2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

doğru canım belkide istemezsin eklediklerinin ikiside güzel zaten:)
hadi hayırlı olsun
kizlar bunlarda benim kizimin cicileri ins..bi kismini yukleyebildim. masallah diyelim kizlar
güle güle kullanın

ayy bunlar ne senin kızda çok süslü olacak belli:) mevlüt takımımı o cici elbise:)

Bende kirmizisini aldim ama pazartesi bir kucuk bedenle degistirecegim

Aynisindan bende aldim limangodan 1 ay önce
Elime ulasti arkadasimin tavsiyesiyle aldim bende

Ortak renk ben hiçbirinde bulamadim
Hep pembe bazense kirmizi aliyorum

inşallah memnun kalırız canım ben kızımda da kullanmıştım memnun kalmıştım

hadi hayırlı olsun

güle güle kullanın

ayy bunlar ne senin kızda çok süslü olacak belli:) mevlüt takımımı o cici elbise:)

teşekkür ederiz

nası kuçukltcem canım resim ayarlarındanmi kuçultuluyor o zaman yuklenirmi yalnız bn telefondan yuklicem

Ben söyle küçültüyorum eğer seninde telefonunda o özellik varsa dene resim düzenleme kisminda yeniden boyutlandırma diye secenek var oradan %50 yada daha fazla bir oranı seçip kaydedince oluyor yine resim düzenleden mp oranını düşürmeyi yada resmi kırpmayi deneyebilirsin

denicem cnm sagol inş yuklerim

kızlar ne güzel ciciler almışsınız maşallah güzel günlerde giydirelim inşallah hepimiz ben de dün babannemizle konuştum hastane çıkışı almadığımızı söyledim o alıp gönderecekmiş sağolsun bari bi hastane çıkışı alsın onun dışında ben kendi aldıklarımı yıkadım ütüledim dolaba yerleştirdim henüz hastane çantamız hazır değil onu da bikaç haftaya hazırlarım diye düşünüyorum
beşiğimiz yatağımız var ama nevresimimiz filan yok çok gerekli mi onu dabilmiyorum ama çarşaf şarttır tabii amcamız da uyku seti alacaktı unutmadıysa
ayrıca bi ara kızılaya inebilirsem medela calma biberon alacağım tek emziğk sisteminibulabilirsem eğer.. bitane de dr browns biberon almayı düşünüyorum medela calma emzik onunla uyumluymuş
henüz kendime terlik taç filan yapmadım offf daha onlar var süslü püslü şeyleri dehiç sevmem makyaj yapmayı da sevmem meselaaa erkek çocuğu gibiyim ama bitane kırmızı ugg terliğim var onu götürürüm belki hastaneye lohusa tacı da kırmızılı bişiyler yapmayı düşünüyorum zaman daralıyor yaptığım süslerden 48 tane çıktı acaba bi 50 tane daha mı yapsam çok kararsızım

hadi hayırlı olsun

güle güle kullanın

evet canım çok saol mevlüt için aldık

aliexpress cicileri taksit taksit gelmeye devam ediyor Eki Görüntüle 1295890

gözü körolmayasıcalar bi benimkiler yok

Eki Görüntüle 1295900
bebek şekerimiz de tamam
kaldı kapı süsümüz bi ara ulusa gidebilirsem onun malzemelerini de alacağm

ellerine sağlık canm

aliexpress cicilerimizden bir tanesi geldiii
ay çok güzel benimde canım çekti bundan
Kızlar Cumartesi günkü partimizden bi kaç kare şırnak ta bu kadarını yapabildik ama çok eğlendik
daha ne olcak canım herşey çok güzel görünüyor
Biraz fazla kilo almış bi hamiş
kaç kilo aldın canım ayıptır sorması
hepsi çok güzel canım maşallah güle güle kullanın

Eki Görüntüle 1292948 Eki Görüntüle 1292949

Trendyoldan bornoz takımı ve battaniye aldım biraz önce. Pahalı oldu biraz ama çok tatlıydılar dayanamadım.
ay çok güzel canım ya güle güle kullanın
hepssi çok güzel çok zevkli canım iyi günlerde sağlıkla kullanın
çok zevkliymiş ananeniz canım
güne kargocunun getirdigi bebislerimin cicileriyle baslamak harika:)Eki Görüntüle 1294563
güzel günlerde kullanın inşallah canım
hayırlı olsun canım
kizlar bunlarda benim kizimin cicileri ins..bi kismini yukleyebildim. masallah diyelim kizlar
maşallah canım
iyi günlerde kullanın canım

aliexpress cicileri taksit taksit gelmeye devam ediyor Eki Görüntüle 1295890
buda çok şekermiş ya kumaşı nasıl memnun kaldınmı canım
Eki Görüntüle 1295900
bebek şekerimiz de tamam
kaldı kapı süsümüz bi ara ulusa gidebilirsem onun malzemelerini de alacağm
bende kendim yapmak istiyorum canım çok güzeller
ne kadara malettin canım ayıptır sorması
canım çevreniz kalabalıksa yap biraz daha aslında ama azsa yeter yani

güle güle giy sende canım

çok saol canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…