2015 Şubat Anneleri

Uykuyu bile etkiliyor. Her gün diyorum yemiycem yine yiyorum.
Şu sigarayı unutamadım hoş hep bir boşluk var yerini doldurmaya çalışıyorum.eşim içiyor diye mi bünyem unutmuyor acaba

Uykuyu açlık da etkiliyor. Yemek yedim ama şimdi de bol kremalı bir pasta hayal ediyorum. Bugun kremi nasıl kullandığımı söylerken krema demiştim ya aklımdan çıkmıyor. Normalde de yemem aslında nerden canım istediyse.

him kotu olmus : (
garantisi sigortasi falan yokmu ?

garantisi yok canım yurtdışından gelmişti
çok da yüksekten düşmedi diz hizasından düştü ama gitti ekran
şuan açık çağrılar mesjlar geliyor ama hiçbşey görünmüyor ekran bi mavi bi kırmızı bi yeşil
trafik ışıkları gibi

Ah canim ya benim kayinvalidem gorumcelerim o kadar ilgililer ki allah onlardan razi olsun ama kendi annemden bende goremiyorum malesef. Yani birsey istesem yapilir ama isteyincede bir anlami kalmiyor. Kayinvalidem ne zaman gelse karnimi sever bebekle konusur kizima cok duskundur. Cok sevinsemde icim burkuluyo annemden gormedim diye de olsun Allah basimizdan eksik etmesin varsin yapmasinlar biz evlatlarimiza yapariz

OFF yaa bu nasıl bir şey neden yasaklar tatlı geliyor. Bir haftadır bal, pasta perişan oldun.
Bebek doğunca ilk pasta yersin heralde. Biraz düzene girse şeker yanında dengeleyen bir yiyecekle biraz yesen.

tokyo dan getiryor esim telefonlarini onun gibi biseymiki
telefon mefta gibi, yinede bi tamirciye gotur ama zor valla duzelmesu ..

Gücü bulamadığından değil de benim güçlü olduğumu düşündüğünden gelmiyor bence. Bana ustalık eserleri olarak bakıyorlar. AmA yine de insan annesini özlüyor yaw. Neyse bakalım Allah'ım inşallah tamamına erdirir Bebişlere kavuşuruz o zaman gelirler başköşemizde otururlar inşallah.

Iyiymiş :)

Rahat ol canim bende sen gibiyim allahtan ilkinden tecrubem.var benimde zprlanmam ama allah o kolayligi veriyor
Zorlanırım ama yaparım zorluklara alışkınım ama bir tarafım çok zayıf. Hamilelikte çıktı ortaya. Bende değerli çocuk olmak istiyorum,nazlasınlar şımartsınlar istiyorum, bebek olacak diye benim kadar heyecanlansınlar istiyorum.

tokyo dan getiryor esim telefonlarini onun gibi biseymiki
telefon mefta gibi, yinede bi tamirciye gotur ama zor valla duzelmesu ..

aynen banada tokyodan geldi
oteldeki teknik servise gösterdim
ekran filmi kaymış bunun fazla masraf açmaz ama içini açmak lazım başka arıza varsa at çöpe yenisini al dedi

benim oglumda emmemisti önce elektrikli pompa aldık baktım çok kullanışsız sonra manuel aldım oda olmadı bende elimle sagdim ve pompadan çok daha rahat idi göğüslerinede hiç bişey olmuyor göğüs ucunu sıkacaksınız aşağıya doğru cekiştirmeye gerek yok

Okudum seni telefona üfledim eşim yüzüme bakıyor. Diyecek iyice üşüttü.
ayyyy çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
bende bazen facebookta komik resimler görünce gülüyorum benimkide üşüttünmü sen diyor

ben tam gogus ucunu da SIKMIYorudm , ustden damari bulup SIKIYORDUM
hatta yara oldugunda bi kaç ogunu emzirmeden idare edince dinlenmis oluyor gogus ucu iyilesmeye çok faydasi ,oluyor, kremler vs ler bi yere kadar , dakkka basi emdimi bebek iyilesmek bilmiyor o meme ucu ..

aynen banada tokyodan geldi
oteldeki teknik servise gösterdim
ekran filmi kaymış bunun fazla masraf açmaz ama içini açmak lazım başka arıza varsa at çöpe yenisini al dedi
insalalh duzelir,beebk harcamamrinin yanina bide tel çikmasa bari senin için

İnşaAllah canım. Benim ilk saatte 268 çıkınca dr şok oldu. Hemen diyetisyene gönderdi. 1 haftadır diyet yapıyorum 3 kg verdim. Şuana kadar 1 saat tokluk en yüksek 135 çıktı. Bakalım ne dicek yarın.[/QUOTE]
bende 1,5 kilo vermişim az önce tartıldım. ama sen iyi düşürmüşsün, bence diyetle devam edersin. ama benim endokrinci zayıflaman doğru değil,aç kalmadan besleneceksin dedi. sende bi doktorunla konuş bunu canım. bide endokrin uzmanına görün diyetisyenlere pek güven olmuyo
Ben yüzükleri atalı 5 ay oldu.ilk aylarda çok ödem oldu bende nedense
bende ilk aylarda şiştim yüzük nerdeyse hamileliğimi öğrendiğimden beri girmiyor parmağıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…