2015 Şubat Anneleri

işte dedıgım gıbı sisteme aktarılmamıştır. benım kuzenın başına da gelmıstı .hastaneye gıttık raporu işlettırdık. sen muhasebeden iste raporu hastaneye faksla. resmi muhasebede olmaması gıbı durum olamaz. yeni yerını bılıyorlardır raporun. hoş hastanede de vardır da onlarda işlemedı dıye işlerıne gelmiyordur.

Gaz olmasi muhtemel gibi gorunuyor gecmis olsun

selam kızlar herkese hayırlı günler akşam müşterinin biriyle gerildik gitmiş beni şikayet etmiş keyfim yok bugün nedense

Bosver takilmamaya calıs arada canini sıkıyorlar birileri illa

Kızlar bebe telsizi aldınız mı? İlk bebesi olanlar siz kullanmış mıydınız? Ne tavsiye edersiniz?

Ilk kızımda yengem vermisti kullnma ihtiyaci duymadim ayni odada yattgimiz icin bunda da sanmiyorum pek kullncagimi

Oy rabbim bir an once kavustrsun ikisini saglikla

Su resmi isleri ddüzgün yapamayanlara Sinir oluyorum her birimde itinayla nasil bir basariyla kaybedilir o evraklar bilmem

Kızlar Duruşma Sırası bekliyorum , oturuyorum koltukta , bebek o kdr aşağı vuruyor ki sanki çiş yapcam !! Sizde de oldu mu hiç, ayağı çıkacak sanki ya korktum

pozisyonu degsmistir canim bazi duruslarda mesaneye baski yapiyor oyle

Tek yarim günüm kostur kostur eve geldim saatler dakkalar oyle kıymetli ki artık hemen karnımi doyurdum uzandim. Kizi alma saati gelcek diye odum kopuyor sessiz bir ortmda azcik dinlnmeye ne kadar ihtiyaç duyar oldumm. Telefon calip duruyor acmiyorum cenemi yoramiycam hic

Walla korktum bir acaipti

nasıl ceza yani
ben mi ödeyeceğim cezayı

millet doğuma fotoğrafçı sokuyor biz kocamızı alamıyoruz

ben de öle söledim. doğumda herşey olabilir saniyelerin önemli olduğu bir ortamda fotoğrafçı, koca, akraba vs gibi kişilerle uğraşamam dedi. ben de daha ısrar etmedim.

kızlar doktora sizin sulu akıntıyı sordum, bebeğin suyundan geliyormuş doktorlarına görünsünler dedi

teyzeleri benim kara kuzumun fotoğrafı :) 1310 gr şükür sorun yok idrardaki mikroptanda kurtulmuşuz kan uyuşmazlığı için kan verdim yarın sonucu alıcam eslaa sen sağlık ocağı vuruyor demiştin (öyle hatırladım ) burdakilerin haberi yok bebeğimin duruşu normal doğuma uygun ama daha çok erken dedi ayyyyy çokkk mutluyum Allahıma şükür bu arada 2. tetanos aşımızıda vurulduk

Eklentiler

• IMG_3003.webp
    759 KB · Görüntüleme: 79
Maşallaaah
:) annesinin gzl dudişlisine

maaştan kestiler evet
hem parayı almak için her ay soruyordum zaten her seferinde sgk da bidahaki aya aktarırlar dedi ondan çok üstelememiştim
birde doğum iznine 37 de çıkarım diyordum ama 32 de çıkmaya karar verdim onun rapor işlemlerini soracaktım

o zaman ben bugün muhasebeden isteyeyim fotokopisini cumartesi yanımda götüreyim hastaneye o zaman eski tarihle tekrar çıkarılırmı

