2015 Şubat Anneleri

ya aslında kalbe yüzeysel bakılıyor çünkü biliyorsun bende girdim ayrıntılıya kalpte herşey sorunsuz çıktı fetal ekoya gelince iş kalp sapasağlam ama bir damarda hafif akım azlığı çıktı. yani bu ultrasonda anlaşılacak birşey değildi. aslında çoğu yönden kalbe ayrıntılı bakılması gerekli kanımca.

Mmmmm sizin oralarınki de birbaşka güzel olur hani

olmaz mı olmaz mı ama allah seni inandırsın insan memleketinde ki şeyleri çok fazla aramıyor :) nerde abidik gubidik şeyler var gözüm hep oralarda. yoksa çarşıda pazarda görmesem almak aklıma gelmez birde eskiden ben sobalı evde büyüdüm sayılır o zamanlar güzeldi böyle şeyler. şimdi tencere fırın aynı tadı vermiyor nedense. hoş eskiden herşey güzeldi ya.
ayrıca istediğin an söyleyebilirsin hemen bir kargoya bakar bu iş biliyorsun :)

Yine avrupa dicem kızmayın. Avrupa'da sürekli ultrasona sokmuyorlar ama mutlaka fetal eko bakıyorlarmış.

Kız anlamazmı onlar binlerce kişiye bakmışlardır ve zaten organın şekli şemalini hep biliyorlar.sen güven iyi diyorlasa iyidir

Canım benim çok sağol

Yine avrupa dicem kızmayın. Avrupa'da sürekli ultrasona sokmuyorlar ama mutlaka fetal eko bakıyorlarmış.

işte bundan bahsediyorum bende. toplasan 3 4 kere girdim ultrasona bende fazla girmedim ama fetal eko sadece riskli gebeliklerde yapılan bir durum keşke herkese yapılsa inan asıl gerekli olan bu bence.

Maşallah göbüşler konmuş, kış geldi iştahlar gelmiş :) istediğim meyve var hala markete gelmemiş

Bebişine yorgan yapmıştım, bügünde yastıklarını yaptım biri Yün biri elyaf nasıl foto konuyor bilemedim

o parlaklık olabiliyormus ama zamanla geçiyor diye okumustum ben de canım.. merak etme insallah sag salim hepimiz kucağımıza alıcaz bebişlerimizi yeterki sen kendini yıpratma dualarımız seninle kalbini ferah tut

Ben dün meyvelisinden içtim zaten eskidende içmezdim dün çok canım çekti.
Ayda bir içiyorum biraz.
Birde benim.arkadaşta çıktı o da kilolu hamile kaldı on Halley yiyordu ve nutellayı. Bir oturuşta yiyordu.sanmam çıksın.gerçi yinede toplamda dokuz kilo aldı.hani şu yedi aylık 3 kilo alan kız.
15 gün sonra doğum yapacak 9 kilo aldı ve bebek 2 kilo 800 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…