Gercekten orasini dusunememistim ama hergun bir muzun pek bi zarari olmaz sanirimCanım Patates ve Muz Çok Yemek Ne Kadar İyi Bilemedim. Hamilelikte Zaten Bağırsaklar Yavaşlıyo Bunlarda Tam Kabız Yapcak Yicekler
Selam kızlar.2 haftadır iş yoğunlğu dolayısıyla cevap yazamadım ama bana olan cevaplrınızı okumuştum hepinize ayrı ayrı teşekkürler.Bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı bebeğimin gelişimi iyi fakat doktor kalbinde parlaklık gördüğünü söyledi.Bazen sağlıklı bebeklerde de görülebildiğini,daha sık da down sendromlu bebeklerde görüldüğünü biliyorum.Dr down sendromlu bebeklerin barsaklarında da parlaklık görüldüğünü,benim bebeğimde öyle birşey olmadığını,kalpteki parlaklığın tek başına birşey ifade etmeyeceğini söyledi fakat yine de önlem olarak perinatoloğa gönderdi.Öteki cumaya randevu aldım ister istemez içime birşey oturdu.Canım sıkkın.Geçirdiğim ağır gribin de etkisiyle pek tadım tuzum yok.Lütfen bize dua edin.
Rabbim hepinizin yüreklerini ferahlatsın.sıkıntıda olan herkesin bebeği ile ilgili sağlıklı haberler almayı nasip etsin.Selam kızlar.2 haftadır iş yoğunlğu dolayısıyla cevap yazamadım ama bana olan cevaplrınızı okumuştum hepinize ayrı ayrı teşekkürler.Bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı bebeğimin gelişimi iyi fakat doktor kalbinde parlaklık gördüğünü söyledi.Bazen sağlıklı bebeklerde de görülebildiğini,daha sık da down sendromlu bebeklerde görüldüğünü biliyorum.Dr down sendromlu bebeklerin barsaklarında da parlaklık görüldüğünü,benim bebeğimde öyle birşey olmadığını,kalpteki parlaklığın tek başına birşey ifade etmeyeceğini söyledi fakat yine de önlem olarak perinatoloğa gönderdi.Öteki cumaya randevu aldım ister istemez içime birşey oturdu.Canım sıkkın.Geçirdiğim ağır gribin de etkisiyle pek tadım tuzum yok.Lütfen bize dua edin.
Hem de nasıl büyümüş:) maşallah bende çekip atcam
Canım benim dualrımız seninle inşallah saglıkla gelcek bütün yavrucaklarımızSelam kızlar.2 haftadır iş yoğunlğu dolayısıyla cevap yazamadım ama bana olan cevaplrınızı okumuştum hepinize ayrı ayrı teşekkürler.Bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı bebeğimin gelişimi iyi fakat doktor kalbinde parlaklık gördüğünü söyledi.Bazen sağlıklı bebeklerde de görülebildiğini,daha sık da down sendromlu bebeklerde görüldüğünü biliyorum.Dr down sendromlu bebeklerin barsaklarında da parlaklık görüldüğünü,benim bebeğimde öyle birşey olmadığını,kalpteki parlaklığın tek başına birşey ifade etmeyeceğini söyledi fakat yine de önlem olarak perinatoloğa gönderdi.Öteki cumaya randevu aldım ister istemez içime birşey oturdu.Canım sıkkın.Geçirdiğim ağır gribin de etkisiyle pek tadım tuzum yok.Lütfen bize dua edin.
Kizaryma haslama her halini aeviyorum bende patatesin firina atiyorum dedinya aklima eskiden sobanin ustunde yaparlardi tuzlayi ne guzel olurdu eskilere gittim bian:)nişasta var canım patateste nişasta şişiren birşey zaten doğrudur yani. ben severim patatesi fırına atarım hafif tuzlayıp öyle yerim kızartmasını felan sevmem :)
Kizaryma haslama her halini aeviyorum bende patatesin firina atiyorum dedinya aklima eskiden sobanin ustunde yaparlardi tuzlayi ne guzel olurdu eskilere gittim bian:)
Hem de nasıl büyümüş:) maşallah bende çekip atcam
Cikti cnm cikti :)O sobanın üzerinde bişi daha çok güzel olur. Çıkmış mıdır ki? Mmmm
O sobanın üzerinde bişi daha çok güzel olur. Çıkmış mıdır ki? Mmmm
Ins bi sorun yoktur canim. Dogana kadar bitmiyor bu dert. Ins bi dahaki usg de sorunsuz cikar.Selam kızlar.2 haftadır iş yoğunlğu dolayısıyla cevap yazamadım ama bana olan cevaplrınızı okumuştum hepinize ayrı ayrı teşekkürler.Bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı bebeğimin gelişimi iyi fakat doktor kalbinde parlaklık gördüğünü söyledi.Bazen sağlıklı bebeklerde de görülebildiğini,daha sık da down sendromlu bebeklerde görüldüğünü biliyorum.Dr down sendromlu bebeklerin barsaklarında da parlaklık görüldüğünü,benim bebeğimde öyle birşey olmadığını,kalpteki parlaklığın tek başına birşey ifade etmeyeceğini söyledi fakat yine de önlem olarak perinatoloğa gönderdi.Öteki cumaya randevu aldım ister istemez içime birşey oturdu.Canım sıkkın.Geçirdiğim ağır gribin de etkisiyle pek tadım tuzum yok.Lütfen bize dua edin.
ya dr evhamlandirdi sizi. Pozisyondan goremedi bence. Oglumda kalbinde sorun olabilir demsti dr ama pozisyondanmis ozaman oyle desinler. Kiziyorum doktorlaraSeni cok iyi anlıyorum bugun benzer bir ruh agirligini yuklenmis biri olarak ins hicbiseyi yoktur kuzucuklarimizin rabbim hepimizi feraha cikarsin
Selam kızlar.2 haftadır iş yoğunlğu dolayısıyla cevap yazamadım ama bana olan cevaplrınızı okumuştum hepinize ayrı ayrı teşekkürler.Bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı bebeğimin gelişimi iyi fakat doktor kalbinde parlaklık gördüğünü söyledi.Bazen sağlıklı bebeklerde de görülebildiğini,daha sık da down sendromlu bebeklerde görüldüğünü biliyorum.Dr down sendromlu bebeklerin barsaklarında da parlaklık görüldüğünü,benim bebeğimde öyle birşey olmadığını,kalpteki parlaklığın tek başına birşey ifade etmeyeceğini söyledi fakat yine de önlem olarak perinatoloğa gönderdi.Öteki cumaya randevu aldım ister istemez içime birşey oturdu.Canım sıkkın.Geçirdiğim ağır gribin de etkisiyle pek tadım tuzum yok.Lütfen bize dua edin.
Allahtan neden bahsettiğiniz kimse anlamadı. Bende çok severim iki kıştır diyet yapmaktan yiyememiştim.bu sene bir iki yerim artık.
Hayatım diyetle geçti zaten doğumdan sonrada devam. Ne olur yesem yesem almasam. Sağlıkla tabii
çıktı çıktı hatta geçen çarşıda satıyordu adam annem aldı bana D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?