2015 Şubat Anneleri

Şöyle bir şey.kendini rahat bırakırsan bir şey olmaz acımıyor zaten.her şey kendini Salmanla ilgili.

O kadar yüz vermişim di mi

yüz vermişsin , hemde iş yaparken yanında kalmadığın için olabilir denetim olmuyor kadın yaparken o da demekki fazla uğraşmıyor, yarım günde yapar sonrada oturup kahvesini içip dinlenir ayol tüm gün sende kalıyosa de mi ama

Eve gelince zaten banyoyu tuvaleti bir de ven temizliyorum yazıp vericem eline bundan sonra ne yapılmasını istiyosam.
En guzeli ...yazma fikri iyiymis o da beklentini anlar guzelce yapar temizligni yine yapmazsa o zaman anla ki isini iyi yapmiyor.
Bu arada doktorumla ilgili onerin icin tekrar tesekkurler araliktaki randevuma gidip oyle karar vericem.

Öyle tabii bu işi en iyi yapılacaklar listesi yaparak çözebilirim. Çünkü zaten evi süpürüp silmek o kadar kolay ki. Bir arkadaşım senin evin ofis gibi demişti. Süs eşyası örtü falan yok çırpılcak temizlenecek. Derz aralarını kendim fırçalarım ama bu sadece sildiği için temizlenmiyor bile. Off sinşr oldum daha dün temizlik vardı bugün toz içinde ev. Onu nasıl başarıyor acaba.

hım anladım canım, herşeyde vardır bir hayır heralde iftifa atacak değil o bayanda değil mi , doktor önemli ya , doğru b, karar vermen gerekecek şimdi , inşallah iyi bi doktor bulabilrsin
Sagol canim araliktaki randevuma da gidiyim bakicam artik. Bayanin yazdiklarini okudugumda cok etkilendim oyle bir duygu patlamasi yasadimki anlatamam. Simdi daha sakin dusunuyorum galiba. Litchi nin cevabida etkili oldu tabi...

En guzeli ...yazma fikri iyiymis o da beklentini anlar guzelce yapar temizligni yine yapmazsa o zaman anla ki isini iyi yapmiyor.
Bu arada doktorumla ilgili onerin icin tekrar tesekkurler araliktaki randevuma gidip oyle karar vericem.

Aynen öyle bir iki yazayım baktım olmuyor bulurum başka birini. Dr konusunda da başkasına kötü olan sana iyi olabilir. Bu Dr lara özel ders veriyorlar duygusal davranmamaları için. Çünkü Allah korusun yeri geliyor en kritik kararları vermeleri gerekiyor ki duygusal olsa yapamaz. İçinden gelen sesi dinle canım Allah yardım eder inşallah.

Haydaa O nasıl kadın yav. Bize gelen bir şey desen eleştirsen en ufak şeyde yüz kez özür diliyor.
Eğer sen söyleyemiyorsan yüzüne başka birini bulacaksın kimisi kendinden titiz oluyor.
Ben iyice baştan savma yapmadıysa tek kelime söylemem. Beğenmezsem bir daha çağırmam.
Kuzene gelen abla yatağı bile çekip altını siliyormuş her seferinde.Bizimki bulaşık mak.falan altını silmiyor ama herkesin bir dayanma gücü var emek harcıyor sonuçta

Evde doğru dürüst mobilya bile yok bir salon bir yatak odası. Ayrıca iki oda daha var ama boş. Camları Ramazan'da sildirmedim oruç diye ondan önce de hiç camlara dokunmadı. E artık camlar dedim yetişmiyor başka bir güne Geliyim dedi. 140 tl veriyorum yemeğini veriyorum sadece süpürüp siliyor o kadar. Eşim de diyor bizim evimiz niye hep tozlanıyor. Anlamadım ki bu kadar toz nereden geliyor. Dolapların üstünden mi yoksa mobilyaların altından mı bilemedim.

senin söylediklerinden bir hayal belirmişti hep kafamda bu resim ona hiç uymuyor, gerçi tam değil ışık falanda vurmuş ama bana öyle çok kilolu gelmedin esobacan
Arka bölüm parti afişinin arkasında kaldı. Taş gibi kadındım. Ne hale geldim. Başka şartlarda bu kadar kilo alsam kafayı yerdim şimdi pek umursamıyorum.

Yok canım daha neler cidden seni kandurmış kadın. Bizim ev iki kartlı camları siliyor,kapıları işte tüm evi silip süpürüyor, mutfak dolaplarınjın kapaklarını siliyor,tülleri yıkayıp asıyor ve 150 tl

beşten Dokuza kadar ne kadar çok yazmışsınız kör oldum yaa.demek tüm gün girmesem hiç okuyamıycam

Evet yumuşak buldu işte. Liste yapıp vereyim bakalım birkaç kez daha listeyle deniyeyim.

Arka bölüm parti afişinin arkasında kaldı. Taş gibi kadındım. Ne hale geldim. Başka şartlarda bu kadar kilo alsam kafayı yerdim şimdi pek umursamıyorum.
Umursama zaten de cidden sen oyle anlattin ki kendini ben de daha kilolu bekliyordum ama oyle degil.gobus harika hamile old. belli iste masallah sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…