2015 Şubat Anneleri

Haydaa O nasıl kadın yav. Bize gelen bir şey desen eleştirsen en ufak şeyde yüz kez özür diliyor.
Eğer sen söyleyemiyorsan yüzüne başka birini bulacaksın kimisi kendinden titiz oluyor.
Ben iyice baştan savma yapmadıysa tek kelime söylemem. Beğenmezsem bir daha çağırmam.
Kuzene gelen abla yatağı bile çekip altını siliyormuş her seferinde.Bizimki bulaşık mak.falan altını silmiyor ama herkesin bir dayanma gücü var emek harcıyor sonuçta
Ben kızıma hamileyken çağırmıştım temizlikçi bayan. Annemlerin ordan eski komşugibi bişeydi. Ama işi buydu. Kadın herkül gibiydi, tek başına buzdolabını çekti, koltukları kaldırdı indirdi neler yaptı. Ağzım açıkizledim.mıtfağımın ve holün yeri taştı, ilaçladı fırçaladı:) helal olsun aldığı para. Kadın temizliğe giderek umresine gitti, kızını evlendirdi.

Bende aynı her sabah. akşam biraz üşeniyorum ama yapsam aslında rahat uyuyorum
bende suyu çok severim ama her duşta ayağım kayar paniğini yaşıyorum inş. öyle bişey olmaz. ama doğumdan sonra lohusalığı da bir atlatayım bir hamama gitme hayalim var :) ardından da masaj hiç fena olmaz :) biraz keyif düşkünüyüm sanırım :)

bebek dogunca o kadar çok bilgiye ihtiyacımız olacak ki tecrübesizlikte cabası
bir yanım aç kitapları,blogları koy ününe oku emzirme bilgileri, uyku eğitimi vs..notlar al bebek dogunca uygula bilmdiklerini öğren
diğer yanımda ne gereği var o kadar kitap okudum bebek ağlayınca okuduklarım aklımdan uçup gidiyor diyenleri okuyunca, duyunca boşver herşey doğaçlama olsun diyor
pişğiydi, ateşiydi, gazıydı,uykusuydu bunlarla başetmenin püf noktaları olmal
kendimi çok yetersiz,bilgisiz hissediyorum:mad:
Annelik icgudusuyle yaparsın cacanım merak etme kendi kendine sasirirsin :KK39:

bende suyu çok severim ama her duşta ayağım kayar paniğini yaşıyorum inş. öyle bişey olmaz. ama doğumdan sonra lohusalığı da bir atlatayım bir hamama gitme hayalim var :) ardından da masaj hiç fena olmaz :) biraz keyif düşkünüyüm sanırım :)
Hamam hayali kuruyorum ben de:) kese masaj Off

Ben de başım dönerse diye gözümü kapatmaya korkuyorum. Hamam olayını iyi düşünmüşsün. Masaj ben de isterim ama Balili kadınlardan değil bir kere yaptırdım da Off birdaha yaptırmam onlara :p

: )) buldum kii.
Valla hiiicc söylediğin gibi değilsin benimle aranda pek fark yok :) hatta bugün bi teyze ikizmi acaba diye dalga geçti benimle.
Ya işte benim yapım değişik kilom ile görüntüm farklı oluyor nedense.
Birde karnım sabahları daha inik.orda almış başını gitmiş.

Hayal olarak kalmasın. bebek sana masaj yapar merak etme :-)

Günaydın bayanlar. Her sabah kalkıyorum bugün tatil diye düşünüyorum.yok yok yok.
Ne kadar uzun geldi bu hafta.
Bu hamilelik takvimi de bir haftadır bebeğin yağlarına takmış durumda.

Günaydın kızlar.. Aşırı konforlu hastane odamda 6 serum eşliğinde sabahı ettik kızımla.. Kıpır kıpır meleğim çok şükür,demekki iyi.. Vertigom geçti ama kendimi çok yorgun hissediyorum.. 2-3 dk lık baş dönmelerinize şükredin,dün mahvoldum 6-7 saat boyunca.. Muhtemelen mr çekeceklermiş,belirtilerin beyin kaynaklı olduğundan şüpheleniyorlar.. Dün sabah bir şey yokken aniden başladı vertigo.. Dualarınızı eksik etmeyin bizden,öpüyoruz hepinizi kuzumla :)

Günaydın kızlar.. Aşırı konforlu hastane odamda 6 serum eşliğinde sabahı ettik kızımla.. Kıpır kıpır meleğim çok şükür,demekki iyi.. Vertigom geçti ama kendimi çok yorgun hissediyorum.. 2-3 dk lık baş dönmelerinize şükredin,dün mahvoldum 6-7 saat boyunca.. Muhtemelen mr çekeceklermiş,belirtilerin beyin kaynaklı olduğundan şüpheleniyorlar.. Dün sabah bir şey yokken aniden başladı vertigo.. Dualarınızı eksik etmeyin bizden,öpüyoruz hepinizi kuzumla :)

Canım yaa geçmiş olsun. Bişey olmadığına eminsin di mi? Kendiliğinden mi oldu biri bişey mi yaptı sana Allah korusun.

Peynir ve balı birlikte yemeyi düşündünüz mü? Güzel oluyor tavsiye ederim ;) bu arada şeker kaç çıkacak acaba kırk yılın başı bir bal yiyim dedim onu da şekeri düşünmekten zor yiyorum.

Back
X