2015 Şubat Anneleri

Herkese gunaydin guzel bir hafta olsun.
Bugun dr kontrolu vardi esimin isi var diye carsambaya aldim. Sabirsizim

Aman evde hamsi uzak olsun. Ben sadece yedim ama hala kokusu duruyor mutfagin heryerini cifledim belim agridi. Tamam cok faydali ama kokusuna dayanamiyorum gidip disarda yersem yerim eve de sokmam

ben hiç etkilenmiyorum balık kokusundan hamilelikte de etkilenmedim çok şükür ocağı falan ciflerim etrafını ama kendim rahatsız olduğumdan değil yani : )) dışarda yemem hamsi kendim temizlemeliyim küçük olduğu için güvenemiyorum dışarda temizlenenlere

günaydın hatunlar,

bu gece çok güzel uyudum sabah zorla kalktım, şimdi bi yatak olsa da yatsam akıyor gözlerimden uyku , esnemekten ağzım esneyecek , akşam olsa da gitsem yatsam
aynı durumdayım. bende gece ıyı uyudum ama zaten 1:30 da uyumuştum. sabah 7 de uyandım. şimdi aşırı uykum geldı. bizim ofiste koltuk var ama üzerime örtecek bir şey yok. evden bir örtü getirseydim keşke uyurdum. hırka falan alsam yıne de üşüyor ınsan.

nsl ? bana da yazsana eşim hep senin puaçan ertesi güne bayatlıyor diyor aslında bence bayatlamıyor ama istediği ne anlamadım , esoba da bi tarif vermişti daha deneyemedim elim değmedi
tembel seni.
benim eşim hiç hamurişi yemez .
ben kendim için sordum ama benım de çok ihtiyacım var cidden bir deri bir kemik kaldım.
doktor bu sefer unutsa benı tartmayı ve hıc kilomu bılmeden doğuma gıtsem.
her seferınde tartılmasam olmaz mı dıyorum. cevap verme gereği bile duymuyor.

Aman evde hamsi uzak olsun. Ben sadece yedim ama hala kokusu duruyor mutfagin heryerini cifledim belim agridi. Tamam cok faydali ama kokusuna dayanamiyorum gidip disarda yersem yerim eve de sokmam

süt veya limonlu su kaynatınca alıyor kokusunu hamsinin :)

Öyle olur zaten. En olmadık zamanda uykusu gelir insanın. Keşke azıcık uyuyuversen. Ben de gece doğru düzgün uyuyamadım bugün de dersim var bakalım derste uyku bastırmasa bari
senin fazla olmuyor ders saatlerın sanırım. sonra gelıp uyursun nasıl olsa.
bizim yıne eşimin arkadaşı akşam çaya gelıcez demıs. eve gıt evı topla.
bir şey de demedım . hayattan ıyıce soyutlanmayalım diye.
iyice monotona bağladık

benım ablamın eşi temızlıyor, pişirip davet edıyor. kılçıklarını bıle temızlıyor adam yerken zorlanmayalım dıye. çocuklardan alışmışlar yerken zorluk olmasın dıye. enişte full sabır zaten 10 kilo olsun o şekılde temızler.
ben yarım kiloyu temızlerken baygınlık gecirıyorum. öyle garıbanlar bana bakıyor. her defasında bız ne kadar canıyız dıyorum.
bir danayı yutarım ama balıklara pek uzuluyorum nedense.

ne kadar olacak doğum ıznın. sadece yasal ızınler mı?

sen oraya bi tane küçük battaniye koy lazım oluyor böyle işte : ))) öff bizim oda da çok sıcak yanıyorum ya ateş çıkacak suratımdan

ben severim hamurişi eşimde sever ama annesinin puaçasını : )) benimki çabuk bayatlıyormuş 2 yıldır daha 1 kere beğendi yaptığımı ben herseferinde beğeniyorum oysa : )) kilo problemim olmadığı için sorun değil yemek doktorda hiç kilomu falan sormuyor zaten , geçen gittiğimde senin hamilelikte çok yavaş ilerliyor ya hala 25. hafta dedi : ))) doktorda sabırsız : ))

Bişi dicem soluma yatınca kalbim çok sıkışıyor. Sizde de böyle bişey oluyor mu?
Gebelikte ,Kan hacmi artar sola yatıldığında kalbe geri donen kan miktarı da arttığı için çarpıntı hissi oluşuyor. Herkeste değil ama rahatsız ediyorsa sağ yanınıza yatın kalbinizi zorlamayın. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…