2015 Şubat Anneleri

Güzelmiş. prenses odası gibi. Bende Koçtaşta duvar kağıdı beğendim. Duvar kağıdı çok şirin duruyor. Öyle çizgi film Kahramanlı şeyleri sevmiyorum ama pembe puantiyeli kibar kağıtlar var.
Birde kıyafette falanda ç.film kahramanları olsun istemiyorum.

ben de cok oyle cizgi film tarzından hoslanmıyorum canım duvar kagıdı ben de istiyorum aslında ama daha hiç bakmadım bu takıma da dediğin gibi bi duvar kagıdı cok cici olur aslında :) bi koctasa falan gideyim en iyisi bende :)

yelloww un alınacaklar listesini sayfanın en başına ekledim kaybolmasın diye. oradan işimize yarayacak çok şey çıkabilir. göz atarsınız lazım olunca.

bu arada başım ağrıyo ağrıyo dedim. uyuya kalmışım geçmiş. uyku nasıl geçiriyor anlamış değilim

2015 subat anneleri seninle gurur duyuyor canım :) cok hızlısın süpersin valla :) eline saglık

off gaziantepte 8 aylık hamile kadın bebeğini kaybetmiş göstericiler hastaneye giderken arabalarının camlarını falan kırmıslar..Allah belalarını versin ya nasıl kötü oldum

Cok guzel sanki altina vileda girer gibi en azindan onla silebilirsin cok tozlanmadan sorun olmaz

Gözüm korktu valla listeyi görünce,biran önce başlamak lazım

çok güzelmiş,ne kadar diyorlar peki?

krizantemcik bebek odası çookk güzel bebeğin güle güle kullansın annesi :) bende beyaz istiyorum daha bakma işine girmedik ama senden kopya çekebilirim
S Sond bizde tek duvarımıza kağıt yaparız uygun bir halıyla tamamlarız diye düşündük biz duvar kağıtlarına internetten bakıyoruz çok yoğun resimler yada şekiller var bende koçtaşa bakayım

bir denemekde fayda var belki bir başkasınınki geçer

canım benim yatak odası takımım bu tarz
yani lukens ayak dediğimiz tip ayaklar
kullanımı çok rahat
elektrikli süpürgeyle çok rahat temizleniyor vileda yapmak çok kolay
hem yapışıkların altında 1 cmboşluk bile kalsa ne var ne yok doluyor altına
sonra yer değiştirirken yada acilbir durumda çekilince dünya pislik çıkıyor
bide yanında usta tamirci falan varsa rezilliğe bak
ben özellikle bebek odası için yaptıracağım dolabında ayaklarının öyle olmasını istiyorum

canım cok tesekkür ederim bunlar cok guzel geldi gözüme :) şu camlı bölmedeki tül kısmını toz pembe yaptırmayı düşünüyorum bakalım :) cok tatlı modeller var daha guzelleri senin bebişinin olsun insallah :)

ayyy canım valla cok sevindim rahat temizlenebilir olmasına :) cok şık duruyor ama temizliği konusu kafama takılmıstı :) artık rahatca siparis verebilirim :)

Moralim cok bozuldu izne ayrildik turkiyenin bir ucundan diger ucuna gittik annemlere daha slm vermeden iznimizi iptal ettiler ertesi gun geri donduk bugun benim dogum gunumu kutlayacaktik evlendikten sonra ilk kez cok guzel bir gun umarken savas haline getirilmis bir sehirle karsilastik lastikler yakilmis trafik lambalari sokulmus taslarla yollari kapatmislar aglamamak elde degil bu gunu molotof havai fisekler arasinda gecirmek istemiyorum cok fena

Ozamn alip deneyelim en azindan ben ilk kizimda almamistim ama gerekde kalmamisti sutum cok azdi ve yaramiyodu hic kilo alamamisti findigim ins bunda olur

Yorgunum cok yorgunum. Bu gun dersim coktu merdiven in cik. Sinifta ogretmen masasi yuksekte oturayim desem orayi in cik icim hopladi. Ben calisamicam 32 ye kadar bile bu gidisle. Alisveris yapayim diyorum haftasonu icin tek hayalim yatmak dinlenmek. Ayrintili usg icin profa gidicez sabahtan oglene kadar hastanedeymis randevu almadn gelin az beklersiniz ama 11 e kadar gorunursunuz dediler. Dun ve bugun gidemedik yarin da zor.
Cumartesi gunu radyolog a gidecez ama profa da gitmem lazim icim rahat etmez.
Icim yorgun ruhum yorgun bedenim yorgun. Yemek yapamiyorum hala. Ikinci 3 ay boyleyse sonlari dusunemiyorum. Oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…