işte dedıgım gıbı sisteme aktarılmamıştır. benım kuzenın başına da gelmıstı .hastaneye gıttık raporu işlettırdık. sen muhasebeden iste raporu hastaneye faksla. resmi muhasebede olmaması gıbı durum olamaz. yeni yerını bılıyorlardır raporun. hoş hastanede de vardır da onlarda işlemedı dıye işlerıne gelmiyordur.aradım işte rapor kalemini
evet 3 temmuzda yatmış görünüyorsunuz çıkış da 7 temmuz ama rapor yazılmamış yada bilgisayara geçirilmemiş dedi
rapor yazıldı ben işyerimede teslim ettim dedim
o dönem bağkurluymuşsunuz dedi
hayır ssklıydım dedim
belki bu yüzden karışıklık olmuştur ssklı olduğunuzu söylemedinizmi dedi
tabiki söyledim zaten bağkurlu olmadımki ben hiç dedim
tamam ben araştırayım ararım sizi dedi sabahtan beri bekliyorum
salladı galiba
Günaydın kızlar.Ya dünden beri karnımın alt kısmında bi ağrı var. Gerçi soğuk süt içtim ondan sonra oldu. Ama hiç bu kadar uzun sürmezdi sabaha geçerdi şimdi hala devam ediyor oturduğum yerden kalkarken yada yürürken ağrıyo. Gaz mıdır sizce korktum biraz geçmeyince
selam kızlar herkese hayırlı günler akşam müşterinin biriyle gerildik gitmiş beni şikayet etmiş keyfim yok bugün nedense
Kızlar bebe telsizi aldınız mı? İlk bebesi olanlar siz kullanmış mıydınız? Ne tavsiye edersiniz?
Kızlar Bebiş İyiymiş 1600 Gr mış. Küveze Koymuşlar. Anne Kendine Gelmiş Daha Görememiş Yavrusunu Resmini Göstermişler Çok Merak Ediyorum Koklamak Kucağıma Almak İstiyorum Dedi Bende Başladım Ağlamaya
kızlar temmuzda 9 günlük raporum vardı
sgk yı her ay arıyorum raporumun olmadığını söylüyorlar
bugün hastaneyi aradım raporum hastanede de yok
yattığım görünüyormuş ama rapor sürem ve tarihleri belli değilmiş
böyle saçmalık olabilirmi bunu nasıl düzeltirim
işin tuhafı rapordan bir kopyada bana vermişlerdi ve ben onu otele teslim ettim ama şirket değişti muhasebedeki kız evlenmiş balayına gitmiş raporu onlarda bulamıyor
Kızlar Duruşma Sırası bekliyorum , oturuyorum koltukta , bebek o kdr aşağı vuruyor ki sanki çiş yapcam !! Sizde de oldu mu hiç, ayağı çıkacak sanki ya korktum
Walla korktum bir acaiptiGaz olmasi muhtemel gibi gorunuyor gecmis olsun
Bosver takilmamaya calıs arada canini sıkıyorlar birileri illa
Ilk kızımda yengem vermisti kullnma ihtiyaci duymadim ayni odada yattgimiz icin bunda da sanmiyorum pek kullncagimi
Oy rabbim bir an once kavustrsun ikisini saglikla
Su resmi isleri ddüzgün yapamayanlara Sinir oluyorum her birimde itinayla nasil bir basariyla kaybedilir o evraklar bilmem
pozisyonu degsmistir canim bazi duruslarda mesaneye baski yapiyor oyle
nasıl ceza yani
ben mi ödeyeceğim cezayı
millet doğuma fotoğrafçı sokuyor biz kocamızı alamıyoruz
Ya simetri var sende yada düzene düşkün bi insansın.
