2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Hormon ilaçları çevresel faktörler hepsi bizi mahvediyor hepimizin derdi aynı seni çok ii anlıyorum canım. En azımdam hitereskopin temiz çıkmış ne güzel

canım hepsini yaşadım ve hepsini biliyorum senide çok iyi anlıyorum 3 yıldan fazladır bu işle boğuşuyorum, ilaç ilaç ilaç, akıl berenlerde cabası sanki kendi dersin kendine yemiyormuş gibi, ama makesef buda bizim sınavımız ve sabır.

Hormon ilaçları çevresel faktörler hepsi bizi mahvediyor hepimizin derdi aynı seni çok ii anlıyorum canım. En azımdam hitereskopin temiz çıkmış ne güzel
çarşamba günü aşılamamın negatif oldugunu öğrendim, o yetmezmiş gibi üstüme üstüme gelen kişiler var bıktım artık şu iki gündür anamdan emdiğim süt burnumdan geldi bizi anlayan yok malesef o kadar doldumki artık dayanamıyorum

Arkadaşım tamam üzücü bi durum ama kendini fazla yıpratma. Bizlerin morali yüksek olması lazım ki bir sonraki denemeye halimiz kalsın. Başkalarına da he de geç boşversene senden önemli mi. Dediğin gibi bizi bizden başka anlayan yok gerekirse görüşme bu kişilerle. İnşallah bu gunlerimizi zamanı gelince gülümseyerek anıcaz...

Sut yada herhangi bir akinti yok dimi gogsunde
Yaw iste boyle doktorlari gordummu duydummu topuklu ayakkabiyla zeyna edasinda zılgıt atarak üstlerine atlayasım geliyor

evet onlar kabul edilmiyor raporu bir zorla ya ben biraz emrivakiyle götürüyorum işi şu saatte şurda ol al şu işlemi yaptır diye
Bizimde oyle olucak gelis gidis hele bi genetik ciksinda cunku genetik icin gittigimde sonuc cikmadan bisey yapamazsiniz dediler acep sali falan gidip bidaha sansimi denesemmiki

Dayan kuzum ben dis gebelik hecirdim bilen arkadaslar bilir kaynanam sen bilerek dusurdun cocugu dedi bana aylarca konusmadi takilma disariya fazla insanin badina neler gelip geciyor benimde asilamaydi inan herseyde bir hayir var ama bizim J jasmine7676 nin hesabi biraz notr olmak lazim bu durumlarda bu sana ders olur bi dahakine kimseye bisey soylemezsin benim gibi

Kadin doguma gidip anlatiyosun o hocasina sevk ediyo tahliller yeniden yapiliyor sana bi dosya olusturuluyor sonra heyete giriyosun en azindan burda isleyis boyle ama cok gel git oluyor iste simdi daha basit bundan 4 5 sene once zubeyde hanim da benim girip cikmadigim bolum kalmamisti mesela kulak burun bogaz dahil :/
Benimde aklima tek takilan kisim asilama olayi alerji ediyo beni asila deniceksiniz derse bende rapor isini birakirim sanirim

kendimi yıprakmıycam dedim ocak 2016 da tüp bebek yapılacak o zamana kadar kafamdan silcem dedim ama olmuyo canım konu bebek falan deil onu takan yok zaten biz neler yaşıyoruz kimin umrundaki

Burnunu ıssırrım de ben az once oyle dedim afalladi adam tamam sen bi git konus bakariz ama bennoyle gel git yapmam kendinnilgilenirsin diyo en azindan ona razi edebildim gibi sonunada ekliyo sana direk rapor vericek doktor avanaktır diye

kıslar bişey soracağım. Bu geneik test nedir? ve ne için yapılıyor? yardımcı olabilirmisiniz?

genelde bebek kayıplarında yada özürlü bebek sahibi olanlara yapılıyor pıhtılaşmaya gen dizilimine kromozan dizilişi ve sayısı yapısına bakılıyor ona göre tedavi veriliyor canm

bana müsaade kıssslar eşimin hala oğluyla kıssss arkideşi geliyolarmış misafirliğe zaten dişimde yine apse yaptı yanağımın solunda bi yanak daha oldu şişti yine be
belde fıtık ağrısı başladı nezle bi yandan belde çelik korse of anam of çürüdüm iyice nasıl çocuk taşıncak bu beldeki boyundaki fıtıkla bilmiyomki kendimi zor taşıyom yahu neyse ben 9 ay idare ederim sonra babasına bi ana kucağı alır hallederim öptüm hepinizi tek tek hormonların kurbanı olmayın inadına pozitif hatunlar inadına pozitif herşey yolunda gidicek artık

Canım benim üzülme demenin ne kadar boş olduğunun farkındayım... Ben de ilk negatifimi aldığımda sadece ilk gün çok ağlamıştım ( ilaç tedavisiyle sadece denemiştik aşılama tüp bebek değildi) sonrasında 1 ay süreyle arada sadece 10 günlük bir boşlukla kanamam parçalı olmaya başladı. Dr uma söylüyorum ilaçlardan dolayı normal olduğunu söylüyor. En sonunda devam edince bir daha test yaptı. Bu sefer pozitif çıktı. İki gün sonra tekrar edelim yükselirse yeni gebelik ( 10 gün aradan dolayı) düşerse düşük yapıyorsun dedi. 2 gün gene umutlu bekleyiş... Sonunda düşük yaptığımı söyledi. Gene bir yıkım. Şimdi de bekliyorum cuma günü testim var. Hergün dua ediyorum Allaha. Hayırlısıyla sağlıkla olsun diye. Ve tabii isteyen bekleyen herkesi de ekliyorum dualarıma.

Sağol canım benim dikkat et kendine öpüyorum çok iyi geceler

Sut yada herhangi bir akinti yok dimi gogsunde
Yaw iste boyle doktorlari gordummu duydummu topuklu ayakkabiyla zeyna edasinda zılgıt atarak üstlerine atlayasım geliyor
yok canım bende hiç öyle süt gelmedi sıkınca su gibi azıcık birşey geliyordu öncekinde ama oda 90 ları bulmuştu sınır 23 ken.
bende yemekte konuştum eşimle biraz ikna oldu ama söyledikleride beni ikna etti. çocuk sahibi olmak için dünyanın öbür ucuna giderim ama raporla uğraşırken bu stres seni yorar yada yedavi esnasında ben yeterince yanında olamazsan diye istemiyorum, strese dayanamıyor içine kapanıyorsun dedi nerdeyse boynuna sarılıp ağlayacaktım, boşuna kızdım kaç zaman adama, seni deney tahtası yapmalarını istemiyorum diyor.
o doktorla ilgili özel düşüncelerim var canım, diğer doktorla yan yana odaları ve acayip rekabet varmış aralarında, çocuğum olsun öbürüne gidecem yanındaki kızlar nasılsa soracak çok samimi olmuştuk çünkü onlara söylerken onada duyurucam emekli olsun artık yeniliklerin hızına yetişemiyor yaşlılıktan diyecem.

Canim uzme kendini, ben de 2 kez asilama yaptirdim ve sonuc hep negatif, kulaklarini tika ve kimseye aldiris etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…