canım TOMRİSİN BEBEK YAPIM BAKIM ONARIM dıye bır bloğu var orda en ınce detayına kadar anlatmış..bırgoz at derım..
al benden o kadar..bende son cocugum.. ıstıyorum ustume dusulsun..bejım ve çocuklarım ıcın heyecanlanılsın falan falan falan.... ama yok.. hadı annemler ın 7. torunu kadın bıkmış çocuk görmekten te kv de ıcın aynı seyı soyleyemıcem..konuşmuyoruz zaten kı ömrümün sonuna kadarda konusmıcam ınsaallah..nasıl gelebilecek gorebılecek merak edıyorum oğlunun oğlunu.. ıns ölür de o zamana kadar benı de sıkıntısından kurtarır.
günaydın balım bende 71 ı gordum uzun zaman sonra dun sabah..gunesı gordum dıye bağırasım geldı
Allah ıkı cıhandada verecek zaten de ıste gözü kör olsun bu ıcımdekılerın.. bana yasattıklarının...Kız kv için ne demişin öyle tövbe tövbe. Bir suçu günahı varsa Allah verir cezasını sen öyle şeyler düşünme. Bizim de kv nin ilk torunu. En son kurban bayramında torun müjdesi vermiştik o gün bugündür arayan soran yokeşime soruyorlarmış o da iyi diyormuş. Benim telefon numaramı kaybettiler sanırım
Kız deme öyle ölsün falan Allah korusun.canım TOMRİSİN BEBEK YAPIM BAKIM ONARIM dıye bır bloğu var orda en ınce detayına kadar anlatmış..bırgoz at derım..
al benden o kadar..bende son cocugum.. ıstıyorum ustume dusulsun..bejım ve çocuklarım ıcın heyecanlanılsın falan falan falan.... ama yok.. hadı annemler ın 7. torunu kadın bıkmış çocuk görmekten te kv de ıcın aynı seyı soyleyemıcem..konuşmuyoruz zaten kı ömrümün sonuna kadarda konusmıcam ınsaallah..nasıl gelebilecek gorebılecek merak edıyorum oğlunun oğlunu.. ıns ölür de o zamana kadar benı de sıkıntısından kurtarır.
günaydın balım bende 71 ı gordum uzun zaman sonra dun sabah..gunesı gordum dıye bağırasım geldı
Caminin içi eminim çok haklisindir ama Allaha havale et gitsin....Allah ıkı cıhandada verecek zaten de ıste gözü kör olsun bu ıcımdekılerın.. bana yasattıklarının...
onun yüzünden kıs zamanı kalktım Ankaraya gıttım bana onca lafı soyleyıp utanmadan benım evıme gelebıldı yedı ıctı.. neyse... onunda evladı var çekecek!
Olsun sen yine de kin tutma kalbini yorar. Ben çok çabuk affediyorum asla ve asla kimseye kin tutamıyorum kendiliğinden siliniyor içimden.Allah ıkı cıhandada verecek zaten de ıste gözü kör olsun bu ıcımdekılerın.. bana yasattıklarının...
onun yüzünden kıs zamanı kalktım Ankaraya gıttım bana onca lafı soyleyıp utanmadan benım evıme gelebıldı yedı ıctı.. neyse... onunda evladı var çekecek!
araba derken, pusetimi diyorsun
puset her zaman lazim, bence puseti al , telefon içine artik idareten bisey bulursun
puset sana en az 2-3 sene lazim, olmusken içine sinen bisey olsun
Kaç haftalık alıyorlar. Normal olarak sezeryan oluyor değil mi? Hayırlısı ile gelsin.Günaydın hanımlarrr bebek geliyorrrrrr:) heyecan yapmayın benim değil:) kurabiye yapmıştık ya geçen arkadaşıma, onun bebeği. İnşaAllah saat 10:00 da sezeryana girecek. Birazdan oraya gidiyoruz. Benimde aynı hastanede diyetisyenle kontrolüm var. Kızlar dua edin arkadaşımada banada. Oda benim dr gidiyo, tecrübeli olacak bakalım:)
neyse mübarek cumayı lüzumsuz yaratıklardan konuşarak kırletmeyelım..
cay demledim,yatagı yorganı topladım..bugun hava hepten kapkara yahu..sabah sabah bırden de rahmet yağdı..
bıldıgın kıs gelmıs anlaşıldı..
dun ku davet e sarkıcı GOKMEN geldı..anam adam sarkı soyledıkce benım veled dedım bı sağdan çıkacak bı soldan.2 saat hıc durmadı ama ılk defa bu denlı sıddetlı hareket ettıgını gordum..esıme dedım artık gıdelım yoksa bırısı bitarafımdan çıkacak..arabaya bındık duruldu..sonra eskıye döndü hareketlerı.. seslerı duyuyorlarmıydı kızlar ya..
