- 31 Ağustos 2015
- 693
- 624
- 53
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
Hahahah valla süpersiniz kızlar iyi geldi vallaha derdimiz ortak olunca ne de güzel anlaşıyoruz :)bak onu bilmiyom işte sen yinede bi kaç kala yapmaya başla işte yahu :))) biri tutmazsa biri tutar belkim çamaşır suyu limon bozuk çıkar sakineninki gibi
Daha cok seyler ogrenecez o zaman. Merakla bekliyorumvalla ben hiç denemedim ama denicem adetime yakın bakalım ooooo daha neler neler var bebişler olsunda bi cinsiyetlerini bilem öğreniyos denişikk denişiikk yöntemlerle
İyi geceler canımatamadım fotoğrafı yahu yarın bidaha deniyem bari tadıda iyi fena değil hem tarifide yazarım size inşallah işe yarar şimdilik iyi ceceler hatunlar
Amin canım Allah kucağına almayı nasip etsinherkese ıyı geceler. 2 defa asılama yaptırdım,2si de nefatıfle sonuclandı. bugun tüp bebek merkezıyle gorustum. raporumu alacagım ve bir dahaki ay adet oldugumda tüpe başlayacagız. allah hepımıze yardım etsın.
herkese ıyı geceler. 2 defa asılama yaptırdım,2si de nefatıfle sonuclandı. bugun tüp bebek merkezıyle gorustum. raporumu alacagım ve bir dahaki ay adet oldugumda tüpe başlayacagız. allah hepımıze yardım etsın.
Günaydınnnn kızlarrr :)hoş geldin aramıza sende süreç başındasın bizim gibi umarım hepimizin birlikte yüzü gülücek
Günaydınnnn kızlarrr :)
günaydın kızlar
ay ben yine adet olmsmışım yine o leke gelmiş bitmiş, galiba gerçekten kist oldu
yada yoksa ilk defa şuan ciddi ciddi olabilir mi hamilelik diyorum?
ama hiç bir belirtim yok sadece göğüslerim dolgun ağrıyordu ağrıda geçti, benim boş gebeliğim böyle olmmamıştı.
belirtilerin onbintanesini yaşamıştım
Canım benim hadi bir gayret yap şu testini. İçime güzel şeyler doğuyor. Kist olduğunu sanmıyorum. Benimde kistlerim olmuştu hiç öyle belirtilerim olmadıgünaydın kızlar
ay ben yine adet olmsmışım yine o leke gelmiş bitmiş, galiba gerçekten kist oldu
ama hiç bir belirtim yok sadece göğüslerim dolgun ağrıyordu ağrıda geçti, benim boş gebeliğim böyle olmmamıştı.
Yapma kız test falan hayatımıza yeni heyecan geldi merak edelim birazgünaydın kızlar
Yapma kız test falan hayatımıza yeni heyecan geldi merak edelim biraz
Bende kürtajdan sonra nötr bögürdüm canım :) korunma 3 ay Kasım sonunda genetik testler çıkacak geçen hafta yogun biçimde ilaç raporu için koşturuyorum çünkü son hafta yaşım dolmadan ilaçları alabilirsem aralıkta alamazsam şubatta start vericem:)))) çatlak senin kodurumlar nasıl ne kadar korunma verdi doktor
heycan iyide sonu mutlu biterse yoksa hayal kırıklığı oluyor yaw herkes senin gibi nötr olamıyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?