2015 Şubat Anneleri

Aynı benim eşim gibi telefonun yirmidort saat açık olmalı demek. Çok zor okuyor öyle de yaw. Bir iş yaparken zırt pırt arıyorlar yapacağın şeye konsantre olamıyorsun.
telim hep açık. hiç sevmıyorum telde konuşmayı aslında ama işte arıyorlar iş mecbur.
eşimle bile sevmem telde muhabbetı.
nasılsın -ıyıyım konuya gireriz kapatırız.
akşam 7 den sonra da iş için arıyorlarsa açmıyorum. mesai saati içinde arasınlar.

ya acma yerleri yapıskansız kapaklı olarak sadece huggersın var sanırım bende baktım ama bulamadım bide unibabyın normallerinde var yeni doganında yok ben bezide ıslak mendilide prima almayı dusunuorum ama henüz erken benim bide primatüre olma ihtimali olunca dogum yapacagım gun bile alınabilir die düşünüorum.. hafta sonu bebek odamızı alcaz bir kac haftaya teyzeleri ananesi babanesi hediyelerini getirecek odasını hazırlıcam hemen sonra bebek cantamıda yapcam aralık sonuna hazır ve nazır bebişimi beklicem ınsallah beni bekletsin ay oncesinden hazırlamıs olayım ama olurda erken dogarsa hiç bişiyi eksik kalmasın tek bezini almıcam o kadar...

o hazırlıklarda bır kaç hafta sürer olur 30.hafta sonrası da geçer inşallah. sen yorulma otur kenarda yanındakiler yapsınlar hepsını . emir ver sadece ama kurtlu gıbı duramıyoruz ıste.

o hazırlıklarda bır kaç hafta sürer olur 30.hafta sonrası da geçer inşallah. sen yorulma otur kenarda yanındakiler yapsınlar hepsını . emir ver sadece ama kurtlu gıbı duramıyoruz ıste.
ya annemler hazır yapmaya zaten ama ilk bebişim herseyini kendim yapayım istiorum annemlere kalsa odayı bile almaya götürmücekler beni ama eksiklerimde var bi kere cıkayım hepsini tamamlayayım geleyim diorum.. 2 haftadır nerdeyse dısarı yüzü görmedim yiyip yiyip oturuorum :)))

Canım turnusolu eşine sordun mu? Bak hayatın Dr u bebeğin suyudur demiş Allah korusun.
Oglumda olmustu sulu akinti. Dr turnusol verdi onu pedin ustune koydum. Renk degisimini soylemisti dr unuttum simdi. Bunda da bi ara oldu sulu akinti fos diye bi anda camasirim islaniyordu dr.a sordum koku akinti yoksa onemli degil dedi. Su sizmasi olsa bacagina iner islak dedi. Iciniz rahat degilse dr.a turnusol sorun deneyin. Ama sulu akinti da normal illa bebegin suyu anlamina glmiyor

Kizlar masallah bebisler 1kiloyu gecmis. Benimki gecen hafta 780di. Kendim 7 kilo aldim oysaki. Kullandigum ilaclardan gina geldi. Sabah tiroid icin, kahvaltida vitamin d damlaciklari,sonrasinda vitamin tableti. Ogleden once demir. Aksam yatmadan da magnezyum aliyorum. Ooo geldi valla. Bu aralar pek yazamiyorum. Tasinma ile ugrasiyoruz bi de. Dertliyim cok.

öff halı mevzusu benim babamda var. yazın kaldırmak isterdim halıları kaldırtmazdı. bendeki travmaya bak evlendim 2 sene evime halı almadım bebiş geliyo üşümesin diye geçen ay aldık halıları :)

bende görümcemle 1 yıl kaldım , o da limonu portakalı soymadan yer bir sürü yemek seçer ama seninkine göre çok masum : )))
bütün görümceler mi cins olurmuş yahu :)))

oyy oyy antepte ne yemekler var nohut dürümü die bişi var ben ona bittim
ayy hiç deme ben bitiyorum nohut dürümüne. hamileliğim boyunca bi ona aşerdim bi de limona :)

Korktuk işte canım. Hayat bugun Dr a sorunca o da bebeğin suyudur diyince yüreğim ağzıma geldi sanki. Normaldir diyodum kendi kendime. Allahım inşallah korur bebişleri.

herkese merhaba,
aranıza yeni katıldım, doğum tarihi 1 mart görünüyor ama sezeryan olacağı için heralde şubat annesi olacağım.
şimdilik aklıma yazacak bişey gelmiyor, hepinize bi selam vermek istedim.
hosgeldin cnm neden sezeryan düşünüorsun once de sezeryanla yaptıgın içinmi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…