Kırmızıyada al basmaz derler,onun için lohusa taçları genelde kırmızı,ya da eskiden lohusalar için kırmızı yazmalar oyalanırmış... Lohusanın 40 gün mezarı açık olur derler büyükler,hassas dönem ya...
Günaydın neden uyuyamıyorsun ağrıdan mı? Ben dün örgü örmeye kalktım acısı bugün çıktı. Zaten karpal tünel sendromu var Dr örgü falan örme demişti şimdi kollarım ağrıyo uyuşmuş heryerim. Ağrı işi zor yaw.
Rüyamda yine sınavı gördüm. Amma etkiledi beni yaw. Tövbe tövbe sinir oldum.
ne sınavı ales mi?
B12 mii bana vermedii? Herkes kullnıyomuki
Çok biliyor o büyükler
Anneler balik yiyor musunuz? Yiyebiliyor musunuz? Gorumcem var ben temizleyeyim dedi esim almis gelmis posete iki adim yaklasmam yetti artik yiyemem sanirim. Hazirlanma asamasini ve kokusunu hic gormemem lazim ki yiyeyim. Off.
Kan uyuşmazlığından konu açılmış. Benimle kızım arasındada kan uyuşmazlığı çıkmıştı. Eşim AB ben 0+ oyüzden uyuşmazlık oluyomuş anne bebek arasında. Bizimkinin sarılığı o yüzdenmiş.
Bu arada bu şeker diyeti beni aç bırakıyo resmenaçlık 83 çıktı bugün, 1. Saat tokluk 209 bişeyde yemiyorum diyete uyuyorum. Perşembeden belli 2 kg vermişim. Eşimde fazla abartıyosun bu diyet işini diyo, hamile kadına bu kadar sıkı diyet olmaz diyo. Tatlı yeme, hamur yeme dikkat et. Sürekli brokoli, karnıbahar olmaz diyo bu perşembe gitcm kontrole. O zmna kadar desiğini yapiimde sonra kendim dikkat ederim dedim.
Millet cocugunun beslenmesine hamur isi yapar ben kocaminkineokulda kentinden kotu kotu sşeyleri yemesin diye 2 tepsi acma yapiyorum hemen her hafta basi hafta sonuna kadar götürüp yiyor..
Benim fix bir tarifim var bayatlamiyor 1 hafta hem yunusaklik hem lezzet garantilidarkdat: 37823855 .!.:bayatlamıyor mu ?
Benim fix bir tarifim var bayatlamiyor 1 hafta hem yunusaklik hem lezzet garantili
Bende kaç saattir kalmışım,kahvaltımı yapmışım iş zamanı gelmiş geldi uyku bastırdı.
ben büyük balıkları yiyorum küçükte yerimde evde üşeniyorum kızartmaya, büyükleri balıkçı hazırlıyor fırıncı da pişiriyor eşim de alıp getiriyor bende bi salata yapıyorum çok güzel oluyor hazır her pazar balık günümüz : )
Büyük balıkları tek tek fırın torbasına koyup pişiriyorum tavsiye ederim
Aman evde hamsi uzak olsun. Ben sadece yedim ama hala kokusu duruyor mutfagin heryerini cifledim belim agridi. Tamam cok faydali ama kokusuna dayanamiyorum gidip disarda yersem yerim eve de sokmamyok ben her türlüsünü yerimde diğeri işime daha çok geliyor balıkçı temizliyor hazırlıyor güzel oluyor evde uğraşmayı göze alabilirsem hamsi yaparım : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?