2015 Şubat Anneleri

Selam kızlar.2 haftadır iş yoğunlğu dolayısıyla cevap yazamadım ama bana olan cevaplrınızı okumuştum hepinize ayrı ayrı teşekkürler.Bugün ayrıntılı ultrasonumuz vardı bebeğimin gelişimi iyi fakat doktor kalbinde parlaklık gördüğünü söyledi.Bazen sağlıklı bebeklerde de görülebildiğini,daha sık da down sendromlu bebeklerde görüldüğünü biliyorum.Dr down sendromlu bebeklerin barsaklarında da parlaklık görüldüğünü,benim bebeğimde öyle birşey olmadığını,kalpteki parlaklığın tek başına birşey ifade etmeyeceğini söyledi fakat yine de önlem olarak perinatoloğa gönderdi.Öteki cumaya randevu aldım ister istemez içime birşey oturdu.Canım sıkkın.Geçirdiğim ağır gribin de etkisiyle pek tadım tuzum yok.Lütfen bize dua edin.

Seni cok iyi anlıyorum bugun benzer bir ruh agirligini yuklenmis biri olarak ins hicbiseyi yoktur kuzucuklarimizin rabbim hepimizi feraha cikarsin

Rabbim hepinizin yüreklerini ferahlatsın.sıkıntıda olan herkesin bebeği ile ilgili sağlıklı haberler almayı nasip etsin.

Ya sinir oldum bgn. Devlet hastanesindeki doktora benim sekerim var diyorum olsun sen yine de seker yuklemesi yaptiracaksin diyo

Canım benim dualrımız seninle inşallah saglıkla gelcek bütün yavrucaklarımız

nişasta var canım patateste nişasta şişiren birşey zaten doğrudur yani. ben severim patatesi fırına atarım hafif tuzlayıp öyle yerim kızartmasını felan sevmem :)
Kizaryma haslama her halini aeviyorum bende patatesin firina atiyorum dedinya aklima eskiden sobanin ustunde yaparlardi tuzlayi ne guzel olurdu eskilere gittim bian:)

Ins bi sorun yoktur canim. Dogana kadar bitmiyor bu dert. Ins bi dahaki usg de sorunsuz cikar.
Seni cok iyi anlıyorum bugun benzer bir ruh agirligini yuklenmis biri olarak ins hicbiseyi yoktur kuzucuklarimizin rabbim hepimizi feraha cikarsin
ya dr evhamlandirdi sizi. Pozisyondan goremedi bence. Oglumda kalbinde sorun olabilir demsti dr ama pozisyondanmis ozaman oyle desinler. Kiziyorum doktorlara

hoşgeldin canım bugün sen aklıma geldin acaba ne yapıyor diye. merak etme inşallah hiç birşeyciği çıkmaz yavrunun. malesef böyle ufak tefek sıkıntılar çıkabiliyor. bende biliyorsun perinatologa gidiyorum. o seni fetal ekoya yönlendirir orada kesin olarak söyler birşey olup olmadığını. çoğu insana böyle birşey var denip sonradan hiç bir sıkıntısı çıkmayana çok denk geldim. ama dualarım seninle inşallah yavrunun hiç birşeyciği yoktur

Allahtan neden bahsettiğiniz kimse anlamadı. Bende çok severim iki kıştır diyet yapmaktan yiyememiştim.bu sene bir iki yerim artık.
Hayatım diyetle geçti zaten doğumdan sonrada devam. Ne olur yesem yesem almasam. Sağlıkla tabii

Benim de bugunku dr o kadar hizli bakti ki. Soylemislerdi 5 dk.da bakar bitirir diye. Ama kalbine bakti 4 odacigi gormemiz lazim gorunuyor dedi gecti hemen. Insn incelemez mi odaciklari. Hep anlatiyorlar tarzi oyle o bir bakista gorur iyi dr diye ama icim rahat etmedi.
Dilini cikardigi foto verdi yukleyebilirsem yuklicem ayni einstein in dil cikaran fotosu gibi

senin şu yorumlarına mutlaka kahkaha atıyorum ya çok yaşa emi aman bea işte korktuğum bu şeker yüklemesinde banada diyet verirse kafayı tırlatırım ben gözümde uçuşur herşey ama ne yapalım bebekler için katlanıcaz. benimde canım aşırı buz gibi kola istiyor ama içmiyorum diretiyorum. eşimin bardağından bir fırt çekiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…