Çok geçmedi bir iki sayfa ancak oldu.gece koydum çok kişi görmesin :Ben okuyamadim valla. Takipte edilmiyoki disardayken. Sonrada parçaları butunlemeye calisiyoruz. Mesela sen foto eklemisin flaş flaş ama nazil bulayim simdi
Bak seninde gobusu gorduk sonunda masallah cok tatli duruyo bak ayniyiz senle.gobek olarak
Son hafta oldu o kadar bende şaşırdım.Birden şişti.Bak seninde gobusu gorduk sonunda masallah cok tatli duruyo bak ayniyiz senle.gobek olarak
Çok geçmedi bir iki sayfa ancak oldu.gece koydum çok kişi görmesin :1
Benim nrdeyse bir aydir ayni canim birden sisti ole kaldi sanirim ayni gibiSon hafta oldu o kadar bende şaşırdım.Birden şişti.
Ben kızıma hamileyken çağırmıştım temizlikçi bayan. Annemlerin ordan eski komşugibi bişeydi. Ama işi buydu. Kadın herkül gibiydi, tek başına buzdolabını çekti, koltukları kaldırdı indirdi neler yaptı. Ağzım açıkizledim.mıtfağımın ve holün yeri taştı, ilaçladı fırçaladı:) helal olsun aldığı para. Kadın temizliğe giderek umresine gitti, kızını evlendirdi.Haydaa O nasıl kadın yav. Bize gelen bir şey desen eleştirsen en ufak şeyde yüz kez özür diliyor.
Eğer sen söyleyemiyorsan yüzüne başka birini bulacaksın kimisi kendinden titiz oluyor.
Ben iyice baştan savma yapmadıysa tek kelime söylemem. Beğenmezsem bir daha çağırmam.
Kuzene gelen abla yatağı bile çekip altını siliyormuş her seferinde.Bizimki bulaşık mak.falan altını silmiyor ama herkesin bir dayanma gücü var emek harcıyor sonuçta
bende suyu çok severim ama her duşta ayağım kayar paniğini yaşıyorum inş. öyle bişey olmaz. ama doğumdan sonra lohusalığı da bir atlatayım bir hamama gitme hayalim var :) ardından da masaj hiç fena olmaz :) biraz keyif düşkünüyüm sanırım :)Bende aynı her sabah. akşam biraz üşeniyorum ama yapsam aslında rahat uyuyorum
Annelik icgudusuyle yaparsın cacanım merak etme kendi kendine sasirirsinbebek dogunca o kadar çok bilgiye ihtiyacımız olacak ki tecrübesizlikte cabası
bir yanım aç kitapları,blogları koy ününe oku emzirme bilgileri, uyku eğitimi vs..notlar al bebek dogunca uygula bilmdiklerini öğren
diğer yanımda ne gereği var o kadar kitap okudum bebek ağlayınca okuduklarım aklımdan uçup gidiyor diyenleri okuyunca, duyunca boşver herşey doğaçlama olsun diyor
pişğiydi, ateşiydi, gazıydı,uykusuydu bunlarla başetmenin püf noktaları olmal
kendimi çok yetersiz,bilgisiz hissediyorum
Hamam hayali kuruyorum ben de:) kese masaj Offbende suyu çok severim ama her duşta ayağım kayar paniğini yaşıyorum inş. öyle bişey olmaz. ama doğumdan sonra lohusalığı da bir atlatayım bir hamama gitme hayalim var :) ardından da masaj hiç fena olmaz :) biraz keyif düşkünüyüm sanırım :)
bende suyu çok severim ama her duşta ayağım kayar paniğini yaşıyorum inş. öyle bişey olmaz. ama doğumdan sonra lohusalığı da bir atlatayım bir hamama gitme hayalim var :) ardından da masaj hiç fena olmaz :) biraz keyif düşkünüyüm sanırım :)
Hakkini helal et o zaman canin çekmistir diye üzüldüm bak simdi :)
Ya işte benim yapım değişik kilom ile görüntüm farklı oluyor nedense.: )) buldum kii.
Valla hiiicc söylediğin gibi değilsin benimle aranda pek fark yok :) hatta bugün bi teyze ikizmi acaba diye dalga geçti benimle.
Hayal olarak kalmasın. bebek sana masaj yapar merak etmebende suyu çok severim ama her duşta ayağım kayar paniğini yaşıyorum inş. öyle bişey olmaz. ama doğumdan sonra lohusalığı da bir atlatayım bir hamama gitme hayalim var :) ardından da masaj hiç fena olmaz :) biraz keyif düşkünüyüm sanırım :)
Günaydın kızlar.. Aşırı konforlu hastane odamda 6 serum eşliğinde sabahı ettik kızımla.. Kıpır kıpır meleğim çok şükür,demekki iyi.. Vertigom geçti ama kendimi çok yorgun hissediyorum.. 2-3 dk lık baş dönmelerinize şükredin,dün mahvoldum 6-7 saat boyunca.. Muhtemelen mr çekeceklermiş,belirtilerin beyin kaynaklı olduğundan şüpheleniyorlar.. Dün sabah bir şey yokken aniden başladı vertigo.. Dualarınızı eksik etmeyin bizden,öpüyoruz hepinizi kuzumla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?