- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
Bende kürtajdan sonra nötr bögürdüm canım :) korunma 3 ay Kasım sonunda genetik testler çıkacak geçen hafta yogun biçimde ilaç raporu için koşturuyorum çünkü son hafta yaşım dolmadan ilaçları alabilirsem aralıkta alamazsam şubatta start vericem
kızlar testi yaptım,
nırdaki hastanefe aşılama yapan uyuz doktorumu aradım, sakinecim nasılsın hadi güzel haberler ver bize diyor ya,
adama hiç yüz vermeden konuya girdim anlattom paxartesi gel prolaktine bakalım kan testi ve ultrason yapalım dedi ama ona gitmiycem devlete gidecem sadece meraktan aradım
bu arada negatif ,çamaşır suyu sağlammış
J jasmine7676 ay çok güldüm ya
Adama şu ihtimali bir hatirlat katkı payı azalarak devlette 3 deneme hakkın var kaçıncı da tutacağı ni bilmiyorsun kaç tanen in ücretini karsilayabilirBenimde kasım sonu çıkıcak genetik sonuca görede rapor için koşturayım diyorum benim adam önüme set çekiyor
Adama şu ihtimali bir hatirlat katkı payı azalarak devlette 3 deneme hakkın var kaçıncı da tutacağı ni bilmiyorsun kaç tanen in ücretini karsilayabilir
canım ben o dpktoru halledicemde can alıcı bir zaman bekliyorum şöyle kalabalık hasta ortamı fala anladın senhadi yahu ee ne bu akıntılar o zaman şimdiki :/
iyi olmuş doktoruda araman nispet yapar gibi heheheehe manyak senin yüzünden zaman para emek kaybettim ben diyeydin iyiydi eneeee ben olsam kemşirirdim herhalde yahu
offf ya benim kocada seninki gibi burda herkes tapor diyor eşime dedim bak herkes rapor alıyor benim yumurta tezervi tükenmek üzere hemen verirler diyorum üstelik 4 olumsuz aşılama var,ohooooo buna benzemez daha neler neler söyledim onun fikrince doktorların bize rapor vermeleri için avanak olmaları lazımmış çünkü herşeyimiz normalmiş aslında bi yöndende haklı çünkü 3 aşılama şartına takılıcaz ee dış gebelikde var işin içinde nasıl göze alınıcak bilmiyorum valla o uğraşmasada ben uğraşıcam sanırım
aşılamaların nerde oldu senin devlette mi yada devletle anlaşmalı tüp bebek merkezin de mi?offf ya benim kocada seninki gibi burda herkes tapor diyor eşime dedim bak herkes rapor alıyor benim yumurta tezervi tükenmek üzere hemen verirler diyorum üstelik 4 olumsuz aşılama var,
bana diyorki sana kaç kere anlattım ben kalkıp hastanelerde uğraşamam yeniden o kadar tahlile giremem, onların keyfine göre gitgel yapamam onların insafına kalırsak boynuz kulağı geçer diyor
bide bana dediki ben devlet memuru değilim senin gibi şartlarım hastaneye uymaz diyor yani hazır ben alsam raporu önüne koysam koşa koşa gidecek çok iyi bakıyor bana çok ilgili ama bu işlerde çokk sorumsuz ya sınuçta 8 milyar harcadık ilk tüpe o kadar tutmaz herhalde demi
özel merkezde oldu canım, kabul efilmiyormuş normalde ama benim rezervlerim tükwnmek üzere ya o şartları direk atlayabiliyor muşsun öyle olunca.aşılamaların nerde oldu senin devlette mi yada devletle anlaşmalı tüp bebek merkezin de mi?
evet onlar kabul edilmiyor raporu bir zorla ya ben biraz emrivakiyle götürüyorum işi şu saatte şurda ol al şu işlemi yaptır diyeözel merkezde oldu canım, kabul efilmiyormuş normalde ama benim rezervlerim tükwnmek üzere ya o şartları direk atlayabiliyor muşsun öyle olunca.
