarda yalnız bebek arabası için chicco outlet çok pahalı toker uygundu
çok cici bunlar yaKizima ozel yaptirdigim cicisleri.yukluyecegim foto cok ama acilmio burda nedense...
yurtdışı derken int sitesi filanmı yoksa tanıdık vasıtasıylamı canımCanım onları yurtdışından aldık kargoya verildi ama henüz elimize ulaşmadı
hepsi çok güzel bunların resmen bu kızı kokoş yaptın varyadr dan sonra gezdim bebişe bunları aldım Eki Görüntüle 1264878 Eki Görüntüle 1264879 Eki Görüntüle 1264880 Eki Görüntüle 1264881 Eki Görüntüle 1264882
tavşanlı tulumu da butikbebeden 1 ay önce almıştım sonunda bugün geldi şükürler olsun
hepsi çok güzel bunların resmen bu kızı kokoş yaptın varya
çok güzeller canım
aliexpressten aldık ne kadar güvenilir bilemem risk aldık biraz çok da hoşumuza idince dayanamadık eşimle:) umarım çocugumuz için sağlıklı ve güzel bir ürün gelir:)hepsi tertemiz çok güzel canım daha ne olsun
bekliyoruz
hımm araba şimdi almıycam zaten canım ben bi doğsun öyle düşünüyorum ama başka eksikler var tabi bi bakayım oraya ben en iyisi
çok cici bunlar ya
yurtdışı derken int sitesi filanmı yoksa tanıdık vasıtasıylamı canım
ayyy bunlar ne böyle çok güzeller canım bayıldım benaliexpres lafı geçince bi bakıyım dedim elim boş çıkamadıminş kalitelidir aldığım şeyler
7-9 ay arası için şunu
Eki Görüntüle 1265513
10-12 ay arası için şunları aldım
Eki Görüntüle 1265514 Eki Görüntüle 1265515
güzel canım güle güle kullanınkızlar bizde hiç aklımızda yokken bu bebek arabasını aldık aslında doğunca alırız dedik bir anda karar verdik nasıl sizce
http://www.kidycity.com/tr-TR/P/UrunDetay/doll-bebek-arabasi-711a/5e6d0
ayyy bunlar ne böyle çok güzeller canım bayıldım ben
kızlar bizde hiç aklımızda yokken bu bebek arabasını aldık aslında doğunca alırız dedik bir anda karar verdik nasıl sizce
http://www.kidycity.com/tr-TR/P/UrunDetay/doll-bebek-arabasi-711a/5e6d0
yurt dışından sanırım bende baktım da şimdi:)teşekkür edrriz canım inş göründükleri gibi gelirler gelince foto çekip koyarım 1 ay civarında geliyormuş inş kalitelidrler
çok güzel görünüyor canım iyi günlerde kullanın :)
sağol cnmmm inşgüzel canım güle güle kullanın
inş cnm sağolteşekkür edrriz canım inş göründükleri gibi gelirler gelince foto çekip koyarım 1 ay civarında geliyormuş inş kalitelidrler
çok güzel görünüyor canım iyi günlerde kullanın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?