- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
oy bu neeeeeeee
normal dogummu bu
korkdum ben galiba : )
insalalh duzelir,beebk harcamamrinin yanina bide tel çikmasa bari senin için
Teşekkürler benimde öyle bu aydan itibaren hergün olcecegim10 a 7 çıkıyor genelde bnm
Ah canim ya benim kayinvalidem gorumcelerim o kadar ilgililer ki allah onlardan razi olsun ama kendi annemden bende goremiyorum malesef. Yani birsey istesem yapilir ama isteyincede bir anlami kalmiyor. Kayinvalidem ne zaman gelse karnimi sever bebekle konusur kizima cok duskundur. Cok sevinsemde icim burkuluyo annemden gormedim diye de olsun Allah basimizdan eksik etmesin varsin yapmasinlar biz evlatlarimiza yapariz
Tercih meselesi çok kusan 2 çocuk buyutunce o esnada en pratik kagit havlu oluyorduTer icin de kullandim da kagit havlular kimyasalla uretiliyor cok kullanmayi tercih etmedim ilk 6 ay
Benim eşimde kese ile doğmuş. Normalde canlı bebek kese ile doğmak derler ama annem ben gördüm kıpırdıyordu diyo ama ebe yırtmamış hemen keseyi.mucizeye bakarmısınız
Benim eşimde kese ile doğmuş. Normalde canlı bebek kese ile doğmak derler ama annem ben gördüm kıpırdıyordu diyo ama ebe yırtmamış hemen keseyi.
Adet donemine yakinsan hamileliktede yasaniyorkızlar bu arada benim 2 gündür adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor neden acaba sizde de varmı veya normalmi bu durum
Ben ayaklarimi usutmustum o zaman aynen dedigin gibi agrim olmustu. Sen yinede takip et agrin.artarsa dr gorunursun.kızlar bu arada benim 2 gündür adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor neden acaba sizde de varmı veya normalmi bu durum
Adet donemine yakinsan hamileliktede yasaniyor
Ben ayaklarimi usutmustum o zaman aynen dedigin gibi agrim olmustu. Sen yinede takip et agrin.artarsa dr gorunursun.
araba derken, pusetimi diyorsunyok yaa normal değil bence sezeryan doğuma benziyor normalde çocuğun kafası çıkıyor önce bunda yumak olmuş bebek
sorma yaaa bu masraf çıkarsa istediğim arabayı alamam demektir
canim oncede okumusundur adet sancisinin siddetlisi dogum sancisi yani rahim kasip bebegi doguma itiyorhamile kaldığımdan beri adetlerimi hiç hesaplamadımki
o dönemdeyimdir o zaman
adet görmemek çok rahat sancı çekmiyorsun sivilcelenip sinirlenmiyorsun tatlı istemiyorsun
ben sevdim bu işi
Akıllıya bak. Laa 3-4 ay miden bulandı ağrısına sızıntı bitmedi hala diyorsun adet sancısıhamile kaldığımdan beri adetlerimi hiç hesaplamadımki
o dönemdeyimdir o zaman
adet görmemek çok rahat sancı çekmiyorsun sivilcelenip sinirlenmiyorsun tatlı istemiyorsun
ben sevdim bu işi
araba derken, pusetimi diyorsun
puset her zaman lazim, bence puseti al , telefon içine artik idareten bisey bulursun
puset sana en az 2-3 sene lazim, olmusken içine sinen bisey olsun
kızlar bu arada benim 2 gündür adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor neden acaba sizde de varmı veya normalmi bu durum
SEN NERdesin cimcimesultanwollex manhattan istiyorum almakta kararlıyım telefon umrumda değil aslında
ama dediğin gibi araba konusu daha ciddi
olmazsa şimdi arabayı alırım doğum parasıylada telefonu yenilerim arıza büyükse
Akıllıya bak. Laa 3-4 ay miden bulandı ağrısına sızıntı bitmedi hala diyorsun adet sancısı
canim oncede okumusundur adet sancisinin siddetlisi dogum sancisi yani rahim kasip bebegi doguma itiyor
dr randevun yakin deilse bi arayip sor, nolur nolmmaz
karninda sertlesme varmi ?
Allah beterinden korusun evden çıkarken hep kendime okurum ama benim başımın belası eksik olmuyor işte
SEN NERdesin cimcimesultan
dogum parasi Tr de verilmiyor ya
idrar yolu enfeksiyonundan olabiliyormuş.
memlekette oldu bana bayramın 1. günü köye çıkmıştık yol baya tıngır mıngır sallamıştı(hava da baya soğuktu evlerde soba tüm amca-halalarımı gezerken soğuk-sıcak olmuştu çok); ertesi sabah sancım vardı acile gittik; idrar yolu enfeksiyonu dedi antibiyotik vermişti doktor.
Bence ekranında sorun olmuş. Ekranı değişirse düzelir çok bişi değil ekran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?