- 23 Ocak 2014
- 3.222
- 4.516
- 248
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #1.921
nası kuçukltcem canım resim ayarlarındanmi kuçultuluyor o zaman yuklenirmi yalnız bn telefondan yuklicemçok saol canım :)
niye yükleyemedin boyutu büyükse fotoyu paintte küçült ekle
Resim küçültme uygulaması indirebilirsin telefonuna. Yükle de görelim cicilerini:)nası kuçukltcem canım resim ayarlarındanmi kuçultuluyor o zaman yuklenirmi yalnız bn telefondan yuklicem
bi deneyim canim sagol:)Resim küçültme uygulaması indirebilirsin telefonuna. Yükle de görelim cicilerini:)
ben memnun kaldim benimde ilk siparisimdi.insallah seninde icine siner canimbende ilk defa butik bebeden 7 li zıbın seti siparişi verdim ama henuz gelmedi merak ediyorum nasıl çikti cnm malları guzelmi
doğru canım belkide istemezsin eklediklerinin ikiside güzel zaten:)Pijamam resimdeki pembe olan. Sağol yorumun için. Pembeye daha yakınım
Eki Görüntüle 1294700
Koridorda falan geziyoruz ya hastanede pembe daha rahat olur herhalde.
Sağol canım.
Başta alışverişlerden önce herşeyi ortak renk alırım diyordum ama herşeyi pembe aldım. Ikinci olursa masrafım çok olacak ama ikinciyi belki de yapmam.
hadi hayırlı olsunheyoooo internetten ilk alışverişi mi yaptım
Eki Görüntüle 1294718 Eki Görüntüle 1294719 Eki Görüntüle 1294720
güle güle kullanınkizlar bunlarda benim kizimin cicileri ins..bi kismini yukleyebildim. masallah diyelim kizlar
bunlar bugün aldıklarımız
Eki Görüntüle 1295181 Eki Görüntüle 1295182 Eki Görüntüle 1295183 Eki Görüntüle 1295184
Bende kirmizisini aldim ama pazartesi bir kucuk bedenle degistirecegim
Aynisindan bende aldim limangodan 1 ay önce
Elime ulasti arkadasimin tavsiyesiyle aldim bende
Ortak renk ben hiçbirinde bulamadim
Hep pembe bazense kirmizi aliyorum
çok güzeller canım :)sağlıcakla giydir
çok saol canım duymamıştım bunu hiç zaten pişik kremi aldım bunu da çok pişik olursa kullanırım demiştm dikkat ediyim
iyi günlerde kullanın canm :)
doğru canım belkide istemezsin eklediklerinin ikiside güzel zaten:)
hadi hayırlı olsun
güle güle kullanın
ayy bunlar ne senin kızda çok süslü olacak belli:) mevlüt takımımı o cici elbise:)
nası kuçukltcem canım resim ayarlarındanmi kuçultuluyor o zaman yuklenirmi yalnız bn telefondan yuklicem
denicem cnm sagol inş yuklerimBen söyle küçültüyorum eğer seninde telefonunda o özellik varsa dene resim düzenleme kisminda yeniden boyutlandırma diye secenek var oradan %50 yada daha fazla bir oranı seçip kaydedince oluyor yine resim düzenleden mp oranını düşürmeyi yada resmi kırpmayi deneyebilirsin
doğru canım belkide istemezsin eklediklerinin ikiside güzel zaten:)
hadi hayırlı olsun
güle güle kullanın
ayy bunlar ne senin kızda çok süslü olacak belli:) mevlüt takımımı o cici elbise:)
aliexpress cicileri taksit taksit gelmeye devam ediyorEki Görüntüle 1295890
Eki Görüntüle 1295900
bebek şekerimiz de tamam
kaldı kapı süsümüz bi ara ulusa gidebilirsem onun malzemelerini de alacağm
ay çok güzel benimde canım çekti bundanaliexpress cicilerimizden bir tanesi geldiii
daha ne olcak canım herşey çok güzel görünüyorKızlar Cumartesi günkü partimizden bi kaç kare şırnak ta bu kadarını yapabildik ama çok eğlendik
kaç kilo aldın canım ayıptır sormasıBiraz fazla kilo almış bi hamiş
hepsi çok güzel canım maşallah güle güle kullanın
ay çok güzel canım ya güle güle kullanınEki Görüntüle 1292948 Eki Görüntüle 1292949
Trendyoldan bornoz takımı ve battaniye aldım biraz önce. Pahalı oldu biraz ama çok tatlıydılar dayanamadım.
