Uykuyu bile etkiliyor. Her gün diyorum yemiycem yine yiyorum.
Şu sigarayı unutamadım hoş hep bir boşluk var yerini doldurmaya çalışıyorum.eşim içiyor diye mi bünyem unutmuyor acaba
him kotu olmus : (
garantisi sigortasi falan yokmu ?
Ah canim ya benim kayinvalidem gorumcelerim o kadar ilgililer ki allah onlardan razi olsun ama kendi annemden bende goremiyorum malesef. Yani birsey istesem yapilir ama isteyincede bir anlami kalmiyor. Kayinvalidem ne zaman gelse karnimi sever bebekle konusur kizima cok duskundur. Cok sevinsemde icim burkuluyo annemden gormedim diye de olsun Allah basimizdan eksik etmesin varsin yapmasinlar biz evlatlarimiza yaparizAnnem de ilk ve ikinci çocuğunu annesinin yanında doğurmuş. Gurbette olmasına rağmen doğum için annesinin yanına gitmiş. Ben gurbette doğmuşum kimse de gelmemiş. Abimin de anlamın da bebişleri için yanlarına gitti hatta ablam doğumdan sonra bize geldi. Şimdi bana soran yok gelelim mi gelicek misin diye. Bu benim kaderimmiş demek. Allah da ona göre güç verir inşallah.
Rahat ol canim bende sen gibiyim allahtan ilkinden tecrubem.var benimde zprlanmam ama allah o kolayligi veriyorBenim ne anada iş var ne k.valide de. Allaha emanet.
OFF yaa bu nasıl bir şey neden yasaklar tatlı geliyor. Bir haftadır bal, pasta perişan oldun.Uykuyu açlık da etkiliyor. Yemek yedim ama şimdi de bol kremalı bir pasta hayal ediyorum. Bugun kremi nasıl kullandığımı söylerken krema demiştim ya aklımdan çıkmıyor. Normalde de yemem aslında nerden canım istediyse.
Seni biri okusun söylede.telefonumu düşürdüm arka kapak üzerine düşmesine rağmen ekran gitti
kırık çatlak yok ama açılmıyor eski tv ler gibi rengarenk oldu
ay çok moralim bozuldu yaaa
tokyo dan getiryor esim telefonlarini onun gibi biseymikigarantisi yok canım yurtdışından gelmişti
çok da yüksekten düşmedi diz hizasından düştü ama gitti ekran
şuan açık çağrılar mesjlar geliyor ama hiçbşey görünmüyor ekran bi mavi bi kırmızı bi yeşil
trafik ışıkları gibi
yaşi kaç annenin canım belki o gücü bulamıyordur kendinde. .ben de kime doğum için ank a gidicem desem ee annen gelse daha iyi değil mi falan diyor ama ben kimse düzenini bozsun istemiyorum..bi de annem kendi evinden başka yerde rahat edemez :) allah sana güç versin canım başa gelince herseyin ustesinden geliniyor
Seni biri okusun söylede.
ayva çekirdeğini akşamdan yarımdan az çay bardağı suyun içinde sabaha kadar bekletecekmişiz o sabah jel gibi oluyomuş onu çatlaklara yaralara sürecekmişiz, eski bi topikte okudum hiç bir kremin iyi edemedi yaraları bu formül iyi ediyormuş, not aldım ben bunu
Zorlanırım ama yaparım zorluklara alışkınım ama bir tarafım çok zayıf. Hamilelikte çıktı ortaya. Bende değerli çocuk olmak istiyorum,nazlasınlar şımartsınlar istiyorum, bebek olacak diye benim kadar heyecanlansınlar istiyorum.Rahat ol canim bende sen gibiyim allahtan ilkinden tecrubem.var benimde zprlanmam ama allah o kolayligi veriyor
tokyo dan getiryor esim telefonlarini onun gibi biseymiki
telefon mefta gibi, yinede bi tamirciye gotur ama zor valla duzelmesu ..
Okudum seni telefona üfledim eşim yüzüme bakıyor. Diyecek iyice üşüttü.Allah beterinden korusun evden çıkarken hep kendime okurum ama benim başımın belası eksik olmuyor işte
ayyyy çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Okudum seni telefona üfledim eşim yüzüme bakıyor. Diyecek iyice üşüttü.
ben tam gogus ucunu da SIKMIYorudm , ustden damari bulup SIKIYORDUMbenim oglumda emmemisti önce elektrikli pompa aldık baktım çok kullanışsız sonra manuel aldım oda olmadı bende elimle sagdim ve pompadan çok daha rahat idi göğüslerinede hiç bişey olmuyor göğüs ucunu sıkacaksınız aşağıya doğru cekiştirmeye gerek yok
oy bu neeeeeeeemucizeye bakarmısınız
insalalh duzelir,beebk harcamamrinin yanina bide tel çikmasa bari senin içinaynen banada tokyodan geldi
oteldeki teknik servise gösterdim
ekran filmi kaymış bunun fazla masraf açmaz ama içini açmak lazım başka arıza varsa at çöpe yenisini al dedi
İnşaAllah canım. Benim ilk saatte 268 çıkınca dr şok oldu. Hemen diyetisyene gönderdi. 1 haftadır diyet yapıyorum 3 kg verdim. Şuana kadar 1 saat tokluk en yüksek 135 çıktı. Bakalım ne dicek yarın.[/QUOTE]Canım bana 75 lik yapıldı. 1. Saat tokluk şekerim 268 çıktı. Hemen diyetisyene yönlendirdi.
75lik ölçümde 197 çıktı ilk saat,ikinci saat 190. öyle olunca bana da doktor diyet+yürüyüş verdi on gündür en az 142yi gördüm oda resmen aç kaldığım zamanlardı yani. inş seninki düzelmiştir gerek kalmaz insüline
bende ilk aylarda şiştim yüzük nerdeyse hamileliğimi öğrendiğimden beri girmiyor parmağımaBen yüzükleri atalı 5 ay oldu.ilk aylarda çok ödem oldu bende nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?