2015 Şubat Anneleri

Canım çok geçmiş olsun sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi olacak inşallah bugün hep seni düşündüm yorumunu dört gözle bekledim okurkende yemeği yaktım nasıl kaptırdıysam :) bir sorun olsaydı tekrar tekrar çağrıyolar merak etme ve hiç endişelenme

erkekler pek sevmıyorum cnm aglayanları maalesef. ama bı kac ay sonra evde gece gunduz aglayan canavarlarımız olucak. bakalım onlara ne yapıcaklar :)

çok şükür hepimiz derin bi oh çektik burda.. senin hala öyle hissetmen normal, sonuçta kaç saat sonucu olumsuz düşünüp beynini ona alıştırdın, şimdi birden kurtulamazsın o duygulardan. önemli olan doktorun rahatlaması, ki sende gördün onun kafasında şüphe kalmadığını. akşama daha iyi olursun sende merak etme :)

herkesin farklı işte canım ben göbeğe büyüyorum ciddi ciddi birde göbek ve göğüs birleşince bir bütün gözüküyorum
hahahaha ne güzel ya ben 21 haftaya gircem daha 4 kg aldım ama bi lokmacık göbeğim var oda sanki gazım varmışda çıkaramamışım gibi

bana misafir gelio kızlar, öpüorum hepinizi, şimdi eve gidip hazırlanma vaktiiiiii.. inşallah çok yorulmam

Kizlar kasim annelerini okurken gordumde bebegin kilo almasi icin patates ve muz yiyolarmis muzu duymustum ama patatesi bikmiyodim

Kizlar kasim annelerini okurken gordumde bebegin kilo almasi icin patates ve muz yiyolarmis muzu duymustum ama patatesi bikmiyodim
Canım Patates ve Muz Çok Yemek Ne Kadar İyi Bilemedim. Hamilelikte Zaten Bağırsaklar Yavaşlıyo Bunlarda Tam Kabız Yapcak Yicekler

Valla haklısın benim çevremde insan yok pek. St
Haklısın ama insan hamilelikte on kat daha tahammülsüz oluyor. Benim işyerinde sadece stajyer var ama bazen bir şey yapmasada ona bile dayanamıyorum

nişasta var canım patateste nişasta şişiren birşey zaten doğrudur yani. ben severim patatesi fırına atarım hafif tuzlayıp öyle yerim kızartmasını felan sevmem :)

Senin pek belli değil kıyafetten heralde. Bende resim yükleyim dedim olmadı
Cnm.bende karin yok esim bile dio nerene koydun cocugu diye bir ay oluyo doktora gitmiyeli bir ay once 9 bucuk kilo almistim smdi kesin 14 kilo olmustur toplam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…