Aman evde hamsi uzak olsun. Ben sadece yedim ama hala kokusu duruyor mutfagin heryerini cifledim belim agridi. Tamam cok faydali ama kokusuna dayanamiyorum gidip disarda yersem yerim eve de sokmam
banada yazsanaBenim fix bir tarifim var bayatlamiyor 1 hafta hem yunusaklik hem lezzet garantili
aynı durumdayım. bende gece ıyı uyudum ama zaten 1:30 da uyumuştum. sabah 7 de uyandım. şimdi aşırı uykum geldı. bizim ofiste koltuk var ama üzerime örtecek bir şey yok. evden bir örtü getirseydim keşke uyurdum. hırka falan alsam yıne de üşüyor ınsan.günaydın hatunlar,
bu gece çok güzel uyudum sabah zorla kalktım, şimdi bi yatak olsa da yatsam akıyor gözlerimden uyku , esnemekten ağzım esneyecek , akşam olsa da gitsem yatsam
tembel seni.nsl ? bana da yazsana eşim hep senin puaçan ertesi güne bayatlıyor diyor aslında bence bayatlamıyor ama istediği ne anlamadım , esoba da bi tarif vermişti daha deneyemedim elim değmedi
Aman evde hamsi uzak olsun. Ben sadece yedim ama hala kokusu duruyor mutfagin heryerini cifledim belim agridi. Tamam cok faydali ama kokusuna dayanamiyorum gidip disarda yersem yerim eve de sokmam
senin fazla olmuyor ders saatlerın sanırım. sonra gelıp uyursun nasıl olsa.Öyle olur zaten. En olmadık zamanda uykusu gelir insanın. Keşke azıcık uyuyuversen. Ben de gece doğru düzgün uyuyamadım bugün de dersim var bakalım derste uyku bastırmasa bari
Mezar falan da ney yaKırmızıyada al basmaz derler,onun için lohusa taçları genelde kırmızı,ya da eskiden lohusalar için kırmızı yazmalar oyalanırmış... Lohusanın 40 gün mezarı açık olur derler büyükler,hassas dönem ya...
benım ablamın eşi temızlıyor, pişirip davet edıyor. kılçıklarını bıle temızlıyor adam yerken zorlanmayalım dıye. çocuklardan alışmışlar yerken zorluk olmasın dıye. enişte full sabır zaten 10 kilo olsun o şekılde temızler.ben hiç etkilenmiyorum balık kokusundan hamilelikte de etkilenmedim çok şükür ocağı falan ciflerim etrafını ama kendim rahatsız olduğumdan değil yani : )) dışarda yemem hamsi kendim temizlemeliyim küçük olduğu için güvenemiyorum dışarda temizlenenlere
Bende yapıyordum eşime ama ben buz dolabı poşeti yapıp buzluğa atıyorum 3er 3er. Bi gece önceden de çıkartıyorum. 2 ay bile kalabiliyo çok net.bayatlamıyor mu ?
Özelden atıversen tarifi bana canım. Hiç hamur işi beceremem de. Bi kek yapabiliyorum.Benim fix bir tarifim var bayatlamiyor 1 hafta hem yunusaklik hem lezzet garantili
ne kadar olacak doğum ıznın. sadece yasal ızınler mı?37 bi geleydi de izin başlayaydı ya çok yordu bu hayat beni
okula giderkenki yaz tatilleri dışında 18 yaşından beri evde durduğum 15 günü geçmedi o da bayram tatillerinin 9 gün olduğu zamanlar , hayatımda ilk kez doğum izinde bu kadar evde duracam çok sabırsızım iple çekiyorum valla
aynı durumdayım. bende gece ıyı uyudum ama zaten 1:30 da uyumuştum. sabah 7 de uyandım. şimdi aşırı uykum geldı. bizim ofiste koltuk var ama üzerime örtecek bir şey yok. evden bir örtü getirseydim keşke uyurdum. hırka falan alsam yıne de üşüyor ınsan.
yok ben her türlüsünü yerimde diğeri işime daha çok geliyor balıkçı temizliyor hazırlıyor güzel oluyor evde uğraşmayı göze alabilirsem hamsi yaparım : )))
tembel seni.
benim eşim hiç hamurişi yemez .
ben kendim için sordum ama benım de çok ihtiyacım var cidden bir deri bir kemik kaldım.
doktor bu sefer unutsa benı tartmayı ve hıc kilomu bılmeden doğuma gıtsem.
her seferınde tartılmasam olmaz mı dıyorum. cevap verme gereği bile duymuyor.
Gebelikte ,Kan hacmi artar sola yatıldığında kalbe geri donen kan miktarı da arttığı için çarpıntı hissi oluşuyor. Herkeste değil ama rahatsız ediyorsa sağ yanınıza yatın kalbinizi zorlamayın. ?Bişi dicem soluma yatınca kalbim çok sıkışıyor. Sizde de böyle bişey oluyor mu?
Eline emeğine sağlık canım çok güzellerMerhabaaa.. birbirinden güzel ve farklı ürünlerime bir göz atın isterim :))) ücretsiz kargo ve uygun fiyatlar...
Eki Görüntüle 1305482 Eki Görüntüle 1305483 Eki Görüntüle 1305484 Eki Görüntüle 1305485 Eki Görüntüle 1305488 Eki Görüntüle 1305490 Eki Görüntüle 1305491 Eki Görüntüle 1305492 Eki Görüntüle 1305493
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?