bende başta bu yüzden çok araştırmadım ama sonradan rezerv raporumla olabileceğini öğrendim bizde kötü olan çankırıda yaşayıp işimizin ankarada olacak olması yani emrivakide zor gibi. bide nasıl başlıyor bu işler bir doktora gidio ben rapor çıkartıcam şunu şunu yaptık deyipmi başlıyorsun yoksa evraklarını toplayıp direk biryeremi başvuruyorsun olmazsa ben yaparımevet onlar kabul edilmiyor raporu bir zorla ya ben biraz emrivakiyle götürüyorum işi şu saatte şurda ol al şu işlemi yaptır diye
hangi hastanede yaptıracaksan öncelikle oranın infertilite bölümüne başvur onlar yönlendirirler yada üni hastanesiyse mesela abd başkanı hocaya muayene ol kısacası hastaneye bir yerden giriş yap yada git direk tüp bebeğe başvur :)ama bence rapor konusunda ısrarlı olun çünkü birkaç kere denemeye can dayanmaz ayrıca zoruma giden maşallah hastanelerimizde Suriyeli dolu 18 yıllık devlet memuruyum doktora gittiğim sayılıdır bu kadar yıldır prim ödüyorum eşim 20 yıllık ne yaşınız doldu ödemiyoruz kadın milletvekillerine yazıyorum ben yazın sizdebende başta bu yüzden çok araştırmadım ama sonradan rezerv raporumla olabileceğini öğrendim bizde kötü olan çankırıda yaşayıp işimizin ankarada olacak olması yani emrivakide zor gibi. bide nasıl başlıyor bu işler bir doktora gidio ben rapor çıkartıcam şunu şunu yaptık deyipmi başlıyorsun yoksa evraklarını toplayıp direk biryeremi başvuruyorsun olmazsa ben yaparım
dua ile sabret, bebişin gelince bitecek herşey meleğini kucağına aldığında bunlar aklına bile gelmeyecek, çok şükür temiz çıkmış herşeyinBugün histereskopi oldum sabahtan. Bir sıkıntı yokmuş, kısa sürdü sevindim.polip perde vs olmamssına. Çıkışta doktorum yeni ilaçlarımıda yazdı bol östrojen içeren. Bunun yanına vitamin ve coraspin. Başladık bakalım. 3 kasımda tekrar randevum var ve rahim kalınlığına bakılcak. 5-7 arası transfer olabilir dedi. Gene bu kadar ilacı görünce sinirim tepeme çıktı. Sanırım benim psikolojim göçtü artık. Hiç bir istemiyorum ve dayanamıyorum artık karın ağrısına ne sebeple olursa olsun.
Sağol canım ama insan dayanamıyor bazen. Normalde güçlüyümdür, hani hemen yıkılmam hatta tıbbi şeyleride çok severim ama sanırım eşimin annemin çok olaya girip müdahelelerindende yıldım. Herkes birşey söylüyor. Biliyorum herkes iyiliğim için uğraşıyor ama bunaldım işte birden. Bu hormonlar yokmu bu hormonlar beni benden alıyor.dua ile sabret, bebişin gelince bitecek herşey meleğini kucağına aldığında bunlar aklına bile gelmeyecek, çok şükür temiz çıkmış herşeyin
allah kucağına almayı nasip etsin canım. sanırım beraber başlayacağız tüp bebeğe:)))Amin canım Allah kucağına almayı nasip etsin
kıslar bişey soracağım. Bu geneik test nedir? ve ne için yapılıyor? yardımcı olabilirmisiniz?Benimde kasım sonu çıkıcak genetik sonuca görede rapor için koşturayım diyorum benim adam önüme set çekiyor
Evet deliye çeviriyor haklısın ama ben herkes e kesin bir tavır koydum kimse ben açıklama yapmadan birsey sorması n diye hormonlar konusunda haklısın hepimiz i deliye çeviriyor sabır :)Sağol canım ama insan dayanamıyor bazen. Normalde güçlüyümdür, hani hemen yıkılmam hatta tıbbi şeyleride çok severim ama sanırım eşimin annemin çok olaya girip müdahelelerindende yıldım. Herkes birşey söylüyor. Biliyorum herkes iyiliğim için uğraşıyor ama bunaldım işte birden. Bu hormonlar yokmu bu hormonlar beni benden alıyor.
Tekrarlayan düşükleri n nedenini bulmak için yapiliyorkıslar bişey soracağım. Bu geneik test nedir? ve ne için yapılıyor? yardımcı olabilirmisiniz?
Benim ayın 19 unda transferim oldu şimdi bekliyorum canımallah kucağına almayı nasip etsin canım. sanırım beraber başlayacağız tüp bebeğe:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?