2015 Şubat Anneleri

arkadaşlar iyi akşamlar dün sabah şeker yüklemesi yaptırdım benim baya zor geçti açlık 101 şekerden sonra 171 çıktı hemen dahiliye doktoruna yönlendirdiler cihaz aldırdılar bugün ölçtüm açlık 85 tokluk 1. saat 110 2. saat 133 çıktı tecrübeli olan varmı sizce nasıl 1 hafta diyetle birlikte ölçüm yapıp tekrar gideceğim buarada bebişim 850 gr olmuş 29 cm

2. Saati 120 nin altında olmasını istiyorlar. Diyet yapıyor musun? Diyet yaptığın halde yüksek olursa insülin iğnesi başlaman gerekebilir. İğneden korkma bişi değil. Ben her gün kan sulandırıcı iğne vuruyorum.

ne degısıkmıs oyle mısafırlıkte gormedım hıç.. sız acıkınca ne yıcenız pekı
H.içi akşam ben ablamda yiyorum eşim gelip yemiyor. Evde yapıyorum bazen ben aç değilim diyor yemiyor. Yemekler çöpe. Yemek yapmaktanda soğudum. Bazende dışardan yiyorum

Yeni başladım beyaz ekmek yemiyorum yediklerime dikkat ediyorum şeker kullanmıyorum ilk gün değerleri bu şekilde inşallah düşer 1 hafta sonra göreceğiz cevap verdiğin için teşekkürler buarada

evet sacma gercekten.benum iki dr um var dogumu hic konusmadik daha ozEldeki kendisi giriyo.uni de gittigime de ozel olarak gidiyorum o da girer sanirim sma hic sormadim daha dogumu unide dusunuyorum

kızlar yardım... kardımın sağ tarafı taş gibi ve ağrıyor bebeğimin hareketlerini de hissediyorum noldu acaba

meslekcilerin degil beceriksiz basiretsiz idarenin sucu. Bu sene bi mud yard.geldi ilk yaptigi program aynen devam su an. Herkes de memnun. Bastan ozel durumy olan gelsn soylesn dedi. Bi isi yapiyorsan duzgun yapicaksin isine hakim olcaksin. Bundan onceki bilg kullanmayi bilmezdi program kotu diye yanina gideni odadan kovardi. Simdi iyi olan da gidicekmis. Senee eylulde ise donersem yasicaklarimdan korkuyorum. Yerinde olsam artik umursamam. Yeri geldiginde de lafimi esirgemem. Bebekten sonraki prog daha onemli ins o zaman guzel olur.

cok guldum ben senin bu adama yaa

kızlar yardım... kardımın sağ tarafı taş gibi ve ağrıyor bebeğimin hareketlerini de hissediyorum noldu acaba
muhtemelen toplanmıştır oraya..soluna yat..benımkı hep orda karnımın sagı solundan buyuk ve tas gıbı.. elımle hafıf bastırarak kaydırıryorum bazen ..ıcımde sabun gıbı kayıyor ..endıseetme

E="Litchi, post: 37814200, member: 522935"]Az önce şekerimi ölçtüm 42 çıktı Cihazı doğru kullandığıma eminim ne alaka yaw.[/QUOTE]
Endokrin e gitmen şart oldu :) git danis içinrahatlasin. Diyet yap demisler ama bu dönemde diyeti kafana göre yapma. Ben bana verilen listeye göre yiyorum faydasini görüyorum. Hem bebek icin beslenmeni hem de seker dusup cikmasin diye dengeli ve sık yemeni sagliyorlar. dun liste disina ciktim oglen hmn yukseldi. Liste takip edince iyi. Kesinlikle git endokrine hem saglikli besleniyorsun. Diyet denince ac kalıyorum sanma. Liste kabarik :) bnm sekerim sınırlardaydi cok yuksek ya da dusuk deil.

Ilcede oturuyoruz. Evde sancı başladı 1 saat bekledim belki geçer diye baktım artarak devam ediyo 1.5 saatlik uzaklıkta merkez gidene kadar 7 cm olmuş. Mecbur dayandim
arabanin da etkisi oldu demekki, illaki sallama falan olmsutur ne kaadar dikkat edilsede
keske bende hastaneye gittigimde 7 cm deseler : )

evde yanlızım dr gitsem mi diye düşünüyorum ama söylediklerinizi deneyeyim Allah razı olsun

tolerans bozukluğu dediler bana.bnmkiyle ayni gibi problemin. Iİnsülin gerek gormwdiler. Gebelik sekeri. Dogumdan sonra duzelecwkmis. Diyeti takip ettigin sürece bu dönemde problem deil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…