Bosver takilmamaya calıs arada canini sıkıyorlar birileri illa

Su resmi isleri ddüzgün yapamayanlara Sinir oluyorum her birimde itinayla nasil bir basariyla kaybedilir o evraklar bilmem

ay zaten adam liseden arkadaşımdı manyakmıdır nedir durup dururken sardı bana bende ne hakkımı yediririm ne kendimi ezdiririm verdim cevabını kapadım çenesini buna daha çok sinir oldu ne salaklığım kaldı ne beyinsizliğim ne geri zekalılığım işini düzgün yapa kadar getirdi konuyu bende payladım sonra çıkmış şikayet etmiş aradı müdür konu ne ne oldu az önce dedi bende açıkladım durumu boşver sen haklısın bu durumda dedi. allahtan bizi duyan görevliler vardı onlarda bu adamın seninle karın ağrısı var heralde dedi

beni asıl geren o değil zaten ben güldüm geçtim şefler falan olayı kapattı ama eşimin kulağına gitmiş hemen nasıl olduysa akşam beni eve bıraktıktan sonra adamı bulmaya gitmiş gece gelip faceden profiline falan bakmış adamın
durup dururken konu uzayacak diye gerildim

ben de öle söledim. doğumda herşey olabilir saniyelerin önemli olduğu bir ortamda fotoğrafçı, koca, akraba vs gibi kişilerle uğraşamam dedi. ben de daha ısrar etmedim.

ben zaten doğum fotoğrafçısı düşünmedim hiç ama eşimin yada annemin yanımda olmasını isterim.

dün senin hikayen filmini seyrettim kadın normal doğum yapıyordu eşide yanındaydı ikisi birden bağırıyo ikisi birden ıkınıyo çok duygulandım hem ağladım hem güldüm

kızlar doktora sizin sulu akıntıyı sordum, bebeğin suyundan geliyormuş doktorlarına görünsünler dedi

bende sordum canım o sulu akıntıyı ama rengini ve kokusunu takip et dedi. amniyon sıvısı daha farklı renkte ve kendine has kokuda olabiliyormuş. bu bizim sulu hafif beyaz veya sarımtırak renktekiler ya fizyolojikmiş ya da mantar veya enfeksiyon imiş.
zaten benim gittiğim hep riskli gebelikler vardı bir kız vardı haftamız aynı idi. onun suyu bitmiş hamileliğin başından beri akıntısı varmış. rengi mavimsi ve kokusu çok değişikmiş,en sonunda kesesi açılmış suyu boşalmış tam da dediği gibi renkte ve kokuda imiş.

kan uyuşmazlığına gelince daha önce de dediğim gibi ban en son 12. haftamda test yapıldı pozitif çıktı ama bağışıklık kazandığımdan bahsetti doktor. o yüzden 28. hafta da önlem amaçlı vururuz dediler. bana mor reçeteye iğneyi yazdı eczanede bu tür ilaçlar çok fazla bulunmayabiliyor. o yüzden depodan geldi ve ben sağlık ocağında ki ebeye vuruldum.

Bilmem ki düz şeyleri severim düz yol dümdüz çarşaf gibi deniz falan. Simetriyi de severim yamuk olmıycak
Bende böyle takıntılıyımdır da :) düzen hastalığı var bende de. Herşey rengi rengine herşey boyu boyuna dizilidir benim dolaplarımda. Perde yamuk durmayacak mesela. Bi kıyafetin yada bi eşyanın yeri bellidir bende o asla değişmez gözüm kapalı hangi kıyafetim yada hangi tabağım nerde bulabilirim. Bişeyimi bulamıyorsam kaybettiysem mutlaka ama mutlaka başkası yerini değiştirmiştir. Çok seviyorum böyle olmayı. Asla aldığım bi şeyi bi yere tıkıştırmam onu koymamın uygun olduğu yere düzgünce hemen koyarım.

bez ve ıslak mendılın markasına bır turlu karar veremedim bakıp duuryorum.
Bende karar veremedim kesin prima alırım diyodum ama göbek bağı düşene kadar molfix göbek bağı oyuntuluyu al diyo herkes. Ama ıslak mendil unibayb yenidoğan alıcam

Canım maşallah güzel bebişine.

Masallah cnm kuzuna

Bende karar veremedim kesin prima alırım diyodum ama göbek bağı düşene kadar molfix göbek bağı oyuntuluyu al diyo herkes. Ama ıslak mendil unibayb yenidoğan alıcam

Unibaby iyi miymiş? Burda indirim vardı geçen. Ben de alıyım o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…