Ohhh demek bebisinle canli muzik esliginde dans ettiniz... Duymazmi ya benim kizim sarki soyluyor kardesine en cok kizimin sesine tepki veriyorneyse mübarek cumayı lüzumsuz yaratıklardan konuşarak kırletmeyelım..
cay demledim,yatagı yorganı topladım..bugun hava hepten kapkara yahu..sabah sabah bırden de rahmet yağdı..
bıldıgın kıs gelmıs anlaşıldı..
dun ku davet e sarkıcı GOKMEN geldı..anam adam sarkı soyledıkce benım veled dedım bı sağdan çıkacak bı soldan.2 saat hıc durmadı ama ılk defa bu denlı sıddetlı hareket ettıgını gordum..esıme dedım artık gıdelım yoksa bırısı bitarafımdan çıkacak..arabaya bındık duruldu..sonra eskıye döndü hareketlerı.. seslerı duyuyorlarmıydı kızlar ya..
canım bızımkı sıradan gelın kvkavgası degıl.. yaptıklarıda sıradan seyler degıl..Olsun sen yine de kin tutma kalbini yorar. Ben çok çabuk affediyorum asla ve asla kimseye kin tutamıyorum kendiliğinden siliniyor içimden.
Bazen diyorum bende kinlensem,sinirli kalsam ama olmuyor.
Babamla kavga etmiştik, çok sinirli birisi bana söylemediği laf kalmadı.
o zaman dedim Allahım ne zaman unutacak olsam bu lafları aklımdan çıkarma,içim soğuması diye ama ne oldu şu anda konuşmuyoruz diye içim içimi yiyor. Her ne kadar lafları aklıma getirsem de geçmiş sinirim.
canım bızımkı sıradan gelın kvkavgası degıl.. yaptıklarıda sıradan seyler degıl..
hamılelıgımın ılk 5 ayı sayesınde kocamla küs gectı.boşanmanın esıgındeyken bu bebek yüzünden yenıden bır araya geldık. aılem kesınlıkle boşanacaksın dedı.bız bunu kaldıramayız dedı. akıllara zarar yanı soyledıklerı..bende kın tutamam.daha nelerını affettım netıcede..ama bu seferkı gerı dönusu olmayan bır yol..
o yüzden Allah neye layıksa onu versın
Litchi canm bende memurum merak ettim bu durumu şöyle bişey buldum netten
Devlet memurlarından çocuğu dünyaya gelenlere 2500 gösterge rakamının aylık katsayısı ile çarpılması sonucu elde edilecek miktarda doğum yardımı ödeneği verilir.
Memur aylık katsayısı her yıl değişmektedir 01.01.2013-30.06.2013 tarihleri arasında ek gösterge rakamlarının aylık tutarlara çevrilmesinde uygulanacak aylık katsayı (0,073837)’dır. Buna göre çocuğu doğan memura 184,59 TL ödenek verilir.
Ana ve babanın her ikisi de devlet memuru iseler ödenek yalnız babaya verilir. Eşlerden birine iş akdi veya toplu sözleşme gereği yapılan doğum yardımı ödeneği daha yüksek ise,memur olan eşe ayrıca doğum yardımı ödeneği ödenmez, daha düşük ise yalnız aradaki fark ödenir.
180 lirayla artık tüm ihtiyaçlarımızı karşılarız
biz belediyede sendika yardım parası alıyoruz maaşlarımıza ek, umuyorum ki doğum parası da verir sendika.. bide belki teknik hizmetler sınıfındayım diye artar bu 180 TL. ayıp ama ya 180-200 lira bunlar komik rakamlar bence. bari hastane masraflarını karşılayacak bi ücret ödenseydi. ben kpds ye girip ingilizceden b kurunu kazandım. sözde dil biliyorum die bana para verecekler, ayda 37 TL veriyorlar.komik rakamlar
eskiden çok garipserdim memurlar sürekli maaşlarından şikayet edio diye aynı duruma düştüm
180 tl neymiş ya. Durumu Birinden istersen Allah rızası için bütün memurlara verir emin olun. Size 180 tl var bana hiç yok ben ne yapayım. Doğum parası veriyormuş ama işi bırakmak gerekiyormuş.Litchi canm bende memurum merak ettim bu durumu şöyle bişey buldum netten
Devlet memurlarından çocuğu dünyaya gelenlere 2500 gösterge rakamının aylık katsayısı ile çarpılması sonucu elde edilecek miktarda doğum yardımı ödeneği verilir.
Memur aylık katsayısı her yıl değişmektedir 01.01.2013-30.06.2013 tarihleri arasında ek gösterge rakamlarının aylık tutarlara çevrilmesinde uygulanacak aylık katsayı (0,073837)’dır. Buna göre çocuğu doğan memura 184,59 TL ödenek verilir.
Ana ve babanın her ikisi de devlet memuru iseler ödenek yalnız babaya verilir. Eşlerden birine iş akdi veya toplu sözleşme gereği yapılan doğum yardımı ödeneği daha yüksek ise,memur olan eşe ayrıca doğum yardımı ödeneği ödenmez, daha düşük ise yalnız aradaki fark ödenir.
180 lirayla artık tüm ihtiyaçlarımızı karşılarız
biz belediyede sendika yardım parası alıyoruz maaşlarımıza ek, umuyorum ki doğum parası da verir sendika.. bide belki teknik hizmetler sınıfındayım diye artar bu 180 TL. ayıp ama ya 180-200 lira bunlar komik rakamlar bence. bari hastane masraflarını karşılayacak bi ücret ödenseydi. ben kpds ye girip ingilizceden b kurunu kazandım. sözde dil biliyorum die bana para verecekler, ayda 37 TL veriyorlar.komik rakamlar
eskiden çok garipserdim memurlar sürekli maaşlarından şikayet edio diye aynı duruma düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?