- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
ayyy bu harika bi haber :)Az önce bi yerde okudum 14-30. Haftalar arası en hızlı kilo alımı olur ,30. Haftadan itibaren Yavaşlar yazıyor .
telim hep açık. hiç sevmıyorum telde konuşmayı aslında ama işte arıyorlar iş mecbur.Aynı benim eşim gibi telefonun yirmidort saat açık olmalı demek. Çok zor okuyor öyle de yaw. Bir iş yaparken zırt pırt arıyorlar yapacağın şeye konsantre olamıyorsun.
ya acma yerleri yapıskansız kapaklı olarak sadece huggersın var sanırım bende baktım ama bulamadım bide unibabyın normallerinde var yeni doganında yok ben bezide ıslak mendilide prima almayı dusunuorum ama henüz erken benim bide primatüre olma ihtimali olunca dogum yapacagım gun bile alınabilir die düşünüorum.. hafta sonu bebek odamızı alcaz bir kac haftaya teyzeleri ananesi babanesi hediyelerini getirecek odasını hazırlıcam hemen sonra bebek cantamıda yapcam aralık sonuna hazır ve nazır bebişimi beklicem ınsallah beni bekletsin ay oncesinden hazırlamıs olayım ama olurda erken dogarsa hiç bişiyi eksik kalmasın tek bezini almıcam o kadar...evet 3 lüler kampanyalı ama onlarında açma yerlerı yapışkan .zamanla yapışkan bozuluyor ağzı açık kalıyor. diğerleri de daha yahalı ve tekli.
ben aşırı kararsız biriyim tam bir aydır ıslak mendıl alıcam perişan oldum alamadım.bu sadece bir tanesı 2 sayfa listeyı hep nasıl alırım bılmıyorum. ondan dolayı sureklı gereksız seyler alıyorum.
Aynen Beklediğimden Hayal Ettiğimden Çok Çok Güzel Görünüyo Minnak Kızkurban olsunlar ona. maşallah Allah nazardan saklasın . iyi görünüyor.:)
o hazırlıklarda bır kaç hafta sürer olur 30.hafta sonrası da geçer inşallah. sen yorulma otur kenarda yanındakiler yapsınlar hepsını . emir ver sadece ama kurtlu gıbı duramıyoruz ıste.ya acma yerleri yapıskansız kapaklı olarak sadece huggersın var sanırım bende baktım ama bulamadım bide unibabyın normallerinde var yeni doganında yok ben bezide ıslak mendilide prima almayı dusunuorum ama henüz erken benim bide primatüre olma ihtimali olunca dogum yapacagım gun bile alınabilir die düşünüorum.. hafta sonu bebek odamızı alcaz bir kac haftaya teyzeleri ananesi babanesi hediyelerini getirecek odasını hazırlıcam hemen sonra bebek cantamıda yapcam aralık sonuna hazır ve nazır bebişimi beklicem ınsallah beni bekletsin ay oncesinden hazırlamıs olayım ama olurda erken dogarsa hiç bişiyi eksik kalmasın tek bezini almıcam o kadar...
Yok yok 3 hafta var bacım aman diiim ben de danoşa bağladım
evet cidden öyle ama resimde daha büyük görünüyorlar.Aynen Beklediğimden Hayal Ettiğimden Çok Çok Güzel Görünüyo Minnak KızAnne Baba Dışında Kimseye Göstermiyolarmış.
ben de edemiycem valla. dolabımız gelecek kıyafetler yerini bulacak ondan sonra içim rahat edecek.birde ben dolabı falan alıp eşyaları yıkayıp yerleştirmeden rahat edemıycem.
canım online olanların profil resminin sol üst köşesi yeşil oluyorya kimse bilmiyor mu bu online olanlar neden yazmıyor. burada yalnız gıbı hıssedıyor ınsan kendını.eslaa sorsanya yonetıcılere.
ayyy bu harika bi haber :)
ya annemler hazır yapmaya zaten ama ilk bebişim herseyini kendim yapayım istiorum annemlere kalsa odayı bile almaya götürmücekler beni ama eksiklerimde var bi kere cıkayım hepsini tamamlayayım geleyim diorum.. 2 haftadır nerdeyse dısarı yüzü görmedim yiyip yiyip oturuorum :)))o hazırlıklarda bır kaç hafta sürer olur 30.hafta sonrası da geçer inşallah. sen yorulma otur kenarda yanındakiler yapsınlar hepsını . emir ver sadece ama kurtlu gıbı duramıyoruz ıste.
Oglumda olmustu sulu akinti. Dr turnusol verdi onu pedin ustune koydum. Renk degisimini soylemisti dr unuttum simdi. Bunda da bi ara oldu sulu akinti fos diye bi anda camasirim islaniyordu dr.a sordum koku akinti yoksa onemli degil dedi. Su sizmasi olsa bacagina iner islak dedi. Iciniz rahat degilse dr.a turnusol sorun deneyin. Ama sulu akinti da normal illa bebegin suyu anlamina glmiyorCanım turnusolu eşine sordun mu? Bak hayatın Dr u bebeğin suyudur demiş Allah korusun.
öff halı mevzusu benim babamda var. yazın kaldırmak isterdim halıları kaldırtmazdı. bendeki travmaya bak evlendim 2 sene evime halı almadımeskiden öyleymiş ya . koltuklar mumkun mertebe duvara dayalı olurdu. ortada ne kadar boşluk varsa o kadar ıyıdır.
biz annemın evını duzenlıyoruz sonra gıdıyorum butun koridor görünmyecek şekılde halı döşemiş. hiç açık yer yok. yerler parke ama salona kocaman bır halı açmış halı koltukların altında . anne bu ne dıyorum. bız yerlere basamıyoruz dıyor.
bulduğu her açıklıkta da paspas var.
bütün görümceler mi cins olurmuş yahu :)))bende görümcemle 1 yıl kaldım , o da limonu portakalı soymadan yer bir sürü yemek seçer ama seninkine göre çok masum : )))
ayy hiç deme ben bitiyorum nohut dürümüne. hamileliğim boyunca bi ona aşerdim bi de limona :)oyy oyy antepte ne yemekler var nohut dürümü die bişi var ben ona bittim
Oglumda olmustu sulu akinti. Dr turnusol verdi onu pedin ustune koydum. Renk degisimini soylemisti dr unuttum simdi. Bunda da bi ara oldu sulu akinti fos diye bi anda camasirim islaniyordu dr.a sordum koku akinti yoksa onemli degil dedi. Su sizmasi olsa bacagina iner islak dedi. Iciniz rahat degilse dr.a turnusol sorun deneyin. Ama sulu akinti da normal illa bebegin suyu anlamina glmiyor
hosgeldin cnm neden sezeryan düşünüorsun once de sezeryanla yaptıgın içinmi???herkese merhaba,
aranıza yeni katıldım, doğum tarihi 1 mart görünüyor ama sezeryan olacağı için heralde şubat annesi olacağım.
şimdilik aklıma yazacak bişey gelmiyor, hepinize bi selam vermek istedim.
aa evet cidden öyleymiş.canım online olanların profil resminin sol üst köşesi yeşil oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?