Şöyle bir şey.kendini rahat bırakırsan bir şey olmaz acımıyor zaten.her şey kendini Salmanla ilgili.CAnım belli hafta dönemleri var ya o zmnlarda birden büyüyor banada eşim demişti 28 bittiğinde karnın büyüdümü ne sanki birden die normaldır yani :)
Canım dün bnm açlık 68 1. saat 109 2. saat 106 çıkmıştı
bugün açlık 78 1. saat 165 2.saat ise 114 çıktı dünden farklı kahvaltıda azcık reçel ile bal yedim canım istemişti dünde değerler iyi çıkınca yedim bnde böle oldu bnm 1. saat yüksek çıktı cihaz mı acaba yanlış oluo diyorum annemin teyzesi şeker hast. onun cihazda ölçtürcem yarın toklukları bnde kndi cihazımla ölçcem bakalım aynı mı çıkacak değerler
Canım bnm kayma ihtimalim yüksek ideal var onunda bnmle aynı gün kayabiliriz biz şubat başı olanlar :) ama bnmde cihazda oğluş ilerden gidince doğumuda erkene çekio cihaz. cihazda 24 ocak - 4 şubat arası diyor. Benim bebek 11 gün ilerde doğumuda cihaz 11 gün erkene çekiyor o yüzden ben ocak 15 den snra bekliyorum bakalım tetikte olucaz ha geldi gelecek die :)
Ohh ne güzel benim bacakları koltuk altını makine ile alıyorum onlar zaten çok değildir azdır seyrektir ama genital bölgem kndimi bildim bileli jiletlerim ve giderek arttı çoğaldılar evlenirken zorla ağda denettirdiler bana kendim yapmaya çalıştım ama üst kısmını yaptım acısada ama alt kısımları yapamadım çekemedim onları jiletledim gitti
Artık bni eşim yıkıyor sırtıma süremiyorum eğilip bacaklarımı fln yıkayamıyorum en son ki dr. için temiz olayım die operasyon yapayım dedim öldüm bittim yaparken eşim beni çağırsana dedi nie zorladın ben yaparım dedi ama ben cidden çekindim utandım ne annemden ne eşimden beni öle temizle die isteyemem yıkamasını bi nebze mecbur kalıyorum artık ilk zmnlar gibi utanmıyorum ama jiletle kesersin fln diyip espiriyle geçiştirdimbundan snra düşünüyorum kara kara napcam die çünkü jiletlediğim içinde 1 haftaya uzuyor. eldivenide denemek isterim ama gene nasıl görcem karnımdan göremiyorm ben artık
Benim halamın son çocuğu kızı dönmemişti son ana kadar beklediler sezeryan alacaklardı ama o bekledi bekletti annemler sağlık sorunu yoksa nie sezeryan olsun die. Son anda bebiş döndü ve halam normal doğurdu.
Benim oğlumda hala başı yukarda duruyor bakalım nezmn dönecek
CAnım bende medipol hast. beğeniyorum temiz fln birde esenlerdeki şubede yeni açıldığı için kampanya var hem maddi olarak hemde sağlıklı olması açısındn bana hitap ediyor bnm için fiyatta önmli çünkü öğretmen maaşıyla ancak oluyor. Ayrıca dr.umuda sevdim bnm sıkıntım doğuma esenlere tarabyadan yetişirmiyim
Kızlar nasıl bişi sokuyor ya ben alttan muane hiç olmadım çok tırsıyorum
Allah seni güldürsün emi çok güldüm bu msjına canım
Allah sağlık versin kolaylık versin inşAllah canım bebeği sağlıkla doğar ve inş güzel bir ömrü nasip olur. Geçmiş olsun inş.
Başınsaolsun canım RAbbim hepinize sabır versin geride kalanlara ömür versin sağlıkla inş.
Canım özel durumun varmış o yüzden rahat edeceğine git maddiyat böle özel durumlarda önmsizleşiyor sağlık bu herşeyden kıymetli.
