arkadaşlar iyi akşamlar dün sabah şeker yüklemesi yaptırdım benim baya zor geçti açlık 101 şekerden sonra 171 çıktı hemen dahiliye doktoruna yönlendirdiler cihaz aldırdılar bugün ölçtüm açlık 85 tokluk 1. saat 110 2. saat 133 çıktı tecrübeli olan varmı sizce nasıl 1 hafta diyetle birlikte ölçüm yapıp tekrar gideceğim buarada bebişim 850 gr olmuş 29 cm
H.içi akşam ben ablamda yiyorum eşim gelip yemiyor. Evde yapıyorum bazen ben aç değilim diyor yemiyor. Yemekler çöpe. Yemek yapmaktanda soğudum. Bazende dışardan yiyorumne degısıkmıs oyle mısafırlıkte gormedım hıç.. sız acıkınca ne yıcenız pekı
2. Saati 120 nin altında olmasını istiyorlar. Diyet yapıyor musun? Diyet yaptığın halde yüksek olursa insülin iğnesi başlaman gerekebilir. İğneden korkma bişi değil. Ben her gün kan sulandırıcı iğne vuruyorum.
evet sacma gercekten.benum iki dr um var dogumu hic konusmadik daha ozEldeki kendisi giriyo.uni de gittigime de ozel olarak gidiyorum o da girer sanirim sma hic sormadim daha dogumu unide dusunuyorumvalla anlamış değilim birde dr un yeni bi huyunu öğrendim normal doğum istiyorum istersek doğuma giriormuş çok saçma geldi bana sizde de mi öyle bn dr la konuşacam bu en son gittiğimde eğer doğuma girmiorsa bn neden özele gidiorum ki saçma
Bizimde oyle olur hatta esim benden iddaali herseyin basi sevmek:)Sevince de iyi yapıyorum :) eve yemekli misafir gelirse mutlaka balık menüsü yaparım. Genelde sevmeyen birine rastlamadım.
Bi yere toplanmis olabilir mi?soluna uzanip bacaklarini topla biraz gecer insallahkızlar yardım... kardımın sağ tarafı taş gibi ve ağrıyor bebeğimin hareketlerini de hissediyorum noldu acaba
Kan sulandurici ile kullanilmiyo muymus? Dr verse kesin icerdim benBalık yağı hapları var kan sulandırıcı iğne kullanmıyorsam o haplardan alabilirsin.
meslekcilerin degil beceriksiz basiretsiz idarenin sucu. Bu sene bi mud yard.geldi ilk yaptigi program aynen devam su an. Herkes de memnun. Bastan ozel durumy olan gelsn soylesn dedi. Bi isi yapiyorsan duzgun yapicaksin isine hakim olcaksin. Bundan onceki bilg kullanmayi bilmezdi program kotu diye yanina gideni odadan kovardi. Simdi iyi olan da gidicekmis. Senee eylulde ise donersem yasicaklarimdan korkuyorum. Yerinde olsam artik umursamam. Yeri geldiginde de lafimi esirgemem. Bebekten sonraki prog daha onemli ins o zaman guzel olur.Sinirlerim bozuldu oturdum ağlıyorumbir haftadir yasattiklari sinir stres o kadar derdimi halimi anlatma cabamin sonucu koca bir hic. Meslekcilerin yuzunden birgun bile erken cikamayacagim nalet bi program yine kaderime dusen. O kadar dedim dr kontrollerm sıklascak artik her seferinde sevk almam gerekcek maddi manevi magdur ben olucam.hergun esim goturecegi icin sabah zaten okuldaym ya sadece bigun erken cikis opsiyonu su halimde hakkim degil mi. Yeme icme tuvalet herbisey problemdi bes gun hadi dayan bakalim milletin durumu kiyak bir bahtsz bedevi ben
cok guldum ben senin bu adama yaahyr bırdebılmıs bılmıs demez mı ben bunun unıversıtede egıtımını gordum..psıkolojı cok onemlı yok sole yok bole..ulen okudun mokudun da noldu çişim gelınce kıyametın kopmasına 1 dk kalmış ne yapacağını sasırmış bır canlı halıne burunuyormusun sen ondanhaber ver..
Soluna yatip bacaklarini kendine cek bekle. Olmazsa baska pozisyon dene gecer inskızlar yardım... kardımın sağ tarafı taş gibi ve ağrıyor bebeğimin hareketlerini de hissediyorum noldu acaba
Gaz da olabilir. Farkli pozisyonlar dene bakalimyarım saat öyle yattım ama yine aynı
muhtemelen toplanmıştır oraya..soluna yat..benımkı hep orda karnımın sagı solundan buyuk ve tas gıbı.. elımle hafıf bastırarak kaydırıryorum bazen ..ıcımde sabun gıbı kayıyor ..endıseetmekızlar yardım... kardımın sağ tarafı taş gibi ve ağrıyor bebeğimin hareketlerini de hissediyorum noldu acaba
Hafifce elinle ovalasan?benim bazen bi tarafa toplanjnca oluuo oyle ovalayip yatinca geviyoyarım saat öyle yattım ama yine aynı
arabanin da etkisi oldu demekki, illaki sallama falan olmsutur ne kaadar dikkat edilsedeIlcede oturuyoruz. Evde sancı başladı 1 saat bekledim belki geçer diye baktım artarak devam ediyo 1.5 saatlik uzaklıkta merkez gidene kadar 7 cm olmuş. Mecbur dayandim
tolerans bozukluğu dediler bana.bnmkiyle ayni gibi problemin. Iİnsülin gerek gormwdiler. Gebelik sekeri. Dogumdan sonra duzelecwkmis. Diyeti takip ettigin sürece bu dönemde problem deil.Aynı şeyi düşünüyorum ben de. Hatta açlık şekerim hep düşük çıkardı bunda da düşüyor olabilir. Ama geçen şekeri düşük olan arkadaşa da diyetisyen bizim listeyi vermiş. Onda da sık sık yemeği öneriyor. Hastaneye sanırım haftaya kan tahlili için gidicem o zaman endokrine gideyim diyorum. Hatta tokluk kan şekeri ölçtürmedim düşünüyorum normal kahvaltı edip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?