2015 Şubat Anneleri

Camdan baktım hava iyiydi. Kızımla hazırlandık sosyete pazarına gidecektik. Perşembe günleri kuruluyo. Aşağı bi indik nasıl yağmur yağıyo. Kızda tutturdu gezmeye gidelim diye. Zor ikna ettim eve çıktık. Tekrar üst değil falan.evdeyim madem evi süpürdüm, birazdanda banyoya girişcem:)

Unibaby iyi miymiş? Burda indirim vardı geçen. Ben de alıyım o zaman.

Ben hep onu kullandim piyasadaki en katkısiz doğal olani oydu yine onu alirim sanırım pahalı oluyor indrmde kacrmamkta yarar var. Aslinda pamugu ıslatıp kullananlar da var dogal masrafsz diye ama bana oylesi zor gelmisti bir de hapsurtuyor pamuk beni

Unibaby iki tip ürünü var Yenidoğan olani saf katkısiz olan digeri sanırım parfümlü. Paraben vb yok bilmiyorum tabi yüzde yüz dogal mi degil mi ama o zaman cok arastrmstm en katkisiz doğal olani oydu Litchi sen bir el atsana buna kuzum

kızlar kokulu taş sabun için speedy-gonzales arkadaşla konuştuk fiyatları cok makul isterseniz siz de yaptırın derim :) saolsun cok ilgili bi hanım

teşekkür ederim yorumun için ;:)

ürünlerini gorebilecegimiz bi sitesi var mı canım

özelden yazdım sana da.

bende şubat annesi olacaktım ki ocakta geldi kuzum.
sizde sağlıkla alın yavrularınızı kucağınıza kafanıza takılan bişey olursa yazabilirsiniz.
bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım

bence de saklanmamali ama buyuk dayanamiyordu emme sahnesine. Cile cekiyordu resmen. Bu konuda okumaliyim sanirim

Allah saglik versin ikisine de.
Enfeksiyon fln mi varmis ki. Bebegin bonreginde sorun yoksa enfeksiyon sebep oluyor genelde

Oyle demeyin çok işe yariyor mesela burnundki sumugu pompayla cikaramayinca kulak copuyle aliyordum dikkatli bir sekilde göz kenarlarindaki sıvıyı falan ben çok kullandım
Burnunu otribebe kullandm. Cikariyordu ne varsa. Normalde de alismadigim icin kullanmadim. Sonucta herkes kendi tarzinda buyutuyor cocuguni

pamuk degil de makyaj tmizleme pamuklari var ya onlari islatip siliyordum ben

Maşallah enerjinize hayranım :)

Oluyor canim hazirlari da. Mermersh diyorlar.

AH şu dinlenirken ya uzanmışken tel çaldı mı cinler tepeme geliyor benımde .
gece hastanede refakatçi kalırdım sabah eve gelip yatayım iki dakika derdim o tel nedense susmazdı.
en iyisi kapat sesini falan dinlen biraz.

Canım herbişeyi artık kurcalamak istemiyorum. Neyi incelediysem bişey çıkıyor. Bu gidişle bişey alamıcam yaw. Geçen gün dedim ki çatlak oluşumu olursa diye birşey süreyim. Araştırdım L'occitane badem yağı iyi gibi geldi. Eşime söyledim almış ama yanında Clarins in çatlak önleyici yağını da almış önermişler. Ee şimdi iki tane yağ var hangisini süreceğimi bilemedim ikisi de baba bakıyor şuan. Iyice karışıyor kafam araştırdıkça

ne kadar güzel çıkmış. maşallah. dudakları çenesi .çok şeker.

Telefonumun bir yıldır sesi kapalı titreşimde. Hoş bazen önemli telefonları da kaçırıyorum ama böyle iyiyiz biz

şimdi eğer senin maaşından kestilerse ssk ya da bıldırmıslerdır mutlaka. ya sizin muhasebedeki raporu geri iste ya da fotokopisini al hastaneye kaybettım de yenıden çıkarsınlar. eğer ssk ya bıldırıldı ise .rapor bittikten sonra paranı alabılırsın. ama işte ssk da işler bir ay sonra yapılıyor yanı 10.ayın işlemleri 11.ayda yapılıyor ondan dolayı bir ay sarkabılır.

Telefonumun bir yıldır sesi kapalı titreşimde. Hoş bazen önemli telefonları da kaçırıyorum ama böyle iyiyiz biz
Benim de hep titresimdedir. Hem derste acik unutma riski olmuyor. Bebek olunca da sesli calmamasi gerekiyor. Tam bebegi uyutup dinleneceksin tlfn calinca ne uyku kaliyor ne dinlenme

bizim mükellefler kafayı üşütür sesini kapatsam. 10 yıl susmazlar aradık açmadınız diye.

bizim mükellefler kafayı üşütür sesini kapatsam. 10 yıl susmazlar aradık açmadınız diye.

Aynı benim eşim gibi telefonun yirmidort saat açık olmalı demek. Çok zor okuyor öyle de yaw. Bir iş yaparken zırt pırt arıyorlar yapacağın şeye konsantre olamıyorsun.

evet 3 lüler kampanyalı ama onlarında açma yerlerı yapışkan .zamanla yapışkan bozuluyor ağzı açık kalıyor. diğerleri de daha yahalı ve tekli.
ben aşırı kararsız biriyim tam bir aydır ıslak mendıl alıcam perişan oldum alamadım.bu sadece bir tanesı 2 sayfa listeyı hep nasıl alırım bılmıyorum. ondan dolayı sureklı gereksız seyler alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…