O kadar yüz vermişim di mi
En guzeli ...yazma fikri iyiymis o da beklentini anlar guzelce yapar temizligni yine yapmazsa o zaman anla ki isini iyi yapmiyor.Eve gelince zaten banyoyu tuvaleti bir de ven temizliyorumyazıp vericem eline bundan sonra ne yapılmasını istiyosam.
yüz vermişsin , hemde iş yaparken yanında kalmadığın için olabilir denetim olmuyor kadın yaparken o da demekki fazla uğraşmıyor, yarım günde yapar sonrada oturup kahvesini içip dinlenir ayol tüm gün sende kalıyosa de mi ama
Sagol canim araliktaki randevuma da gidiyim bakicam artik. Bayanin yazdiklarini okudugumda cok etkilendim oyle bir duygu patlamasi yasadimki anlatamam. Simdi daha sakin dusunuyorum galiba. Litchi nin cevabida etkili oldu tabi...hım anladım canım, herşeyde vardır bir hayır heralde iftifa atacak değil o bayanda değil mi , doktor önemli ya , doğru b, karar vermen gerekecek şimdi , inşallah iyi bi doktor bulabilrsin
En guzeli ...yazma fikri iyiymis o da beklentini anlar guzelce yapar temizligni yine yapmazsa o zaman anla ki isini iyi yapmiyor.
Bu arada doktorumla ilgili onerin icin tekrar tesekkurler araliktaki randevuma gidip oyle karar vericem.
Haydaa O nasıl kadın yav. Bize gelen bir şey desen eleştirsen en ufak şeyde yüz kez özür diliyor.Kadınla başta ütüyü bile konuşmuştuk ama yetiştiremediğini iddia ediyor. Öyle geniş bir evim de yok yani. Bir tane halım var koca evde onu sildireyim istedim bana yıkamaya ver dedi. Heryere çamaşır suyu döküyor mutfağı çamaşır suyuyla silme cif kullan dedim çıkmaz cifle dedi çok biliyor herşeyi. Hiçbir dediğimi yaptıranadığımı hissettim bak şimdi.
Haydaa O nasıl kadın yav. Bize gelen bir şey desen eleştirsen en ufak şeyde yüz kez özür diliyor.
Eğer sen söyleyemiyorsan yüzüne başka birini bulacaksın kimisi kendinden titiz oluyor.
Ben iyice baştan savma yapmadıysa tek kelime söylemem. Beğenmezsem bir daha çağırmam.
Kuzene gelen abla yatağı bile çekip altını siliyormuş her seferinde.Bizimki bulaşık mak.falan altını silmiyor ama herkesin bir dayanma gücü var emek harcıyor sonuçta
Arka bölüm parti afişinin arkasında kaldı. Taş gibi kadındım. Ne hale geldim. Başka şartlarda bu kadar kilo alsam kafayı yerdim şimdi pek umursamıyorum.senin söylediklerinden bir hayal belirmişti hep kafamda bu resim ona hiç uymuyor, gerçi tam değil ışık falanda vurmuş ama bana öyle çok kilolu gelmedin esobacan
Özendim canım sana :) tam bi hamilesin kocaman göbüşünle. Benim hamile olduğumu bilmeyenler anlamıyo hala
Yok canım daha neler cidden seni kandurmış kadın. Bizim ev iki kartlı camları siliyor,kapıları işte tüm evi silip süpürüyor, mutfak dolaplarınjın kapaklarını siliyor,tülleri yıkayıp asıyor ve 150 tlEvde doğru dürüst mobilya bile yok bir salon bir yatak odası. Ayrıca iki oda daha var ama boş. Camları Ramazan'da sildirmedim oruç diye ondan önce de hiç camlara dokunmadı. E artık camlar dedim yetişmiyor başka bir güne Geliyim dedi. 140 tl veriyorum yemeğini veriyorum sadece süpürüp siliyor o kadar. Eşim de diyor bizim evimiz niye hep tozlanıyor. Anlamadım ki bu kadar toz nereden geliyor. Dolapların üstünden mi yokjsa mobilyaların altından mı bilemedim.
Babam yeşilyurtlu, babannem şahane yapar. Dediğin gibi küçükkenden alışık olmayınca beğenmiyo insanlar. Ben bayılıyorum şahsen
.
İki ay sonra nasıl olurum düşün ona göre özen minik kızÖzendim canım sana :) tam bi hamilesin kocaman göbüşünle. Benim hamile olduğumu bilmeyenler anlamıyo hala
Yok canım daha neler cidden seni kandurmış kadın. Bizim ev iki kartlı camları siliyor,kapıları işte tüm evi silip süpürüyor, mutfak dolaplarınjın kapaklarını siliyor,tülleri yıkayıp asıyor ve 150 tl
beşten Dokuza kadar ne kadar çok yazmışsınız kör oldum yaa.demek tüm gün girmesem hiç okuyamıycam
Umursama zaten de cidden sen oyle anlattin ki kendini ben de daha kilolu bekliyordum ama oyle degil.gobus harika hamile old. belli iste masallah sana.Arka bölüm parti afişinin arkasında kaldı. Taş gibi kadındım. Ne hale geldim. Başka şartlarda bu kadar kilo alsam kafayı yerdim şimdi pek umursamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?