- 12 Ocak 2014
- 4.091
- 3.329
- 448
Her hafta gidiyorum işte. Haftada bir kontrolüm. Plesentadaki kanama alanları için gidiyorum ölçümleri de alıyor.
allah yardımcısı olsun. Onada ailesinede çok zor..Haplardan sanırım. Manik depresif. Şimdi depresyon döneminde sürekli uyuyor uyumasada hiç konuşmuyor.boş boş bakıyor.
Beni tartmamışlardır ama ikiz olduğumdan minik doğmuşumdur kesin.
allah yardımcısı olsun. Onada ailesinede çok zor..
Çok çirkin olmuyorsa devam et canım farklı bi model olabilir salaş salaş durur. Sert olmaz çok. Ne model örüyorsun canım ?Pirelideve iyi ki geldin canım sana bişi sorucaktım. Ben bir atkı başladım yalnız 7 nunara şişim var evde. Ipim biraz ince geldi delik delik oluyor gibi ama örfükçe anlaşılacak. Sence be yapayım öreyim bir bakayım mı yoksa direk daha ince bir şiş mi alayım.
Çok çirkin olmuyorsa devam et canım farklı bi model olabilir salaş salaş durur. Sert olmaz çok. Ne model örüyorsun canım ?
Kayınvelidem ve kayınpederim geldiler sarma sardık koca bi düdüklü tencere. Benim sarma sarışımı çok beğeniyo onun için almış malzemeyi bize gelmiş. Canı sağolsun sabırla sardım bende. Belim çok fena ama şu anda. Çay faslı yemek faslı derken dökülmüş durumdayım. Bacaklarım taşımıyo sanki beni. Yarın kontrolümüz var bebişimin boyunu kilosunu sağlığını öğrenicez inşaAllah. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Bebeğim de sanki hissediyo bi tepişiyo bi tepişiyo duramıyo yerinde :) yarın güzel haberler alırım/alırız inş. Sağlıkla doğum zamanlarımız gelsin inşaallah..
Daha sökmezsin canım çok hoş bi model biraz ilerleyince foto koyarsan görürüz bizde. Bence çok şık olcak eline emeğine sağlıkSelanik modeli canım internetten baktımyalnız üç kez söktüm şimdiye kadar. Umarım daha sökmem :)
Bebek olarak değil kendisinin ikizi.
Duştan sonra kullanmak daha faydalıymış canım. Ben duştan sonra hiç ihmal etmiyorum gün içindede göbüşüme sürüyorum.Slm kizlar. Benim de catlak kremi (lierac) kullanmama ragmen, gogus altinda ve kalcamla belim arasinda catlaklarim olusmus. Insallah cok buyuk catlaklara donusmezler. Ama daha catlayacagi kesin.
Suruyorum canim. Ozellikle dusta da kese yapıyorum cikinca kremleniyorum. Bunye meselesi demekki. Gercekten catlayacaksa catliyor :)Duştan sonra kullanmak daha faydalıymış canım. Ben duştan sonra hiç ihmal etmiyorum gün içindede göbüşüme sürüyorum.
Belkide öyledir canım. Bende çatladım ama napayım :) annelik kutsal bişey. Olcak o kadarSuruyorum canim. Ozellikle dusta da kese yapıyorum cikinca kremleniyorum. Bunye meselesi demekki. Gercekten catlayacaksa catliyor :)
Kayınvalidemle çarşıya çıktığımızda sarı tülbent almıştık bide sarılı beyazlı iğne oyası verdi onu birleştirdim çok şık oldu. Sarılığının olmayacağına inanılıyo. Ben pek tatmin olmadım ama büyükleri de kırmak olmaz. Önü sonu bi bez parçası. Koyarım gönlü olsun. Başka sarı örtü yapacak olan varmı ? Yada sarı örtü kullanıpta faydasını gören ?(ışıktan pek iyi çıkmadı rengi)
Suruyorum canim. Ozellikle dusta da kese yapıyorum cikinca kremleniyorum. Bunye meselesi demekki. Gercekten catlayacaksa catliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?