YAAAAAAA ÇOK HEYECANLANDIM GÖZÜNAYDIN ÖNCELİKLE ÇOOK SEVİNDİM GERÇEKTEN MAŞALLAHmalesef bana doktor gelirken tatlı yeme çok hareket ediyor takip etmekte zorlanıyorum demişti bende yemeden gittim :)
kızlar çok şükür geldim
ayyy ağlamamak için zor tuttum kendimi
minik ninjam 4 boyutluda daha güzel göründü gözüme
herşey yolunda elhamdülillah
elleri parmakları ayak parmakları ağzı dudakları herşeyi o kadar güzeldi ki
eve ayrıntılı ultrason alasım geldi
doktor tatlı mı yedin sen dedi
hayır 3 gündür tatlı ve kafeinli şeyler yemiyorum öyle demiştinizya dedim
o zaman hazır ol hiperaktif bir kız geliyor dedi
eşimin tepkisi yine aynı oldu
eminmisiniz kız mı
doktor klitorisini gösterdi bak bu klitoris dedi
kemik yapısının da narin olduğunu söyledi
ama heveslenmeyin hanım hanımcık bir kız olmayacak belli içeride parende atıyor dedi
sağ elini gösterdi sol elinin parmaklarını sayması 20 dk sürdü
sürekli yüzünü kapatıyor elini ağzına sokmaya çalışıyor
doktor ultrason aletini bastırıyor karnıma hemen sırtını dönüyor
renkli fotoğrafını verdi ben babaya benzettim özellikle uyuma şekli ona benziyor
artık herşeyi alabilirim 1 ay daha beklerim diyordum ama çok heyecan yaptım en azından 1 tanecik de olsa bişey almam lazım
Anammm 6. Ayini doldurmussun benimde az kaldi gordukce heyecanlaniyorum zaman grcmez dedim ama 6. Aya girdik bileay bugün gözüm ve başım ağrıyor. bayadır unutmuşum baş ağrısını. sanki kafam bana fazla geliyor
benim hergün oluyor işte o çok yoruldum artık yüzüm bile değişti şişti yüzüm gözüm kırmızı kırmızı lekelerçok nadir de olsa kusmalarım oluyor ama bulantı fiks benim. gün içinde tuvalette sabah lavaboda illa ki oluyor. bayramın 3. günü annemlerdeydim kahvaltı yapıyoruz. sabah kalktım anladım midemin bugün rahat durmayacağını oturdum kahvaltımı ettim. ayağa kalkmamla odaya koşmam bir oldu elimde poşet inan içim dışım çıktı. annemle babam kötü birşey oldu zannetti ama dedim normal arada böyle oluyorum. yani şimdiye kadar 2. ye bu kadar şiddetli çıkardım. bilmiyorum neden oluyor ama oluyor yani arada.
kaç dakika sürdü peki?malesef bana doktor gelirken tatlı yeme çok hareket ediyor takip etmekte zorlanıyorum demişti bende yemeden gittim :)
kızlar çok şükür geldim
ayyy ağlamamak için zor tuttum kendimi
minik ninjam 4 boyutluda daha güzel göründü gözüme
herşey yolunda elhamdülillah
elleri parmakları ayak parmakları ağzı dudakları herşeyi o kadar güzeldi ki
eve ayrıntılı ultrason alasım geldi
doktor tatlı mı yedin sen dedi
hayır 3 gündür tatlı ve kafeinli şeyler yemiyorum öyle demiştinizya dedim
o zaman hazır ol hiperaktif bir kız geliyor dedi
eşimin tepkisi yine aynı oldu
eminmisiniz kız mı
doktor klitorisini gösterdi bak bu klitoris dedi
kemik yapısının da narin olduğunu söyledi
ama heveslenmeyin hanım hanımcık bir kız olmayacak belli içeride parende atıyor dedi
sağ elini gösterdi sol elinin parmaklarını sayması 20 dk sürdü
sürekli yüzünü kapatıyor elini ağzına sokmaya çalışıyor
doktor ultrason aletini bastırıyor karnıma hemen sırtını dönüyor
renkli fotoğrafını verdi ben babaya benzettim özellikle uyuma şekli ona benziyor
artık herşeyi alabilirim 1 ay daha beklerim diyordum ama çok heyecan yaptım en azından 1 tanecik de olsa bişey almam lazım
kaç dakika sürdü peki?
YAAAAAAA ÇOK HEYECANLANDIM GÖZÜNAYDIN ÖNCELİKLE ÇOOK SEVİNDİM GERÇEKTEN MAŞALLAH
BENDE CUMARTESİ GİDİCEM ÖLÜYORM HEYECANDAN YANİ KİME BENZEDİĞİNİ BİLE ANLADINIZ AY MAŞALLAH YA
Canim ben yemegini yapiyorum onun dereotlu tavuklubtavsiye ederim hatta simdi esime almasini soledim bayiliyorum:)onu zaten yeni yeni yiyorum çiğini denemesem daha iyi. yoğurtlu çok sevdım. kızarmış degıl ama haşlanmış.
amin Allah razı olsun canım herkes hayırlı haber alsın inşallahYediklerine dikkat et yeter cnm cok sevindim allah saglikla kucagimiza almayida nasip etsin
canım izmirdeyim ben tınaztepe hastanesinin fiyatları bunlarHangi hastane nin fiyatlari bu?
Eksikleri tamamlamak cok heyecanli :)
heleşükür problemsiz atlattın.
darısı başımıza.
aşağıda demıstın sankı onunla ılgılı bır sey demedımı.
onu zaten yeni yeni yiyorum çiğini denemesem daha iyi. yoğurtlu çok sevdım. kızarmış degıl ama haşlanmış.
Yaaaa Banada Yolla Banadaaaaaçok heyecanlı bişey yaaa herkese tavsiye ederim sevincimden önüme gelene foto yolluyorum
resmın boyutunu bıraz küçült.öyle cektıgın gıbı yuklemıyor bazılarınıof telefondan resim yükleyemiyorum 3,20 de başladım yüklemeye hala yüklenmedi
resmın boyutunu bıraz küçült.öyle cektıgın gıbı yuklemıyor bazılarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?