Saol canm cevap verdiğin için
Kızlar Duruşma Sırası bekliyorum , oturuyorum koltukta , bebek o kdr aşağı vuruyor ki sanki çiş yapcam !! Sizde de oldu mu hiç, ayağı çıkacak sanki ya korktum
Oluyo Dr normal dedi canım.
rica ederim
bu ara tepikleri kuvvetlendi
bir vuruyor yerimde sarsılıyorum
inşallah kilosuda iyidir
:) annesinin gzl dudişlisineteyzeleri benim kara kuzumun fotoğrafı :) 1310 gr şükür sorun yok idrardaki mikroptanda kurtulmuşuz kan uyuşmazlığı için kan verdim yarın sonucu alıcameslaa sen sağlık ocağı vuruyor demiştin (öyle hatırladım ) burdakilerin haberi yok bebeğimin duruşu normal doğuma uygun ama daha çok erken dedi ayyyyy çokkk mutluyum Allahıma şükür bu arada 2. tetanos aşımızıda vurulduk
yok canım işveren ama ortada rapor yoksa ceza da yok tabii. sen hastaneye gıdıp raporu işlettın dıyelım öyle olunca raporu bıldıgım suresı de gecmıs olacak.
sen para almak ıcın mı soruyorsun. raporlu olduğun gunlerı maaşından kestıler mı?
işte dedıgım gıbı sisteme aktarılmamıştır. benım kuzenın başına da gelmıstı .hastaneye gıttık raporu işlettırdık. sen muhasebeden iste raporu hastaneye faksla. resmi muhasebede olmaması gıbı durum olamaz. yeni yerını bılıyorlardır raporun. hoş hastanede de vardır da onlarda işlemedı dıye işlerıne gelmiyordur.
Bosver takilmamaya calıs arada canini sıkıyorlar birileri illa
Su resmi isleri ddüzgün yapamayanlara Sinir oluyorum her birimde itinayla nasil bir basariyla kaybedilir o evraklar bilmem
ben de öle söledim. doğumda herşey olabilir saniyelerin önemli olduğu bir ortamda fotoğrafçı, koca, akraba vs gibi kişilerle uğraşamam dedi. ben de daha ısrar etmedim.
kızlar doktora sizin sulu akıntıyı sordum, bebeğin suyundan geliyormuş doktorlarına görünsünler dedi
Bende böyle takıntılıyımdır da :) düzen hastalığı var bende de. Herşey rengi rengine herşey boyu boyuna dizilidir benim dolaplarımda. Perde yamuk durmayacak mesela. Bi kıyafetin yada bi eşyanın yeri bellidir bende o asla değişmez gözüm kapalı hangi kıyafetim yada hangi tabağım nerde bulabilirim. Bişeyimi bulamıyorsam kaybettiysem mutlaka ama mutlaka başkası yerini değiştirmiştir. Çok seviyorum böyle olmayı. Asla aldığım bi şeyi bi yere tıkıştırmam onu koymamın uygun olduğu yere düzgünce hemen koyarım.Bilmem ki düz şeyleri severim düz yol dümdüz çarşaf gibi deniz falan. Simetriyi de severim yamuk olmıycak
Bende karar veremedim kesin prima alırım diyodum ama göbek bağı düşene kadar molfix göbek bağı oyuntuluyu al diyo herkes. Ama ıslak mendil unibayb yenidoğan alıcambez ve ıslak mendılın markasına bır turlu karar veremedim bakıp duuryorum.
teyzeleri benim kara kuzumun fotoğrafı :) 1310 gr şükür sorun yok idrardaki mikroptanda kurtulmuşuz kan uyuşmazlığı için kan verdim yarın sonucu alıcameslaa sen sağlık ocağı vuruyor demiştin (öyle hatırladım ) burdakilerin haberi yok bebeğimin duruşu normal doğuma uygun ama daha çok erken dedi ayyyyy çokkk mutluyum Allahıma şükür bu arada 2. tetanos aşımızıda vurulduk
Masallah cnm kuzunaGünaydın hanımlar hastanedeyiz biz kontrol vardı kızçe benim kiki vermeme rağmen maşallah kilo almış 1359 gr olmuş Maşallah şeker yüklemesi yaptı bekliyorum şimdi kan vermek için birde orta idrar Aldı neden bilmiyorum Rabbim bütün bebişlere sağlık versin
Bende karar veremedim kesin prima alırım diyodum ama göbek bağı düşene kadar molfix göbek bağı oyuntuluyu al diyo herkes. Ama ıslak mendil unibayb yenidoğan alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?