2015 Şubat Anneleri

oy bu neeeeeeee
normal dogummu bu
korkdum ben galiba : )

yok yaa normal değil bence sezeryan doğuma benziyor normalde çocuğun kafası çıkıyor önce bunda yumak olmuş bebek

insalalh duzelir,beebk harcamamrinin yanina bide tel çikmasa bari senin için

sorma yaaa bu masraf çıkarsa istediğim arabayı alamam demektir

Bizde kv de gelmiyor aramıyor da. Torun olucak dedik herkes sırra kadem bastı benim annem başka şehirde o yüzden sadece telefonla görüşüyoruz. Kendi teklif etmese de ben en azından ilk zamanlar için çağırmayı düşünüyorum. Belki de bizden bekliyorlardır daveti

Benim eşimde kese ile doğmuş. Normalde canlı bebek kese ile doğmak derler ama annem ben gördüm kıpırdıyordu diyo ama ebe yırtmamış hemen keseyi.

neler var yaa Rabbim mucizelerini gösteriyor.
eniştemin kardeşide evde doğmuş ve önce ayakları gelmiş
ebe ölmüştür bu bebek demiş hatta
ters doğmak bu olsa gerek

kızlar bu arada benim 2 gündür adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor neden acaba sizde de varmı veya normalmi bu durum
Ben ayaklarimi usutmustum o zaman aynen dedigin gibi agrim olmustu. Sen yinede takip et agrin.artarsa dr gorunursun.

Ben ayaklarimi usutmustum o zaman aynen dedigin gibi agrim olmustu. Sen yinede takip et agrin.artarsa dr gorunursun.

ctesi kontrolüm var zaten o zaman sorarım unutmazsam
ayaklarımı üşüttümmü bilmemde 2 gündür ev çok sıcak oluyor üstümü açıyorum uyurken heralde o zaman aldım soğuk

yok yaa normal değil bence sezeryan doğuma benziyor normalde çocuğun kafası çıkıyor önce bunda yumak olmuş bebek

sorma yaaa bu masraf çıkarsa istediğim arabayı alamam demektir
araba derken, pusetimi diyorsun
puset her zaman lazim, bence puseti al , telefon içine artik idareten bisey bulursun
puset sana en az 2-3 sene lazim, olmusken içine sinen bisey olsun

hamile kaldığımdan beri adetlerimi hiç hesaplamadımki
o dönemdeyimdir o zaman
adet görmemek çok rahat sancı çekmiyorsun sivilcelenip sinirlenmiyorsun tatlı istemiyorsun
ben sevdim bu işi
canim oncede okumusundur adet sancisinin siddetlisi dogum sancisi yani rahim kasip bebegi doguma itiyor
dr randevun yakin deilse bi arayip sor, nolur nolmmaz
karninda sertlesme varmi ?

hamile kaldığımdan beri adetlerimi hiç hesaplamadımki
o dönemdeyimdir o zaman
adet görmemek çok rahat sancı çekmiyorsun sivilcelenip sinirlenmiyorsun tatlı istemiyorsun
ben sevdim bu işi
Akıllıya bak. Laa 3-4 ay miden bulandı ağrısına sızıntı bitmedi hala diyorsun adet sancısı

araba derken, pusetimi diyorsun
puset her zaman lazim, bence puseti al , telefon içine artik idareten bisey bulursun
puset sana en az 2-3 sene lazim, olmusken içine sinen bisey olsun

wollex manhattan istiyorum almakta kararlıyım telefon umrumda değil aslında
ama dediğin gibi araba konusu daha ciddi
olmazsa şimdi arabayı alırım doğum parasıylada telefonu yenilerim arıza büyükse

kızlar bu arada benim 2 gündür adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor neden acaba sizde de varmı veya normalmi bu durum

idrar yolu enfeksiyonundan olabiliyormuş.
memlekette oldu bana bayramın 1. günü köye çıkmıştık yol baya tıngır mıngır sallamıştı(hava da baya soğuktu evlerde soba tüm amca-halalarımı gezerken soğuk-sıcak olmuştu çok); ertesi sabah sancım vardı acile gittik; idrar yolu enfeksiyonu dedi antibiyotik vermişti doktor.

wollex manhattan istiyorum almakta kararlıyım telefon umrumda değil aslında
ama dediğin gibi araba konusu daha ciddi
olmazsa şimdi arabayı alırım doğum parasıylada telefonu yenilerim arıza büyükse
SEN NERdesin cimcimesultan
dogum parasi Tr de verilmiyor ya

Akıllıya bak. Laa 3-4 ay miden bulandı ağrısına sızıntı bitmedi hala diyorsun adet sancısı

çabuk unuttum o günleri kafam klozetin içinde oturuyordum evde

canim oncede okumusundur adet sancisinin siddetlisi dogum sancisi yani rahim kasip bebegi doguma itiyor
dr randevun yakin deilse bi arayip sor, nolur nolmmaz
karninda sertlesme varmi ?

karnım zaten hep sert 3-4 gündür
arada yumuşuyor ama
doktor kontrolüm cumartesi günü
o gün sorarım geçmezse

SEN NERdesin cimcimesultan
dogum parasi Tr de verilmiyor ya

niyeee
arkadaşım aldıya daha geçen ay
doğum raporu parasımı ne öyle bişey aldı 1700 lira civarı

idrarda yanma falan yok ama sadece karnımda ağrı var

Bence ekranında sorun olmuş. Ekranı değişirse düzelir çok bişi değil ekran.

ne kadar alışmışım telefon kullanmaya
akşamdan beri dürtmedim eksik hissediyorum kendimi
inşallah dediğin gibi sadece ekrandadır problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…