hepssi çok güzel çok zevkli canım iyi günlerde sağlıkla kullanınbunlar son aldıklarım
kıyafetler
Eki Görüntüle 1293320
Eki Görüntüle 1293322
Eki Görüntüle 1293329 Eki Görüntüle 1293330
omuz önlüğü pudra temizleme mendilleri
Eki Görüntüle 1293324
Eki Görüntüle 1293323
Eki Görüntüle 1293321
hastane için sunum tepsisi
Eki Görüntüle 1293325
odamızın halısı
Eki Görüntüle 1293326
Eki Görüntüle 1293327
çok zevkliymiş ananeniz canım
güzel günlerde kullanın inşallah canımgüne kargocunun getirdigi bebislerimin cicileriyle baslamak harika:)Eki Görüntüle 1294563
hayırlı olsun canımheyoooo internetten ilk alışverişi mi yaptım
Eki Görüntüle 1294718 Eki Görüntüle 1294719 Eki Görüntüle 1294720
maşallah canımkizlar bunlarda benim kizimin cicileri ins..bi kismini yukleyebildim. masallah diyelim kizlar
iyi günlerde kullanın canımbunlar bugün aldıklarımız
Eki Görüntüle 1295181 Eki Görüntüle 1295182 Eki Görüntüle 1295183 Eki Görüntüle 1295184
buda çok şekermiş ya kumaşı nasıl memnun kaldınmı canımaliexpress cicileri taksit taksit gelmeye devam ediyorEki Görüntüle 1295890
bende kendim yapmak istiyorum canım çok güzellerEki Görüntüle 1295900
bebek şekerimiz de tamam
kaldı kapı süsümüz bi ara ulusa gidebilirsem onun malzemelerini de alacağm
canım çevreniz kalabalıksa yap biraz daha aslında ama azsa yeter yanikızlar ne güzel ciciler almışsınız maşallah güzel günlerde giydirelim inşallah hepimiz ben de dün babannemizle konuştum hastane çıkışı almadığımızı söyledim o alıp gönderecekmiş sağolsun bari bi hastane çıkışı alsınonun dışında ben kendi aldıklarımı yıkadım ütüledim dolaba yerleştirdim henüz hastane çantamız hazır değil onu da bikaç haftaya hazırlarım diye düşünüyorum
beşiğimiz yatağımız var ama nevresimimiz filan yok çok gerekli mi onu dabilmiyorum ama çarşaf şarttır tabii amcamız da uyku seti alacaktı unutmadıysa
ayrıca bi ara kızılaya inebilirsem medela calma biberon alacağım tek emziğk sisteminibulabilirsem eğer.. bitane de dr browns biberon almayı düşünüyorum medela calma emzik onunla uyumluymuş
henüz kendime terlik taç filan yapmadım offf daha onlar var süslü püslü şeyleri dehiç sevmem makyaj yapmayı da sevmem meselaaa erkek çocuğu gibiyimama bitane kırmızı ugg terliğim var onu götürürüm belki hastaneye lohusa tacı da kırmızılı bişiyler yapmayı düşünüyorum zaman daralıyor yaptığım süslerden 48 tane çıktı acaba bi 50 tane daha mı yapsam çok kararsızım
artık kendime alışverişe başladm bebişin bitti sayılır
Eki Görüntüle 1296183 Eki Görüntüle 1296184 Eki Görüntüle 1296185
Ayyy çok şeker yaa bir de içine şeker gibi bebis girecek gorenler şeker komasina girer mazallahaliexpress cicileri taksit taksit gelmeye devam ediyorEki Görüntüle 1295890
ay çok güzel canım ya güle güle kullanın
hepssi çok güzel çok zevkli canım iyi günlerde sağlıkla kullanın
çok zevkliymiş ananeniz canım
güzel günlerde kullanın inşallah canım
hayırlı olsun canım
maşallah canım
iyi günlerde kullanın canım
buda çok şekermiş ya kumaşı nasıl memnun kaldınmı canım
bende kendim yapmak istiyorum canım çok güzeller
ne kadara malettin canım ayıptır sorması
canım çevreniz kalabalıksa yap biraz daha aslında ama azsa yeter yani
güle güle giy sende canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?